sim

Si te fusesh skeden SIM

Si te fusesh skeden SIM

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fusesh skeden SIM ne telefon ose tablet. Ne telefonat e modeleve te vjetra ishte e mundur qe te hapnit kapakun e pasem dhe te fusnit skeden apo karte memorien ose ti hiqnit baterine, ndersa ne modelet e rinj kjo nuk eshte e mundur. Më poshtë do …

Si te fusesh skeden SIM Read More »

Si funksionon eSIM

Si funksionon eSIM

Skeda eSIM eshte nje SIM virtual që ju lejon të lidhni një plan tarifor me telefonin tuaj, pa pasur nevojë të fusni fizikisht skeden brenda tij. Me poshte do te shpjegojme se si funksionon eSIM, duke ju dhene detaje mbi vecorite kryesore te kesaj teknologjie te re qe po futet ne treg. Ne fund ngelet ne …

Si funksionon eSIM Read More »