Kontakto

Nese ke nje PYETJE apo deshiron qe te bashkepunosh me ne per ti bere REKLAMA aktivitetit tend, atehere mund ta besh ne tre forma:

  1. Duke shtypur ikonen e INSTAGRAM qe gjeni ne fund te faqes (ose KLIKO KETU ose duke kerkuar emrin elfaweb ne Instagram).
  2. Duke shtypur ikonen e FACEBOOK qe gjeni ne fund te faqes (ose KLIKO KETU ose duke kerkuar emrin elfait elfaweb ne Facebook).
  3. Duke futur te dhenat dhe kerkesen tuaj ne fushat qe gjeni me poshte.

*Kujdes: kontrolloni mesazhet Spam ose Kerkesat per mesazhe, ne Facebook dhe Instagram, sepse mesazhi me pergjigjen nga Elfa IT mund te perfundoj edhe aty.

Shkruaj EMAIL TE SAKTE sepse aty do maresh pergjigjen.