Telefonia

Si te caktivizosh tingullin e tastieres zerin audion kur shtyp butonat

Si te caktivizosh tingullin e tastieres

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te caktivizosh tingullin e tastieres dmth audion/zerin qe leshohet kur shtypni butonat ne tastieren e telefonit, tabletit ose kompjutrit. Permbajtja Caktivizo tingullin/zerin e tastierës ne telefon Si te caktivizosh tingullin e tastieres: Android Si te caktivizosh tingullin e tastieres: iPhone Caktivizo tingullin/zerin e tastierës në kompjuter Si …

Si te caktivizosh tingullin e tastieres Read More »

Si te caktivizosh Siri

Ne kete udhezues do te shikojme se si te caktivizosh Siri ne iPhone, Mac apo Apple Watch. Nese jeni merzitur me sugjerimet e asistentit zanor te Apple (dmth Siri), atehere ketu jeni ne vendin e duhur per te mesuar se si ta caktivizoni ate. Permbajtja Caktivizo Siri në iPhone Si te caktivizosh Siri: iPhone X …

Si te caktivizosh Siri Read More »

Si te aktivizosh Siri

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te aktivizosh Siri ne iPhone, iPad, Mac apo AirPods. Siri eshte asistenti zanor i paisjeve Apple, i cili ju lejon qe te kontrolloni me komanda zanore (dmth me zë) telefonin tuaj dhe shume me teper. Permbajtja Cfarë është Siri dhe si funksionon Si te aktivizosh Siri në …

Si te aktivizosh Siri Read More »