Privacy Policy

Politika e privatesise per Elfa IT

Ne Elfa IT, e aksesueshme nga www.elfait.net, nje nga prioritetet tona kryesore eshte privatesia e vizitoreve tane. Ky dokument i Politikes se Privatesise permban llojet e informacionit qe mblidhet dhe regjistrohet nga Elfa IT dhe si e perdorim ate.

Nese keni pyetje shtese ose kerkoni me shume informacion ne lidhje me Politiken tone te Privatesise, mos hezitoni te na kontaktoni duke klikuar kete link: https://www.elfait.net/kontakto/.

Log File

Elfa IT ndjek nje procedure standarde te perdorimit te skedareve log. Keta skedare regjistrojne vizitoret kur vizitojne faqet e internetit. Te gjitha kompanite e serverave e bejne kete dhe kompanite e analitikes. Informacioni i mbledhur nga Log File perfshin adresat e protokollit te internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Sherbimit te Internetit (ISP), daten dhe oren, faqet referuese dhe mundesisht numrin e klikimeve. Keto nuk jane te lidhura me asnje informacion qe eshte personalisht i identifikueshem. Qellimi i informacionit eshte analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i levizjes se perdoruesve ne faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Google DoubleClick DART Cookie

Google eshte nje nga shitesit e paleve te treta ne faqen tone. Ai gjithashtu perdor cookie, te njohura si DART cookies, per te sherbyer reklama per vizitoret e faqes sone bazuar ne viziten e tyre ne www.website.com dhe faqe te tjera ne internet. Sidoqofte, vizitoret mund te zgjedhin te refuzojne perdorimin e skedareve DART duke vizituar politiken e privatesise se rrjetit te reklamave dhe permbajtjes se Google ne URL-ne e meposhtme: https://policies.google.com/technologies/ads

Partneret tane te reklamimit

Disa nga reklamuesit ne faqen tone mund te perdorin cookie dhe web beacons. Partneret tane reklamues jane renditur me poshte. Secili prej partnereve tane te reklamave ka politiken e vet te privatesise per politikat e tyre mbi te dhenat e perdoruesit. Per qasje me te lehte, po ju lidhim me politikat e tyre te privatesise me poshte.

  • Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e privatesise

Ju mund te konsultoni kete liste per te gjetur Politiken e Privatesise per secilin prej partnereve reklamues te Elfa IT.

Serveret e reklamave te paleve te treta ose rrjetet e reklamave perdorin teknologji si cookie, JavaScript ose Web Beacons qe perdoren ne reklamat e tyre perkatese dhe lidhjet qe shfaqen ne Elfa IT, te cilat dergohen drejtperdrejt ne shfletuesin e perdoruesve. Ata marrin automatikisht adresen tuaj IP kur kjo ndodh. Keto teknologji perdoren per te matur efektivitetin e fushatave te tyre reklamuese ose per te personalizuar permbajtjen reklamuese qe shihni ne faqet e internetit qe vizitoni.

Vini re se Elfa IT nuk ka akses ose kontroll mbi keto cookie qe perdoren nga reklamues te paleve te treta.

Politikat e privatesise se paleve te treta

Politika e privatesise e Elfa IT nuk zbatohet per reklamuesit e tjere ose faqet e internetit. Keshtu, ne po ju keshillojme qe te konsultoheni me Politikat perkatese te Privatesise te ketyre servereve te reklamave te paleve te treta per informacion me te detajuar. Mund te perfshije praktikat dhe udhezimet e tyre se si te terhiqeni nga disa opsione.

Ju mund te zgjidhni te çaktivizoni cookies permes opsioneve individuale te shfletuesit tuaj. Per te ditur me shume informacion te detajuar rreth menaxhimit te cookie-ve me shfletues te veçante te internetit, ai mund te gjendet ne faqet e internetit perkatese te shfletuesve.

Informacion per Femijet

Nje pjese tjeter e prioritetit tone eshte shtimi i mbrojtjes per femijet gjate perdorimit te internetit. Ne inkurajojme prinderit dhe kujdestaret te vezhgojne, te marrin pjese ose te monitorojne dhe drejtojne aktivitetin e tyre ne internet.

Elfa IT nuk mbledh me vetedije asnje informacion personal te identifikueshem nga femijet nen moshen 13 vjeç. Nese mendoni se femija juaj ka dhene kete lloj informacioni ne faqen tone te internetit, ju inkurajojme fuqimisht te na kontaktoni menjehere dhe ne do te bejme çdo perpjekje per te hiqni nje informacion te tille nga te dhenat tona.

Vetem Politika e Privatesise ne internet

Kjo politike e privatesise zbatohet vetem per aktivitetet tona ne internet dhe eshte e vlefshme per vizitoret ne faqen tone te internetit ne lidhje me informacionin qe ata kane ndare ose mbledhur ne Elfa IT. Kjo politike nuk zbatohet per asnje informacion te mbledhur jashte linje ose nepermjet kanaleve te tjera perveç kesaj faqe interneti.

Pelqimi

Duke perdorur faqen tone te internetit, ju pranoni Politiken tone te Privatesise dhe pranoni Termat dhe Kushtet e saj.