lojra

Lojrat me te mira horror

Ne kete udhezues do te flasim per lojrat me te mira horror per kompjuter dhe play station. Ne fakt në ditët e sotme ka shumë pak lojëra që mbeten ekskluzive për një platformë të vetme, për këtë arsye është e vështirë të bësh një listë që disponohet vetëm në një console të vetme. Kjo do të …

Lojrat me te mira horror Read More »

Lojra me lufte falas

Lojra me lufte falas

Ne kete udhezues do ju tregojme nje liste me lojra me lufte falas, te cilat mund te luhen ne kompjuter, telefon dhe tablet. Si shembull mund te marim platformen e lojërave Steam per kompjuter, e cila ka një numer te madh zgjedhje, ndersa për telefonat dhe tabletët, do ju shpjegojme se si të shkarkosh lojra me lufte …

Lojra me lufte falas Read More »

Lojra falas ne internet online

Ne internet/online ka shumë lojra falas që vetëm presin të luhen. Ka disa që mund të luhen direkt nga shfletuesi/browseri dhe të tjerët që kërkojnë shkarkimin e një të ashtuquajturi client (dmth. Një program që instalohet në PC). Mjafton të zgjidhni ato që preferoni më shumë dhe të filloni të argëtoheni! Permbajtja Games Games Pogo …

Lojra falas ne internet online Read More »