skeda

Si te fusesh skeden SIM

Si te fusesh skeden SIM

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fusesh skeden SIM ne telefon ose tablet. Ne telefonat e modeleve te vjetra ishte e mundur qe te hapnit kapakun e pasem dhe te fusnit skeden apo karte memorien ose ti hiqnit baterine, ndersa ne modelet e rinj kjo nuk eshte e mundur. Më poshtë do …

Si te fusesh skeden SIM Read More »