Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

Ne kete udhezues do ju flasim per site per te folur me njerezit ne menyre anonime. Nese deshironi te njihni njerez te rinj por jeni disi te turpshem, atehere ketu jeni ne vendin e duhur per te hedhur hapin e pare.

Shenim: rekomandojme t’i përdorni këto shërbime me ndërgjegje, duke kujtuar se respekti për njerëzit e tjerë duhet të jetë gjithmonë i pari. Gjithashtu, nuk mbajme asnje përgjegjësi për ndonjë chat të pakëndshëm me njerezit e panjohur, që mund te ndodh në faqet në fjalë

Permbajtja

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime: AntiLand

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

I pari nder ato site per te folur me njerezit ne menyre anonime që sugjerojme është AntiLand. I lindur kryesisht si një aplikacion për pajisjet Android dhe iOS/iPadOS, ky shërbim ofron edhe një version në internet.

Duke folur për disa numra, ky shërbim ka më shumë se 26 milionë përdorues, më shumë se 1000 dhoma bisede në 32 gjuhë ndërkombëtare dhe 70 moderatorë të gatshëm për të garantuar rendin dhe sigurinë e komunikimeve.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Edhe pse ky shërbim kërkon regjistrim, dijeni se anonimiteti është i garantuar. Për më shumë informacion mbi termat dhe kushtet e përdorimit të platformës, mund të shikoni seksionin përkatës të faqes zyrtare të internetit.

Gjëja e parë që duhet të bëni për të filluar përdorimin e këtij shërbimi është të regjistroheni në platformë. Për ta bërë këtë, duhet të shkoni në faqen zyrtare të AntiLand dhe të klikoni mbi regjistrim/registrazione, nën kutinë e hyrjes, në të djathtë të Futu duke përdorur emrin tuaj të përdoruesit?/Entrare usando il nome utente?.

Këtu ju duhet të zgjidhni një emër përdoruesi, brenda kutisë së tekstit Emri i përdoruesit/Nome utente dhe klikoni Vazhdo/Continua. Nëse, nga ana tjetër, keni tashme një llogari, do të duhet të klikoni mbi A keni tashmë një llogari? Hyr/hai già un account? Accedi dhe fut numrin tënd celular (ose, përndryshe, emrin e përdoruesit duke klikuar Enter duke përdorur emrin e përdoruesit?/Entrare usando il nome utente?) dhe fjalëkalimin që ke zgjedhur gjatë regjistrimit.

Pasi të klikoni Vazhdo/Continua, duhet të zgjidhni një fjalëkalim aksesi, ta shkruani në kutinë e tekstit të Fjalës sekrete/Parola segreta, klikoni kutinë e zgjedhjes në të majtë të Nuk jam robot/Non sono un robot dhe më pas klikoni Vazhdo/Continua.

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

Më pas, duhet të specifikoni gjininë tuaj duke klikuar në kutinë e përzgjedhjes që korrespondon me  Femër/Femmina ose  Mashkull/Maschio, zgjidhni moshën tuaj nga menuja rënëse Mosha/Età (jo e detyrueshme) dhe në fund klikoni mbi Vazhdo/Continua.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Më pas, duhet të zgjidhni preferencat tuaja duke specifikuar se me kë dëshironi të bisedoni/Con chi ti piacerebbe chattare. Duhet të specifikoni nëse jeni të interesuar të bisedoni me Mashkull/MaschioFemër/Femmina ose të dyja/Entrambi, në kutinë Unë jam i interesuar/Sono interessato a dhe zgjidhni gjuhët që flisni, midis 32 të disponueshme, në kutinë Gjuhët që flas/Lingue che parlo. Më në fund, thjesht duhet të klikoni Vazhdo/Continua.

Si hap i fundit, duhet të futni adresën tuaj të emailit në kutinë e tekstit Email dhe të klikoni Vazhdo/Continua. Këto të dhëna janë thelbësore për çdo rikuperim të fjalëkalimit. Në këtë pikë do të merrni dy e-mail: i pari që vërteton adresën e postës elektronike të futur dhe i dyti, pas verifikimit, për t’ju mirëpritur në platformë.

Për të vërtetuar adresën e postës elektronike, fillimisht duhet të hyni në email-in tuaj. Më pas, duhet të hapni emailin nga no-reply @ antiland.com, me temën Verifikoni emailin tuaj për AntiLand/Verify your email for AntiLand dhe klikoni në linkun që gjeni menjëherë pas By clicking […]. Në këtë pikë do të merrni një tjetër e-mail, nga i njëjti dërgues, me temë Mirësevini në AntiLand!/Welcome to AntiLand!, e cila do t’ju mirëpresë në platformë me disa linke informuese.

Pasi të keni vërtetuar adresën tuaj të postës elektronike, kthehuni në faqen e internetit. Do t’ju kërkohet numri juaj i celularit: mos u shqetësoni, ai është plotësisht opsional dhe siç konfirmohet edhe nga platforma, anonimiteti është e vetmja gjë që ka rëndësi. 

Nëse dëshironi të futni numrin tuaj celular, mund ta bëni këtë në kutinë e tekstit të përmendur në paragrafin e fundit. Përndryshe, mund të klikoni Kapërce/Salta për të filluar bisedën në mënyrë anonime me përdorues anonimë. Për ta bërë këtë, thjesht klikoni në shfaq bisedat e mia!/mostra le mie chat! dhe menjëherë pas kësaj, do të ridrejtoheni direkt në faqen kryesore te platformës.

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

Përpara se të filloni të bisedoni dhe të eksploroni kanale të ndryshme, duhet të klikoni Konfirmo/Conferma për të pranuar rregullat e platformës (të disponueshme duke klikuar mbi rregullat). Menjëherë pas kësaj, mund të filloni ta eksploroni. Ajo që do të shihni menjëherë është një mesazh automatik në bisedën me Nova Halavins, një nga administratorët dhe themeluesin e AntiLand.

Pas leximit, për të filluar kërkimin e kanaleve ku të filloni të bisedoni me një grup përdoruesish, thjesht klikoni në simbolin +, në të majtë sipër, në të djathtë të Bisedave të Mia/Le mie chat dhe më pas te Eksploroni bisedat publike/Esplora le chat pubbliche. Në këtë pikë do të shfaqet një listë e kanaleve dhe pasi të keni gjetur ato që mund t’ju interesojnë, duhet të klikoni Bashkohu/Partecipa për secilën prej tyre.

Në një moment, bisedat do të shfaqen brenda skedës Të gjitha/tutto të Bisedat e mia/Le mie chat, në menunë në të majtë të ekranit kryesor. Për të mbyllur listën, thjesht klikoni në X siper djathtas të dritares përkatëse.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë pikë, thjesht zgjidhni bisedën që dëshironi të futeni, shkruani një mesazh në kutinë e tekstit në fund, në dritaren e bisedës dhe shtypni Enter në tastierë për të filluar. Nëse jeni të interesuar të flisni me një përdorues të caktuar të grupit, thjesht klikoni mbi avatarin e tij në dritaren e bisedës dhe në kutinë që do të hapet në të djathtë, klikoni mbi Hapni bisedën private/Apri chat privata. Në këtë pikë, mund të dërgoni një mesazh në të njëjtën mënyrë si biseda në grup.

Përveç mesazheve të thjeshta, mund të shkëmbeni foto, pasi të keni marrë dy mesazhe nga i njëjti bashkëbisedues, thjesht duke klikuar në ikonën e kamerës, në të majtë, brenda kutisë së tekstit të bisedës, ose ngjitëse ose emoji nëpërmjet ikonave përkatëse, të vendosura në djathtas, brenda të njëjtës kuti teksti.

Nëse dëshironi të merrni pjesë në një bisedë individuale të rastësishme, të krijoni kanalin tuaj ose të gjeni një përdorues specifik, duhet të klikoni në simbolin +, në pjesën e sipërme majtas, në të djathtë të Bisedave të mia/Le mie chat dhe më pas në Dërgo një bisedë të rastësishmeKrijo bisedë në grup ose Gjej përdorues/Invia una chat casuale, Crea chat di gruppo o Trova utente.

Për të modifikuar profilin dhe preferencat tuaja, duhet të klikoni në ikonën e ingranazhit, lart djathtas, dhe më pas te Ndrysho profilin tim/Modifica il mio profilo. Këtu mund të ndryshoni emrin e përdoruesit, avatarin tuaj, preferencat tuaja dhe shumë më tepër.

Nëse dëshironi të largoheni përkohësisht nga shërbimi, thjesht mbyllni skedën përkatëse të shfletuesit. Në këtë mënyrë, nëse doni të ktheheni në përdorimin e tij, thjesht vizitoni përsëri faqen zyrtare të internetit AntiLand. Hyrja, derisa shfletuesi të mbyllet, ose derisa historia dhe të dhënat e shfletimit të fshihen, do të ruhet dhe nuk do t’ju duhet të vendosni kredencialet e hyrjes.

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

Nëse e keni mbyllur, do t’ju duhet të hyni në shërbim duke futur numrin tuaj celular (nëse nuk e keni futur gjatë regjistrimit, klikoni në Enter duke përdorur emrin tuaj të përdoruesit?/Entrare usando il nome utente?, për të futur emrin tuaj të përdoruesit) dhe fjalën kyçe të përcaktuar në fazën e regjistrimit.

Nëse nuk ju pëlqen shërbimi, dijeni se nuk ka asnjë mënyrë të menjëhershme për të fshirë llogarinë. Megjithatë, duke aktivizuar çaktivizimin automatik pas 30 ditësh pasiviteti (mos hyrje), duke klikuar mbi privatësinë dhe sigurinë/privacy e sicurezza dhe më pas, në Fshi llogarinë time nëse nuk jeni atje për 30 ditë/Cancella il mio account se non ci sei per 30 giorni, do t’ju duhet vetëm të ndaloni hyrjen në platformë për të siguruar që llogaria fshihet automatikisht, pikërisht pas 30 ditësh.

Për më shumë informacion mbi përdorimin e platformës, mund të vizitoni seksionin FAQ.

Site per te folur me njerezit ne mënyre anonime: Chatt gratis

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime

Nje tjeter nder ato site per te folur me njerezit ne menyre anonime eshte Chatt gratis. Ky eshte një shërbim që nuk kërkon regjistrim të detyrueshëm, përveç nëse dëshironi të krijoni një profil për të ndaluar anonimitetin, bazuar në protokollin ICR.

Për të filluar bisedën në mënyrë anonime, thjesht shkoni në faqen zyrtare të shërbimit dhe futni një emër përdoruesi në kutinë e tekstit TuoNick.

Më pas klikoni në Chat dhe do të gjeni veten në chat, ku mund të filloni të bisedoni në kanalin #ChatGratis, të propozuar si parazgjedhje për të sapoardhurit, duke shkruar një mesazh në kutinë e tekstit në fund të dritares së bisedës dhe duke shtypur Enter në tastierë. Ju mund të eksploroni kanalet e disponueshme duke klikuar te Orixon, pak me sipër fjales CANALI, dhe më pas në skedën Canali në kutinë e bisedës.

Brenda bisedave, përveç mesazheve të thjeshta, mund të vendosni ngjyrën e tekstit tuaj, të aktivizoni/çaktivizoni marrjen e mesazheve private, të dërgoni emoji dhe GIF. Katër ikonat që lidhen me këto veçori janë të pranishme në të djathtë të kutisë së tekstit të bisedës, brenda së njëjtës dritare.

Për të parë listën e kanaleve të disponueshme, thjesht klikoni në ikonën me dy shigjeta rrethore dhe lëvizni nëpër kanalet e disponueshme. Pasi të keni gjetur ato që ju interesojnë, për secilën, duhet të klikoni në Bashkohu kanalit/Unisciti al canale. Do t’i shihni të gjitha në seksionin Canali, brenda dritares së bisedës, në të majtë. Për të filluar të shkruani në një nga kanalet e zgjedhura, thjesht duhet të klikoni në njërin prej tyre, shkruani mesazhin tuaj në kutinë e tekstit në fund të dritares së bisedës dhe më pas shtypni tastin Enter në tastierë.

Nëse jeni të interesuar të flisni me një përdorues të caktuar, i cili është brenda grupit, thjesht klikoni mbi emrin e tij në dritaren e bisedës dhe në kutinë që do të hapet në të djathtë, klikoni në Mesazh/Messaggio. Në këtë pikë, mund të dërgoni një mesazh në të njëjtën mënyrë si biseda në grup.

Dijeni se është e mundur të bëni edhe thirrje video. Brenda dritares së bisedës individuale, do t’ju duhet të klikoni në ikonën e celularit, lart djathtas.

Shërbimi është i thjeshtë dhe shkon direkt në pikë. Prandaj, fillimi i një bisede në grup ose individual kërkon vërtet shumë pak klikime. Për t’u larguar nga shërbimi, thjesht mbyllni skedën e shfletuesit ndërsa, për t’u rikthyer në përdorimin e tij, thjesht vizitoni përsëri faqen zyrtare të internetit, futni emrin e dëshiruar të përdoruesit, klikoni në CHAT dhe kaq.

Site per te folur me njerezit ne mënyre anonime: Chat Italy

Një tjetër shërbim është Chat Italy, i cili vjen me një ndërfaqe shumë të pastër dhe të thjeshtë.

Së pari, duhet të shkoni në faqen e saj zyrtare. Më pas, në faqen kryesore, duhet të futni një emër përdoruesi të dëshiruar në kutinë e tekstit Futni pseudonimin…/Inserisci il tuo nickname … Keto janë të vetmet të dhëna të detyrueshme për të hyrë në chat. Megjithatë, nëse dëshironi, mund të shkruani gjithashtu moshën tuaj në kutinë e tekstit Mosha/Età, zgjidhni gjininë tuaj nga menuja rënëse Jam…/Sono … dhe futni qytetin tuaj në kutinë e tekstit Vendndodhja/Località.

Më pas, duhet të klikoni në kutinë që deklaroj se jam të paktën 14 vjeç/Dichiaro di avere almeno 14 anni, të vendosni nëse do t’i fshehni urjen dhe daljen duke klikuar në kutinë përkatëse ose jo dhe në fund, duhet të klikoni në butonin Hyr/Accedi.

Më pas, pas disa sekondash, do të hapet një dritare tjetër që përmban clien e bisedës/chat, gjithashtu bazuar në protokollin IRC. Për të hyrë në chat, mjafton të klikoni në butonin Start/Avvia dhe do e gjeni veten në chat.

Për t’u larguar nga shërbimi, thjesht mbyllni skedën e shfletuesit ndërsa, për t’u kthyer në përdorimin e tij, thjesht vizitoni përsëri faqen zyrtare, futni emrin e dëshiruar të përdoruesit dhe mundësisht të dhënat opsionale, klikoni Hyr/accedi dhe filloni bisedën.

Site per te folur me njerezit ne menyre anonime: Omegle

Omegle është një sherbim qe lejon njohjen me njerez të rinj. Ai ju shfaq persona te ndryshem rastesisht dhe ju lejon qe te zgjidhni edhe nese keni interesa te perbashketa. Bisedat jane anonime dhe mund te ndalohen ne cdo kohe duke mbyllur shfletuesin. Per te filluar perdorimin shkoni ne faqen e tij zyrtare. Tani zgjidhni nese keni ndonje interes ne fushen per cfar deshiron te flasesh/What do you wanna talk about? dhe pastaj klikoni mbi Text ose Video, per te folur me njerezit me tekst ose me video.

Tani pranoni kushtet e perdorimit duke vendosur shenjen ne kutite boshe dhe pastaj shtypni vazhdo/continue.

Shenim: ky eshte nje sherbim qe perdoret kryesish nga adoleshentet, ndaj nese jeni i rritur zgjidhni nje sherbim tjeter.