Si funksionon site hot OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon site hot OnlyFans. Ne fakt edhe ai eshte nje rrjet social si gjithe te tjeret, por ka disa karakteristika qe e bejne te vecante. Ne vijim do te tregojme ne detaje te gjitha hapat qe duhet te ndermerni per te perfituar ne maksimum nga ky rrjet social. Kini parasysh se ky rrjet social mund te perdoret per te fituar parà duke publikuar permbajtje Hot dhe duke i kerkuar njerezve qe te ndjekin nje pagese per ti pare.

Permbajtja

Çfarë është OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

OnlyFans është një rrjet social në të cilin mund të bashkohet çdokush, jo vetëm njerëz të famshëm, por edhe njerëz të zakonshëm, dhe që ju lejon të ndani përmbajtje ekskluzive edhe Hot, domethen e ndaluar për moshen nën 18 vjeç. 

Ideja është të arrihet numri më i lartë i mundshëm i fansave, të cilët mund të ndërveprojnë me personin në fjalë duke shkëmbyer mesazhe, foto dhe video të çdo lloji. Ndryshe nga shumica e rrjeteve sociale, në OnlyFans nuk ka censurë për përmbajtjen, me përjashtim natyrisht, për ato të paligjshme.

OnlyFans ofron akses falas, por mund të përdoret plotësisht vetëm me një tarifë, në kuptimin që të gjithë mund të krijojnë një profil pa paguar asgjë, por, për të përfituar nga pothuajse të gjitha përmbajtjet, është e nevojshme të paguajnë një shumën e parave te kerkuar nga përdoruesi që keni ndërmend të ndiqni.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Eshtë e mundur, edhe nëse keni paguar për abonimin, që përdoruesi në fjalë të ngarkojë foto ose video falas. E njëjta gjë vlen edhe për shkëmbimin e fotove dhe videove përmes chat-it: personi që dëshironi të ndiqni mund të përgatisë përmbajtje vetëm për ju dhe për këtë arsye t’ju kërkojë të paguani një shumë të caktuar parash. Me pak fjalë, mbani parasysh këtë përpara se të regjistroheni: në thelb, regjistrimi në OnlyFans është falas, por për të hyrë në të gjitha përmbajtjet, duhet te paguani.

Ju gjithashtu mund te publikoni vetë përmbajtje dhe të filloni të fitoni duke kërkuar nga ndjekësit tuaj të ardhshëm abonime ose pagesa të llojeve të ndryshme. Ndërmjetësi është OnlyFans, i cili merr një pjesë në abonimet dhe është e paligjshme dhe e pasigurt të kërkosh para privatisht duke anashkaluar platformën.

Megjithatë, duke shfletuar faqen kryesore mund të kuptoni se si funksionon rrjeti social: në krye do të gjeni ikonat e menusë kryesore: ikona Home, e cila ju lejon të ktheheni në faqen kryesore nga çdo faqe që jeni; ikona e njoftimit, e cila tregon ndërveprimet tuaja me përdoruesit, përmbajtjen që ju pëlqeu, abonimet që keni aktivizuar, këshillat që keni dërguar dhe promovimet në të cilat jeni abonuar; në fund, ikonat Nuovo post, i cili ju lejon të krijoni përmbajtje, Chat private, që shfaqin bisedat me përdoruesit dhe Profili, me të cilin mund të ndryshoni informacionin në lidhje me llogarinë tuaj. Përdorimi është vërtet i thjeshtë.

Si funksionon site hot OnlyFans

Pasi prezantuam platformën, do të thosha se ka ardhur koha të zbulojmë se si funksionon site hot OnlyFans dhe si ta përdorim më në detaje. 

Si të regjistrohesh në OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Para së gjithash per te mesuar se si funksionon site hot OnlyFans, duhet të dini se si të krijosh një profil në OnlyFans, i cili do t’ju lejojë të hidhni hapat e parë dhe të jeni në gjendje të lëvizni lirshëm brenda rrjetit social: Ju kujtoj se nuk mund të shihni përmbajtjen e OnlyFans, as ato falas, nëse nuk keni një llogari.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ekzistojnë dy lloje profilesh: njëri është ai i përdoruesve të thjeshtë, që është profili i atyre që synojnë të shikojnë vetëm përmbajtjen pa ndarë foto, video sexy; lloji tjetër i profilit është ai i krijuesit të përmbajtjes, i cili regjistrohet me OnlyFans me qëllimin e qartë për të krijuar një rreth mbështetësish duke ndarë foto, video dhe shumë më tepër me ta, për të fituar nga mënyrat e ndryshme me përmbajtje me pagesë.

Krijimi i një profili përdoruesi në OnlyFans është jashtëzakonisht i lehtë, pavarësisht nga pajisja që po përdorni.

Së pari, shkoni në faqen kryesore të shërbimit. Menjëherë do të shihni se mund të regjistroheni ose nëpërmjet Twitter, duke klikuar në butonin në krye LOGIN WITH TWITTER, ose nëpërmjet Google, duke klikuar në butonin që shihni më poshtë LOGIN WTH GOOGLE. Ju gjithashtu mund të regjistroheni me kombinimin klasik të adresës së emailit dhe fjalëkalimit.

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen Abonohu ​​në Onlyfans.com më poshtë: do t’ju kërkohet të vendosni adresën tuaj të postës elektronike, fjalëkalimin tuaj dhe emrin e përdoruesit me të cilin dëshironi të identifikoheni në sajt. Plotësoni fushat, klikoni në butonin REGJISTROHU më poshtë, vendosni shenjën për të vërtetuar se nuk jeni robot, klikoni përsëri në të njëjtin buton për t’ju dërguar emailin e konfirmimit, të cilin duhet ta hapni dhe në të cilin ju do të duhet të klikoni në lidhjen për ta bërë regjistrimin tuaj efektiv. 

Nëse dëshironi të fitoni para me OnlyFans duke postuar foto dhe video, duhet të ndërmerrni hapa shtesë. Së pari, klikoni në ikonën e rrethit me një burrë të vogël brenda që shihni në pjesën e sipërme djathtas të kompjuterit, ose në fund nëse jeni duke përdorur një smartphone. Do të hapet një menu me një listë opsionesh; klikoni mbi Shto llogari/Aggiungi conto (për të fituar) për të filluar procedurën.

Në këtë pikë, nëse nuk e keni bërë, sistemi ju kërkon të futni një imazh kopertine dhe një biografi, qoftë edhe disa fjalë. Pas këtij hapi, do t’ju duhet të vendosni herë pas here në ekrane të ndryshme të dhënat e mëposhtme: vendin e origjinës, të dhënat tuaja personale dhe kartën tuaj të identitetit. Pasi t’i keni komunikuar këto të dhëna, dërgojini për miratim duke klikuar butonin DËRGO PËR MIRATIM/INVIA PER L’APPROVAZIONE më poshtë dhe përfundoni të gjithë procedurën duke ndjekur udhëzimet e OnlyFans dhe duke futur të dhënat e llogarise bankare.

Ju kujtoj se, për të filluar të fitoni, nuk mund të jeni minoren: kur zgjidhni vendin e origjinës, Onlyfans ju fton të vendosni një shenjë pranë mesazhit Zgjidhni këtu për të konfirmuar që jeni të paktën 18 vjeç dhe keni arritur mosha madhore në vendbanimin tuaj. Siç mund ta shihni, në të gjitha rastet regjistrimi është shumë i shpejtë.

Si të postosh foto dhe video në OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Hapi tjeter per te mesuar se si funksionon site hot OnlyFans eshte te publikosh foto dhe video në OnlyFans, në rast se dëshironi të ndani disa nga përmbajtjet tuaja me ndjekësit tuaj ose me përdoruesit që ndiqni.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ju kujtoj se mund të ndani përmbajtje ose duke i publikuar në faqen tuaj ose duke i dërguar në biseda private; në të dyja rastet, është një procedurë shumë e thjeshtë që do t’ju marrë shumë pak kohë. Siç ju shpjegova, nuk ka kufi për përmbajtjen e materialit që dëshironi të publikoni, përveç asaj që ndalohet me ligj.

Klikoni në ikonën e profilit tuaj, atë me njeriun e vogël brenda një rrethi që e gjeni lart djathtas nëse përdorni PC ose poshtë nëse përdorni një smartphone; Klikoni sërish foton e profilit për të hyrë në faqen tuaj. Këtu, pikërisht në fillim të seksionit që pret përmbajtjen, do të gjeni artikullin KRIJO POST TË RI/CREA NUOVO POST: klikoni mbi të dhe mund të vendosni se çfarë lloj postimi të krijoni.

Më në detaje, do të hapet një faqe e re në të cilën, siper do të gjeni një seksion në të cilin duhet të futni tekst, ndoshta një mesazh për të paraqitur përmbajtjet multimediale që do të publikoni; nën këtë seksion, ka dy ikona: e para për të futur foto dhe video, e dyta për të futur një sondazh. Zgjidhni atë që lidhet me skedarët multimedialë për të zgjedhur foton ose videon që dëshironi të ngarkoni dhe t’i shfaqni të gjithëve. Pasi të jetë ngarkuar, klikoni në butonin Posta lart djathtas dhe postimi do të jetë në online.

Për sa i përket ndarjes së përmbajtjes përmes bisedave private, as në këtë rast nuk ka asgjë të vështirë: hapni chat-in në fjalë dhe klikoni në ikonën në formën e një fotoje që gjeni nën seksionin Shkruani një mesazh; në këtë pikë, ju vetëm duhet të ngarkoni skedarin multimedial duke e zgjedhur atë nga dritarja që hapet dhe më pas t’ia dërgoni përdoruesit.

Ju kujtoj se, në rast se dëshironi të fshini një foto që keni postuar, mjafton të klikoni në ikonën me tre pika horizontale në pjesën e sipërme djathtas të figurës; artikujt nga të cilët mund të zgjidhni janë Kopjo lidhjen për të postuar (për të marrë një lidhje për të ndarë), Shto në faqen e profilit tuaj (për të theksuar postimin), Edito postimin dhe Fshi postimin. Klikoni në opsionin e fundit për të hequr imazhin nga faqja.

Si të kërkosh një përdorues në OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Per te mesuar se si funksionon site hot OnlyFans, duhet te dish se si të kërkosh për një përdorues në OnlyFans

Për shembull nga faqja kryesore, thjesht klikoni në xham zmadhues lart djathtas; në atë moment, ju duhet të shkruani emrin e përdoruesit që kërkoni, për shembull Lady Gaga ose atë të çdo personi tjetër dhe të kontrolloni nëse profili i tyre shfaqet në listën e rezultatet. Kini kujdes: jo të gjithë përdoruesit janë në OnlyFans, dhe në çdo rast, edhe nëse do të ishin regjistruar, mund ta kishin bërë këtë me një pseudonim shumë të ndryshëm nga emri dhe mbiemri i tyre.

Për të kërkuar një përdorues në OnlyFans nga një smartphone, procedura është praktikisht e njëjtë, me përjashtim të faktit që ekrani është zvogëluar dhe artikujt dhe ikonat e ndryshme të menusë janë më afër njëri-tjetrit; në këtë rast, ju gjithmonë do të gjeni xham zmadhues lart djathtas. Prekni, shkruani emrin e përdoruesit në kutinë e kërkimit dhe kontrolloni që personi që kërkoni të shfaqet në listën e rezultateve.

Si të krijosh një listë me përdorues në OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Hapi tjeter per te mesuar se si funksionon site hot OnlyFans, eshte të krijosh një listë përdoruesish në OnlyFans. Fakti që në rrjetin social mund të krijosh një listë të personave që ndjek me më shumë interes, një lloj liste të preferuarish, për t’u konsultuar nëse është e nevojshme.

Kur jeni në faqen e përdorueses që dëshironi të shtoni në të preferuarat tuaja, thjesht duhet të klikoni në ikonën në formë ylli që gjeni nën imazhin e kopertinës (mund ta gjeni në të njëjtin pozicion edhe në një smartphone). Në këtë pikë, do të hapet një dritare që do t’ju lejojë të zgjidhni listën në të cilën do të futni përdoruesen. Në fund gjendet edhe artikulli + NUOVA LISTA: klikoni mbi të nëse dëshironi të krijoni një listë të ndryshme nga ato që ju ofron rrjeti social.

Per te gjetur listat e preferuara që keni ruajtur, klikoni në ikonën në formën e një rrethi me njeriun e vogël brenda lart djathtas (nëse jeni nga një smartphone, prekni të njëjtën ikonë që mund të gjeni më poshtë); në listën e opsioneve që do të shfaqen, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni artikullin Liste për të hyrë në profilet e përdoruesve që ju interesojnë.

Si të krijosh faqeshënues në OnlyFans

Si funksionon site hot OnlyFans

Si të krijosh faqeshënues në OnlyFans, domethënë si të shtoni përmbajtje në një permbledhes për t’i pasur të gjitha të disponueshme kur të dëshironi, eshte hapi tjeter per te mesuar se si funksionon site hot OnlyFans.

Për të shtuar përmbajtje, qoftë foto apo video, te faqeshënuesit, gjithçka që duhet të bëni është të klikoni ose trokitni lehtë mbi ikonën e faqeshënuesit që gjeni poshtë përmbajtjes, pikërisht në fund djathtas: do të shihni që ikona do të kthehet blu. Në rast se dëshironi të hiqni përmbajtjen nga faqeshënuesit tuaj sepse keni bërë një gabim duke klikuar mbi të, gjithçka që duhet të bëni është ta klikoni serish.

Per tu futur në faqeshënuesit tuaj është shumë e thjeshtë. Duhet të klikoni mbi ikonën në formën e një rrethi me njeriun e vogël brenda që e gjeni lart djathtas të PC-së; nëse përdorni telefonin trokitni lehtë mbi të njëjtën ikonë që gjeni gjithmonë në të djathtë, por në fund. Do të hapet një menu me artikuj të ndryshëm, ndër të cilët mund të shihni artikullin Faqeshënuesit: zgjidhni atë për të parë të gjithë përmbajtjen që keni shtuar, të ndarë midis fotovevideoveaudiosmesazheve me tekst dhe më shumë.

Si të përdoresh OnlyFans për një tarifë

Nese nuk di se si funksionon site hot OnlyFans me pagese, dhe dëshironi të kuptoni diçka më shumë, në mënyrë që të shmangni shpenzimin e parave të panevojshme, atehere vazhdoni lexoni udhezimet. Dijeni që përmbajtjet me pagesë janë të shumta dhe se duhet t’i njihni mirë përpara se të merrni kartën tuaj të kreditit. Do t’ju tregoj menjëherë se çfarë ofron rrjeti social.

Si të shtosh një mënyrë pagese

Si funksionon site hot OnlyFans

Para së gjithash, duhet të dini se si të shtoni një mënyrë pagese sepse pa kryer këtë hap, nuk mund të vazhdoni me aktivizimin e shërbimeve të ndryshme të ofruara. Fillimisht, dua t’ju informoj se shërbimi mbështet vetëm kartat e kreditit: nuk mund të përdoren as PayPal dhe as karta me parapagesë.

Për të shtuar kartën tuaj, klikoni në ikonën në formën e një rrethi me njeriun e vogël brenda që e gjeni lart djathtas (ose në fund nëse përdorni një smartphone). Zgjidhni artikullin Kartat tuaja dhe do të hapet një faqe ku, në të majtë, do të shihni një menu me tre opsione: KARTAT TUAJAPAGESAT dhe METODA ALTERNATIVE. Duke zgjedhur të parën, mund të shihni kartat që lidhen me llogarinë tuaj; duke zgjedhur të dytën, mund të shihni pagesat e kryera, dhe me të tretën mund të zgjidhni një mënyrë pagese përveç kartës së kreditit, e cila ndryshon nga vendi në vend.

Për të shtuar një kartë krediti, klikoni në butonin blu AGGIUNGI CARTA lart djathtas, futni të gjitha të dhënat që ju kërkohen dhe klikoni në butonin DËRGO në fund; konfirmoni që nuk jeni robot me shenjën e kontrollit dhe shtypni përsëri të njëjtin buton.

Tani klikoni në butonin CHECK/Verificare: sistemi do t’ju shpjegojë se do t’ju tarifohet një shumë e vogël, më pak se 1,90 dollarë, në llogarinë rrjedhëse. Shifra që duhet t’i komunikoni platformës në seksionin që ju shfaqet menjëherë pas. Shkoni te c/c, kontrolloni shumën që ju është ngarkuar dhe që do t’ju kthehet menjëherë dhe futeni atë. Që tani e tutje, mund të përdorni llogarinë tuaj rrjedhëse për të shtuar kredite në portofolin tuaj dhe për t’i përdorur ato për t’u abonuar, zhbllokuar postimet, etj.

Si të bësh një abonim në OnlyFans

Në këtë pikë, ndoshta po pyesni veten se si funksionon site hot OnlyFans me abonim, sepse dëshironi të provoni të shihni nëse rrjeti social, i përdorur plotësisht me funksionet e tij, është vërtet për ju. Regjistrimi për një abonim është një procedurë e thjeshtë që kërkon disa hapa.

Nën titullin METODA ALTERNATIVE, do të gjeni seksionin kushtuar krediteve të portofolit tuaj; pikërisht aty, do të shihni SHTO FONDET NË PORTOFOLIN TUAJ dhe më poshtë një seri shumash: më në detaje, 102050 dhe 100 dollarë. Klikoni mbi shumën që ju intereson të shtoni, klikoni përsëri në butonin PAGA dhe do të keni mbushur portofolin tuaj.

Në të njëjtin seksion, mund të vendosni të përdorni portofolin si metodën kryesore të pagesës: thjesht aktivizoni opsionin Përdorni portofolin si metodën kryesore për tarifat e ardhshme. Ju gjithashtu mund të bëni një rimbushje automatike duke aktivizuar opsionin relativ që gjeni më poshtë: kur portofoli juaj bie nën një shumë të caktuar, sistemi nëse ndonjëherë vendosni të lini kartën e lidhur me llogarinë, do të mbushet. Ju do të jeni ai që do të jepni udhëzimet duke futur shumat në seksionet e mëposhtme: për shembull, mund të vendosni të bëni një rimbushje prej 10 dollarësh nëse shuma minimale bie nën 5 dollarë.

Por le të shkojmë te abonimi. Për t’u abonuar, ju duhen vetëm disa klikime: shkoni në faqen e përdoruesit që dëshironi të ndiqni dhe nën biografinë e tij, do të gjeni butonin SIGN UP FOR pasuar nga shuma e kërkuar. Ju kujtoj se ofertat mund të jenë mujoretremujoregjashtëmujore dhe vjetore dhe qartësisht, sa më e gjatë të jetë periudha kohore që zgjidhni aq më të mëdha do të keni kursime.

Me lehtësi, ju gjithashtu mund të zhbllokoni postimet e përdoruesve dhe të dërgoni këshilla. Për të zhbllokuar postimet, mjafton të klikoni në butonin UNLOCK POST FOR pasuar nga shuma për t’u paguar që gjeni nën përmbajtjen e ngarkuar nga përdoruesi. Nëse nga ana tjetër, dëshironi të dërgoni këshilla, klikoni në ikonën e dollarit në qendër që do ta gjeni gjithmonë poshtë përmbajtjes; dërgimi i këshillave mund t’ju ndihmojë të bindni përdoruesin, i cili gjithashtu mund t’ju kërkojë në mënyrë te hapur një shumë të caktuar qe të bëjë diçka.

Pasi të keni futur llogarinë tuaj aktuale, mund të vendosni gjithashtu të fshini kartën dhe ta shtoni atë më vonë për një rimbushje tjetër. Për ta bërë këtë, kthehuni te seksioni Kartat tuaja të arritshme nga menuja e profilit tuaj dhe zgjidhni butonin Fshij/elimina që gjeni nën kartën e kreditit që keni shtuar. Pasi të keni fshirë kartën tuaj, mund ta ri-shtoni sa herë të doni ne vijim.

Si të përdoresh OnlyFans falas

Në fund të kësaj pasqyre, ju duhet të pyesni veten se si funksionon/përdoresh OnlyFans falas. Ne fakt rrjeti social është i hapur për akses, por pothuajse të gjitha përmbajtjet janë me pagesë. Megjithatë, ka gjëra që duhet të dini për të parë nëse mund të merrni atë që kërkoni pa perdorur kartën tuaj të kreditit.

Para së gjithash, mund të ndodhë që personazhi që ju pëlqen të ofrojë një periudhë prove plotësisht falas: prandaj ju sugjeroj ta vendosni në një listë për të qëndruar i përditësuar me llogarinë e tij. Periudha në fjalë do t’ju lejojë të kuptoni nëse personazhi është për ju dhe nëse ia vlen të paguani për të vazhduar ta ndiqni dhe të shikoni përmbajtjen e tij ekskluzive.

I njëjti përdorues mund të vendosë gjithashtu të aplikojë zbritje për abonimin, dhe shpesh këto janë zbritje që e bëjnë çmimin vërtet të përballueshëm: krijoni një listë edhe në këtë rast dhe qëndroni të përditësuar në llogarinë e tij.

Kushtojini vëmendje faktit që i njëjti përdorues mund të ketë një profil tjeter falas, ku publikon përmbajtje ekskluzive, por ndoshta jo aq të bukura dhe interesante sa ato që publikon në anën tjetër, atë me pagesë, ku fotot mund të jenë të shumta dhe videot janë dukshëm më të gjata. Në përgjithësi, është personazhi që ndiqni ai që ju thotë në një farë mënyre (ndoshta në chat ose në biografinë e tij) se ai ka një profil premium.

Së fundi, ju kujtoj se nuk është e pazakontë të shihni përmbajtjet e OnlyFans të qarkullojnë në grupet e Telegramit ose ndoshta në Twitter: me një kërkim të thjeshtë të lidhur me emrin e personazhit që dëshironi të ndiqni, ndoshta mund të gjeni diçka. 

Si të përdoresh OnlyFans në telefon

Tani që keni zbuluar gjithçka dhe thjesht duhet të provoni, dëshironi të dini se si funksionon site hot OnlyFans ne telefon, domethënë nëse ka një aplikacion për telefonin ose tabletin tuaj për t’u shkarkuar. Në kohën e shkrimit, në fakt nuk ka asnjë aplikacion celular. 

Aplikacionet që shihni në dyqan nuk janë zyrtare dhe pothuajse gjithmonë japin vetëm këshilla se si të përdorni rrjetin social ose të përpiqeni të fitoni para me të. Në shumicën e rasteve ato nuk rekomandohen.