Si te maresh produkte falas per testim

Nese keni zbuluar se ka disa shërbime në internet që ju lejojnë të merrni produkte falas per testim në këmbim të aktiviteteve promovuese dhe ndiheni te intriguar nga tema dhe mbi të gjitha, i tërhequr nga mundësia e marrjes së llojeve të ndryshme të produkteve pa shpenzuar asnjë cent, mjafton te ndiqni udhezimet me poshte.

Atëherë më lejoni t’ju them se sot është dita juaj me fat. Me këtë udhëzim, do të shpjegoj se si të merrni produkte falas për testim duke treguar ato që besoj se janë portalet më të mira të këtij lloji. Përveç funksionimit të secilës zgjidhje që unë do t’ju propozoj.

Permbajtja

Amazon vine

Ndër zgjidhjet që ju lejojnë të merrni produkte falas për testim, patjetër që duhet të përmendim Amazon Vine, një program Amazon që lejon vlerësuesit më të besueshëm të marrin produkte të të gjitha llojeve (nga sendet shtëpiake te pajisjet elektronike) falas për të provuar dhe shqyrtuar te faqja e famshme e blerjeve në internet.

Meqenëse është një program zyrtar, të cilin Amazon ka vendosur të krijojë për t’u ofruar klientëve të saj më shumë informacion mbi artikujt në shitje (veçanërisht për produktet e sapo prezantuara në treg), ai përputhet plotësisht me rregulloret e faqes së famshme të blerjeve. Një përdorues që merr pjesë në program mund të zgjedhë se cilat produkte do të marrë dhe do të bëhet pronari i ligjshëm: në fakt, Amazon Vine nuk parashikon kthimin e produktit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Duhet ta dini sidoqoftë, që të bësh një zë Vine, domethënë përdorues i programit, nuk është aspak e lehtë. Në fakt, nuk është e mundur të aplikoni drejtpërdrejt për të marrë pjesë në Amazon Vine, por është e nevojshme të kryeni vazhdimisht aktivitete të shumta në mënyrë që të bëheni një recensues i besueshëm i Amazon.

Në veçanti, ajo që duhet të bëni është të filloni të rishikoni produktet për shitje në Amazon, duke postuar komente të dobishme për përdoruesit e tjerë. Përveç kësaj, ju mund t’i përgjigjeni pyetjeve të disponueshme në reklama të ndryshme dhe të ofroni kontributin tuaj duke siguruar sa më shumë informacion që të jetë e mundur. Pasi të keni arritur të bëheni një Top Reviewer, d.m.th. të paktën në 1000 të parët, mund të merrni një ftesë nga Amazon (përmes postës elektronike në adresën e lidhur me llogarinë tuaj) dhe të pranoni të merrni pjesë në Amazon Vine.

Në këtë pikë, ju mund të zgjidhni se cilat produkte jeni të interesuar të merrni dhe pasi të keni testuar funksionalitetin e tyre, do të duhet të shkruani një recension të sinqertë dhe objektiv (madje edhe negativ) brenda 30 ditëve nga data e marrjes së produktit

The insiders

Insiders është një platformë që, përmes fushatave të nisura nga markat e famshme, ju lejon të merrni produkte për të provuar në këmbim të disa aktiviteteve promovuese. Në rastin e artikujve me vlerë të vogël (p.sh. produktet ushqimore ose artikujt për kafshët), është e mundur të mbash produktin e testuar pa harxhuar asnjë cent.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Sidoqoftë, duhet ta dini se për fushatat që ju lejojnë të provoni produkte të vlefshme, kërkohet një depozitë sigurie e cila do të rimbursohet plotësisht në fund të fushatës dhe pas kthimit të produktit. Sidoqoftë, përdoruesit që kanë marrë dhe testuar produktin mund të vendosin ta mbajnë atë me një çmim të favorshëm krahasuar me vlerën reale të tregut.

Për të krijuar llogarinë tuaj në Insiders, të lidhur në faqen zyrtare të internetit, klikoni në butonin Regjistrohuni tani dhe në ekranin e ri të shfaqur, shtypni në Facebook Connect, për t’u regjistruar përmes llogarisë suaj në Facebook.

Përndryshe, plotësoni formularin e regjistrimit duke futur të dhënat e kërkuara në fushat Emri, Mbiemri, Adresa Email, Krijoni një fjalëkalim, Krijoni një emër të Brendshëm dhe Data e lindjes, vendosni shenjat e kontrollit për të pranuar kushtet e shërbimit dhe për të verifikuar identitetin tuaj dhe klikoni në butonin Bëhuni një Insider.

Pasi të krijoni llogarinë tuaj, zgjidhni opsionin Hap profilin tim, futni të dhënat e kërkuara në seksionin Informacioni im personal dhe shtypni sondazhin Hapur rreth meje, Hulumtimi i aktivitetit të hapur dhe butonat e sondazhit të profilit në internet, për të personalizuar llogarinë tuaj dhe të keni një shans më të mirë për të duke u zgjedhur për një fushatë në The Insiders.

Pasi të jetë bërë kjo, klikoni në artikullin Fushatat e vendosura në menunë e sipërme dhe shtypni një nga fushatat aktive, për të parë përshkrimin dhe detajet e tij. Në veçanti, ju këshilloj të klikoni në opsionin Kushtet dhe kushtet, për të shkarkuar rregulloren në formatin PDF dhe për të kontrolluar të gjitha kushtet e fushatës (p.sh. çdo depozitë sigurie, kosto për shlyerjen e produktit, etj.).

Për të marrë pjesë në një fushatë, klikoni në butonin Regjistrohu tani, kliko në artikullin Tjetër, specifiko gjininë dhe moshën tënde dhe përgjigju të gjitha pyetjeve të propozuara, për të përfunduar studimin e shkurtër të aplikimit, i dobishëm për të përcaktuar nëse je i kualifikuar ose jo për të marrë pjesë në fushatë.

Tani, gjithçka që duhet të bëni është të prisni për rezultatin e përzgjedhjes për fushatën për të cilën jeni regjistruar: nëse jeni të kualifikuar, do t’ju sigurohet me email si udhëzimet e nevojshme për të marrë produktin ashtu edhe indikacionet për të kryer të gjitha aktivitetet e parashikuara nga fushata.

Në fund të fushatës, do të duhet të plotësoni sondazhin përfundimtar me të cilin mund të shprehni mendimin tuaj përfundimtar për produktin që keni provuar. Në rastin e një fushate që parashikon kthimin e produktit, ju mund të zgjidhni nëse do ta mbani atë (në këtë rast, depozita e sigurisë nuk do t’ju kthehet) ose nëse do ta ktheni atë duke ndjekur udhëzimet e dhëna nga prodhuesi.

Revista Wish

Revista Wish është një portal që ofron këshilla për jetën e përditshme familjare, mirëqenien personale dhe pastrimin e shtëpisë. Për më tepër, duke hyrë në seksionin Wish Club, kjo gjithashtu ju lejon të merrni produkte falas për të provuar.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të krijuar llogarinë tuaj, e lidhur me faqen kryesore të Revistës Wish, klikoni në butonin Regjistrohuni, djathtas sipër, plotësoni formularin e regjistrimit me të dhënat tuaja personale dhe shtypni përsëri butonin Regjistrohuni.

Pasi të jetë bërë kjo, zgjidhni opsionin Login, futni të dhënat që lidhen me llogarinë që sapo krijuat në fushat Email dhe Fjalëkalim dhe klikoni në butonin Login për t’u identifikuar. Në ekranin e Klubit të Dëshirave, futni të dhënat e kërkuara në emrin e ambasadorit tuaj dhe seksionet e informacionit tuaj personal, shënoni shenjat e nevojshme të kontrollit për të pranuar kushtet e shërbimit dhe autorizoni përpunimin e të dhënave tuaja personale dhe shtypni butonin Tjetër.

Në faqen e re të hapur, vendosni shenjën e kontrollit pranë interesave tuaja (p.sh. Bukuri dhe kujdes për trupin, Makina dhe motoçikleta, Gatim, Muzikë, Kafshë shtëpiake etj.), Klikoni përsëri në butonin Next dhe ndiqni udhëzimet e treguara në ekran për të plotësoni profilin tuaj.

Në këtë pikë, duke hyrë në seksionin Wish Club dhe duke zgjedhur skedën Personal Area, mund të shikoni sondazhet e disponueshme që do t’ju lejojnë të shprehni mendimin tuaj dhe të merrni ndonjë ftesë për të marrë pjesë në projekte që parashikojnë dërgimin e produkteve që do të testohen.

Zgjidhje të tjera për të marrë produkte falas për testim

Nese dëshironi të dini zgjidhje të tjera për të marrë produkte falas për testim, atehere këtu është një listë e faqeve shtesë që mund të konsideroni për të rritur shanset tuaja për të marrë pjesë në një fushatë dhe për të marrë produkte për të provuar dhe rishikuar pa shpenzuar asnjë monedhë.

  • trnd: është një platformë e vlefshme që, pasi krijoni një llogari dhe plotësoni disa sondazhe me qëllim që të personalizoni profilin tuaj, ju lejon të dërgoni aplikimin tuaj për të marrë pjesë në projekte të organizuara nga marka të ndryshme. Secili pjesëmarrës i zgjedhur do të marrë produktin për të cilin ata kanë aplikuar falas dhe pasi ta kenë testuar, do të duhet ta rishikojnë dhe promovojnë atë me miq dhe të njohur.
  • GalbaniLab: është një shërbim i ofruar nga grupi i famshëm italian i ushqimit që lejon konsumatorët të shkëmbejnë mendime dhe të kenë përfitime ekskluzive, siç janë zbritjet dhe mbi të gjitha, mundësia për të provuar produkte falas per testim.
  • Provoni Parfume të Re: është një nga disa faqet për të fituar para në internet me anketat. Ndryshe nga platformat e tjera të këtij lloji, sidoqoftë, Provoni Parfume të Re ju lejon të përdorni pikët e fituara nga sondazhet për të marrë parfume falas.