Site per takime online

Nese ndjeni nevojën për të bërë njohje të reja dhe duke dashur të përfitoni nga metodat e reja teknologjike për të bërë miq, keni menduar të regjistroheni në një nga faqet më të njohura të takimeve. Sidoqoftë, ju jeni paksa hezitues për këtë çështje, pasi nuk keni shumë praktike me kompjuterin dhe mbi të gjitha, nuk e njihni mirë dinamikën e këtyre faqeve të internetit. Sidoqoftë, besoni se ka ardhur koha për të bërë një ndryshim në jetën tënde të dashurisë dhe do të doje, të dije cilat site per takime online, jane me te mira, atehere ketu je ne vendin e duhur.

Dua t’ju jap disa këshilla për të cilat unë besoj se janë faqet e internetit më të mira për zemrat e vetmuara: për secilin shërbim të paraqitur unë do të flas me ju në detaje rreth karakteristikave kryesore, gjithashtu duke ju shpjeguar, hap pas hapi, hap, si t’i përdorni, në mënyrë që t’i krahasoni dhe të kuptoni se cila prej tyre është më shumë për ju.

Permbajtja

Site më të mira per takime online falas

Siç është parashikuar, në këtë udhëzues do t’ju jap një përmbledhje të asaj që unë besoj se jane site me te mira per takime online. Këto janë shërbime të krijuara për të bërë njohje të reja, të cilat mund të përfaqësojnë pikënisjen për fillimin e një marrëdhënieje sentimentale.

Shërbimet për të cilat do të flas së shpejti mund të përdoren nga kompjuterët, por, në shumicën e rasteve, ato mund të përdoren gjithashtu nga smartphone dhe tabletë, përmes aplikacionit të duhur zyrtar. Për më shumë detaje mbi këtë, vazhdoni të lexoni, gjeni më shumë informacion në paragrafët vijues.

Tinder

Tinder është padyshim një nga site-t per takime online falas më të njohura që mund të përdoret për të bërë njohje të reja, me shpresën për të gjetur shpirtin tënd binjak. Tinder mund të përdoret nga Webi, por aplikacioni i duhur për Android dhe iOS/iPadOS është gjithashtu i disponueshëm.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për ta përdorur atë, duhet të regjistrohesh; prandaj, për të filluar, lidheni me faqen e saj zyrtare dhe shtypni butonin Krijo llogari/Create account/Crea Account. Në këtë pikë, krijoni një llogari, duke u lidhur me një llogari Google ( Hyni me Google ) me atë Facebook ( Hyni me Facebook ), ose duke shtypur numrin tuaj të telefonit ( Hyni me numrin tuaj celular ).

Pasi të jetë bërë kjo, verifikoni llogarinë tuaj, duke futur numrin tuaj të telefonit, nëse nuk e keni bërë tashmë atë (në heshtje, nuk do të shfaqet nga përdoruesit e tjerë), në fushën e tekstit që ju tregohet, shtypni butonin Vazhdo/Continua dhe, më pas, futni edhe kodin e konfirmimit të marrë me SMS. Në fund, për të konfirmuar operacionin, klikoni në butonin Vazhdo dhe më pas në Prano/Accetto, për të pranuar kushtet e përdorimit të shërbimit.

Tani, plotësoni formularin e profilit tuaj, duke shtypur të dhëna që lidhen me të njëjtat si, për shembull, emrin, gjininë, ditëlindjen dhe interesat dhe më pas ngarkoni foton e profilit tuaj duke shtypur butonin Ngarko nga kompjuteri juaj. Pasi të jetë bërë kjo, klikoni në butonin Vazhdo, në mënyrë që të filloni të përdorni Tinder. Gjithashtu, në rast se ju kërkohet, pranoni që Tinder të ketë qasje në vendndodhjen tuaj duke iu përgjigjur pozitivisht njoftimit të konfirmimit të shfaqur në krye të skedës së shfletuesit.

Në këtë pikë, në ekranin kryesor të faqes së takimeve, mund të filloni të shihni profilet e përdoruesve dhe të ndërveproni me ta, përmes mjeteve që ju ofrohen: ikona e zemrës ( Pëlqe ) ikona e yllit ( Super Like ), Ikona X ( nuk më pëlqen ). Në rast se vlerësimi është i ndërsjellë, ju do të merrni një ndeshje me atë përdorues dhe mund të filloni të bisedoni privatisht përmes seksionit të Mesazheve.

Në çdo kohë, ju gjithashtu mund të ndryshoni profilin tuaj, për të shtuar informacione ose për të modifikuar ato para-ekzistuese: për ta bërë këtë, klikoni në artikullin e profilit tim dhe pastaj në atë të quajtur Ndrysho informacionin, në mënyrë që të bëni të gjitha ndryshimet e dëshiruara dhe të ruani ndryshimet, duke përdorur butonin Ruaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të ndryshuar, në vend të kësaj, cilësimet e kërkimit të përdoruesve, klikoni në ikonen e profilit tim dhe referojuni seksionit le mie info, në mënyrë që të personalizoni kërkimin sipas vendndodhjes, grupmoshës dhe gjinisë.

Tinder është në thelb falas, por disa karakteristika paguhen ose janë në dispozicion falas në një mënyrë të kufizuar (të tilla si Super like ose butoni Cancel, i cili përdoret për të anuluar një vlerësim). Për një përdorim tërësisht të pakufizuar të shërbimit, në fakt, është e nevojshme të abonoheni.

Në këtë drejtim, duhet të dini se në Tinder, ekzistojnë lloje të ndryshme të abonimeve që zgjerojnë funksionalitetin e faqes së takimeve: Tinder + kostoja e të cilave fillon me 15,13 €/muaj dhe ju lejon të keni, ndër të tjera, pëlqime dhe Undo/Anulla i pakufizuar; Tinder Gold kostoja e të cilit fillon nga 22,70 €/muaj dhe ju lejon të keni të gjitha tiparet e Tinder +, përveç mjetit që duhet të njihni si të tjerët të marrë dhe Tinder Platinum kostoja e të cilit fillon nga 30,27 €/muaj. Kjo e fundit është më e kompletuara, pasi përfshin të gjitha tiparet e Tinder Gold dhe Tinder +dhe gjithashtu shtoni veçori të tjera shtesë, të tilla si aftësia për të bashkangjitur një mesazh kur dërgoni një Super Like.

Lovoo

Një tjetër nga faqet më të mira të takimeve është padyshim Lovoo, një faqe shumë e efektshme që unë padyshim dua t’ju rekomandoj. Lovoo, si faqet e tjera të takimeve, është falas dhe i arritshëm nga webi, por gjithashtu përmes aplikacionit të tij për Android dhe iOS/iPadOS.

Duke thënë këtë, për të përdorur Lovoo lidhuni në faqen e saj zyrtare dhe regjistrohuni falas në shërbim, duke shtypur butonin Regjistrohu me Facebook ose atë që quhet Regjistrohu me adresën e postës elektronike. Në rastin e fundit, futni të dhënat e kërkuara, të tilla si emri, qyteti, ditëlindja, gjinia, adresa e postës elektronike dhe fjalëkalimi dhe së fundi, shtypni butonin Regjistrohu tani.

Sapo të përfundojë regjistrimi, gjëja e parë që duhet të bëni është të personalizoni profilin tuaj. Për ta bërë këtë, shtypni në ikonën e njeriut të vogël të vendosur në ekranin kryesor Lovoo, në mënyrë që të shfaqni seksionin Rreth jush/About you/Su di te, që është skeda e llogarisë tuaj. Pastaj përdorni ikonën e lapsit për të redaktuar ose shtuar informacione në lidhje me detajet e profilit tuaj dhe profilin personal.

Gjithashtu, ngarkoni një foto nga kompjuteri juaj ose merreni atë përmes kamerës së internetit duke klikuar në ikonën e kamerës. Në fund, mos harroni të verifikoni adresën tuaj të postës elektronike duke klikuar në butonin e duhur të konfirmimit që do të gjeni në emailin e marrë në adresën që keni treguar gjatë regjistrimit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Kur të jeni gati të takoni njerëz të rinj, prekni butonat Luaj/Gioca ose Zbulo/Scopri në krye. Në seksionin e parë që ju janë paraqitur fotografitë e profilit të përdoruesve të ndryshme në një mënyrë të rastit dhe ju mund të shprehë një vlerësim pozitiv ose një mendim negativ duke përdorur, përkatësisht, butonin me simbolin e zemrës apo një me X simbolin. Në rast se vlerësimi pozitiv është reciprok, Lovoo do t’ju informojë për afinitetin e ndërsjellë dhe ju mund të filloni të bisedoni privatisht, duke shkuar në pjesën e shënuar nga ikona e karikaturës.

Përmes seksionit Discover/Scopri, nga ana tjetër, ju mund të shihni më hollësisht profilet e përdoruesve të tjerë të regjistruar në faqen e takimeve. Në rast se ndonjë nga ata që ju propozojnë ju intereson, në fakt, klikoni në imazhin e tyre për të parë fotot shtesë të ngarkuara, nëse ka. Në këtë pikë, nëse dëshironi, mund të shprehni vlerësimin tuaj duke klikuar në butonin Like.

Duke shtypur, në vend të kësaj, në butonin Bisedë/Chat, ju mund t’i dërgoni një mesazh përdoruesit në fjalë, duke e shtypur atë në fushën e tekstit që ju tregohet dhe pastaj duke klikuar në butonin Dërgo mesazh. Të gjitha bisedat private me përdoruesit janë të dukshme në pjesën e shënuar me simbolin e karikaturës.

Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të ndryshoni cilësimet e kërkimit, klikoni në ikonën e ingranazhit të vendosur në të djathtë dhe pastaj klikoni në Settings/Impostazioni> Cilësimet e kërkimit tim/Impostazionni della mia ricerca, në mënyrë që të personalizoni parametrat që lidhen, për shembull, me gjininë dhe mosha.

Ashtu si shumë faqe të tjera takimesh, Lovoo është gjithashtu falas në versionin e tij themelor, por disa nga mjetet e tij (të tilla si aftësia për të dërguar mesazhe private) janë në dispozicion për përdorim në një mënyrë të kufizuar dhe të tjera (të tilla si aftësia për të fshehur profilin tuaj në përdorues të tjerë), janë në dispozicion vetëm për një tarifë. Prandaj, për një përdorim të pakufizuar të Lovoo kërkohet të paguani një pajtim çmimi i së cilës fillon me 13,99 €/muaj.

Meetic

Një tjetër faqe/site per takime online është Meetic, një nga faqet më të njohura që synon të ndihmojë njerëzit e tjerë të njohin shpirtin e tyre binjak. Ashtu si shumica dërrmuese e faqeve të internetit për takime, Meetic gjithashtu ofron mundësinë e përdorimit të shërbimit të tij nga uebi dhe gjithashtu përmes një aplikacioni falas për Android dhe iOS/iPadOS.

Regjistrimi në shërbim është gjëja e parë që duhet të bëni nëse doni të filloni të përdorni Meetic për të bërë takime të reja. Prandaj lidheni me faqen kryesore të tij dhe filloni duke iu përgjigjur të gjitha pyetjeve që ju janë propozuar, duke treguar informacione të tilla si gjinia/sesso juaj, ajo e personit që po kërkoni, data e lindjes tuaj/compleanno, qyteti/citta ku jetoni, emri/nome juaj, adresa e postës elektronike/e-mail dhe fjalëkalimi/password për t’u përdorur për llogarinë tuaj. Në fund, pranoni kushtet e shërbimit dhe plotësoni krijimin e llogarisë, duke përdorur butonat Vazhdo/continua dhe Pranoni/accetta.

Pastaj, gjithashtu përgjigjuni pyetjeve të tjera që ju janë propozuar në lidhje me personalitetin tuaj, atë të personit që po kërkoni dhe llojin e marrëdhënies që jeni të interesuar të krijoni. Gjithashtu, ngarkoni të paktën një fotografi tuaj duke shtypur butonin Nga kompjuteri juaj/dal tuo computer. Opsionale, mund të lidhni gjithashtu llogarinë tuaj në Facebook, duke shtypur butonin Vazhdo me Facebook/continua con facebook, nëse doni që Meetic të përdorë fotografitë e pranishme në profilin tuaj në rrjetin social të Mark Zuckerberg.

Në fund të regjistrimit, ju mund të filloni të përdorni të gjitha mjetet Meetic për të takuar njerëz të rinj. Përdoruesit e regjistruar, në fakt, do t’ju shfaqen në seksione të ndryshme të faqes në internet duke përfshirë atë të quajtur Shuffle i cili përdoret për të votuar pozitivisht ose negativisht disa njerëz të rastit të ditës, në mënyrë që të përmirësojnë algoritmin e kërkimit. Në këtë drejtim, për të shprehur një vlerësim të përgjithshëm, ose edhe për t’i treguar Meetic se personi i treguar nuk është i interesit tuaj, ju mund të përdorni, përkatësisht, butonat Po ( simboli i një zemre ) dhe Jo ( simboli i X )

Seksione të tjera të dobishme janë ai i quajtur Discover, i cili përdoret për të parë profilet e përdoruesve më të ngjashëm, bazuar në kriteret e treguara gjatë fazës së regjistrimit, në mënyrë që të mund të votoni ashtu siç u shpjegua. Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të kërkoni njerëz bazuar në parametra të tjerë, përdorni seksionin Kërko/cerca dhe më pas specifikoni, duke përdorur butonin Më shumë kritere, parametrat që lidhen me privatësinë/privacy, kohën e lirë/tempo libero dhe origjinën/origine, në mënyrë që të kërkoni për njerëz të bazuar në filtra më kufizues.

Meetic ofron karakteristika të ndryshme që ju lejojnë të gjeni njerëz për të njohur, duke përfshirë, për shembull, seksionin Ngjarje/Eventi, i cili ju lejon të merrni pjesë në ngjarje në internet së bashku me përdorues të tjerë dhe testin Meetic Affinity i cili, duke iu përgjigjur pyetjeve të ndryshme, ju lejon të përmirësoni algoritmi i kërkimit edhe më shumë.

Sidoqoftë, duhet të merret në konsideratë që, në mënyrë që të jeni në gjendje të përdorni shërbimin në një mënyrë të pakufizuar dhe të përdorni disa veçori shtesë, siç është aftësia për të gjetur se kush ju pëlqen, duhet të merrni një pajtim mujor, të cilit kostoja fillon me 14,99 €/muaj.

Site të tjera takimesh online

  • Bumble: Kjo është një faqe inovative e dobishme për të bërë njohje të reja përmes internetit, e cila thekson rëndësinë e mirësisë dhe respektit, duke i lejuar gratë të bëjnë lëvizjen e parë kur bëhet fjalë për dërgimin e mesazheve private te përdoruesit, për të shmangur mesazhe të padëshiruara. Përmes këtij shërbimi është gjithashtu e mundur të krijoni miq të rinj dhe të vendosni kontakte të dobishme nga pikëpamja profesionale. Në thelb ky shërbim është falas, por për të nxjerrë në pah profilin tuaj, ose për të përdorur të gjitha tiparet e tij në një mënyrë të pakufizuar, duhet të merrni një abonim çmimi i së cilës fillon me 9,99 €/javë. Përveç kësaj, Bumble mund të përdoret gjithashtu përmes aplikacioneve për Android dhe iOS/iPadOS.
  • Grindr: është një nga shërbimet më të njohura LGBTQ + për takime dhe synon kryesisht një audiencë mashkullore. E disponueshme vetëm përmes aplikacioneve për Android dhe iOS/iPadOS, ndihmon njerëzit në bashkësinë queer të vijnë në kontakt me njëri-tjetrin, për të vendosur marrëdhënie romantike.
  • Her: Ky është një tjetër shërbim i njohur i takimeve LGBTQ + dhe konsiderohet të jetë homologu i Grindr, pasi i përshtatet një audience femër. Përsëri, për të filluar takimin me njerëz të rinj që i përkasin komunitetit queer ju duhet të përdorni aplikacionin e duhur për Android dhe iOS/iPadOS.
  • Badoo: është një faqe/site per takime online historike dhe ka qëllim krijimin e marrëdhënieve sentimentale, ose thjesht për të bërë miq të rinj. Ngjashëm me faqet e tjera të takimeve, Badoo mund të përdoret gjithashtu falas, por disa nga veçoritë e tij, të tilla si aftësia për të parë përdoruesit që kanë pëlqyer profilin tuaj, mund të përdoren vetëm me aktivizimin e një pajtimi. Çmimi i së cilës fillon nga 5,99 € për 1 javë. Shërbimi është gjithashtu i disponueshëm përmes aplikacionit për Android dhe iOS/iPadOS.