Si te fshish llogarine Tinder

Ne kete udhezues do te flasim se si te fshish llogarine Tinder. Me poshte do t’ju tregoj se si të kryeni kete operacion duke përdorur versionin në internet të shërbimit ose aplikacionin e tij zyrtar për Android dhe iOS. Gjithashtu, do t’ju tregoj se si të hiqni aplikacionin Tinder të lidhur me Facebook. Ju siguroj se këto janë operacione vërtet të thjeshta. Gjeni gjithcka me poshte.

Shenim: operacioni i fshirjes së llogarisë është i pakthyeshem, ndaj mendoni me kujdes përpara se të vazhdoni. Fshirja e llogarisë tuaj nga Tinder nuk do të anulojë asnjë abonim të aktivizuar në Tinder Plus ose Tinder Gold (për të anuluar abonimin tuaj duhet të ndiqni udhëzimet e përfshira në help desk Tinder). 

Permbajtja

Si te fshish llogarine Tinder nga PC

Si te fshish llogarine Tinder

Nese deshiron te dish se si te fshish llogarine Tinder duke vepruar nga kompjuteri, ju siguroj se ky operacion është vërtet i thjeshtë dhe zgjat shumë pak minuta. Gjithçka që duhet të bëni është të lidheni me llogarinë tuaj Tinder nga shfletuesi dhe të fshini llogarinë tuaj duke klikuar në butonin e duhur që ndodhet në cilësimet e platformës së takimeve.

Tani lidhuni me faqen e hyrjes në Tinder, hyni në llogarinë tuaj duke klikuar në butonin Hyr me Facebook/Accedi con Facebook dhe në dritaren që shfaqet në qendër të ekranit, klikoni në butonin blu OK për të konfirmuar qëllimin tuaj për të hyrë në llogarinë tuaj Tinder duke kaluar përmes profilit tuaj në Facebook. Përndryshe, mund të identifikoheni me numrin tuaj celular duke klikuar në butonin përkatës dhe duke ndjekur udhëzimet e shfaqura në ekran.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Sapo të keni hyrë në Tinder, lëvizni kursorin e miut në kolonën e vendosur në të majtë dhe lëvizni menunë derisa të arrini në fund të saj. Në këtë pikë, klikoni në artikullin Fshi llogarinë/Elimina account (ai ndodhet menjëherë pas shkrimit në lidhje me versionin aktual të Tinder) dhe në kutinë që shfaqet në ekran, konfirmoni operacionin duke klikuar përsëri në butonin e kuq Fshi llogarinë/Elimina account.

Si te fshish llogarine Tinder

Tani perfunduat procesin e fshirjes së llogarisë tuaj Tinder. Pikërisht në këtë moment, të gjitha të dhënat që lidhen me llogarinë tuaj, si profili juaj, mesazhet e dërguara përdoruesve të tjerë, fotot dhe të dhënat e përputhshmërisë, fshihen një herë e përgjithmonë.

Megjithatë, mbani mend se nëse hyni përsëri në Tinder duke krijuar një llogari të re përmes profilit tuaj në Facebook, llogaria e re do të vazhdojë të përmbajë informacionin tuaj personal që ishte i pranishëm në “të vjetrën”: emrin dhe mbiemrin tuaj, moshën tuaj, situata juaj sentimentale, etj.

Si te fshish llogarine Tinder nga telefon Android

Si te fshish llogarine Tinder

Nese dëshironi të fshini llogarinë tuaj Tinder duke përdorur një pajisje Android, operacioni që duhet të kryeni nuk është aspak i komplikuar: thjesht duhet të shkoni te cilësimet e aplikacionit Tinder dhe të çregjistroheni nga shërbimi duke përdorur butonin e duhur Fshi llogarinë. Tani do të shpjegoj në detaje se si ta realizoni.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Fillimisht, nisni aplikacionin Tinder në pajisjen tuaj Android (thjesht shtypni ikonën me flakën e bardhë në një sfond të kuq të vendosur në ekranin kryesor të telefonit ose tabletit tuaj) dhe hyni në llogarinë tuaj nëpërmjet Facebook ose duke u identifikuar me numrin tuaj celular.

Pasi të identifikoheni, shtypni ikonën e njeriut të vogël që ndodhet lart majtas, trokitni lehtë mbi simbolin e ingranazhit që ndodhet në të majtë (pak poshtë fotos së profilit dhe emrit tuaj) dhe në ekranin që ju shfaqet, gjeni butonin Fshi llogarinë/Elimina account (ndodhet në fund) dhe shtypni mbi të.

Në kutinë që shfaqet, do të pyeteni nëse thjesht dëshironi ta çaktivizoni përkohësisht ose nëse dëshironi ta fshini përgjithmonë. Meqenëse synimi juaj është ta fshini përgjithmonë, trokitni lehtë mbi artikullin Fshi llogarinë time/Elimina il mio account që ndodhet në fund.

Si te fshish llogarine Tinder

Më pas, tregoni arsyen pse dëshironi të çregjistroheni nga shërbimi duke shtypur një nga opsionet që ju propozohen: nuk më pëlqen Tinder/Non mi piace Tinderu takova/ho incontratokam nevojë për një pushim/ho bisogno di una pausadua një fillim të ri/voglio un nuovo inizio etj, zgjidhni nëse duhet të shkruani një koment në lidhje me të njëjtën gjë dhe trokitni lehtë mbi butonin Fshi llogarinë time/Elimina il mio account.

Si te fshish llogarine Tinder

Pasi të shtypni butonin Fshi llogarinë time/Elimina il mio account, të gjitha të dhënat në lidhje me profilin tuaj Tinder do të fshihen në mënyrë të pakthyeshme. Tani gjithçka që duhet të bëni është të fshini aplikacionin Tinder nga pajisja juaj dhe kaq. Nëse ndryshoni mendje, mund ta përdorni sërish shërbimin duke krijuar një llogari të re.

Si te fshish llogarine Tinder nga telefon iOS

Si te fshish llogarine Tinder

Qe te fshish llogarine Tinder duke përdorur një pajisje iOS, duhet të ndiqni përafërsisht të njëjtat procedura që sapo kam treguar për pajisjet Android: shkoni te cilësimet e aplikacionit Tinder, zgjidhni opsionin për të fshirë llogarinë, tregoni arsyen pse dëshironi të çregjistroheni dhe vazhdoni me fshirjen e profilit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nisni aplikacionin Tinder në iPhone tuaj (thjesht shtypni ikonën me flakën e bardhë në një sfond të kuq të vendosur në ekranin kryesor) dhe hyni në llogarinë tuaj nëpërmjet Facebook ose numrit tuaj celular. Më pas, trokitni lehtë mbi simbolin e njeriut të vogël (lart majtas), shtypni artikullin Cilësimet/Impostazioni (ikona e ingranazhit që ndodhet në të majtë, menjëherë poshtë fotos së profilit dhe emrit tuaj) dhe në ekranin që hapet, shtypni butonin Fshi llogarinë/Elimina account, e cila ndodhet në fund.

Në këtë pikë, do të pyeteni nëse keni ndërmend ta vendosni pushim llogarinë tuaj në mënyrë që të mos e bëni atë të dukshme për përdoruesit e tjerë ose nëse keni ndërmend ta fshini atë përgjithmonë. Meqenëse dëshironi ta fshini përgjithmonë, shtypni artikullin Fshi llogarinë time/Elimina il mio account.

Më pas, specifikoni pse po fshini llogarinë tuaj Tinder duke zgjedhur një nga opsionet e disponueshme: Diçka nuk funksionondua një fillim të rimë duhet të bëj një pushim nga Tindernuk më pëlqen Tinderkam takuar dikë ose tjetër, postoni një koment në lidhje me arsyen e zgjedhur (nëse kërkohet) dhe konfirmoni qëllimin për t’u çregjistruar nga shërbimi duke shtypur butonin Fshi llogarinë time/Elimina il mio account.

Nëse e keni bërë këtë si duhet, do të shihni një mesazh konfirmimi për fshirjen e llogarisë tuaj.

Që nga ky moment, llogaria juaj Tinder dhe të gjitha informacionet e lidhura me të janë fshirë përgjithmonë. Nëse dëshironi, tani mund të fshini edhe aplikacionin Tinder nga pajisja juaj. Nëse ndryshoni mendje, mund të regjistroheni sërish në shërbim për të kontaktuar me përdorues të tjerë të regjistruar në Tinder.

Si te heqesh aplikacionin Tinder në Facebook

Pasi të keni fshirë llogarinë tuaj Tinder, dëshironi të fshini aplikacionin që është i lidhur me profilin tuaj në Facebook, atehere gjithçka që duhet të bëni është të hyni në cilësimet e profilit tuaj në Facebook dhe të fshini aplikacionin Tinder duke përdorur komandën përkatëse.

Lidhuni me faqen e hyrjes në Facebook dhe hyni në llogarinë tuaj. Pastaj hyni te cilësimet e rrjetit social duke klikuar në simbolin e shigjetës (që ndodhet në krye, në shiritin blu të Facebook, pranë simbolit “?”) dhe duke zgjedhur artikullin Cilësimet/Impostazioni nga menuja rënëse që hapet.

Pasi të jeni në faqen e Cilësimeve të Përgjithshme të Llogarisë/Impostazioni generali dell’account, klikoni në artikullin app që ndodhet në menunë e majtë dhe kërkoni për aplikacionin Tinder. Nëse nuk mund ta shihni, klikoni në Shfaq të gjitha/Mostra tutte dhe kërkojeni më mirë. Sapo të keni identifikuar aplikacionin Tinder, klikoni në ikonën (X) që ndodhet pranë tij dhe në kutinë që shfaqet, klikoni në butonin blu Hiq/Rimuovi. Tani aplikacioni i shërbimit të famshëm të takimeve nuk do të shfaqet më në listën e aplikacioneve të lidhura me llogarinë tuaj në Facebook.