Site per takime te nxehta

Nese kohet e fundit keni lëvizur në një qytet të ri dhe përveç disa kolegëve, vështirë se njihni njeri per te kaluar kohen. Për këtë arsye, ju keni vendosur të krijoni miq të rinj dhe në këtë drejtim, do të dëshironit të mbështeteni në site per takime te nxehta dhe te kaloni momente te bukura.

Në paragrafët e ardhshëm të këtij udhëzuesi do të rendis një liste me site për takime te nxehta apo miqesi që mund të jenë për ju. Për secilin shërbim të përmendur, do të jetë detyra ime t’ju tregoj karakteristikat kryesore dhe t’ju ofroj të gjithë informacionin që ju nevojitet për të krijuar llogarinë tuaj.

Permbajtja

Tinder

Tinder është ndër faqet/site e para për takime te nxehta dhe per të bërë miq që mund t’i konsideroni. Eshtë një shërbim popullor për krijimin e miqve të rinj që ju lejon të shihni profilin e përdoruesve të tjerë dhe të shprehni vlerësimin tuaj: kur dy persona shprehin interes të përbashkët, përputhshmëria shkaktohet dhe bëhet e mundur të filloni të bisedoni privatisht. Eshtë gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për Android dhe iPhone.

Para se të shpjegoj në detaje se si të krijoni një llogari në Tinder dhe të filloni të bëni miq të rinj, duhet të dini se shërbimi në fjalë është plotësisht falas. Sidoqoftë, për të rritur shanset për të bërë takime me persona të tjerë, është e mundur të aktivizoni një nga abonimet në dispozicion: Tinder + (duke filluar nga 14,87 € / muaj) që ju lejon të keni pëlqime dhe super pëlqime të pakufizuara dhe të përdorni Anulimin dhe Kapërce rreshtin; Tinder Gold (duke filluar nga 22,31 € / muaj) i cili ofron të gjitha tiparet e Tinder + dhe gjithashtu ju lejon të zbuloni se kush ka Like profilin tuaj dhe Tinder Platinium (29,75 € / muaj) që ofron veçori të shumta shtesë, siç është aftësia për të dërguar një mesazh privat kur vendosni një Super Like.

Për të krijuar një llogari falas në Tinder, e lidhur me faqen zyrtare të shërbimit, klikoni në butonin Krijo llogari/Crea account dhe zgjidhni një nga opsionet e disponueshme midis Identifikohuni me Google, Hyni me Facebook dhe Hyni me numrin tuaj të telefonit/ Accedi con Google, Accedi con Facebook e Accedi con il numero di cellulare, për t’u regjistruar, përkatësisht, duke përdorur llogarinë tuaj të Google, llogarinë tuaj në Facebook ose numrin tuaj të telefonit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pavarësisht nga zgjedhja e bërë më parë, në seksionin Krijo llogari/Crea account, futni detajet tuaja në fushat Emri, Gjinia dhe Ditëlindja dhe shtypni butonin Foto e profilit për të ngarkuar një foto tuajin. Pasi të keni bërë këtë, specifikoni interesat tuaja dhe orientimin tuaj seksual dhe klikoni në butonat Vazhdo/Continua dhe Lejo/Consenti për të krijuar llogarinë tuaj dhe lejoni që shfletuesi ta lokalizojë atë, në mënyrë që të merrni rezultate bazuar në vendndodhjen tuaj.

Pasi të ketë përfunduar regjistrimi, në ekranin kryesor të Tinder mund të shihni profilin e përdoruesve të tjerë dhe duke shtypur butonin Like (ikona e zemrës ), të shprehni vlerësimin tuaj. Sidoqoftë, zgjedhja e opsionit Super Like (ikona e yllit ) mund të tregojë një interes të fortë për një person (në versionin falas është në dispozicion Tinder Like a Super day), ndërsa klikoni në butonin që nuk më pëlqen (ikona e “X” ) ju mund të hidhni një profil.

Siç u përmend më lart, nëse shprehni vlerësim për një person i cili gjithashtu ka shprehur interes për ju, nis pershtatshmeria (quhet Match ) dhe mund të filloni të bisedoni në Tinder. Për ta bërë këtë, sigurohuni që keni zgjedhur opsionin Match në shiritin anësor të majtë, klikoni në foton e përdoruesit me të cilin dëshironi të filloni të bisedoni, futni mesazhin tuaj në fushën përkatëse dhe klikoni në butonin Dërgo/Invia/Send për ta dërguar.

Duke klikuar, në vend të kësaj, në opsionin Mesazhet/Messaggi, ju mund të shihni të gjitha bisedat tuaja dhe të lexoni mesazhet e reja të marra.

Badoo

Badoo është një site per takime te nxehta dhe për të bërë njohje të reja, i bazuar gjithashtu në një sistem votimi “Pëlqe / Mos pëlqe” për përdoruesit: kur dy persona shprehin interes të përbashkët, ata mund të fillojnë të bisedojnë privatisht. Eshtë falas me disa veçori me pagesë dhe është gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për pajisjet Android dhe iPhone / iPad.

Nëse mendoni se kjo është një zgjidhje e vlefshme për të bërë njohje të reja, lidhuni në faqen kryesore të Badoo dhe para së gjithash, tregoni gjininë tuaj. Pastaj specifikoni emrin tuaj, datën tuaj të lindjes dhe qytetin tuaj të banimit, vendosni adresën tuaj të postës elektronike ose numrin tuaj të telefonit në fushën e duhur, krijoni një fjalëkalim që do t’ju duhet të përdorni për të hyrë në Badoo, duke e futur atë në fushën Krijo një fjalëkalim të ri dhe kliko në butonin Krijo llogari për të përfunduar regjistrimin dhe identifikohu në Badoo.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë pikë, në ekranin kryesor të shërbimit, mund të filloni të shihni profilet e përdoruesve dhe të ndërveproni me ta përmes mjeteve të disponueshme në versionin falas të Badoo: duke shtypur opsionin Like/Mi piace (ikona e zemrës ) mund të shprehni vlerësim për një përdorues; duke klikuar në butonin Discard/Scarta (ikonën “X” ) mund të hidhni një profil, ndërsa duke zgjedhur opsionin Skid/Sbandata (ikonën e shigjetës dhe një zemër ) mund të tregoni një interes të fortë për një person.

Duke hyrë në seksionin Njerëzit afër/Persone nei dintorni, ju mund të shihni përdoruesit në afërsinë tuaj dhe të filloni të bisedoni me ta. Nëse jeni të interesuar për një person të caktuar, klikoni në foton e tij për të parë profilin e tyre të plotë dhe çdo foto tjetër dhe filloni të bisedoni (duke shtypur butonin Chat Tani ).

Duke klikuar në opsionin Mesazhet që ndodhet në shiritin anësor në të majtë, mund të shihni listën e plotë të bisedave të filluara dhe të lexoni çdo mesazh të marrë. 

Happn

Happn është ndër faqet/site per takime te nxehta dhe për të bërë miq që mund te konsideroni. Eshtë një shërbim falas me disa veçori të paguara që ju lejon të takoni njerëz të rinj duke parë përdorues të tjerë në zonën e paguar në shërbim. Eshtë gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për Android dhe iOS.

Për të filluar përdorimin e Happn, të lidhur me faqen kryesore të shërbimit, zgjidhni opsionin Regjistrohuni/Iscriviti që gjendet në menunë e sipërme dhe, në ekranin e ri të shfaqur, klikoni në butonin Krijo një llogari/Crea account. Pastaj zgjidhni një nga opsionet e disponueshme midis Vazhdoni me Google dhe Vazhdoni me Facebook, shtypni butonat ” Unë pranoj “ dhe ” Unë pranoj” dhe ndiqni udhëzimet e paraqitura në ekran për të krijuar llogarinë tuaj.

Në këtë pikë, klikoni në butonin Lejo/Consenti, për të lejuar shfletuesin të lokalizojë dhe shikojë përdoruesit në afërsinë tuaj dhe të ndërveprojë me ta. Pastaj shtypni në ikonën e zemrës, për të shprehur vlerësimin për një person, ose klikoni në ikonën “X”, për të hedhur një profil. Nga ana tjetër, duke zgjedhur opsionin Send a Flashnote, ju mund të shprehni një vlerësim të fortë dhe gjithashtu të dërgoni një mesazh privat (në versionin falas të Happn ka një Flashnote në ditë).

Për të parë të gjitha bisedat dhe mesazhet e reja të marra, klikoni në ikonën e reve në të djathtë, ndërsa shtypni foton tuaj të vendosur në të djathtë, ju mund të personalizoni profilin tuaj dhe të ndryshoni preferencat tuaja. 

Comehome!

Comehome! është një shërbim që ju lejon të gjeni dhe të merrni pjesë (si personalisht ashtu edhe në internet) në ngjarje të të gjitha llojeve dhe të takoni njerëz me interesa të ngjashëm me tuajat. Eshtë plotësisht falas, por për të marrë pjesë në një ngjarje mund t’ju duhet të kontribuoni në drejtim të shpenzimeve të organizatës. Eshtë gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për pajisjet Android dhe iOS / iPadOS.

Për të krijuar një llogari në Comehome!, lidhuni me faqen kryesore të shërbimit, klikoni në butonin Login ose regjistrohuni/Accedi o registrati, në të djathtë, futni adresën tuaj të postës elektronike në fushën përkatëse dhe klikoni në butonin Vazhdo/Continua. Përndryshe, trokitni lehtë mbi një nga opsionet e mundshme midis Facebook, Google dhe Apple.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pavarësisht nga zgjedhja e bërë, futni informacionin e kërkuar në seksionet Cili është emri juaj?Ku jeton tiCilat gjuhë flisni?cilën ditë keni lindur? dhe çfarë gjinie jeni ju?/ Come ti chiami?, Dove vivi?, Quali lingue parli?, Che giorno sei nato? e Che sesso sei? dhe klikoni në butonat Vazhdo/Continua dhe Identifikohu/Accedi për të përfunduar regjistrimin dhe për të krijuar llogarinë tuaj.

Në këtë pikë, ju mund të filloni të shikoni të gjitha ngjarjet në dispozicion në camehome! dhe nëse dëshironi, aplikoni filtra për të gjetur ato që ju interesojnë. Në veçanti, duke shtypur opsionin Drejtpërdrejt/Live, ju mund të zgjidhni nëse do të kërkoni për ngjarje për të marrë pjesë personalisht ose që zhvillohen në internet, ndërsa duke klikuar mbi artikujt Zgjidhni datën, Qytetin dhe të gjitha interesat, ju mund të specifikoni datat, qyteti dhe kategoria e ngjarjeve që ju interesojnë.

Pasi të keni identifikuar një ngjarje në të cilën dëshironi të merrni pjesë, klikoni në imazhin e saj të kopertinës për të parë përshkrimin e plotë, lexoni vlerësimet e host (d.m.th. organizatori i ngjarjes) dhe gjeni çdo kosto të pjesëmarrjes. Duke klikuar në butonin Join/Partecipa, ju mund të rezervoni vendin tuaj dhe të paguani tarifën e pjesëmarrjes duke futur detajet e kartës suaj të kreditit në fushat përkatëse.

Në fund, do të doja të theksoja që ju mund të organizoni një ngjarje vetë duke zgjedhur opsionin Bëhuni një mikpritës/Diventa un host, në të djathtë. Sidoqoftë, në atë rast, së pari do të duhet të merrni pjesë në një ngjarje trajnimi në internet dhe të kaloni një provim përfundimtar. 

Te tjera site per takime te nxehta apo miq te rinj

Nëse përveç zgjidhjeve që unë kam treguar në rreshtat e mëparshëm, ju do të donit të njihnit shërbime të tjera për të bërë miq të rinj, këtu është një listë e vendeve të tjera për të bërë miq që mund t’i konsideroni.

  • LOVOO: Një tjetër faqe shumë e njohur për takime. Eshtë falas me disa karakteristika të paguara dhe ju lejon të shprehni vlerësimin tuaj për njerëzit e tjerë. Ndryshe nga shërbimet e tjera të këtij lloji, kjo gjithashtu ju lejon të kontaktoni privatisht me përdorues të tjerë pa pritur për pajtueshmëri. Eshtë gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për Android dhe iPhone / iPad
  • eChat: ky shërbim ju lejon të bisedoni me njerëz të tjerë falas dhe pa krijuar domosdoshmërisht një llogari. Përveç aftësisë për të dërguar mesazhe me tekst, ju lejon gjithashtu të bëni thirrje video.
  • Meetic: është një nga faqet më të përdorura për single. Kjo ju lejon të shprehni vlerësimin tuaj për përdoruesit e tjerë dhe nëse ju përgjigjet, të filloni një bisedë privatisht. Eshtë falas me veçori të paguara dhe gjithashtu i disponueshëm për Android dhe iOS / iPadOS