Si te hapesh nje file RAR

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te hapesh nje file RAR ne kompjuter, telefon apo online. Skedaret me kete format jane arkiva te ngjeshur, te cilet mund te hapen me ndihmen e disa programeve ose sherbimeve online qe gjeni me poshte. Kuptohet qe programet qe do ju tregojme sherbejne edhe per formate te …

Si te hapesh nje file RAR Read More »

Si te hapesh nje file TGZ

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te hapesh nje file TGZ ne kompjuter, online dhe telefon. Duhet te dini se file TGZ janë arkiva të ngjeshur bazuar në teknologjitë TAR dhe GZIP, te cilat përdoren kryesisht në mjedisin Linux por qe mund te hapen edhe ne paisje te tjera. Gjithçka që duhet të …

Si te hapesh nje file TGZ Read More »

Si te formatosh iPad

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te formatosh iPad. Kjo mund te jete nje procedure e nevojshme kur tableti juaj Apple shfaq probleme te tilla si bllokime, ngadalesime etj. Me poshte do ju japim të gjithë informacionin e nevojshëm për të rivendosur pajisjen në cilësimet e fabrikës. Per me shume detaje vazhdoni te lexoni …

Si te formatosh iPad Read More »