Programe per internet

Nese dëshironi të ndryshoni programin tuaj për të shfletuar internetin më poshtë do të gjeni një listë të programe per Internet kushtuar qëllimeve më të larmishme, nga shfletimi në internet deri te optimizimi i lidhjes, duke kaluar nëpër krijimin e faqeve të Internetit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni ato që …

Programe per internet Read More »

Programe per PDF

Ketu do te gjeni nje liste me programe per PDF te cilat funksionojne per leximin e dokumentave por edhe per modifikim ne disa raste. Vazhdoni lexoni me poshte dhe do ngeleni te kenaqur. Permbajtja: Programe për PDF: vetem lexim Adobe Acrobat Reader DC (Windows / macOS) Sumatra PDF (Windows) Anteprima/Preview (macOS) Programe te tjera PDF: leximi …

Programe per PDF Read More »