Si te kuptosh nese je Gay dmth te pelqen i njejti seks.

Si te kuptosh nese je Gay

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te kuptosh nese je Gay. Ne fakt zbulimi i orientimit tuaj seksual është personal dhe është normale të eksploroni ndjenjat tuaja. Nëse dyshoni se ju pelqejne personat e te njejtit seks (dmth jeni homoseksuale), duhet te analizoni mendimet dhe sjelljet tuaja për të kuptuar me mire. Permbajtja …

Si te kuptosh nese je Gay Read More »

Si te caktivizosh tingullin e tastieres zerin audion kur shtyp butonat

Si te caktivizosh tingullin e tastieres

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te caktivizosh tingullin e tastieres dmth audion/zerin qe leshohet kur shtypni butonat ne tastieren e telefonit, tabletit ose kompjutrit. Permbajtja Caktivizo tingullin/zerin e tastierës ne telefon Si te caktivizosh tingullin e tastieres: Android Si te caktivizosh tingullin e tastieres: iPhone Caktivizo tingullin/zerin e tastierës në kompjuter Si …

Si te caktivizosh tingullin e tastieres Read More »