Si te besh nje faqe Interneti Website per firmen tende me Elfa Web

Si te besh nje faqe Interneti/Website per firmen tende

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te besh nje faqe Interneti/Website per firmen tende. Duke pasur nje faqe interneti ju do të promovoni shërbimet e ofruara nga kompania juaj, në mënyrë që të bëheni të njohur në internet dhe të maksimizoni parate e fituara me aktivitetin tuaj.

Gjithashtu duhet theksuar se te kesh nje faqe interneti, e ben firmen/aktivitetin tuaj me te besueshem per klientet, duke rritur keshtu edhe shitjet.

Me poshte do ju shpjegojme disa nga aspekte që duhen marrë në konsideratë gjatë krijimit të një faqe interneti dhe, më pas, do ju tregojme per  funksionimin e një portali të shkëlqyer per te ndertuar sitin tuaj te internetit.

Permbajtja

Informacioni paraprak

Hapi i parë që duhet ndërmarrë për të krijuar një faqe interneti të suksesshme është dizajni i saj teorik. Kjo fazë, shërben për t’i dhënë një formë të paktën abstrakte faqes që do të krijohet, duke vendosur udhëzimet qe do të ndiqet në fazën e ndërtimit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të filluar, fillimisht pyesni veten se kush dëshironi të vizitoj faqen tuaj të internetit dhe çfarë informacioni dëshironi që lexuesit të marin prej saj; Prsh te flisni per firmen tuaj dhe sherbimet qe ofroni, te shfaqni listen me produkte etj.

Tani mund të vazhdoni me përcaktimin e detajeve kryesore të faqes: si emri i saj, domain, si dhe te zgjidhni agjensine e duhur per ndertimin e sitit, nese nuk dini se si ta ndertoni vete. Në paragrafët e mëposhtëm të këtij seksioni do të kemi kujdes t’ju tregojme saktësisht se cilat janë zgjedhjet që duhen bërë.

Zgjidh emrin dhe domain

Si te besh nje faqe Interneti Website per firmen tende

Ne ditet e sotme, faqja e internetit është paksa si kartëvizita e aktivitetit tuaj. Ka shume mundesi që klientët e mundshëm, para se të flasin me ju ose të vizitojnë fizikisht kompanine, i kenë hedhur një sy faqes së internetit që e përfaqëson atë.

Për këtë arsye, ju rekomandojme t’i jepni faqes se internetit një emër të ngjashëm me atë të kompanisë/aktivitetit tuaj. Emri duhet te jete godites dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t’u mbajtur mend. Pra, nëse biznesi që menaxhoni quhet, për shembull, faramaci Jeta , do të ishte një ide e mirë të krijoni një faqe interneti me të njëjtin emër.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të jetë vendosur emri, vijon një hap tjetër shumë i rëndësishëm: ai i zgjedhjes së domain-it për t’u përdorur, dmth pjesa kryesore e URL-së. Ne shembullin me siper i bie qe nje domain i thjeshte mund te jete: farmacijeta.al.

Domain i faqes duhet të jetë i lehtë për t’u mbajtur mend dhe i shkurtër , sa më shumë që të jetë e mundur. 

Për kompanitë me emra të gjatë, është mire të përdorni akronimin e emrit të biznesit, ose një shkurtim të kuptueshëm.

  • Shenim: websitet falas te tipit: farmacijeta.web.com, domethen me domain te dores se dyte qe permbajne emrin e kompanise qe i ofron brenda tyre (.web ne kete rast), nuk keshillohen apsolutisht per te rritur besueshmerine ne firmen tuaj. Gjithashtu Google nuk i merr ne konsidetate keto lloj domain-i.

Si te besh nje faqe Interneti/Website per firmen tende: me Elfa Web

Si te besh nje faqe Interneti Website per firmen tende me Elfa Web

Elfa Web eshte nje kompani me baze nderkombetare dhe gjuhe te ndryshme, e cila vepron ne shume shtete, te tilla si: Itali, Angli, Amerike, Shqiperi etj. Me ndihmen e saj ju mund te krijoni nje faqe interneti cilesore dhe profesionale per aktivitetin tuaj.

Stafi i Elfa Web do te kujdeset per te gjitha hapat, duke ju keshilluar dhe mbeshtetur, qe duke filluar nga zgjedhja e domain, ne hapjen e rrjeteve sociale, shfaqen ne Google Maps, Google Analytics etj, deri ne perfundimin dhe vendosjen online te sitit tuaj.

Cmimet jane shume te ULETA ne krahasim me tregun dhe per kete arsye Elfa Web eshte nje nga agjensite qe sherben pikerisht per qellimin tuaj.

Gjithcka eshte studiuar per te bere nje pune te mire dhe cilesore, por duke ju bere te kurseni sa me shume para. Nuk ju ngelet vecse ta provoni per te besuar. Per te vizituar faqen elfaweb.net klioni ketu ose ne linkun ne fillim te paragrafit. Pastaj kontaktoni me stafin duke i shkruajtur kerkesen tuaj, ne rrjetet sociale, ne formen ose me email qe gjeni, ne fund te faqes.