te dashur

Si te fshish llogarine Tinder

Ne kete udhezues do te flasim se si te fshish llogarine Tinder. Me poshte do t’ju tregoj se si të kryeni kete operacion duke përdorur versionin në internet të shërbimit ose aplikacionin e tij zyrtar për Android dhe iOS. Gjithashtu, do t’ju tregoj se si të hiqni aplikacionin Tinder të lidhur me Facebook. Ju siguroj se këto …

Si te fshish llogarine Tinder Read More »

Si funksionon Tinder

Me poshte do te shpjegojme ne detaje se si funksionon Tinder, duke ua bere me te thjeshte perdorimin e ketij aplikacioni intrigues. Ne fakt nepermjet Tinder ju mund te beni njohje te reja ne internet, si dhe mund te keni takime “romantike” me persona qe shfaqin interes. Kjo app mund te perdoret nga telefoni, tableti …

Si funksionon Tinder Read More »

Si funksionon Badoo

Si funksionon Badoo

Nese po kerkoni te njiheni me njerez te rinj dhe ndoshta te gjeni dhe shpirtin binjak mes tyre, atehere Badoo eshte nje mundesi per tu shfrytezuar. Me poshte do te shpjegojme se si funksionon Badoo duke ju ndihmuar te kuptoni në detaje këtë shërbim takimesh online dhe duke ju udhëhezuar hap pas hapi të gjitha …

Si funksionon Badoo Read More »

Site per takime te nxehta

Nese kohet e fundit keni lëvizur në një qytet të ri dhe përveç disa kolegëve, vështirë se njihni njeri per te kaluar kohen. Për këtë arsye, ju keni vendosur të krijoni miq të rinj dhe në këtë drejtim, do të dëshironit të mbështeteni në site per takime te nxehta dhe te kaloni momente te bukura. …

Site per takime te nxehta Read More »