free

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te kthesh nje foto ne karikature, vizatim, kuklla, falas. Per te arritur qellimin mjafton të përdorësh disa programe, shërbime online apo edhe aplikacione për telefonat inteligjentë dhe tabletët. Ato u ofrojnë përdoruesve shumë efekte, duke përfshirë atë për t’i dhënë pamje vizatimore fotove. Tani ju ngelet juve …

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas Read More »

App per te vizatuar falas

App per te vizatuar falas

Ne kete udhezues do ju flasim per app per te vizatuar falas. Me poshte do te gjeni nje liste me aplikacione te mira per vizatim dhe qe mund te arrini rezultate te shkelqyera me perdorimin e tyre. Disa nga këto zgjidhje janë falas, ndërsa të tjerat kërkojnë nje pagesë për të aksesuar disa veçori të …

App per te vizatuar falas Read More »

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas. LibreOffice eshte një paketë falas, e cila përfshin një sërë mjetesh për përpunimin e tekstit (funksionon si Word), fletëllogaritëse/spreadsheets (funksionon si Excel), prezantime (funksionon si PowerPoint), grafikë dhe vizatime, database dhe formula matematikore. Ai lexon dhe perpunon gjithashtu, skedarët e prodhuar me …

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas Read More »

Programe per DJ falas

Programe per DJ falas

Ne kete udhezues do ju flasim per programe per DJ falas, te cilet mund te instalohen ne kompjutrin tuaj. Me poshte do gjeni programe për Windows, macOS dhe Linux. Disa prej tyre janë jashtëzakonisht të thjesht për t’u perdorur dhe gjithashtu të përshtatshme për fillestaret, ndërsa të tjerat kërkojnë pak më shumë aftësi dhe praktikë. Megjithatë, ju …

Programe per DJ falas Read More »

Si te krijosh nje NFT falas

Si te krijosh nje NFT falas

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te krijosh nje NFT falas. Me NFT (Non Fungible Token) nënkuptojmë një certifikim dixhital që vërteton origjinalitetin dhe vërtetësinë e një përmbajtjeje të veçantë mediatike. Qoftë nëse janë foto, ilustrime, video, këngë apo edhe vepra arti, një NFT vërteton faktin qe ajo permbajtje eshte unike dhe e pa këmbyeshme me të tjerët (p.sh. një bitcoin …

Si te krijosh nje NFT falas Read More »