Si te lidhesh instagram me tiktok

Nese jeni një adhurues i rrjeteve sociale si Instagram e Tik Tok dhe pyesni veten a ekziston nje menyre se si te lidhesh instagram me tiktok, atehere ketu je ne vendin e duhur per te mare nje pergjigje. Ketu do te flasim per mundesite që të mund të kaloni ndërmjet tyre në një mënyrë më të thjeshtë dhe më të shpejtë, si dhe të jeni në gjendje të ndani në të dy platformat videot që publikoni.

Në kapitujt vijues, do t’ju shpjegoj gjithçka që ju duhet të dini për të pasur sukses në qëllimin që keni dhe, për më tepër, unë do t’ju tregoj, hap pas hapi, se si te lidhesh Instagram me TikTok, këto dy rrjete sociale kushtuar publikimit të përmbajtjes multimediale. Së fundmi, gjithashtu do t’ju tregoj se si të ndani video TikTok në Instagram.

Permbajta

Informacioni paraprak

Para se të shpjegoj se si te lidhesh Instagram me TikTok do të doja t’ju ofroja disa informacione paraprake të dobishme në këtë drejtim. Ju duhet, të dini se të dy rrjetet sociale mund të lidhen me njëri-tjetrin, duke shtuar linket përkatëse në seksionet kushtuar biografisë së profilit.

Thënë kjo, duhet të dini se, për të pasur sukses, duhet të përdorni aplikacionin për Android dhe iOSInstagram dhe gjithashtu në TikTok ( Android / iOS / iPadOS ). Për më tepër, për të lidhur TikTok me Instagram mund të vazhdoni edhe nga një PC, përmes faqes zyrtare të rrjetit fotografik social në pronësi të Mark Zuckerberg.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Duke bërë ambientet e nevojshme, nëse doni të zbuloni, në mënyrë më të detajuar, se si është e nevojshme të vazhdoni për të kryer operacionet e përmendura, unë sugjeroj që të vazhdoni të lexoni, sepse në kapitujt e ardhshëm unë jam gati t’ju jap të gjitha detajet informacion në lidhje me këtë çështje.

Si të lidhni Instagram dhe TikTok

Siç është parashikuar, është e mundur të lidhni Instagram dhe TikTok , përmes procedurës së thjeshtë të shtimit të lidhjeve përkatëse në biografitë e rrjeteve sociale. Prandaj, unë jam gati të shpjegoj se si të veproj dhe, përveç kësaj, do t’ju ofroj gjithashtu informacion të dobishëm për ndarjen e përmbajtjes multimediale. Lexoni për të mësuar më shumë.

Si të lidhni llogarinë TikTok me Instagram

Nëse dëshironi të lidhni llogarinë TikTok me Instagram, duhet ta dini se, në mënyrë të paracaktuar, rrjeti fotografik fotografik i Mark Zuckerberg nuk lejon shoqërim të drejtpërdrejtë midis këtyre dy rrjeteve sociale.

Sidoqoftë ju përsëri mund të lidhni llogarinë e tyre TikTok përmes Instagram thjesht duke shpërndarë linkun e profilit tuaj në seksionin e biografisëInstagram .

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Prandaj, për të vazhduar, filloni aplikacionin Instagram në pajisjen tuaj ose hyni në llogarinë tuaj nga webi . Pastaj, shkoni te seksioni i profilit tuaj, i cili është ai i shënuar nga miniatura e profilit tuaj dhe, në ekranin tjetër që ju tregohet, klikoni në Modifiko profilit/Modifica il profilo .

Së fundi, seksionin Sito Web , shkruani ose paste URL TikTok qe ju dergon në profilin tuaj të përdoruesit. Në këtë drejtim, në rast se keni nevojë ta rimerrni atë, filloni aplikacionin TikTok dhe shtypni ikonën (…) që ndodhet në seksionin e profilit tuaj ( Me ), pastaj trokitni lehtë mbi artikullin e Condividi profilo dhe më pas në atë që quhet Kopjo linkun/Copia link , për të kopjuar linkun e njëjtë që do ngjisni në seksionin Website/Sito web e Instagram.

Persa i perket undësise se ndarjes së një videoje TikTokInstagram mund të zgjidhni ta ngarkoni atë direkt në Instagram, në rast se ishte një film që keni bërë për të cilin keni skedarin media në galerinë e paracaktuar multimedia të pajisjes tuaj. Prandaj, për ta bërë këtë, shtypni në ikonën (+) të vendosur në aplikacionin e rrjetit fotografik fotografik të Mark Zuckerberg dhe zgjidhni pjesën në të cilën do të publikoni videon që keni në posedim ( Postimi i lajmit , historia , mbështjellja , Video IGTV ).

Nëse, nga ana tjetër, ishte një video e publikuar nga një përdorues tjetër, mund ta ndani në histori ose postime përmes aplikacionit TikTok : për ta bërë këtë, thjesht shtypni ikonën e shigjetës që ndodhet pranë videos që keni parë, në mënyrë që të më pas prekni artikullin në Instagram .

Si të lidhni llogarinë Instagram me TikTok

Në vend të kësaj, do të dëshironit të lidhnit llogarinë tuaj në Instagram me TikTok por nuk dini si ta bëni, pa problem se kjo mund të bëhet shumë lehtë përmes aplikacionit TikTokshkarkove në smartphone ose tablet.

Prandaj, për ta bërë këtë, filloni aplikacionin e rrjetit social në fjalë dhe shkoni në ekranin e profilit tuaj ( Me ). Tani, takoni në Modifica profilo dhe më pas në fjalën Shto Instagram në profilin tuaj/Aggiungi Instagram al tuo profilo .

Pasi të jetë bërë kjo, në ekranin tjetër që do t’ju tregohet, futuni në llogarinë tuaj në Instagram duke shtypur Email dhe Fjalëkalim dhe shtypur butonin Login , ose futuni përmes Facebook , duke shtypur butonin Vazhdo me Facebook . Në fund, konfirmoni lidhjen duke klikuar në butonin Lejo/Consenti .