Si te shikosh personat e fundit qe ke ndjekur ne Instagram

Nese ke filluar te ndjekesh nje person ne Instagram por nuk e kujton emrin e perdoruesit dhe per kete arsye po pyet veten se si te shikosh personat e fundit qe ke ndjekur ne Instagram, atehere ketu je ne vendin e duhur.

Për më tepër, do të dëshironit të dini se cilët përdorues ndjek ky person dhe te shikosh personat e fundit qe ka ndjekur ne Instagram! Edhe kjo eshte dicka qe realizohet thjeshte.

Në rrjedhën e këtij udhëzuesi, në fakt, unë do të shpjegoj në detaje se si te shikosh personat e fundit që ke ndjekur ne Instagram, ose ata që ndjekin përdoruesit e tjerë të Instagram-it, duke përdorur aplikacionin e rrjetit social për Android dhe iOS, por edhe nga një kompjuter, nga lidhja me faqen e saj zyrtare zyrtare, ose përdorimi i aplikacionit të tij për Windows 10.

Permbajtja

Si te shikosh personat e fundit qe ke ndjekur ne Instagram

Nëse pyesni veten se si të shikosh personat e fundit qe ke ndjekur në Instagram, është e qartë se qëllimi juaj është së pari të dini emrat e njerëzve të fundit që keni ndjekur në Instagram.

Epo, dijeni që mund ta bëni përmes përdorimit të aplikacionit Instagram për Android (të shkarkueshëm nga Play Store ose për iPhone, por edhe nga kompjuteri juaj, duke u lidhur me faqen zyrtare të Instagram-it ose duke shkarkuar app zyrtare per windows 10. Në linjat vijuese unë do të shpjegoj në detaje se si të veprohet në të gjitha rastet e përmendura.

Android dhe iOS

Për të parë personat e fundit qe ke ndjekur në Instagram nga smartphone dhe tablet, filloni aplikacionin zyrtar të rrjetit të mirënjohur social, duke shtypur ikonën e tij në ekranin kryesor ose në sirtarin e pajisjes tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të keni hyrë me të dhënat e llogarisë suaj, shtypni ikonën e burrit të vogël (ose tablonë e profilit tuaj) të vendosur në menunë e poshtme, për të shkuar në seksionin e profilit tuaj. Pasi të jetë bërë kjo, shtypni fjalën Following/seguiti që ndodhet në krye: atëherë do të jeni në gjendje të shihni ekranin që tregon të gjithë emrat e njerëzve që ndiqni.

Lista është renditur në një rend të paracaktuar, në krahasim me njerëzit me të cilët bashkëveproni më shpesh. Duke shtypur butonin Default/Predefinito, sidoqoftë, mund të ndryshoni shfaqjen përkohësisht: vendosni shenjën e kontrollit në artikullin Data në të cilën keni filluar të ndiqni: më e fundit/ Data in cui hai iniziato a seguire: più recente ose në formulimin Data në të cilën keni filluar të ndiqni: më e vjetra/ Data in cui hai iniziato a seguire: meno recenti, për të parë, përkatësisht, emrat e njerëzve që keni ndjekur në Instagram kohët e fundit ose në të kaluarën.

Kompjuter

Nëse preferon të shikosh listën e personave që ndjek në Instagram nga kompjuteri, duhet të lidhesh me versionin në internet të rrjetit social fotografik duke përdorur një shfletues për të shfletuar internetin; atëherë duhet të futesh në llogarinë tënde dhe të shtypësh ikonën e burrit të vogël (ose tablonë e profilit tënd) që ndodhet lart djathtas, në mënyrë që të shkosh në seksionin e profilit tënd.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani, klikoni mbi fjalët Profilet e Ndjekura/Profili seguiti/Following profile që mund t’i gjeni pranë emrit tuaj. Në ekranin që ju shfaqet, atëherë referojuni skedës People/Persone. Emri në krye nuk përputhet saktësisht me personin e fundit që keni ndjekur. Nga një kompjuter, në të vërtetë, kjo pjesë tregon, si parazgjedhje, listën e njerëzve të ndjekur nga renditja e tyre nga ndërveprimi dhe nuk është e mundur të aplikoni ndonjë filtër për të parë listën e porositur përkohësisht.

E njëjta procedurë e saktë mund të bëhet duke përdorur aplikacionin Instagram për Windows 10, kështu që pasi të hyni në llogarinë tuaj, shkoni në ekranin e profilit tuaj, duke shtypur në tablonë e profilit tuaj dhe klikoni në artikullin e Profilit.

Pasi të jetë bërë kjo, klikoni në artikullin Profilet e Ndjekura/profili seguiti/Following profile që shihni më sipër: do t’ju tregohet lista e plotë e njerëzve që ndiqni në Instagram, edhe pse emrat nuk ndjekin rendin e saktë kronologjik. Në krye, në fakt, ju mund të shihni njerëzit me të cilët bashkëveproni më shumë, ndërsa duke lëvizur poshtë do të gjeni ata me të cilët bashkëveproni në një masë më të vogël.

Si te shikosh personat e fundit qe ka ndjekur dikush tjeter ne Instagram

Po mendon se si të shikosh personat e fundit qe ka ndjekur ne Instagram dikush tjeter, atehere pa problem sepse gjithçka shpjegohet më poshtë.

Android dhe iOS

Nëse keni ndërmend të veproni nga Android ose iPhone, filloni aplikacionin Instagram dhe hyni në llogarinë tuaj. Pasi të jetë bërë kjo, shtypni në ikonën e burrit të vogël ose në foton e profilit tuaj të vendosur në menunë e poshtme dhe trokitni lehtë mbi në fushën e kërkimit që shihni në krye.

Pastaj shtypni emrin e personit që ju intereson dhe prekni rezultatin përkatës të kërkimit, në mënyrë që të shihni profilin e tyre në Instagram. Pastaj, ju prekni fjalët e Seguiti/following, kështu që te shihni listën e njerëzve që ka zgjedhur të ndjek ne periudhën e fundit.

Duke lëvizur poshtë kësaj liste, mund të shihni emrat e njerëzve që ka zgjedhur të ndjek më parë. Ky ekran ndjek rendin kronologjik të saktë dhe tregon ne fillim emrat e njerëzve që keni ndjekur së fundmi.

Kompjuter

Nëse preferon të shikosh personat e fundit të ndjekur në Instagram nga një përdorues përmes kompjuterit, lidhuni me faqen zyrtare të Instagram-it përmes një shfletuesi për të shfletuar internetin dhe të identifikoheni në profilin tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani, përdorni motorin e kërkimit të vendosur në krye për të gjetur profilin e një përdoruesi në Instagram dhe në korrespondencë me emrin e tij, klikoni në artikullin Profilet e ndjekura/Profili seguiti/Following profile.

Në ekranin që do t’ju shfaqet, referojuni skedës People/Persone: përmes kësaj të fundit do të jeni në gjendje të shihni të gjithë emrat e njerëzve të ndjekur. Emrat renditen me kohë: emri i pare në listë, në fakt, korrespondon me personin e fundit të ndjekur, prandaj, duke lëvizur poshtë, mund të gjeni emrat e njerëzve të ndjekur me pare.

Gjithashtu duke përdorur aplikacionin Instagram për Windows 10 ju mund të përdorni seksionin Profilet e Ndjekura/Profili seguiti/Following profile, i cili tregon, në mënyrë kronologjike, të gjithë njerëzit e ndjekur nga një përdorues. Procedurat që do të kryhen, në fakt, janë saktësisht të njëjta.