Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

Ne kete udhezues do te flasim per programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok email (rrjetet sociale ne pergjithesi). Duke perdorur keto programe, ju mund te gjeni nje fjalekalim te harruar ose ndryshe, thjesht nje fjalekalim qe futet ne shfletuesin e kompjutrit tauj (disa prej tyre kane edhe versionin app per telefon). Me poshte do i referohemi Facebook si shembull.

Në fund do ju flasim edhe per zgjidhjet më të mira në treg për ruajtjen dhe menaxhimin e fjalëkalimeve,keshtu që të jeni të sigurt se në të ardhmen nuk do të keni probleme, as harrese dhe as përvetësimi të paautorizuar të fjalekalimeve tuaja.

Paralajmërim: Përdorni informacionin e përmbajtur në këtë udhëzues vetëm dhe ekskluzivisht për perdorim vetjak. Mos e përdorni për të marrë të dhënat e njerëzve të tjerë pa kërkuar më parë autorizimin e tyre, përndryshe do të ishte një shkelje e privatësisë. Udhezimet kane vetem qellim ilustrativ dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përdorimin që mund ti bëhet informacionit te dhene.

Permbajtja

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok: KidLogger (Windows/Mac)

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

I pari nder ato programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok për të cilin duam t’ju tregojme është KidLogger. Është falas dhe mund të përdoret si në Windows ashtu edhe në Mac. Edhe pse nuk është projektuar posaçërisht për qëllimin në fjalë, megjithatë meriton të përfshihet në një artikull mbi këtë temë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në fakt është një keylogger, domethënë një softuer që regjistron të gjitha frazat dhe fjalët e shtypura në tastierën e kompjuterit (përfshirë fjalëkalimet), si dhe adresat e faqeve të internetit të vizituara dhe programet e përdorura, duke ruajtur të gjithë informacionin në skedarët e regjistrit që mund të konsultohen, sipas rendit kronologjik.

Për ta përdorur atë, vizitoni faqen e internetit të programit dhe shtypni butonin Shkarko/Scarica/Download që korrespondon me logon e sistemit operativ në përdorim në kompjuterin tuaj. Pastaj klikoni në butonin shtesë për të përfunduar shkarkimin. Më pas shkruani kodin e verifikimit të shfaqur në fushën përkatëse, klikoni OK dhe prisni që shkarkimi i softuerit të fillojë dhe të përfundojë.

Prandaj, nxirrni arkivin e ngjeshur të marrë në çdo vendndodhje të Windows dhe filloni skedarin.exe të pranishëm në të. Shtypni në Run/Esegui, në Po, në OK dhe në Next/Avanti. Zgjidhni artikullin Unë pranoj kushtet e marrëveshjes së licencës/Accetto i termini del contratto di licenza dhe klikoni përsëri Avanti/Next tre herë radhazi, më pas Install dhe për të përfunduar shtypni Finish dhe Po.

Nëse jeni duke përdorur një Mac, nxirrni arkivin e ngjeshur të marrë në çdo pozicion, tërhiqni ikonën KidLogger që gjendet në të në dosjen Aplikacionet e macOS dhe nisni softuerin duke klikuar me të djathtën mbi të dhe duke zgjedhur dy herë artikullin Hap/Apri/Open.

Tani që shfaqet dritarja e programit, zgjidhni llogarinë e përdoruesit të referencës, klikoni në Filloni regjistrimin/Avvia la registrazione/Start recording dhe klikoni OK.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të kenë përfunduar hapat e mësipërm, do të mund të shikoni gjithçka të shtypur në tastierën e kompjuterit (përfshirë fjalëkalimin e Facebook etj) duke klikuar në butonin Shiko regjistrimin…/Visualizza la registrazione… në dritaren e programit dhe më pas duke konsultuar informacionin e raportuar në shfletuesin që do hapet. Nëse është e nevojshme, mund të filtroni gjithashtu informacionin e disponueshëm nëpërmjet menuve të mësipërme.

Nëse dëshironi, mund të mbyllni gjithashtu dritaren e KidLogger për të parandaluar qe te duket, duke klikuar në butonin Mbyll/Chiudi/Close në fund djathtas. Për të ndaluar regjistrimin e asaj që shtypet në tastierë, shtypni Ndalo regjistrimin/Interrompi la registrazione dhe më pas OK.

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok: Refog Free Keylogger (Windows/Mac)

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

Refog Free Keylogger është një tjetër keylogger që e bën lehtesine e perdorimit si piken e tij te forte. Ju lejon të ruani butonat e shtypur në tastierë, programet e hapura, faqet e vizituara dhe artikujt e kopjuar në memorie për një ose të gjithë përdoruesit e sistemit.

Edhe pse nuk është krijuar posacerisht për të gjetur fjalëkalimet e Facebook-ut etj, ai mund të përdoret me sukses për këtë, duke pasur parasysh aftësitë e tij. Është i disponueshëm si për Windows ashtu edhe për Mac dhe është falas (por përfundimisht mund të përdoret në një version me pagesë me funksione shtesë).

Për ta përdorur atë, lidhuni me faqen e tij te internetit dhe klikoni në butonin Shkarko/Scaricare/Download. Në faqen që hapet, regjistroni llogarinë tuaj falas duke shtypur adresën tuaj të emailit dhe nje fjalëkalim, duke vendosur shenjen ne kutinë në lidhje me pranimin e kushteve të përdorimit dhe duke klikuar mbi Krijo një llogari/Create an account.

Në faqen e re të shfaqur, nëse keni një kompjuter Windows, klikoni në lidhjen Produkte për Windows/Products for Windows dhe më pas në butonin Shkarko/Download, që korrespondon me artikullin Keyloger Free. Nësejen i duke përdorur një Mac, klikoni në artikullin Produkte për Mac OS X/Products for Mac OS X dhe më pas në butonin Shkarko/Download, i pranishëm në korrespondencë me formulimin Keyloger for Mac.

Kur shkarkimi të përfundojë, nëse jeni duke përdorur Windows, hapni skedarin.exe të marrë dhe shtypni Po. Tregoni arsyen pse keni zgjedhur të instaloni Refog Free Keylogger në kompjuterin tuaj dhe klikoni mbi Next dhe mbi I Agree. Zgjidhni të gjitha aktivitetet e monitorimit që ju propozohen dhe shtypni përsëri Next, shkruani fjalëkalimin e llogarisë suaj të Windows (nëse jeni duke përdorur një të tillë) në fushën përkatëse, shtypni Install dhe në fund Rinisni Tani/Restart Now, për të rifilluar kompjuterin dhe për ta bërë te zbatohen ndryshimet.

Në Mac hapni paketën e shkarkuar.dmg, klikoni Agree në dritaren që hapet dhe ndiqni udhezimet e instalimit të propozuar në ekran.

Më pas thirrni dritaren e programit duke klikuar në ikonën përkatëse në zonën e sistemit (në Windows) ose në shiritin e menusë (në Mac) dhe vendosni përdorimin e gjuhës italiane duke klikuar në menunë View, më pas në artikullin Gjuha/Language dhe në italian (nese deshironi).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Të gjitha aktivitetet e kapura nga programi (përfshirë futjen e fjalëkalimit të Facebook në shfletues etj) shfaqen në anën e djathtë të ekranit. Duke zgjedhur artikujt individualë, mund të shikoni detajet e tyre përmes pjesës së poshtme të dritares. Nëse e shihni të arsyeshme, mund të përdorni gjithashtu filtrat në të djathtë dhe etiketat në qendër.

Nëse dëshironi, mund të fshihni edhe funksionimin e programit duke klikuar në butonin Hide/Nascondi lart djathtas. Më pas mund ta bëni sërish të dukshme dritaren e softuerit duke përdorur kombinimin e tastit Ctrl + Shift + Alt + K ose Cmd + shift + Alt + K. Për të ndaluar monitorimin, klikoni butonin Ndalo monitorimin/Interrompi monitoraggio lart majtas.

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok: Browser Password Decryptor (Windows)

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

Browser Password Decryptor është një program i shkëlqyer që ju lejon të gjeni fjalëkalimin e Facebook (dhe çdo rrjeti social) duke i nxjere ato nga fjalekalimet e hyrjes të ruajtur në shfletues (gjithmon nese ka).

Ai mbështet Internet Explorer, Chrome dhe Firefox, është plotësisht falas dhe është vetëm për sistemet operative Windows. Provojeni tani dhe do të shihni që nuk do të pendoheni.

Për ta përdorur atë, vizitoni faqen e shkarkimit të softuerit në Softpedia dhe shtypni butonin Shkarko/Download lart majtas. Më pas zgjidhni lidhjen External mirror 2, në mënyrë që të shkarkoni programin në kompjuterin tuaj.

Pasi shkarkimi të përfundojë, nxirrni arkivin e ngjeshur të marrë ne çdo vendndodhje në kompjuterin tuaj dhe hapni skedarin.exe në të. Pastaj klikoni Run/Esegui, dy herë në Next, InstallYes dhe Close.

Tani që shihni dritaren kryesore të programit, klikoni në butonin Start Recovery dhe pasi softueri të ketë kryer analizën e të dhënave të ruajtura në shfletues të ndryshëm, mund të shikoni fjalëkalimet e ruajtura në to (përfshirë atë të Facebook etj) dhe llogaritë e lidhura.

Për të kopjuar një fjalëkalim specifik, kliko me të djathtën mbi të dhe zgjidhni Kopjo fjalëkalimin/Copy Password nga menuja që hapet. Nëse dëshironi të gjeneroni një raport të të gjitha fjalëkalimeve, klikoni në butonin Report poshte djathtas të dritares së programit.

WebBrowserPassView (Windows)

Programe per te gjetur password Instagram Facebook TikTok

WebBrowserPassView është një tjetër program falas dhe pa instalim që ju lejon të gjeni fjalëkalimet e ruajtura në shfletues (dhe për rrjedhojë edhe të rikuperoni fjalëkalimin për të hyrë në Facebook etj).

Ai mbështet të gjithë shfletuesit kryesorë (Internet Explorer, Chrome dhe Firefox) dhe është vetëm për sistemet operative Windows. Gjithashtu ju lejon të kërkoni me shpejtësi fjalëkalime për sajte të caktuara në rezultatet e nxjerrjes së fjalëkalimeve.

Për ta shkarkuar atë në kompjuterin tuaj, lidhuni me faqen e faqen e internetit të programit dhe klikoni në lidhjen Shkarko/Download WebBrowserPassView (në skedarin zip) në qendër të faqes. Shkarkoni gjithashtu skedarin për përkthimin në italisht duke klikuar në lidhjen italian në tabelën e mëposhtme (nese deshironi).

Tani nxirrni të dy arkivat ZIP të marra në një vendndodhje të Windows dhe hapni skedarin.exe që rezulton. Pastaj në dritaren që do të shihni të shfaqet në desktop, do të gjeni të gjitha fjalëkalimet e ruajtura në shfletues (përfshirë atë të Facebook etj) që janë gjetur nga programi me emrin e përdoruesit përkatës.

Për të kopjuar një fjalëkalim të caktuar, klikoni me të djathtën mbi të dhe zgjidhni Kopjo fjalëkalimin/Copia password nga menuja që hapet. Për të kërkuar të dhëna specifike të hyrjes, shtypni butonin me fletën dhe xham zmadhues në krye.

Facebook Password Decryptor (Windows)

Në një artikull që fokusohet në programet më të mira per te gjetur fjalekalimet, është praktikisht e pamundur të mos përmendet Facebook Password Decryptor. Në fakt është një zgjidhje falas dhe efektive për të marrë fjalëkalimet e përdorura në rrjetin e famshëm social duke i nxjere ato nga të dhënat e ruajtura në të gjithë shfletuesit kryesorë (Firefox, Chrome, Internet Explorer, etj).

Ndryshe nga zgjidhjet e mësipërme, ai nuk tregon fjalëkalimet e të gjitha faqeve të internetit, por vetëm ato të Facebook. Është falas dhe është vetëm për Windows.

Për ta shkarkuar atë në kompjuterin tuaj, të lidhuni me faqen e shkarkimit të programit në Softpedia, klikoni në butonin Shkarko/Download lart majtas dhe më pas në lidhjen External Mirror 1.

Kur shkarkimi të përfundojë, nxirrni arkivin ZIP të marrë në çdo vendndodhje të Windows dhe hapni skedarin.exe që gjendet brenda tij. Më pas shtypni Next dy herë, Install, Yes dhe Mbyll/Close.

Pasi të shfaqet dritarja e programit në desktop, thjesht klikoni në butonin Start recovery dhe do të mund të shikoni fjalëkalimet e Facebook-ut të ruajtura në shfletues.

Për të kopjuar një fjalëkalim të dhënë, kliko me të djathtën mbi të dhe zgjidhni Kopjo fjalëkalimin/Copy Password nga menuja që shfaqet. Për një raport të plotë të fjalëkalimeve, shtypni butonin Report në fund djathtas dhe kaq.

Zgjidhje per ruajtjen dhe menaxhimin e fjalekalimeve

Tani le te flasim per menaxherët e fjalëkalimeve, të cilët mund të jenë të përshtatshëm për të ruajtur dhe menaxhuar jo vetëm fjalën sekrete të përdorur për të hyrë në rrjete sociale, por edhe të gjitha fjalëkalimet e tjera që përdorni zakonisht. Prandaj, më poshtë do të gjeni të renditura më të mira në këtë kategori.

  • 1Password: eshtë një nga programet më të njohura për ruajtjen dhe menaxhimin e fjalëkalimeve në botë. Ju lejon të ruani të dhëna të ndjeshme në një mënyrë të pakufizuar dhe ofron 1 GB për çdo dokument për t’u bashkëngjitur. Ai gjithashtu integron sistemin e vërtetimit me dy faktorë. Shkarkimi është falas, por për të përdorur shërbimin duhet të abonoheni.
  • LastPass: shërbim i njohur për ruajtjen dhe menaxhimin e fjalëkalimeve, i cili është i përdorshëm në formën e një shtesë për të gjithë shfletuesit kryesorë. Përdoret pa kosto, por përfundimisht është i disponueshëm në një variant të paguar me disa veçori shtesë.
  • RoboForm: softuer tjeter i njohur per kategorisë në fjalë. Në thelb është falas, por për të mundësuar sinkronizimin duhet të paguani.