Si te dergosh email anonime

Si te dergosh email anonime

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te dergosh email anonime duke te treguar disa sherbime, zakonisht falas, qe mund te gjesh ne internet dhe qe mund te perdoren shume lehte. Me perdorimin e tyre mund te fshihni adresen tuaj duke perdorur nje adrese imagjinare, ose email pa emer dërguesi ose me një adresë të shpikur nga e para. Keto sherbime jane ideale per te luajtur me miqte tuaj.

Shenim: ky udhezues ka thjesht qellim informativ dhe nuk mbajme asnje pergjegjesi mbi perdorimin qe mund ti beni informacioneve.

Permbajtja

Anonymousmail

Si te dergosh email anonime

Zgjidhja e parë se si te dergosh email anonime është Anonymousmail. Shërbimi bazë është falas, por aksesi në disa funksione shtesë, si dërgimi i pakufizuar i mesazheve, personalizimi i adresës së dërguesit dhe heqja e mesazhit që tregon se emaili është dërguar me Anonymousmail, disponohen vetëm në versionin Premium, i cili kushton 59 euro/vit.

Për të shkruar emailin, shkoni në faqen kryesore të Anonymousmail, duke klikuar në linkun që ju dhashë pak më parë, shkruani adresën e marrësit në fushën To:, tregoni temën e emailit në fushën e tekstit Subject:, shkruani mesazhin në kutinë e vendosur në fund dhe kur të jeni gati për ta bërë këtë, dërgojeni duke klikuar në butonin e kuq Dërgo/Send

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse është e nevojshme, ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran për të përfunduar kontrollin e sigurisë dhe për të dërguar mesazhin.

5ymail

Si te dergosh email anonime

Një tjetër portal që ju lejon të dërgoni email anonime është 5ymail. Versioni falas i këtij shërbimi ju lejon të dërgoni deri në 100 mesazhe anonime në ditë, secila prej të cilave përmban një deklaratë që tregon se mesazhi është dërguar përmes 5ymail. Për të dërguar mesazhe të pakufizuara, për të hequr shkrimin në fjalë dhe për të hyrë në të gjitha funksionet e shërbimit, është e nevojshme të abonoheni në një abonim 4 dollarë/muaj.

Për të përdorur 5ymail.com, shkoi në faqen e tij kryesore nëpërmjet lidhjes që ju dhashë me siper dhe plotësoni fushat e tekstit Recipients Email(s)Subjekti: dhe From Name:, duke treguar përkatësisht adresën në të cilën duhet të dërgohet mesazhin, subjektin e emailit dhe emrin që dëshironi të shohë marrësi.

Më pas, shkruani tekstin e emailit në fushën e tekstit që ndodhet në fund dhe shtypni butonin DËRGONI FALAS/SEND FOR FREE që ndodhet në pjesën e poshtme majtas. Më pas, shkruani karakteret që shihni në imazh në fushën përkatëse të tekstit, klikoni në butonin Dërgo falas/Send for free dhe kaq.

Si te dergosh email anonime falas: Emkei’s Mailer

Si te dergosh email anonime

Nje tjeter nga sherbimet per temen se si te dergosh email anonime eshte, Emkei’s Mailer. Ai i ka me shume karakteristika sepse lejon qe ti shtoni edhe bashkengjitje (file) email-it me tekst qe do dergoni.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ky është një shërbim që ju lejon të dërgoni email në anonimitet të plotë në çdo lloj emaili qe mund te kete marrsi. 

Fillimisht lidhuni me faqen kryesore të shërbimit, më pas plotësoni formularin e propozuar në ekran me të gjitha të dhënat e kërkuara. Më pas shkruani emrin që dëshironi të shfaqni si dërgues në fushën From Name:, adresën e emailit që dëshironi të shfaqni si adresë të dërguesit në fushën From E-mail: adresën e marrësit në fushën To: dhe subjektin e emailin në fushën Subject:.

Më pas shkruani trupin e mesazhit në fushën Text:. Nëse dëshironi të aktivizoni formatimin e tekstit, vendosni shenjen e kontrollit ne kutitë text/html dhe Editor. Nëse dëshironi të shtoni një bashkëngjitje në mesazh, klikoni në butonin Browse/Select file qe gjeni ne korrispondence me shkrimin Attachment:.

Në fund, vendosni shenjën e kontrollit pranë artikullit Unë nuk jam robot/I’m not a robot, klikoni në butonin Dërgo/Send dhe mesazhi do të dërgohet në destinacionin e tij. Dërguesi do të jetë ai që keni specifikuar në fushën From Name kur shkruani mesazhin.

Gjithashtu theksoj se, nëse keni nevoja të veçanta, mund të personalizoni edhe parametra si data e mesazhit ose përparësia e tij thjesht duke klikuar në butonin Cilësimet e avancuara/Advanced settings përpara se të dërgoni emailin dhe të plotësoni fushat që shfaqen nën të.

Si te dergosh email anonime falas: Guerrillamail

Si te dergosh email anonime

Guerrillamail është një shërbim për krijimin e email te perkohshme, i cili përveç këtij qëllimi është i dobishëm edhe për dërgimin e mesazheve email në format anonim, falë pranisë së një funksioni specifik. Është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe dërgimi i mesazheve te marrësi është 100% i garantuar.

Për ta përdorur atë, lidhuni me faqen kryesore të shërbimit, klikoni në skedën Compose dhe plotësoni formularin që shfaqet duke futur adresën e marrësit në fushën poshtë formulimit To:, subjektin në fushën Subject: dhe trupin e mesazhi në fushën e tekstit që ndodhet në fund. Nëse dëshironi, mund të futni gjithashtu bashkëngjitje (file) me një peshë maksimale prej 150 MB thjesht duke klikuar në butonin Select file/Browse qe ndodhet në të djathtë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në fund, klikoni në butonin Dërgo/Send që ndodhet lart majtas, vendosni shenjen e kontrollit ne butonin Unë nuk jam robot/Non sono un robot dhe emaili juaj anonim do të dërgohet menjëherë. Vini re se emaili do të dërgohet me një adresë të rastësishme të krijuar nga GuerrillaMail dhe gjithashtu do të përmbajë një link qe te con te faqa.

Si te dergosh email anonime: Trash-Mail

Si te dergosh email anonime

Trash-Mail është një tjetër shërbim online që ju ftoj ta provoni. Ju lejon të dërgoni email në anonimitet të plotë duke zgjedhur një adresë të rastësishme emaili si dërgues. Ka një ndërfaqe të rregullt përdoruesi dhe dërgimi i emaileve është praktikisht i shpejtë.

Për ta provuar, lidhuni me faqen e tij kryesore, duke klikuar në lidhjen që ju dhashë disa rreshta më lart, më pas shtypni butonin e gjelbër Start Now që ndodhet lart djathtas dhe zgjidhni skedën Compose në faqen e re të internetit që ju shfaqet.

Tani plotësoni fushën From duke shtypur pjesën fillestare të adresës fiktive të e-mailit që dëshironi të përdorni për të shënuar dërguesin, përdorni menynë rënëse në të djathtë për të zgjedhur domainin (pjesën që vjen pas @ në një adresë e-mail).

Më pas shkruani adresën e emailit të marrësit në fushën e zbrazët që gjendet në hyrjen To:, subjektin e mesazhit në fushën Subject: dhe trupin në fushën e Message:. Nëse është e nevojshme, mund ta formatoni tekstin sipas dëshirës duke përdorur butonat e duhur të vendosur në krye.

Në fund, shkruani kodin captcha që shihni më poshtë në fushën Enter the words above dhe klikoni në butonin Send email për të përfunduar procedurën.

Filemail (dergo file ne menyre anonime)

Tani do flasim per Filemail cili edhe pse nuk ka lindur si shërbim për të dërguar email anonime, e realizon edhe ate. 

Është një shërbim që lejon dërgimin me email të skedarëve të rëndë me një madhësi maksimale prej 2 GB. Megjithatë, duke pasur parasysh faktin se shërbimi ju lejon të shkruani një adresë emaili sipas zgjedhjes suaj (dhe jo domosdoshmërisht të vlefshme) në fushën e dedikuar dërguesit, Filemail është gjithashtu shumë i dobishëm për dërgimin e mesazheve të emailit në mënyrë anonime. E vetmja gjë që duhet marrë parasysh është fakti se nëse nuk ka skedarë bashkëngjitur, emaili nuk mund të dërgohet.

Për të qenë në gjendje ta përdorni, fillimisht lidhuni me faqen e internetit Filemail duke klikuar në lidhjen që tregova më siper dhe shkruani një adresë e-mail të zgjedhur në fushën From (e-mail), atë që ka të bëjë me dërguesin. Më pas shkruani adresën e emailit të personit të cilit dëshironi t’i dërgoni emailin anonim në fushën To (email), shkruani temën në fushën Subject dhe shkruani një mesazh për të shoqëruar të dhënat në fushën Message.

Për të bashkangjitur një ose më shumë skedarë në mesazh, klikoni butonin Shto/Add file dhe zgjidhni artikujt që do të dërgoni të ruajtura në kompjuterin tuaj (ose edhe në smartphone ose tablet). Ju gjithashtu mund të zgjidhni një dosje të tërë skedarësh duke klikuar butonin Shto dosje/Add folder. Ne fund klikoni Send.

Pasi të bëhet kjo, do të fillojë procedura e ngarkimit të dokumentit, pas së cilës do të hapet një faqe me konfirmimin e dërgesës dhe një link që do t’i dërgohet automatikisht marrësit me anë të Filemail dhe do t’i lejojë këtij të fundit të shkarkojë skedarin e marrë, thjesht duke klikuar mbi të.

Sherbime te tjera qe te dergosh email anonime

E perfundojme këtë udhëzues me nje listë të shkurtër të shërbimeve të tjera për dërgimin e emaileve anonime. Keto janë faqe që në momentin e shkrimit kanë protokollin http (dhe jo https si ato të përmendura në rreshtat e mëparshëm), ndaj nuk është e sigurt dhe për këte ju sugjerojme ti përdorni nese shrbimet me siper nuk funksionojne.

  • Dead Fake: ky shërbim ju lejon të dërgoni email në mënyrë anonime duke përdorur një adresë fiktive. Në emailin e marrësit, raportohet se ai i marrë është një mesazh email anonim i krijuar me Dead Fake. Anonimiteti i kujtdo që e ka dërguar është sigurisht i garantuar.
  • Send Email: është një zgjidhje tjetër që i përket kategorisë në fjalë përmes së cilës mund të dërgohen mesazhe që kanë të njëjtin shërbim si dërgues.
  • Anonymouse: grafika e këtij shërbimi është paksa e modës së vjetër. Në çdo rast, faqja funksionon mirë dhe është shumë e thjeshtë për t’u përdorur. E vetmja gjë që duhet pasur parasysh është fakti se, ndryshe nga zgjidhjet e sipërpërmendura, mesazhet dërgohen në një moment të rastësishëm brenda 12 orëve, kështu që ato mund të mos arrijnë menjëherë te marrësi.