Numer telefoni te perkohshem per sms

Shume faqe ne internet kerkojne qe te regjistroheni duke futur numrin tuaj te telefonit dhe duke bere verifikimin me nje kod qe dergojne ne numrin tuaj. Nese nuk ke deshire qe te futesh numrin tend personal ne keto faqe, atehere mund te gjesh nje zgjidhje duke perdorur sherbime qe ofrojne numer telefoni te perkohshem per sms falas.

Disa shërbime në internet ofrojnë mundësinë e krijimit të numrave të telefonit të perkohshem që do të përdoren për një periudhë të shkurtër kohore dhe që ju lejojnë të merrni SMS në internet. Gjeni gjithcka te shpjeguar me poshte. Ju ngelet juve te zgjidhni ate qe i pershtatet me shume nevojave tuaja.

Permbajtja

Free Online Phone

Numer telefoni te perkohshem per sms

Një shërbim i vlefshëm në internet falë të cilit është e mundur të marrësh numer telefoni te perkohshem per SMS në internet është padyshim Free Online Phone. Kjo është një faqe interneti me një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën angleze që i ve numrat e telefonit publik, të kombësive të ndryshme, në dispozicion të përdoruesve për të marrë SMS falas në internet.

Për të përdorur Free Online Phone, gjëja e parë që duhet të bëni është të klikoni këtu për t’u lidhur me faqen kryesore të shërbimit. Pastaj shtypni butonin Is Simple, Only select a number dhe zgjidhni numrin e telefonit që preferoni mes atyre të propozuar në listë. Thjesht klikoni në butonin Lexo SMS/Read SMS që korrespondon me numrin që dëshironi të përdorni.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Më pas, do të hapet një faqe e re përmes së cilës mund të lexoni të gjitha SMS-të e marra në atë numër të veçantë telefoni, si dhe një pjesë të numrit të telefonit të përdorur nga dërguesi dhe kohën e kaluar nga marrja e mesazhit.

Për të marrë SMS në internet me numrin që ju është dhënë nga Free Online Phone, ju thjesht duhet ti jepni numrin e telefonit te perkohshem qe po perdorni, sherbimit qe kerkon regjistrim me numer telefoni. Ju rekomandoj që të ngarkoni periodikisht faqen e internetit në fjalë për të kontrolluar marrjen e mesazhit të destinuar për ju.

Mesazhet e marra në numrin e telefonit të ofruar nga Free Online Phone nuk mund të fshihen.

ReceiveFreeSMS

Numer telefoni te perkohshem per sms

Për të marrë numer telefoni te perkohshem per SMS në internet, ju gjithashtu mund të zgjidhni ReceiveFreeSMS. Ky është një shërbim i ngjashëm me Free Online Phone (gjithashtu në Anglisht), por që ofron një listë më të gjerë të numrave të telefonit publik për të zgjedhur.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të marrë SMS në internet me ReceiveFreeSMS thjesht klikoni këtu për t’u lidhur me faqen kryesore të shërbimit dhe pasi të shfaqet, thjesht zgjidhni një nga numrat e telefonit në listë.

Në këtë pikë, do të hapet një faqe e re në internet përmes së cilës mund të lexoni të gjitha SMS të marra në atë numër të veçantë telefoni, si dhe numrin e telefonit të përdorur nga dërguesi dhe gjithashtu kohën e kaluar nga marrja e mesazhit.

Për të marrë SMS në internet me ReceiveFreeSMS duhet ti jepni numrin e telefonit te perkohshem që keni zgjedhur, sherbimit që kërkon që kerkon verifikim me SMS dhe pastaj të ngarkoni periodikisht faqen në internet të ReceiveFreeSMS, derisa të merrni mesazhin e destinuar për ju.

Receive-SMS

Numer telefoni te perkohshem per sms

Ka shumë shërbime që mund të përdorni për të marrë SMS në internet dhe faqja e Internetit Receive-SMS është një prej tyre, pasi është një zgjidhje e ngjashme me ato të propozuara me siper.

Per te mare nje numer telefoni te perkohshem per SMS në internet, klikoni këtu për t’u lidhur me faqen kryesore të shërbimit, gjeni numrin e telefonit që preferoni nga lista e Demo Numbers dhe më pas klikoni mbi të për të lexuar SMS.

Në skedën e re që hapet, do të shihni skedën SMS Messages Received On (numri i telefonit qe keni zgjedhur). Për të identifikuar mesazhet që ju drejtohen shikoni artikujt në kolonën Nga/From, për të identifikuar dërguesin, ndërsa për të lexuar SMS dhe kohën e pritjes, përdorni kolonat Mesazh/Message dhe Koha/Time.

Faqja e internetit Receive-SMS është falas, por përfundimisht, ata që dëshirojnë mund të blejnë një numër virtual telefoni, përmes shërbimit të ofruar nga Receive-SMS.

Çmimet për blerjen e një numri ndryshojnë në varësi të periudhës kohore që dëshironi të përdorni numrin e blerë. Çmimi minimal është $ 3 për blerjen e një numri për një periudhë prej 3 ditësh deri në çmimin maksimal prej $ 1000 për përdorimin e 100 numrave për kohëzgjatjen e 1 viti. Duke blerë një numër, do të merrni të dhëna përmes postës elektronike që do t’ju lejojnë të regjistroheni në faqen në internet në fjalë.

Twilio

Numer telefoni te perkohshem per sms

Nëse shërbimet për të marrë numer telefoni te perkohshem per SMS në internet që sapo kam sugjeruar nuk ju pëlqejnë, pasi përdorni numrat e telefonit publik, mund të zgjidhni Twilio. Ky është një shërbim në internet që pas regjistrimit të një llogarie, ju lejon të merrni një numër telefoni falas në provë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të marrë SMS në internet me Twilio, klikoni këtu për t’u lidhur me faqen kryesore të shërbimit, plotësoni fushat e shfaqura duke futur të dhënat e kërkuara në mënyrë që të filloni procedurën e regjistrimit dhe më pas shtypni butonin e kuq Get Started.

Në faqen e shfaqur, Twilio do t’ju kërkojë të shkruani numrin tuaj të telefonit në mënyrë që ne t’ju dërgojmë një SMS për të verifikuar identitetin tuaj. Për të kapërcyer pengesën ju sugjeroj të futni një numër telefoni publik (që mund të merret duke përdorur shërbimet që kam treguar më parë), në fushën Phone Number. Në këtë rast, mos harroni të ndryshoni vendin e origjinës duke klikuar në ikonën e flamurit. Pastaj klikoni në butonin Text Me.

Tani prisni që SMS me kodin e verifikimit të merret dhe sapo të merret shkruani atë në fushën e duhur. Futni kodin captcha më poshtë dhe më pas shtypni butonin e kuq për të përfunduar procedurën e regjistrimit ne shërbim.

Në faqen që do të hapet më pas, shtyp butonin Phone Numbers që korrespondon me seksionin Super Network. Në ekranin që hapet, shtypni Get Started button dhe pastaj Get your first Twilio Phone Numbers dhe të presni qe sherbimi te gjej një numër telefoni për ju. Nëse numri i telefonit që ju propozohet është sipas dëshirës tuaj, shtypni butonin Chose this number. Përndryshe, klikoni në Search for a different number derisa të gjeni atë që preferoni. Në disa raste mund t’ju kërkohet të bëni një regjistrim shtesë, duke treguar adresën tuaj, qytetin tuaj të banimit dhe emrin dhe mbiemrin tuaj. Pasi të keni futur të dhënat klikoni në butonin Save and continue dhe më pas Done.

Më pas për të marrë SMS në internet, jepini sherbimit qe ua kerkon, numrin e telefonit që keni zgjedhur kur regjistroheni në Twilio. Për të qenë në gjendje të lexoni mesazhet e marra, thjesht klikoni në artikullin Phone Numbers në ekranin kryesor të faqes së internetit të shërbimit, klikoni numrin dhe gjeni artikullin Messages Log. Sidoqoftë mbani mend se për disa numra nuk është e mundur të merrni SMS, pasi kerkohet blerja e një numri për më shumë funksionalitet.

Sherbime te tjera per numer telefoni te perkohshem: sms online

Ekzistojne disa faqe interneti që ju lejojnë të merrni SMS në internet, duke siguruar kështu një numër telefoni publik që mund të përdoret për t’u regjistruar në faqe që kërkojnë verifikim me numër celulari. Më poshtë është një listë e faqeve ku mund te maresh numer telefoni te perkohshem per SMS në internet.

  • Receive-sms-online.com: kjo është një faqe në internet që ofron 7 numra ndërkombëtarë te telefonave celularë publik, për t’u përdorur plotësisht falas për marrjen e SMS. Për ta përdorur atë, thjesht klikoni në numrin që dëshironi të përdorni, që korrespondon me Select a number. Në ekranin që do të hapet do të mund të shihni mesazhet që mund të marrë ai numër telefoni dhe dërguesin e mesazheve, përkatësisht në fushat Message dhe From Number. Në kolonën Time, ju do të jeni në gjendje të dini datën e marrjes së mesazhit. Për të përdorur shërbimin Receive-sms-online.com lidhuni me këtë faqe interneti.
  • Receivesmsonline.net: një shërbim i shkëlqyeshëm që mund të përdorni për të marrë SMS në internet. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjeni numrin e telefonit përmes të cilit dëshironi të merrni SMS dhe pastaj klikoni butonin Read SMS. Në ekranin që hapet, ju lehtë mund të identifikoni mesazhin e destinuar për ju dhe dërguesin e të njëjtit (duke përdorur kolonën From Number e Message) ndërsa nën artikullin Time do të shihni datën e marrjes së mesazhit. Gjithashtu mund te gjeni nje app per paisjet Android. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni shërbimin edhe në smartphone tuaj dhe të merrni SMS në internet kudo që të jeni.
  • Receive SMSS: kjo eshte nje faqe shume e thjeshte dhe intuitive per tu perdorur. Ajo ofron numra telefoni falas te cilet mund te perdoren per te mare SMS pa limit brenda dites dhe nga cdo shtet i botes. Per te vizituar faqen klikoni ketu dhe do ju shfaqen menjehere nje liste me shtete dhe numrat perkates qe mund te perdorni. Sherbimi eshte i shpejte dhe i sigurte.
  • SMS24: kjo eshte gjithashtu nje faqe e mire per te gjetur numra telefoni te perkohshem nga shume shtete, ne te cilet te merni SMS dhe te rregjistroheni ne rrjete te ndryshme sociale si Facebook, Instagram etj. Sherbimi eshte falas edhe pse mund t’ju shfaqet ndonje reklame here pas here te cilat mund ti mbyllni. Per te vizituar faqen klikoni ketu.
  • Temporary Phone Number: edhe ne kete faqe mund te gjeni numra telefoni falas nga disa shtete te botes qe mund ti perdorni per te mare mesazhe dhe per tu rregjistruar ne rrjete te ndryshme sociale. Per te vizituar sitin klikoni ketu. Per te pare mesazhin e mare duhet te prisni 5-60 sekonda ndaj mos u shqetesoni.
  • Temp Number: nese po kerkoni nje numer telefoni te perkohshem falas, atehere mund te vizitoni sitin Temp Number duke klikuar ketu.
  • MyTempSMS: eshte nje tjeter sit per numra telefoni te perkohshem qe mund te perdorni per te mare SMS falas. Mund ta vizitoni duke klikuar ketu.
  • Receive SMS: eshte nje faqe e mire qe vendos ne dispozicion numra telefoni nga shtete te ndryshme per te mare sms falas.
  • ReceiveSMS.cc: edhe kjo eshte nje faqe e mire qe mund te provoni falas.

Shenim: duhet thene se ne internet mund te gjeni nje larmi faqesh qe ofrojne kete lloj sherbimi dhe nje menyre tjeter per te gjetur shume site te tilla eshte te shkoni ne google dhe te shkruani dhe kerkoni fjalet temporary phone number.