App per te bere ftesa

Nese dëshironi të krijoni ftesa për t’i dërguar të gjithë pjesëmarrësve te nje feste, atehere ne kete udhezues do ju japim nje liste me app per te bere ftesa. Disa prej tyre ju lejojnë të përdorni medele të gatshme për përdorim për çdo lloj feste, me mundësinë e shtimit të fotove dhe personalizimeve të ndryshme, ndersa me disa mund te krijoni një ftesë nga e para, duke u kujdesur për çdo detaj te saj. Per me shume lexoni me poshte.

Permbajtja

App per te bere ftesa te personalizuara

Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion/app per te bere ftesa që ju lejon të përdorni modele të gatshëm (për t’i përshtatur më pas sipas dëshirës tuaj) dhe për të krijuar një ftesë nga e para duke u kujdesur për detajet më të vogla, duhet të dini se ka shumë zgjidhje në dispozicionin tuaj.

App per te bere ftesa: Canva

App per te bere ftesa

Canva është një nga zgjidhjet më të mira që mund të merrni në konsideratë nëse kërkoni një aplikacion/app per te bere ftesa me foto. Kjo ju lejon të përdorni modele të gatshëm dhe të krijoni ftesa nga e para, duke importuar foto nga pajisja juaj ose duke përdorur mjetet (pa pagesë dhe me pagesë) të disponueshme në aplikacion. Canva është i disponueshëm falas për Android dhe iOS/iPadOS, por për të përfituar nga veçoritë e përparuara, duhet të aktivizoni Canva Pro, një shërbim abonimi për 9,95 dollarë në muaj me një provë falas 30-ditore.

Pasi të keni shkarkuar Canva nga dyqani i pajisjes suaj, hapni aplikacionin në fjalë dhe shtypni butonin Regjistrohu/Iscriviti për të krijuar llogarinë tuaj. Më pas futni të dhënat e kërkuara në fushat Adresa juaj e emailit dhe Zgjidhni një fjalëkalim dhe trokitni lehtë mbi butonin Regjistrohu/Iscriviti, përndryshe zgjidhni opsionet Identifikohu me Facebook ose Identifikohu me Google, për t’u regjistruar në Canva duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë tuaj Google.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të krijoni llogarinë tuaj dhe të identifikoheni, në ekranin kryesor të Canva, gjeni seksionin Krijo një projekt të ri/Crea un nuovo progetto dhe shtypni opsionin Ftese/Invito. Tani zgjidhni opsionin Bosh/Vuoto, për të krijuar një ftesë nga e para, ose zgjidhni një nga modelet e gatshme për ta personalizuar sipas dëshirës tuaj.

Në ekranin e ri të shfaqur, pavarësisht nga zgjedhja e bërë, shtypni butonin +, në mënyrë që të shtoni elementë të rinj në ftesën tuaj, si TekstiImazhetVideotIlustrimetFormatNgjitësetLogot dhe Modelet. Për shembull, nëse qëllimi juaj është të krijoni një ftesë me një foto tuajën, shtypni butonin +, zgjidhni opsionin Images/Immagini, zgjidhni skedën Camera Roll/Rullino fotografico dhe klikoni mbi foton e interesit tuaj, për ta përdorur në ftesë. Përndryshe, duke zgjedhur artikullin Images/Immagini, mund të përdorni një katalog të pasur fotografish të disponueshme në Canva.

Pasi të keni krijuar ftesën tuaj, trokitni lehtë mbi ikonën e shigjetës poshtë për ta ruajtur atë si imazh në pajisjen tuaj. Përndryshe, nëse qëllimi juaj është të dërgoni ftesën ose ta shpërndani atë në rrjetet sociale, shtypni ikonën e shigjetës lart, zgjidhni një nga opsionet e disponueshme (EmailSMSFacebookWhatsAppInstagram etj) dhe kaq.

Ftesa për festën e ditëlindjes

App per te bere ftesa

Nese dëshironi të shkarkoni një aplikacion/app per te bere ftesa falas, atehere Ftesa për Ditëlindje/Inviti per Feste di Compleanno për Android dhe iOS/iPadOS është zgjidhja më e përshtatshme për nevojat tuaja. Ndryshe nga sa mund të merrni me mend nga emri i tij, aplikacioni në fjalë jo vetëm që ju lejon të krijoni ftesa për ditëlindje, por edhe kartolina për ditëlindje, ftesa për dasma, pagëzime, evente profesionale dhe shumë më tepër.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Gjithçka që duhet të bëni për të krijuar një ftesë, është të hapni aplikacionin, zgjidhni skedën Ftesat/Invitations dhe zgjidhni opsionin e interesit tuaj: Ngarkoni tuajën/Upload your own për të krijuar një ftesë nga e para; Ditëlindja/Birthday për të përdorur ftesat e ditëlindjes të gatshme për përdorim; Dasma/Wedding për të krijuar dhe personalizuar ftesat e dasmës; Të përgjithshme/General për të parë një listë të ftesave të gatshme për përdorim; Festa e diplomimit/Graduation party për të krijuar ftesa diplomimi etj.

Zgjidhni kategorinë e ftesave që ju interesojnë, zgjidhni modelin që preferoni dhe trokitni lehtë mbi të, për ta importuar në editorin e aplikacionit dhe për ta personalizuar sipas dëshirës tuaj. Më pas shtypni çdo element të ftesës që dëshironi të modifikoni dhe trokitni lehtë mbi opsionet e interesit tuaj (Edit, Font, Size, Color e Align), për të bërë ndryshimet që preferoni.

Nëse dëshironi të shtoni elementë të rinj, zgjidhni opsionin Shto tekst/Add text, për të shtuar një kuti të re teksti dhe Shto ngjitëse/Add sticker, për të futur një ngjitëse nga ato të disponueshme në aplikacion. Pasi të keni përfunduar personalizimin e ftesës suaj, shtypni butonin Next dhe zgjidhni një nga opsionet e disponueshme midis Ruaj imazhin/Save image, për të ruajtur ftesën në pajisjen tuaj ose Ndani imazhin/Share image, për ta dërguar atë me email, SMS ose duke përdorur një nga aplikacionet e mesazheve të disponueshme në telefonin tuaj.

Krijues i ftesave për ditëlindje dhe dasma (Android)

App per te bere ftesa

Birthday & Wedding Invitation Maker/Creatore di Inviti di Compleanno & Nozze është një aplikacion për pajisjet Android që ju lejon jo vetëm të krijoni ftesa për ditëlindje dhe dasma, por edhe për pagëzime, festa, ngjarje profesionale dhe shumë më tepër. Është falas, por duke aktivizuar një abonim Pro (16,99 €/vit me një provë 7-ditore falas), ju lejon të hiqni reklamat, të përdorni të gjitha modelet e disponueshme të ftesave dhe të përfitoni nga veçori shtesë.

Për të krijuar një ftesë nisni aplikacionin në fjalë, prekni butonin Regjistrohu/Registrati, futni të dhënat tuaja në fushat EmriMbiemriEmail dhe Fjalëkalimi dhe shtypni përsëri butonin Regjistrohu/Registrati për të krijuar llogarinë tuaj.

Tani zgjidhni opsionin Krijo/Crea, tregoni formatin e ftesës që dëshironi të krijoni, duke zgjedhur një nga opsionet e disponueshme midis QuadratoA5 dhe 5 × 7 dhe shtypni modelin e interesit tuaj për të filluar personalizimin e ftesës tuaj. Përndryshe, zgjidhni opsionin Inizia da un file vuoto o una griglia di foto për të krijuar një ftesë nga e para.

Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj, përdorni mjetet e dukshme në menunë e vendosur në fund (ElementetImazhetTekstiNivelet dhe Faqet) për të modifikuar ftesën tuaj. Gjithashtu, duke zgjedhur një përmbajtje të disponueshme në model, mund të aplikoni ndryshimet që preferoni në të. Për shembull, duke zgjedhur një kuti teksti, ju mund të personalizoni përmbajtjenngjyrënfontinopacitetinmadhësinë e tekstit dhe shumë më tepër.

Pasi të përfundojë krijimi i ftesës suaj, trokitni lehtë mbi ikonën e shigjetës poshtë dhe zgjidhni opsionin që ju intereson (Shkarko si JPGShkarko si PNG ose Shkarko si PDF), për ta ruajtur ftesën në pajisjen tuaj. Nëse dëshironi ta ndani atë në rrjetet sociale ose t’ua dërgoni miqve dhe të njohurve nëpërmjet një aplikacioni per mesazhe, shtypni ikonën e shigjetës brenda një katrori dhe zgjidhni aplikacionin që ju intereson nga ato të instaluara në pajisjen tuaj.

Invitation Card Maker (Android)

App per te bere ftesa

Invitation Card Maker (Android) është zgjidhja ideale për ata që kërkojnë një app per te bere ftesa. Në fakt, ju lejon të krijoni ftesën tuaj, si imazh ashtu edhe si video, për ta ruajtur në pajisjen tuaj dhe për ta dërguar te kontaktet e interesit tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pas shkarkimit dhe fillimit të tij, zgjidhni opcionin Designer/Progettista, zgjidhni llojin e ngjarjes që keni organizuar (p.sh. ditëlindjenpagëzimi, martese etj) dhe në seksionin Hapi 2/step 2, futni të gjitha të dhënat e kërkuara në fushat perkatese. Së fundi trokitni lehtë mbi butonin Krijo/Create, zgjidhni modelin që preferoni midis atyre të propozuara dhe nëse dëshironi, aplikoni ndryshime të mëtejshme duke përdorur mjetet e vendosura në menunë më poshtë.

Përndryshe, ju mund të zgjidhni opsionin Template që ju lejon të zgjidhni, përdorni dhe modifikoni një model ftese të gatshme për përdorim. Në këtë rast, trokitni lehtë mbi modelin e interesit tuaj dhe përdorni mjetet e dukshme më poshtë (TekstNgjitësetEfektet dhe Imazhi) për të personalizuar ftesën tuaj.

Nese dëshironi të krijoni një ftesë nga e para, atehere në ekranin kryesor të Invitation Card Maker, prekni butonin +, zgjidhni formatin që preferoni (1:116:99:16, 4:3 etj), zgjidhni sfondin për t’u aplikuar në ftesë duke zgjedhur një nga opsionet e disponueshme midis Sfondo, Texture, Immagine, Gradiente ose Colore dhe vazhdoni të personalizoni ftesën duke përdorur mjetet e vendosura në menunë më poshtë.

Pavarësisht nga zgjidhja që keni bere më parë për të krijuar ftesën tuaj, pasi të keni përfunduar personalizimin, trokitni lehtë mbi butonin ✓ dhe zgjidhni opsionin e interesit tuaj midis Imazhit dhe Videos, për të ruajtur ftesën e krijuar në pajisjen tuaj dhe për ta dërguar te kontaktet e interesin tuaj.

App per te bere ftesa: Invitation Maker

Invitation Maker është një aplikacion falas për Android dhe iPhone/iPad që ju lejon të krijoni ftesa për çdo lloj ngjarjeje duke përdorur modele të gatshëm për përdorim, për t’u përshtatur sipas dëshirës tuaj. Në versionin falas, ai aplikon logon e aplikacionit për ftesat e krijuara, e cila mund të hiqen duke u abonuar me (5,49 euro/javë me një provë 3-ditore falas), për të zhbllokuar veçoritë e përparuara dhe për të hequr reklamat.

Duke thënë këtë, për të krijuar një ftesë me Invitation Maker, nisni aplikacionin në fjalë, zgjidhni kategorinë e ngjarjes që ju intereson (Gëzuar ditëlindjenDasmaFestaPagëzimiBaby shower etj.) dhe në ekranin e ri të shfaqur, prekni në modelin e ftesës që ju preferoni.

Tani zgjidhni mjetin e interesit tuaj për të filluar personalizimin e ftesës suaj: Teksti (ikona me A) për të shtuar një kuti të re teksti; Filtro (ikona me tre të rrumbullakëta) për të aplikuar një filtër në ftesë; Efektet (ikona e dy katrorëve) për të shtuar një efekt nga ato të disponueshme; Grafik (ikona katrore dhe trekëndëshi) për të përdorur ngjitëse për t’u aplikuar në ftesën tuaj; Foto (ikona e peizazhit) për të përdorur një foto të disponueshme në pajisjen tuaj ose në Wallpapers/Sfondi (ikona katrore) për të përdorur një sfond te gatshem.

Pasi të përfundojë krijimi i ftesës suaj, klikoni në opsionin Tap to remove watermark, nëse dëshironi të hiqni logon e aplikacionit nga ftesa juaj duke aktivizuar një abonim në Invitation Maker Pro, ose trokitni lehtë mbi butonin ✓ dhe zgjidhni opsionin Eksporto imazhin/Export image për të ruajtur ftesën në pajisjen tuaj dhe për ta shpërndarë atë me email, Facebook, Instagram ose WhatsApp.

App te tjera per te bere ftesa

Përveç aplikacioneve që kam treguar në paragrafët e mëparshëm, duhet të dini se ka mjete të tjera të disponueshme për krijimin e ftesave përmes telefonit. Ato mund te krijohen nga e para ose edhe duke përdorur modele të gatshëm. Me poshte është një listë tjetër me app per te bere ftesa që mund të merrni parasysh.

  • Invitation Card Designer (Android) është një aplikacion falas që ju lejon të krijoni dhe dërgoni ftesa dixhitale. Ju mund të përdorni dhjetëra e dhjetëra modele të gatshëm të përshtatshëm për çdo lloj ngjarjeje.
  • Desyne (iOS/iPadOS) me këtë aplikacion jo vetëm që mund të krijoni ftesa dhe kartolina urimi, por edhe të personalizoni fotot tuaja duke aplikuar shkrime, ngjitëse, efekte dhe shumë më tepër, me mundësinë e përdorimit të një prej 300 modleve te gatshme. Në versionin falas aplikon një logo për ftesat e krijuara, qe mund të hiqet duke aktivizuar një abonim Pro (5,49 euro/javë me 3 ditë provë falas).
  • Word (Android/iOS/iPadOS) është versioni celular i softuerit të famshëm Microsoft, i disponueshëm falas për të gjitha pajisjet me dimensione të barabarta ose më të vogla se 10.1″. Përveç funksionalitetit klasik për krijimin e dokumenteve tekstuale, ai ju lejon gjithashtu të krijoni ftesa nga e para ose duke përdorur modele të gatshëm.
  • Pages (iOS/iPadOS) është versioni celular i Pages, softueri i përpunimit të tekstit të Apple. Ai është i instaluar si standard në të gjithë iPhone dhe iPad dhe është gjithashtu i disponueshëm falas në App Store. Kjo ju lejon të shikoni, krijoni dhe modifikoni dokumente dhe gjithashtu ka shumë modele të gatshëm për përdorim për krijimin e kartolinave, ftesave dhe shumë më tepër.