App me te mira per Yoga

Ne kete udhezues do te flasim per app me te mira per Yoga, duke ju rekomanduar aplikacione qe mund te perdoren nga telefoni dhe qe permbajne shpjegime video, duke ua bere me te thjeshte praktikimin e ushtrimeve. Tani nuk ju ngelet gje tjeter vecse te shkarkoni app dhe praktikoni kete disipline medituese dhe relaksuese, ne cdo moment qe deshironi.

Permbajtja

App me te mira Yoga falas

Nese doni të dini se cilat janë aplikacionet/app me te mira Yoga, sepse dëshironi të praktikoni këtë disiplinë në çdo kohë të ditës, atehere vazhdoni të lexoni këtë udhëzues. Në rreshtat e mëposhtëm do t’ju tregoj se cilat besoj se janë aplikacionet falas më të vlefshme që i përkasin këtij lloji.

App me te mira Yoga: Asana Rebel

App me te mira per Yoga

Ndër aplikacionet/app me te mira Yoga të disponueshme për Android dhe iOS/iPadOS, me siguri duhet të përmendim Asana Rebel. Ajo eshte një app Yoga dhe fitness që ju lejon të qëndroni në formë, përmes udhezimeve video të krijuara nga ekspertë, të cilat mund të kryhen në çdo kohë e ditës.

Ky aplikacion është falas, por ofron vetëm një numër të kufizuar ushtrimesh: për përdorimin e tij të pakufizuar, kërkohet një abonim, çmimet e të cilit fillojnë nga 4.08 €/muaj, me faturim vjetor.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse doni ta perdorni, lidhuni me Play Store për Android ose me App Store për iOS/iPadOS. Nëse përdorni Android, shtypni butonin Instalo, në mënyrë që të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin. Në iOS/iPadOS, shtypni butonin Get dhe zhbllokoni shkarkimin dhe instalimin e aplikacionit përmes Face ID, Touch ID ose fjalëkalimit të llogarisë tuaj iCloud.

Në të dy rastet, në fund të shkarkimit automatik, filloni Asan Rebel duke shtypur ikonën e tij që do të gjeni të shtuar në ekranin kryesor ose sirtarin e pajisjes tuaj dhe kur të fillojë aplikacioni, personalizoni profilin tuaj.

Pastaj klikoni në butonin Start/Iniziare dhe përgjigjuni pyetjeve që ju shfaqen në lidhje me gjininë tuaj, peshën dhe lartësinë tuaj, si dhe cilat janë qëllimet tuaja të fitnesit. Ne fund, regjistrohu ne shërbim përmes një llogarie në Facebook (Vazhdo me Facebook/Continua con Facebook), ose duke përdorur adresën tuaj Gmail (Hyni me Google/Accedi con Google) ose duke u regjistruar me një adresë tjetër emaili (Regjistrohuni me adresën tuaj email/Registrati con il tuo indirizzo email).

Pasi të bëhet kjo, për të filluar stërvitjen Yoga falas, shkoni te seksioni Explore/Esplora (simboli i xhamit zmadhues), për të gjetur stërvitjet e shënuara me etiketën Falas/Gratis/Free. Pastaj prekni imazhin paraprak të asaj që ju intereson dhe filloni stërvitjen, duke ndjekur hap pas hapi, udhëzimet e treguara në video.

App me te mira Yoga: Keep Yoga

App me te mira per Yoga

Një tjetër aplikacion i mirë Yoga është Keep Yoga. Ky aplikacion, i disponueshëm për Android dhe iOS/iPadOS, i kushtohet fitnesit dhe meditimit ditor dhe përfshin mësime të shumta video të përshtatshme edhe për fillestarët. Përdorimi i shërbimit kërkon regjistrimin e një llogarie dhe jep qasje falas në një numër të kufizuar mësimesh.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të qenë në gjendje të përdorni aplikacionin në një mënyrë të pakufizuar, është e nevojshme të blini versionin e paguar, kostoja e të cilit fillon nga 9.49 €/muaj. Sidoqoftë, është e mundur të merrni qasje falas në ushtrimet e versionit Premium, duke përfunduar aktivitete specifike që ju lejojnë të fitoni monedha virtuale të nevojshme për të zhbllokuar ushtrimet.

Thënë kete, lidhuni me Play Store për Android për të shkarkuar aplikacionin, duke shtypur butonin Instalo. Në iOS/iPadOS, pasi të keni identifikuar aplikacionin në App Store, prekni butonin Get, pastaj zhbllokoni shkarkimin dhe instalimin e Keep Yoga përmes Face ID, Touch ID ose fjalëkalimit të llogarisë tuaj iCloud.

Në të dy rastet, në fund të shkarkimit dhe instalimit automatik, fillojeni duke shtypur ikonën e tij: do ta gjeni automatikisht të shtuar në ekranin kryesor ose sirtarin e pajisjes tuaj.

Pastaj regjistrohuni përmes Facebook (vazhdoni me Facebook/continuare con Facebook) ose përdorni llogarinë tuaj Google (vazhdoni me Google/continuare con Google). Përndryshe, shtypni artikullin Registrati con il tuo telefono o email, për të krijuar llogarinë me një adresë tjetër emaili ose duke përdorur numrin tuaj të telefonit.

Pasi të jeni regjistruar, perdorni seksionin Explore/esplora për të identifikuar ushtrimet që ju interesojnë dhe për të filluar aktivitetin fizik, prekni imazhin paraprak dhe shtypni butonin Start training/Inizia l’allenamento. Së fundi, ju vetëm duhet të ndiqni udhëzimet e mësuesit që do të shfaqen në video, për të praktikuar Yoga.

Yoga për fillestarët absolutë Plotesisht Falas

App me te mira per Yoga

Ndër aplikacionet më të mira të Yoga për fillestarët në dispozicion për Android dhe iOS/iPadOS, unë ju sugjeroj të përfitoni nga ai i quajtur Yoga për fillestarët absolutë.

E rekomandoj atë sepse është një aplikacion plotësisht falas, i cili nuk kërkon regjistrim dhe që përfshin një sërë ushtrimesh me video që mund të kryhen në çdo kohë të ditës edhe nga ata që nuk e kanë praktikuar kurrë këtë disiplinë.

Tani lidhuni me Play Store për Android dhe shtypni butonin Instalo, për ta shkarkuar. Në iOS/iPadOS, pasi ta keni identifikuar atë në App Store, prekni butonin Get, pastaj zhbllokoni shkarkimin dhe instalimin duke përdorur Face ID, Touch ID ose fjalëkalimin e llogarisë tuaj iCloud. Në të dy rastet, në fund të shkarkimit dhe instalimit automatik, filloni aplikacionin duke shtypur ikonën e tij. Do ta gjeni të shtuar në ekranin kryesor ose sirtarin e pajisjes tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Kur te hapni aplikacionin, zgjidhni llojin e Yoga që dëshironi të mësoni duke zgjedhur një nga kategoritë e propozuara. Pasi ta zgjidhni, mund ta ndryshoni në çdo kohë, duke iu referuar artikullit të menusë Genere që ju shfaqet në ekranin tjetër.

Tani, për të filluar mund te personalizosh sfondin e muzikës për t’u përdorur për stërvitjen tuaj dhe kur të jeni gati për të filluar mësimin, shtypni butonin Start/Inizia. Së fundi, ju vetëm duhet të ndiqni udhëzimet e treguara në video për të praktikuar Yoga.

App me te mira Yoga: Daily Yoga

Ndër aplikacionet Yoga që dua të rekomandoj eshte edhe Daily Yoga, e disponueshme për shkarkim falas për Android dhe iOS/iPadOS. Gjithashtu në këtë rast, është një aplikacion kushtuar Yoga-s dhe fitnesit që është i dobishëm për stërvitjen dhe praktikimin e kësaj disipline në çdo kohë, falë mësimeve të shumta video në dispozicion.

Përdorimi i këtij shërbimi i nënshtrohet krijimit të një llogarie falas, por për të pasur një përdorim të pakufizuar të të gjitha mësimeve, është e nevojshme të blini versionin e paguar, kostoja e të cilit fillon nga 10.99 € në muaj.

Përndryshe, për të zhbllokuar mësimet individualisht, ju mund të merrni pjesë në programin e objektivave të përditshëm, falë të cilit mund të fitoni monedha virtuale të dobishme për marrjen e ushtrimeve falas të disponueshme ndryshe për një tarifë.

Për të filluar përdorimin e Daily Yoga, lidhuni me Play Store për Android dhe shtypni butonin Instalo, për të shkarkuar aplikacionin. Në iOS/iPadOS, pasi ta identifikoni atë në App Store, shtypni butonin Get dhe zhbllokoni shkarkimin dhe instalimin duke përdorur Face ID, Touch ID ose fjalëkalimin e llogarisë tuaj iCloud. Ne fund, për të nisur aplikacionin, shtypni ikonën e tij që do të gjeni të shtuar në ekranin kyesor ose sirtarin e pajisjes tuaj.

Kur të fillojë aplikacioni, shtypni butonin Regjistrohu/Sign up, pastaj shtypni Sign up with Facebook ose Sign up with Google për t’u regjistruar përmes llogarisë tuaj në Facebook ose adresës së emailit të Google. Përndryshe, plotësoni manualisht formularin e krijimit të llogarisë që ju shfaqet në ekran.

Pasi të jeni regjistruar, perdorni seksionin Explore (ikona e busullës), për të identifikuar mesimet Yoga që ju interesojnë. Pastaj për të filluar ushtrimin, prekni butonin Start. Së fundi, gjithçka që duhet të bëni është të filloni stërvitjen duke ndjekur udhëzimet e treguara në video.

Aplikacione të tjera Yoga

  • Downdog (Android/iOS/iPadOS) është një tjetër aplikacion i mirë Yoga, i zhvilluar nga krijuesit e Yoga për fillestarët absolutë. Ndërfaqja e tij e përdoruesit është e thjeshte dhe ju lejon të praktikoni Yoga në të gjitha nivelet e përvojës. Sidoqoftë, është e mundur t’i përdorni ato çdo ditë vetëm me një numër të kufizuar ushtrimesh me video falas. Çmimi i versionit të tij të plotë fillon me 8.99 €/muaj.
  • Yoga Studio (Android/iOS/iPadOS) është një aplikacion i paguar me një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën angleze, i cili përmban mësime të shumta video Yoga. Mund ta provoni falas për 7 ditë, pas së cilës duhet të regjistroheni në shërbim, me çmime që fillojnë nga 5.84 dollarë në muaj.
  • Track Yoga (Android/iOS/iPadOS) është një tjetër aplikacion Yoga që ofron mësime video që u drejtohen atyre që duan ta praktikojnë në të gjitha nivelet dhe në çdo kohë të ditës. Për ta përdorur këtë shërbim në gjuhën angleze në mënyrë të pakufizuar, është e nevojshme të regjistroheni në versionin Premium, kostot e të cilit fillojnë nga 3.36 €/muaj.