tiktok

Si te besh story ne TikTok

Nese doni te dini me shume rreth story/historive ne TikTok, atehere ketu jeni ne vendin e duhur. Ne nje menyre te ngjashme me Instagram, ato ju lejojnë të publikoni foto dhe video në një seksion të dedikuar dhe ku përmbajtja është e dukshme vetëm përkohësisht. Me poshte do ju tregojme se si te besh story …

Si te besh story ne TikTok Read More »