online

Si te hapesh file PPTX

Si te hapesh file PPTX

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te hapesh file PPTX/PowerPoint. Ne fakt skedarët PPTX janë një evolucion i skedarëve klasikë të PowerPoint, dmth PPT. Ata ofrojnë përputhshmëri më të madhe me programet dhe kompresim me te mire sesa skedarët PPT. Gjithashtu mund të hapen me një gamë të gjerë programesh, dmth jo vetëm …

Si te hapesh file PPTX Read More »

Si te krijosh nje link

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te krijosh nje link, per shembull te krijosh nje link per te shkarkuar nje skedar, per trasmetimin e nje video, per video konference etj. Si raste të tjera, janë krijimi i linkeve me shërbimet cloud si Google Drive, ose krijimi dhe shpërndarja e një linku në aplikacioneve si Whatsapp. Keto jane …

Si te krijosh nje link Read More »