ndihme

Kufjet me te mira per iPhone

Ne kete udhezues do ju flasim per kufjet me te mira per iPhone. Duhet thene se në iPhone-ët më të fundit është e pranishme vetem porta Lightning, e cila ju lejon të rikarikoni telefonin, ta lidhni atë me kompjuterin dhe të përdorni një gamë të gjerë aksesorësh të jashtëm, duke përfshirë edhe kufjet e pajisura …

Kufjet me te mira per iPhone Read More »

Televizori me i mire

Nese doni te dini se cili eshte televizori me i mire (smart TV) perpara se te vazhdoni me blerjen, atehere ketu jeni ne udhezuesin e duhur. Me poshte do të gjeni një listë televizorash të madhësive dhe çmimeve te ndryshme, bashke me shpjegimet mbi karakteristikat perkatese. Duhet te dini se tendencat e momentit janë Smart TV, …

Televizori me i mire Read More »

Si te zgjedhesh nje televizor

Si te zgjedhesh nje televizor

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te zgjedhesh nje televizor, duke ju treguar karakteristikat kryesore qe duhet te keni parasysh perpara se te beni zgjedhjen tuaj perfundimtare. Permbajta Midis Televizor Smart dhe jo smart Si te zgjedhesh nje televizor: Teknologjite LCD, LED, OLED, plazma Quantum Dot Televizorë të harkuar Si te zgjedhesh nje …

Si te zgjedhesh nje televizor Read More »

Lavatricet me te mira

Lavatricet me te mira

Ne kete udhezues do ju flasim per lavatricet me te mira qe shiten ne treg. Aty do te gjeni markat me te njohura dhe cilesore si dhe cmimet me te larmishme. Ne do ju tregojme cilesite e tyre, pastaj ju ngelet juve ne dore qe te beni zgjedhjen sipas deshires dhe mundesise. Permbajtja Lavatricet me …

Lavatricet me te mira Read More »