Lavatricet me te mira

Lavatricet me te mira

Ne kete udhezues do ju flasim per lavatricet me te mira qe shiten ne treg. Aty do te gjeni markat me te njohura dhe cilesore si dhe cmimet me te larmishme. Ne do ju tregojme cilesite e tyre, pastaj ju ngelet juve ne dore qe te beni zgjedhjen sipas deshires dhe mundesise.

Permbajtja

Beko WTX91232WI

Lavatricet me te mira

Lavatricja Beko qe mban deri 9 kg ngarkese është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një pajisje të besueshme dhe efikase në energji. Ky model, pozicionohet në klasën e energjisë A +++, duke garantuar kursime të shkëlqyera ne korent. Kapaciteti i ngarkesës prej 9 kilogramësh e lejon atë të plotësojë nevojat e një familjeje të madhe ose atyre që kanë nevojë të lajnë shpesh sendet e mëdha si jorganët ose batanijet.

Dizajni është elegant dhe modern, i disponueshëm në ngjyra të ndryshme si e zezë, argjend, e bardhë, për t’u përshtatur më së miri me stilin e ambientit të shtëpisë tuaj. Dimensionet e produktit janë 60cm x 60cm x 84cm, duke e bërë atë ideal edhe për dhoma me hapësirë ​​të kufizuar. Pesha e artikullit është rreth 50 kg.

Shpejtësia maksimale e rrotullimit prej 1200 rrotullimesh në minutë ju lejon të merrni rrobat në mënyrë të përsosur dhe të gatshme për t’u tharë. Përveç kësaj, lavatriçja juaj Beko ofron disa opsione larëse, duke përfshirë paralarjen, centrifugimin, kullimin, delikate, normale dhe leshi, për një shumëllojshmëri të gjerë rrobash.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ndërfaqja e përdoruesit, e përbërë nga butona, është e lehtë dhe intuitive për t’u përdorur, duke siguruar një përvojë të këndshme në përdorimin e përditshëm të makinës larëse. Ky model eshte një zgjidhje e besueshme dhe me performancë të lartë për nevojat e larjes së çdo familjeje.

CANDY CS1272DE/1-11

Lavatricet me te mira

Lavatriçja CANDY 7 kg është një pajisje me cilësi të lartë, ideale për ata që kërkojnë një zgjidhje efikase dhe ekologjike për kujdesin e veshjeve të tyre. Kjo lavatrice shquhet për klasën e saj të energjisë A+++, e cila garanton kursime të konsiderueshme të energjisë pa kompromentuar performancën e larjes.

Dimensionet e produktit janë 49P x 60L x 85H cm, gjë që e bën atë të përshtatshëm edhe për hapësirat më të vogla. Makina larëse është e disponueshme në disa ngjyra, duke përfshirë të zezën, argjendin, të bardhë, duke ju lejuar të zgjidhni atë që përputhet më mirë me mjedisin tuaj të shtëpisë.

Kapaciteti 7 kg ju lejon të lani një sasi të konsiderueshme rrobash, ndërsa dera përpara e bën të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin e rrobave. Për më tepër, shpejtësia maksimale e rrotullimit prej 1200 rrotullimesh në minutë siguron një rrotullim efektiv, duke reduktuar kohën e tharjes.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Kjo lavatriçe CANDY ofron 16 cikle standarde, të cilat mbulojnë të gjitha nevojat e larjes, nga artikujt delikate deri te pëlhurat më rezistente. Falë opsioneve të ndryshme të centrifugimit, ju mund ta personalizoni ciklin sipas nevojave tuaja, duke marrë rezultate optimale dhe duke i ruajtur veshjet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.

Një aspekt tjetër i rëndësishëm është thellësia e artikullit prej 60 cm, e cila lejon pozicionimin e lehtë të lavatriçes edhe në ambiente me hapësirë ​​të kufizuar. Marka CANDY është sinonim i cilësisë dhe besueshmërisë.

Lavatricet me te mira: Candy Smart CS4 1272DE/1-S

Lavatricet me te mira

Lavatriçja Candy Smart CS4 1272DE/1-S është një pajisje me cilësi të lartë, ideale për të plotësuar nevojat e çdo familjeje. Kjo lavatrice me ngarkesë të përparme ka një kapacitet prej 7 kg. Shpejtësia maksimale e rrotullimit është 1200 rpm, duke siguruar centrifugim efektiv dhe reduktuar kohën e tharjes së rrobave.

Një nga pikat e forta të kësaj lavatriçe është lidhja NFC, e cila ju lejon ta lidhni atë me telefonin tuaj nëpërmjet funksioneve Smart Touch dhe Smart Cycles. Kjo veçori ju lejon të pasuroni lavatriçen tuaj me programe dhe funksione shtesë, duke e bërë atë edhe më të gjithanshme dhe të përshtatshme për nevojat tuaja.

Candy Smart CS4 1272DE/1-S ofron gjithashtu opsione të ndryshme për cikle të shpejta, duke filluar nga 14 deri në 59 minuta. Këto programe janë krijuar për ata që duhet të lajnë rrobat e tyre në një kohë të shkurtër, duke garantuar ende efikasitet të lartë larjeje.

Një funksion tjetër shumë i dobishëm është nisja me vonesë, e cila ju lejon të programoni makinën larëse për të filluar me një vonesë 24-orëshe. Në këtë mënyrë, ju mund ta organizoni më mirë kohën tuaj dhe të mos lini rrobat tuaja duke pritur për ju me orë të tëra.

Performanca e lavatriçes Candy nuk ka të bëjë vetëm me efikasitetin e larjes, por edhe respektimin e mjedisit dhe kursimin e energjisë. Falë sensorit të zbulimit të peshës, Smart CS4 1272DE/1-S e përshtat automatikisht programin me madhësinë e ngarkesës, duke reduktuar humbjen e ujit dhe energjisë elektrike.

Së fundi, për të garantuar një jetë të gjatë pajisjes suaj, Candy ofron shërbimin Smart Check-up. Ky funksion ju lejon të merrni këshilla të dobishme për ta mbajtur makinën tuaj larëse në gjendje të përsosur dhe për të siguruar përdorim optimal me kalimin e kohës.

Lavatricet me te mira: Samsung WW60A3120WE/ET

Lavatricet me te mira

Lavatricja Samsung WW60A3120WE/ET është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një pajisje të besueshme, efikase dhe me përmasa të vogla. Kjo lavatrice me instalim të lirë ka një kapacitet ngarkese prej 6 kg, ideale për familjet e vogla ose individët që duan të optimizojnë hapësirën në shtëpi.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Një nga veçoritë kryesore të kësaj lavatriçe është funksioni i larjes me avull/Steam Wash, i cili përdor avullin për të hequr papastërtitë e forta dhe 99,9% të baktereve dhe alergeneve, duke siguruar rroba të pastra dhe të dezinfektuara. Për më tepër, motori Digital Inverter ju lejon të merrni rezultate të shkëlqyera në mënyrë të heshtur dhe efektive, duke kursyer energji në krahasim me motorët tradicionalë dhe duke ofruar qëndrueshmëri të mbështetur nga një garanci 20-vjeçare.

Makina larëse Samsung WW60A3120WE/ET ofron opsione të ndryshme larjeje, duke përfshirë programet Eco, Spin, Active Steam, Drain, Alergen dhe Quick Wash. Programi i larjes së shpejtë ju lejon të lani ngarkesa të vogla rrobash të ndotura lehtë në vetëm 15 minuta, duke garantuar rezultate të jashtëzakonshme në një kohë të shkurtër.

Një aspekt tjetër i rëndësishëm i kësaj lavatriçe është funksioni Drum Cleaning, i cili heq të gjitha mbetjet e detergjentit dhe gjurmët e papastërtive nga brenda kazanit pa përdorur detergjentë agresivë ose të shtrenjtë. Ky funksion bazohet në një kombinim të njomjes, pulsimeve dhe centrifugimit me shpejtësi të lartë, duke garantuar mirëmbajtje të shkëlqyer të pajisjes me kalimin e kohës.

Makina larëse Samsung WW60A3120WE/ET ka një dizajn elegant dhe modern, me mbushje nga përpara dhe ngjyrë të bardhë që përshtatet lehtësisht në çdo ambient shtëpie. Dimensionet e produktit janë 40P x 59.5L x 85H cm, gjë që e bën atë ideal për ata me hapësirë ​​të kufizuar në dispozicion.

Lavatricet me te mira: Electrolux EW2F5W82 TimeCare 500

Lavatricet me te mira

Lavatricja Electrolux EW2F5W82 TimeCare 500 është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një lavatrice me mbushje nga përpara, me funksione te reja dhe një dizajn elegant. Kjo lavatriçe Electrolux ofron një kapacitet ngarkese prej 8 kg, ideale për familjet e mëdha ose për ata që kanë nevojë të lajnë sasi të mëdha rrobash.

Një nga veçoritë kryesore të kësaj lavatriçe është funksioni TimeManager, i cili ju lejon të rregulloni kohën e larjes sipas nevojave tuaja. Falë këtij funksioni, është e mundur të reduktohet kohëzgjatja e ciklit të larjes pa cenuar pastërtinë e rrobave, duke kursyer kështu kohë dhe energji.

Kazani i lavatriçes Electrolux EW2F5W82 TimeCare 500 është projektuar për të garantuar pastrim delikat të pëlhurave. Struktura e tij e veçantë siguron shpërndarje uniforme të ujit dhe detergjentit, duke mbrojtur veshjet edhe gjatë cikleve më intensive. Për më tepër, lavatriçe është e pajisur me programe të ndryshme specifike për të trajtuar më mirë çdo lloj pëlhure, si leshi, mëndafshi dhe pambuku.

Klasa e efikasitetit të energjisë A e kësaj lavatriçe Electrolux garanton kursime të konsiderueshme të energjisë, duke ndihmuar në uljen e ndikimit mjedisor dhe në mbajtjen e ulët të faturave të korentit. Për më tepër, ajo është e pajisur me një motor inverter, i cili siguron një jetë më të gjatë dhe funksionim të heshtur.

Një aspekt tjetër i rëndësishëm është dizajni elegant dhe modern i Lavatriçes Electrolux EW2F5W82 TimeCare 500. Paneli i kontrollit intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur e bën të lehtë zgjedhjen e programeve dhe opsioneve të larjes, ndërsa ekrani LED ofron informacion të qartë për kohën e mbetur dhe cilësimet e zgjedhura.

Whirlpool SBB P8 IT

Lavatricet me te mira

Lavatricja Whirlpool FFS P8 IT është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon një pajisje të besueshme, efikase dhe të qetë. Kjo lavatrice me ngarkim nga përpara ka një kapacitet prej 8 kilogramësh, ideale për familjet e mëdha ose për ata që duan të reduktojnë frekuencën e cikleve të larjes.

Teknologjia 6 SENSE e paraqitur në këtë model ju lejon të përshtatni përdorimin e ujit dhe energjisë bazuar në ngarkesën aktuale të lavatrices, duke garantuar rezultate perfekte pa humbur burime. Për më tepër, programi FreshCare+ i mban rrobat të freskëta deri në 6 orë pas përfundimit të ciklit të larjes, falë lëkundjeve të ngadalta të kazanit që alternohen me rrymat e avullit.

Motori SenseInverter garanton funksionim të heshtur dhe kursim energjie, me performancë afatgjatë dhe një garanci 10-vjeçare. Shpejtësia maksimale e rrotullimit është 1200 rrotullime në minutë, duke siguruar një rrotullim efektiv dhe të shpejtë.

Programet e shumta të disponueshme përfshijnë, larje të shpejta, specifik për ngarkesa të mëdha dhe te krijuar për rrobat e fëmijëve. Për më tepër, ka programe të dedikuara për pëlhurat delikate, të tilla si leshi dhe veshjet sportive.

Opsionet shtesë përfshijnë bllokimin e butonave/siguria fëmijë, treguesin e përfundimit të larjes dhe fillimin e vonuar. Makina larëse është e pajisur me një ekran që tregon ecurinë e programit dhe treguesit e përfundimit të ciklit.

Dimensionet e produktit janë 59,5 cm të thella, 84,5 cm të gjera dhe 63 cm të larta, me një peshë prej 67 kilogramë. 

Candy CS1292DE-11

Candy CS1292DE-11 është një lavatrice inteligjente me mbushje të përparme me një kapacitet 9 kg, ideale për familjet e mëdha ose për ata që kanë nevojë të lajnë shumë rroba në të njëjtën kohë. Makina përmban lidhjen NFC që ju lejon ta lidhni atë me telefonin inteligjent dhe ta pasuroni me programe dhe funksione shtesë falë funksioneve Smart Touch dhe Smart Cycles.

Kjo lavatrice ofron 16 programe larëse, duke garantuar kombinimin e duhur të kohës dhe performancës. Këto programe përfshijnë programin e leshit dhe programet e shpejta duke filluar nga 14 minuta, për të plotësuar çdo nevojë larjeje. Për më tepër, funksioni Smart Check-up ju lejon të mbani gjithçka nën kontroll, të merrni këshilla dhe të zgjasni jetën e Candy CS1292DE-11.

Nisja e vonuar është një nga veçoritë më të vlerësuara të kësaj lavatriçe, duke ju lejuar të programoni fillimin e ciklit të larjes me një vonesë maksimale prej 24 orësh. Në këtë mënyrë, nuk do t’ju duhet të shqetësoheni për larjen e rrobave tuaja duke pritur me orë të tëra.

Një tjetër pikë e fortë e Candy CS1292DE-11 është sensori i zbulimit të peshës i cili redukton konsumin e ujit dhe energjisë elektrike me 40%, duke përshtatur automatikisht ciklin bazuar në madhësinë e ngarkesës. Ky funksion ju lejon të kurseni energji dhe të respektoni mjedisin.

Lavatriçe Candy CS1292DE-11 karakterizohet nga një dizajn i thjeshtë dhe elegant, me ngjyrë të bardhë që përshtatet lehtësisht në çdo ambient shtëpie. Dimensionet e produktit janë 52 cm të thella, 60 cm të gjera dhe 85 cm të larta, me një peshë prej 66.5 kg. 

Për sa i përket performancës, Candy CS1292DE-11 ofron një shpejtësi maksimale të lartë rrotullimi prej 1200 rrotullimesh në minutë. Kjo do t’ju lejojë të merrni rroba të shtrydhura mirë dhe të zvogëloni kohën e tharjes.

Beko WUX71232WI-IT

Beko WUX71232WI-IT është një lavatrice e cilësisë së lartë me një kapacitet prej 7 kilogramësh dhe një shpejtësi centrifugimi prej 1200 rpm. Kjo pajisje vjen në një ngjyrë të bardhë elegante dhe me një ekran Smart Touch që thjeshton shumë zgjedhjen e programeve dhe opsionet e larjes. Dizajni kompakt i përmasave (60 x 49 x 84 cm) lejon instalim të lehtë.

Një nga veçoritë dalluese të kësaj lavatriçe është Motori i saj Inverter ProSmart, i cili ofron efikasitet të lartë energjie të klasit D, nivele të reduktuara zhurmash dhe qëndrueshmëri më të madhe. Për më tepër, prania e kazanit AquaWave® me xhamin e lakuar të deres dhe lëvizjen ekskluzive të valëve që prodhohet nga helikat brenda kazanit, i trajton rrobat në mënyrë më delikate, duke përmirësuar tharjen e tyre.

Beko WUX71232WI-IT përfshin 15 programe që përshtaten me nevoja të ndryshme larjeje. Një nga programet më interesante është StainExpert, i cili ju lejon të hiqni deri në 24 lloje të ndryshme njollash nga rrobat, pa pasur nevojë të përdorni para-trajtim. Ndër programet e tjera, Xpress Super Short 14 Mins shquhet për larjen e shpejtë deri në 2 kg rroba dhe programi AntiCrease me teknologjinë IonGuard, i cili redukton krijimin e rrudhave në rroba dhe lehtëson procesin e hekurosjes.

Opsionet e ndryshme të larjes, duke përfshirë paralarjen dhe centrifugimin e personalizueshëm, e bëjnë këtë lavatrice jashtëzakonisht të gjithanshme dhe të përshtatshme për të gjitha nevojat e një familjeje moderne. Gjithashtu, materiali inox dhe plastika i sigurojnë produktit forcë dhe qëndrueshmëri.

Lavatricet me te mira: Beko WUX61032W

Beko WUX61032W është një zgjedhje e shkëlqyer për familjet moderne që kërkojnë një pajisje të besueshme, funksionale dhe të lehtë për t’u përdorur. Ky model ka një kapacitet prej 6 kilogramësh, i përsosur për trajtimin e rrobave të një familjeje mesatare. Produkti ka përmasa 60P x 78L x 84H cm dhe një peshë prej 60 kg, duke e bërë të lehtë përshtatjen në çdo ambient shtëpiak.

Falë mbushjes nga përpara, Beko WUX61032W lejon menaxhim të përshtatshëm të rrobave, në mënyrë që të lehtësojë përdoruesin në çdo fazë të procesit të larjes. Makina larëse është me ngjyrë të bardhë, e cila përshtatet me shumicën e stileve të arredimit dhe integrohet lehtësisht me pajisjet e tjera të shtëpisë.

Një nga karakteristikat kryesore të tij është shpejtësia maksimale e rrotullimit prej 1000 rrotullimesh në minutë. Ky funksion redukton ndjeshëm kohën e tharjes, falë ciklit efektiv të centrifugimit që nxjerr ujin e tepërt nga rrobat.

Ndërfaqja e përdoruesit e Beko WUX61032W paraqitet në një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive, e përbërë nga butona që ju lejojnë të zgjidhni lehtësisht opsionet e dëshiruara të larjes. Përveç kësaj, lavatriçe ka një ekran që jep informacion për ciklin e zgjedhur dhe kohën e mbetur.

Klasa e energjisë A+++ e produktit garanton kursime të konsiderueshme të energjisë dhe reduktim të ndikimit mjedisor. Kjo veçori e bën Beko WUX61032W një zgjedhje miqësore me mjedisin dhe të përballueshme.

Ndër funksionet e ndryshme të ofruara nga lavatriçe, gjejmë opsionin alternativ të centrifugimit, i cili ofron rezultate të kënaqshme përsa i përket pastrimit dhe kujdesit të rrobave. Ky model i prodhuar nga kompania e mirënjohur Beko është sinonim i cilësisë, rezistencës dhe qëndrueshmërisë në kohë, falë edhe thellësisë prej 45 cm e cila mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer gjatë përpunimit të rrobave.

Candy Smart CS 14102DE/1-S

Candy Smart CS 14102DE/1-S është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan një pajisje efikase, moderne me një kapacitet ngarkese bujare prej 10 kg, e përshtatshme për familje të mëdha. Ky model me mbushje të përparme ka një shpejtësi maksimale rrotulluese prej 1400 rpm dhe përmban një motor AC me jetëgjatësi.

Një nga aspektet më të vlerësuara të kësaj lavatriçe është prania e 16 programeve për të zgjedhur, të cilat ju lejojnë të përshtatni lehtësisht procesin e larjes me çdo lloj larje. Në veçanti, Candy Smart CS 14102DE/1-S ofron deri në katër cikle të shpejta, të cilat zgjasin më pak se një orë dhe garantojnë efikasitet optimal të larjes.

Funksioni Smart Touch ju lejon të kontrolloni dhe menaxhoni me lehtësi makinën larëse, falë sistemit inovativ të lidhjes që ndërlidhet me telefonin tuaj inteligjent. Kështu do të jeni në gjendje të monitoroni programet më të përdorura dhe të optimizoni zakonet tuaja të larjes për të marrë rezultatet më të mira të mundshme.

Një tipar i rëndësishëm i kësaj lavatriçe është klasa e saj e energjisë E, e cila përputhet me kërkesat e etiketës së re të energjisë dhe redukton konsumin me të paktën 13%. Në fakt, Candy Smart CS 14102DE/1-S është i pajisur me një sensor që zbulon peshën e ngarkesës dhe rregullon automatikisht sasinë e ujit dhe energjisë së përdorur, duke ndihmuar në reduktimin e mbetjeve dhe rritjen e kursimit të energjisë dhe kostos.

Për më tepër, funksioni i kontrollit inteligjent është krijuar për të zgjatur jetën e makinës suaj larëse, duke e bërë më të lehtë menaxhimin dhe duke përmirësuar efikasitetin me kalimin e kohës. Falë këtij funksioni, ju gjithmonë mund të monitoroni dhe mbani nën kontroll statusin e pajisjes suaj.

Lavatriçe Candy Smart CS 14102DE/1-S është me instalim te lire dhe ka një dizajn elegant dhe modern në të bardhë, i cili përshtatet lehtësisht me çdo ambient shtëpie. Me përmasat e saj prej 60 x 58 x 85 cm, ju mund ta vendosni lavatriçen në mënyrë të thjeshtë dhe praktike në dhomën tuaj të lavanderisë ose në hapësira të tjera të shtëpisë.