help

Si funksionon Apple Care

Si funksionon Apple Care

Ne kete udhezues do te tregojme si funksionon Apple Care, domethen shërbimi i integruar i ndihmës së apple. Me poshte do ju tregojme çfarë është saktësisht ky sherbim, cilat pajisje mbulon etj, si dhe te zgjidhni në mënyrë të pavarur nëse do të aktivizoni AppleCare në pajisjen tuaj apo jo.  Permbajtja Cfare eshte AppleCare Si …

Si funksionon Apple Care Read More »

Si te kontaktosh Facebook

Faqet e ndihmës në Facebook janë kujdesur deri në detajet më të vogla dhe në të shumtën e kohës, ato arrijnë të japin përgjigje të vlefshme për të gjitha problemet më të zakonshme që mund të hasen në rrjetin social të themeluar nga Mark Zuckerberg. Ndonjëherë, megjithatë, mund të ndodhë që ju të mos mund …

Si te kontaktosh Facebook Read More »