antivirus

Si te fshish spyware

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fshish spyware nga kompjutri ose telefoni. Spyware është nje program me qëllim të keq, i krijuar për të spiunuar, gjurmuar dhe pastaj komunikuar fshehurazi personave te tjere, aktivitetet që ne kryejmë çdo ditë në kompjuter, telefon dhe tablet. Shkalla e rrezikut të tyre nuk është asnjehere e papërfillshme, …

Si te fshish spyware Read More »

Antivirus per telefon android

Telefonat Android kanë arritur të tërheqin vëmendjen e të gjithëve fale cilesive te tyre teknike, por kjo i ve gjithashtu ne shenjestren e njerezve qe synojnë te sulmojne sistemin operativ me malware/viruse të projektuar posaçërisht. Malware që spiunon aktivitetet e përdoruesve, shfaq reklama të padëshiruara dhe kryen operacione të tjera “jo shumë të këndshme” në dëm të viktimave. …

Antivirus per telefon android Read More »

Antiviruset me te mire falas

Në udhezimet me poshte do te gjeni nje liste te gjere me antiviruset me te mire falas dhe qe e kryejne shume mire mbrojtjen e kompjuterit tuaj. Natyrisht, në disa prej tyre janë në dispozicion veçori shtesë me pagesë, por parashikoj që këto janë 100% përmbajtje opsionale dhe që versionet falas të jenë të mjaftueshm …

Antiviruset me te mire falas Read More »