Site per te krijuar logo online

Ne kete udhezues do ju flasim per site per te krijuar logo online, ne menyre qe te identifikoni me se miri marken e biznesit tuaj. Ne fakt duke naviguar ne internet mund te gjeni site interesnte te cilat ju ofrojne mundesine qe te krijoni logon tuaj, duke u nisur nga modele te gatshme dhe me pas duke i personalizuar.

Ne fillim do ju tregojme disa shërbime që ju lejojnë të krijoni një logo falas, duke përdorur shabllone të gatshëm për përdorim. Më pas, unë do të propozoj disa faqe që ju lejojnë të personalizoni krijimet tuaja, duke modifikuar çdo element grafik të projektit, dhe që gjithashtu ju lejojnë të merrni skedarë me cilësi të lartë, të përdorni logon e krijuar për të krijuar karta biznesi ose për lloje të tjera printimi. Per detajet vazhdoni lexoni me poshte.

Permbajtja

Site per te krijuar logo online falas

Nese keni nevojë të krijoni një logo për sitin e internetit ose biznesin tuaj, por nuk keni buxhet të mjaftueshëm për t’u mbështetur në një grafik dizajner ekspert, atehere mund të konsideroni një nga faqet per krijimin e logove që ju lejon të bëni logon tuaj falas, duke zgjedhur një nga modelet e disponueshme dhe duke bërë çdo ndryshim që dëshironi.

Site per te krijuar logo online: FreeLogoDesign

Site per te krijuar logo online

Ndër faqet e para falas të krijimit të logove që mund të konsideroni është FreeLogoDesign. Është zgjidhja ideale për të krijuar një logo për një faqe interneti, duke zgjedhur nga qindra modele të gatshëm për përdorim, të cilat më pas mund t’i personalizoni sipas dëshirës tuaj. Versioni falas ju lejon të shkarkoni logon në formatin PNG me rezolucion të ulët (madhësia 200 x 200 pixel). Ofrohen edhe paketa me pagesë (duke filluar nga 34 euro) për të krijuar logon me rezolucion të lartë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të krijuar një logo falas me FreeLogoDesign, të lidhuni me faqen zyrtare të shërbimit, futni emrin që do të shfaqet në logo në fushën Emri i kompanisë/Nome dell’azienda, zgjidhni kategorinë e interesit tuaj (Ushqime dhe pijeFotografiInternetKompjuterEdukimPolitika etj) nëpërmjet menusë rënëse Të gjitha kategoritë/Tutte le categorie dhe klikoni në butonin Fillo/Inizia.

Në faqen e re të hapur, zgjidhni logon që preferoni dhe klikoni në butonin Shto/aggiungi për të hyrë në redaktuesin FreeLogoDesign dhe për të aplikuar personalizimet e interesit tuaj. Pastaj zgjidhni një nga elementët që përbëjnë logon tuaj dhe përdorni mjetet e dukshme në shiritin anësor në të djathtë për të bërë të gjitha ndryshimet që dëshironi. Në vend të kësaj, duke zgjedhur opsionet Shto tekst, Shto formë, Shto ikon/Aggiungi testo, Aggiungi forma e Aggiungi icona, mund të shtoni elementë shtesë në projektin tuaj.

Pasi të keni përfunduar modifikimin e logos tuaj, klikoni në butonin Ruaj/Salva, lart djathtas, klikoni në opsionin Shkarko/Scarica në lidhje me kutinë Falas/Gratis, vendosni të dhënat e kërkuara në fushat Emri dhe Adresa Email dhe klikoni në butonin OK për të marrë logon me email.

Site per te krijuar logo online: Toolset

Site per te krijuar logo online

Toolset është një zgjidhje tjetër e vlefshme për të krijuar një logo falas, me aftësinë për të personalizuar madhësinë, fontin dhe ngjyrën e shkrimit dhe për të zgjedhur nga qindra simbole të gatshme për përdorim. Nuk kërkohet regjistrim dhe logoja mund të shkarkohet në formatin PNG.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Per te filluar lidhuni me faqen zyrtare të shërbimit, klikoni në artikullin Graphics/Grafica, që ndodhet në menunë e sipërme dhe zgjidhni opsionin Krijo logon tende/Crea il tuo logo nga menuja që shfaqet. Në faqen e re të hapur, futni tekstin kryesor të logos në fushën Teksti juaj/Il tuo testo dhe klikoni në butonin Ndrysho/Cambia në lidhje me opsionin Anteprima font për të zgjedhur fontin që ju intereson (KaligrafikKarikaturëElegantGotik, etj).

Pasi të bëhet kjo, specifikoni ngjyrën dhe madhësinë e tekstit përmes menuve rënëse Ngjyra e tekstitLartësia maksimale dhe Distanca ndërmjet tekstit dhe kufirit të sipërm/Colore testo, Altezza max e Distanza tra testo e margine superiore. Për më tepër, duke klikuar në butonin Ndrysho/Cambia në lidhje me opsionin Ikona, mund të shtoni një simbol në logon tuaj duke zgjedhur një nga ato të listuara në seksionet Biznes, Kompjuter, Kuzhinë, Muzikë, Blerje, Turizëm, etj.

Pasi të përfundojë krijimi i logos suaj, klikoni në butonin Krijo logo/Crea logo për ta parë atë dhe nëse rezultati përfundimtar është sipas dëshirës tuaj, klikoni në opsionin Shkarko PNG/Scarica PNG për të shkarkuar logon në kompjuterin tuaj.

Site per te krijuar logo online: Logaster

Site per te krijuar logo online

Një tjetër nder ato site per te krijuar logo online falas eshte Logaster. Shërbimi në fjalë ju mundëson të krijoni një logo duke zgjedhur një nga modelet e shumtë të gatshëm për përdorim, me mundësi për të bërë disa ndryshime. Logoja e krijuar mund të shkarkohet falas në formatin PNG, me përmasa 300 x 215 piksel. Ofrohen edhe paketa me pagesë (duke filluar nga 19.99 euro), për të marrë skedarin në përmasa më të mëdha dhe në variacione të ndryshme.

Për të krijuar një logo me Logaster, lidhuni me faqen zyrtare të shërbimit, futni emrin e biznesit tuaj në fushën Enter brand name dhe klikoni në butonin Krijo një logo/Create a logo. Në ekranin e ri të shfaqur, specifikoni kategorinë e biznesit tuaj duke zgjedhur një nga opsionet e disponueshme (KafshëBiznesMjekësiMuzikëUdhëtim/Animals, Business, Medical, Music, Travel etj) dhe nëse dëshironi, specifikoni ngjyrat që duhet të jenë të pranishme në logon tuaj duke klikuar në ikonën e rrumbullakët me ngjyrë, lart djathtas.

Më pas shtypni butonin Krijo/Create, zgjidhni opsionin Preview & Download në lidhje me logon që preferoni dhe klikoni butonin Shkarko/Download, më pas vendosni të dhënat e kërkuara në fushat Email dhe Fjalëkalimi/Password dhe shtypni butonin Regjistrohu/Sign up për të krijuar llogarinë tuaj.

Pasi të bëhet kjo, në ekranin e ri të shfaqur, klikoni në ikonën e lapsit të dukshme në menunë e vendosur në krye, për të hapur redaktuesin Logaster dhe për të aplikuar ndryshime të mëtejshme, përndryshe zgjidhni opsionin Shkarko logot/Download logos, gjeni fjalën Duke kërkuar një logo falas ?/Looking for a free logo? dhe shtypni artikullin logo me madhësi të vogël/small-size logo, për të shkarkuar logon tuaj.

Site per te krijuar logo te personalizuara online

Nëse qëllimi juaj është të krijoni një logo të personalizuar, do të jeni të lumtur të dini se ka zgjidhje të ndryshme në dispozicion për ju. Këtu janë disa sajte për të krijuar logo të personalizuara që mund të jenë të përshtatshme.

Site per te krijuar logo online: Canva

Site per te krijuar logo online

Canva është ndër faqet më të mira për krijimin e logove, si duke përdorur mjete falas ashtu edhe duke përdorur grafikë me pagesë, duke filluar nga 1 dollarë. Për më tepër, duke aktivizuar një abonim në Canva Pro (9,95 dollarë/muaj me një provë falas 30-ditore) mund të përdorni veçori shtesë, si aftësia për të përdorur një sfond transparent për projektin tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse mendoni se Canva është faqja ideale për të krijuar logon tuaj, lidhuni me faqen kryesore të shërbimit, klikoni në butonin Iscrivi con l’indirizzo email/Subscribe me adresën tuaj të emailit, shkruani të dhënat e kërkuara në fushat EmriEmail dhe Fjalëkalimi dhe klikoni Fillo tani është falas!/Inizia subito, è gratis!, për të krijuar llogarinë tuaj.

Pasi të bëhet kjo, klikoni në butonin Krijo një projekt/Crea un progetto, në pjesën e sipërme majtas, dhe zgjidhni opsionin Logo nga menuja që shfaqet. Tani nëse doni të krijoni një logo nga e para, zgjidhni opsionet ElementeTekstSfondi dhe Ngarkime për të shtuar elementët grafikë të interesit tuaj në projekt.

Nëse dëshironi të përdorni një nga modelet e gatshme për t’u përshtatur sipas dëshirës tuaj, zgjidhni opsionin Modelet dhe në kategoritë Logoja e modës, Logoja e grupit muzikor, Logoja e kompjuterit, logoja e arsimit etj, klikoni mbi atë që ju pëlqen më shumë, për ta shtuar në hapësirën e punës Canva. Në këtë pikë, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni elementët individualë që përbëjnë logon e zgjedhur dhe të aplikoni të gjitha personalizimet që dëshironi.

Për të ruajtur logon dhe për ta shkarkuar në kompjuterin tuaj, klikoni në butonin Shkarko/Scarica lart djathtas, zgjidhni formatin që ju intereson (PNGJPGGIFPDF, etj) dhe në fund shtypni butonin Shkarko/Scarica. Do të jetë e dobishme të dini se mund të vendosni gjithashtu madhësinë dhe transparencën e logos tuaj, për sa kohë që keni aktivizuar abonimin në Canva. Përndryshe, klikoni në artikullin Try Canva Pro (sipër) për të provuar shërbimin në fjalë pa pagesë për 30 ditë.

Logogenie

Site per te krijuar logo online

Logogenie është një shërbim online që ju lejon të krijoni logon tuaj në pak minuta, duke zgjedhur nga mbi 1000 modele të gatshëm për përdorim. Paketa bazë, e cila përfshin logon në formatet e skedarëve me definicion të lartë (JPG, PNG, PDF), kushton 18,90 €.

Për të krijuar një logo me Logogenie, lidhuni me faqen zyrtare të shërbimit, futni emrin e kompanisë tuaj, faqen tuaj ose biznesin tuaj në fushën Emri i kompanisë/Nome della ditta dhe klikoni në butonin Fillo tani/Comincia subito, për të parë modelet më të njohura.

Nëse dëshironi, mund të zgjidhni sektorin e interesit tuaj (Bujqësia, mjedisiushqimi, hoteleria, ushqimitregtia, zejtariadizajni, foto, videoIT, teknologjia etj) përmes menusë rënëse Your sektori/Il tuo settore, ndërsa në seksionin Font mund të tregoni stilin e logos (ElegantFuturistikKreativMiks etj). Për më tepër, ju mund të specifikoni sektorin tuaj (p.sh. IT) gjithashtu në fushën e kërkimit në krye.

Në këtë pikë, klikoni në modelin që preferoni, për të hyrë në seksionin Personalizimi dhe përdorni mjetet e dukshme në shiritin anësor të majtë (TekstetikonaDetajet dhe Sfondi), për të aplikuar ndryshimet e interesit tuaj. Për shembull, nëse dëshironi të ndryshoni fontin, ngjyrën dhe madhësinë e tekstit, zgjidhni artikullin Tekst dhe veproni në seksionet FontSizeSpacing dhe Color.

Pasi të keni përfunduar modifikimin e logos tuaj, klikoni në butonin Ruaj logon time/Salva il mio logo, në pjesën e sipërme djathtas, futni të dhënat e kërkuara në fushat EmriMbiemriEmail dhe Fjalëkalimi dhe shtypni butonin Shkarko logon time/Scarica il mio logo, për të krijuar llogarinë tuaj dhe vazhdoni me pagesën.

Në faqen e re të hapur, vendosni shenjën pranë opsioneve shtesë të interesit tuaj, si formatet Vector (10,80 euro) dhe formatet e rrjeteve sociale (5,40 euro), vendosni të dhënat e kërkuara në seksionin Adresa e faturimit dhe zgjidhni mënyrën e pagesës ju preferoni midis kartës së kreditit dhe PayPal.

Më në fund, klikoni në butonin Paguaj Tani/Paga adesso, shkruani detajet e kartës së pagesës ose të llogarisë PayPal dhe shtypni butonin Paguaj [shumën] për të përfunduar pagesën dhe për të filluar shkarkimin e logos tuaj.

LogotypeMaker

LogotypeMaker është një tjetër shërbim i mirë në internet që ju lejon të krijoni logo me porosi. Ai disponohet në dy versione: Basic (1,99 euro/muaj me faturim vjetor) është abonimi që ju lejon të krijoni një logo dhe të shkarkoni skedarët në cilësi të lartë, ndërsa Premium (4,99 euro/muaj me faturim vjetor) ju lejon të aplikoni gjithashtu ndryshime të pakufizuara dhe për të marrë skedarin vektorial të logos, një komplet për newtork social, një shabllon për printimin eventual të kartave të biznesit dhe shumë më tepër.

Për të krijuar një logo me LogotypeMaker, të lidhuni me faqen zyrtare të shërbimit, klikoni në butonin Identifikohu/Accedi, në pjesën e sipërme djathtas, zgjidhni opsionin Krijo llogari/Crea account, vendosni të dhënat e kërkuara në fushat Adresa e emailit dhe Fjalëkalimi dhe shtypni butonin Krijo llogari, për t’u regjistruar në LogotypeMaker.

Pasi të jetë bërë kjo, klikoni në Krijo markën tuaj tani!/Crea il tuo brand adesso!, shkruani emrin e biznesit tuaj në fushën Emri i kompanisë/Company name dhe klikoni në butonin Generate more logos, për të parë modelet e disponueshme dhe për të filluar krijimin e logos tuaj. Për të shpejtuar kërkimin, klikoni në artikullin Galeria në shiritin anësor të majtë dhe zgjidhni një nga kategoritë e logove të disponueshme (KafshëtBiznesiArsimiInterneti kompjuterikSportiSiguriaFotografia etj), për të parë vetëm logot e përshtatshme për nevojat tuaja.

Më pas gjeni logon që preferoni dhe klikoni në butonin e saj Edit/Modifica për të hyrë në hapësirën e punës LogotypeMaker. Në këtë pikë, duke zgjedhur elementët individualë që përbëjnë logon e zgjedhur, mund të bëni të gjitha ndryshimet e interesit tuaj, ndërsa duke shtypur opsionet TekstiLogoGaleria dhe Cilësimet, mund të shtoni elementë të rinj dhe të vendosni madhësinë e logon dhe zgjidhni sfondin e saj.

Pasi të keni përfunduar krijimin e logos suaj, klikoni në butonat Ruaj dhe shkarko/Salva e scarica dhe Përditëso këtë markë/Aggiorna questo brand, vendosni shenjën pranë abonimit të interesit tuaj midis Basic dhe Premium dhe shtypni butonin Zgjidh/Seleziona. Më pas zgjidhni mënyrën e pagesës që preferoni midis kartës së kreditit dhe PayPal, futni informacionin tuaj të faturimit dhe klikoni në butonin Dërgo blerjen/Invia acquisto, për të aktivizuar abonimin e zgjedhur dhe vazhdoni të shkarkoni logon e krijuar më parë.