Site per fluturime bileta avioni oferta

Site per fluturime bileta avioni oferta

Ne kete udhezues do ju flasim mbi site per fluturime bileta avioni oferta. Nese keni vendosur te shkoni me pushime dhe deshironi te rezervoni biletat e avionit, atehere me ndihmen e ketyre faqeve ju do mund te gjeni ofertat me te mira online. Duke e bere vete rezervimin, ju do mund te kurseni edhe parate qe do ju merte agjensia e udhetimeve.

Faqet e treguara me poshte jane motorë kërkimi që mund t’ju ofrojnë një krahasim midis rrugëve të ndryshme të ofruara, nga një ose më shumë linja ajrore. Në këtë mënyrë ju mund të vlerësoni në mënyrë të pavarur se cila kompani ofron çmimin më të ulët, në mënyrë që të kurseni në çmimin e biletës. Megjithate menyra me e mire eshte te perdoresh faqen zyrtare te nje kompanie avioni dhe jo sitet ku behen krahasimet e udhetimeve.

Shenim: per te bere blerjen e biletes zakonisht mund t’ju kerkohet qe te regjistroheni ne faqe (me email dhe numer telefoni), si dhe gjithashtu duhet te keni nje karte bankare (visa, mastercard etj) per berjen e blerjeve ne internet.

Permbajtja

Site per fluturime bileta avioni oferta: AirAlbania

Site per fluturime bileta avioni oferta

AirAlbania eshte kompania shqipetare e avionave. Me futjen e saj ne treg, cmimi i beletave, per dhe nga Shqiperia, ra ndjeshem. Duhet vene ne dukje se: avionat jane shume te rinj dhe se gjate udhetimit ju ofrohet per te ngrene dhe pire falas. Ju lejohet gjithashtu nje bagazh dore prej 10 kg falas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Per te bere rezervimin e nje udhetimi, shkoni ne faqen zyrtare te AirAlbania dhe pastaj shtypni ne fjalen Nisja brenda shiritit te bardhe. Do ju hapet nje liste me aeroportet e disponueshem dhe pastaj zgjidhni nga cili do niseni duke i shtypur siper. Pastaj shtypni mbi fjalen Mberritja per te zgjedhur destinacionin e deshiruar. Zgjidhni daten e nisjes dhe daten e kthimit (nese doni te rezervoni nje udhetim vajtje ardhje), pastaj shtypni numrin e pasagjereve.

Siper shiritit te bardhe ku futen te dhenat e kerkimit vendosni shenjen ne kutine ku thuhet vajtje ardhe ose vajtje, sipas biletes qe deshironi. Tani qe keni plotesuar te gjitha fushat shtypni butonin e kuq Kerko dhe do ju shfaqen rezultatet. Tani zgjidhni daten dhe oren e udhetimit dhe pastaj vendosni shenjen mbi cmimin qe deshironi te paguani, nga zgjidhjet.

Ne kete pike shtypni butonin Tjeter ne fund te faqes per te vazhduar. Tani do ju duhet te futni te dhenat e pasagjerit/pasagjereve dhe pastaj te dhenat e kontaktit, si email, telefon dhe adrese etj.

Pastaj shtypni butonin tjeter ne fund. Tani do ju kerkohet te zgjidhni vendin e uljes nese deshironi, nese jo shtypni direkt butonin tjeter ne fund. Ne kete pike do ju kerkohen te dhenat e kartes per te bere pagesen si dhe te pranoni kushtet e sherbimit. Per te perfunduar dhe per te mare detajet e udhetimit ne email-in qe dhate gjate hapave te meparshem, shtypni butonin Konfirmo dhe paguaj tani.

Shenim: Check-in i AirAlbania aktualisht behet vetem ne aeroport dhe jo online.

Site per fluturime bileta avioni oferta: WizzAir

Site per fluturime bileta avioni oferta

Kjo eshte nje kompani hungareze, me cmim te ulet/low cost, qe tashme fluturon edhe ne Shqiperi. Per te bere nje rezervim, shkoni ne faqen zyrtare te kompanise dhe shtypni ne fushen Origjina, ne menyre qe t’ju shfaqen mundesite dhe te zgjidhni aeroportin e nisjes. Pastaj shtypni ne fushen Destinacioni qe te zgjidhni aeroportin e mberritjes.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani zgjidhni daten e nisjes duke i shtypur siper dhe pastaj shtypni OK dhe kaq. Nese doni nje fluturim vajtje ardhje, shtypni edhe mbi butonin ardhje per te zgjedhur nje date dhe pastaj shtypni OK. Tani zgjidhni numrin e pasagjerve dhe ne fund shtypni butonin Kerko per te mare rezultatet. Tani shtypni butonin Zgjidhni per te zgjedhur fluturimin (nese ska fluturim, shtypni neper datat qe ndodhen me siper). Nga dy mundesite mund te merni ate qe shkruan Cmim i zakonshem, sepse nese zgjidhni Wizz Discount Club Price, me pas do ju kerkohet te paguani cmimin per tu bere pjese e Wizz Club.

Ne kete pike zgjidhni nje nga tre mundesite (nga cmimi me i larte te me i uleti), duke pasur parasysh bagazhet dhe sherbimet qe ofrojne, pastaj shkoni poshte faqes dhe shtypni butonin Vazhdo. Tani shkruani te dhenat e pasagjerit/pasagjereve, zgjidhni bagazhin qe deshironi dhe pastaj shtypni butonin Vazhdo me poshte. Tani shtypni te dhenat per tu futur ne llogarine WizzAir ose shtypni butonin Regjistrimi per te hapur nje llogari nese se keni.

Me pas zgjidhni vendet per tu ulur, sherbimet dhe pastaj beni pagesen me karten tuaj bankare.

Shenim: WizzAir kerkon check-in online, pastaj shkohet ne aeroport per te mare karten e imbarkimit dhe cuar bagazhet e stives.

Site per fluturime bileta avioni oferta: Albawings

Site per fluturime bileta avioni oferta

Albawings eshte nje tjeter kompani e cila kryen fluturime kryesish ne Itali. Per te bere nje rezervim shkoni ne faqen zyrtare dhe shtypni ne fushen Nga per te zgjedhur aeroportin e nisjes dhe pastaj shtypni fushen Ne per te zgjedhur destinacionin. Pastaj zgjidhni midis fluturimit vajtje ardhje apo nje drejtim, duke vendosur shenjen ne rrethin e vogel bosh. Tani klikoni te fusha nisja dhe zgjidhni daten e nisjes dhe te kthimit, nese keni fluturim vajtje ardhje, pastaj shtypni OK. Nese keni fluturim me nje drejtim shtypni te fusha nisja, zgjidhni daten dhe pastaj shtypni OK.

Tani shtypni te fusha I rritur dhe zgjidhni numrin e pasagjereve pastaj shtypni OK. Ne kete pike shtypni butonin Kerko per te mare rezultatet. Zgjidhni nga datat e disponueshme dhe pastaj shtypni mbi Perzgjidh fluturimin. Shikoni kushtet qe permban zgjedhja juaj dhe pastaj shtyp butonin perpara ne fund. Tani duhet te fusni te dhenat e pasagjereve dhe informacionin e kontaktit qe duhet te jene te sakta, pastaj shtyp perpara qe ndodhet ne fund te faqes.

Do ju kerkohet te zgjidhni nje vend nese deshironi pastaj shtypni butonin perpara ne fund. Pranoni kushtet e sherbimit dhe shtypni butonin konfirmo dhe paguaj ne fund te faqes. Do shfaqet faqa e bankes ku duhet te futni, emer mbiemer, numrin e kartes, daten e skadences dhe 3 shifrat CVC qe ndodhen mbas kartes. Pastaj shtyp butonin Submit per te bere pagesen dhe per te mare te dhenat ne email-in qe keni futur ne hapat e meparshem te blerjes.

Site per fluturime bileta avioni oferta: eDreams

Site per fluturime bileta avioni oferta

Ndër faqet e internetit që mund të përdorni për të kërkuar fluturime me kosto të ulët, është Edreams. Ky eshte një portal i mirënjohur që është konfiguruar si një motor kërkimi i shkëlqyer për përzgjedhjen e fluturimeve, hoteleve dhe makinave me qira në internet. Qëllimi i Edreams është të ndihmojë udhëtarët të rezervojnë pushimet e tyre në internet, duke i lejuar ata të kursejnë para duke propozuar një përzgjedhje të ofertave më të mira. Në fakt do të jetë e mundur të krahasohen çmimet duke qenë në gjendje të shikoni linjat e ofruara nga kompani ajrore të ndryshme.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse dëshironi të përdorni Edreams për blerjen e fluturimeve, fillimisht shkoni në faqen zyrtare të saj dhe së pari klikoni në skedën Fluturime/Voli. Përpara se të tregoni ndonjë datë nisjeje dhe mbërritjeje, klikoni në artikullin vajtje-ardhje/Andata e ritornoVetem vajtje/Solo andata në varësi të nevojave tuaja të udhëtimit.

Më pas tregoni aeroportin e mbërritjes dhe nisjes duke përdorur fushat e dedikuara të tekstit, datat e nisjes dhe kthimit dhe zgjidhni numrin e njerëzve, të gjitha duke përdorur fushat e duhura të tekstit. Mos harroni të tregoni numrin e të rriturve, fëmijëve ose foshnjave që synojnë të udhëtojnë, duke përdorur menynë e dedikuar rënëse.

Përpara se të konfirmoni kërkimin, duke klikuar në butonin Kërko për fluturime/Cerca voli, nëse është e nevojshme vendosni shenjën pranë formulimit Fluturime direkte/Voli diretti, nëse dëshironi që eDreams të filtrojë vetëm fluturime pa ndalesë. Më pas prisni rezultatet e kërkimit, përmes të cilave do t’ju shfaqen rezultatet për fluturimet e linjave ajrore që bëjnë rrugen.

Për një menaxhim më të mirë të rezultateve të kërkimit, mund të aplikoni disa parametra. Përdorni menunë rënëse anësore për të ndryshuar kohën e nisjes dhe kthimitnumrin e ndalesave dhe kohëzgjatjen maksimale të mundshme të ndalesës. Ju gjithashtu mund të tregoni aeroportin e dëshiruar të nisjes dhe mbërritjes dhe linjat ajrore ku keni ndërmend të mbështeteni.

Pasi të keni identifikuar fluturimet që do të blini, kontrolloni ato dhe vazhdoni t’i blini duke shtypur butonin Zgjidh/Seleziona. Në fund do t’ju ofrohet blerja e një hoteli, por ju mund të rezervoni fluturimin vetëm duke klikuar në butonin Vazhdo pa Hotel/Continua senza Hotel.

Edreams mund të konsultohet edhe nëpërmjet aplikacionit falas për telefonat inteligjentë Android dhe iOS.

Site per fluturime bileta avioni oferta: Google Flights/Voli

Google është gjithnjë e më i mbushur me veçori. Në fakt ju mund të gjeni fluturime me kosto të ulët duke përdorur Google Flights, një mjet me një ndërfaqe të thjeshtë dhe minimale të përdoruesit, do t’ju ndihmojë të organizoni udhetimet tuaja.

Shkoni në faqen e saj zyrtare dhe fillimisht shkruani destinacionin që dëshironi të arrini në fushën e duhur të tekstit kushtuar aeroportit të mbërritjes (ndryshoni edhe nisjen nese nuk eshte ajo e deshiruara). Më pas mos harroni të përdorni menunë rënëse që mund të shihni në ekran për të treguar datat e nisjes dhe mbërritjes që dëshironi. Para se të kryeni kontrollin, do të jetë e nevojshme gjithashtu të tregoni numrin e pasagjerëve dhe ndoshta edhe klasën e udhëtimit. Pasi të keni treguar të gjitha të dhënat e kërkuara, automatikisht do t’ju shfaqet një formular me listën e fluturimeve për në destinacionin që keni treguar.

Tipari më interesant i Google Flights është seksioni i tij Zbulo destinacionet/Scopri destinazioni, dedikuar më të pavendosurve. Në bazë të datave të treguara të nisjes dhe mbërritjes, do të jetë e mundur të merrni këshilla për destinacionet për të arritur. Më pas përdorni butonat Nga/DaVendet/Luoghi dhe Interesat për të personalizuar sugjerimet e Google për destinacionin e ardhshëm turistik për të arritur.

Për të përfituar sa më shumë nga shërbimi i kërkimit të Google Flights, lëvizni levën nga OFF në ON në përputhje me fjalët Monitoro çmimet/Monitora prezzi, në këtë mënyrë, nëse jeni identifikuar me llogarinë tuaj Google/Gmail, mund të merrni sinjalizime të personalizuara për tarifat më të mira për destinacion.

Në thelb, Google Flights nuk bën gjë tjetër veçse bashkangjit tarifat e propozuara nga linjat ajrore që bëjnë itinerarin për në destinacionin që keni kërkuar. Për të rezervuar fluturimin, për më shumë informacion mbi të ose në linjën ajrore do t’ju duhet të zgjidhni fluturimet dhe më pas të klikoni në lidhjen që i referohet faqes zyrtare të linjës ajrore, përmes së cilës më pas mund të kryeni pagesën.

Site per fluturime bileta avioni oferta: Skyscanner

Nje tjeter nder ato site per fluturime bileta avioni oferta të lira është SkyScanner. Ky është një nga motorët e kërkimit më të famshëm për fluturimet. Kjo faqe interneti ben krahasimin e fluturimeve nga linja ajrore të ndryshme në mënyrë që të identifikoni shpejt fluturimin më të lirë. Kërkimi mund të kryhet në një mënyrë të thjeshtë dhe të menjëhershme edhe falë pranisë së një ndërfaqeje intuitive të përdoruesit.

Për të kërkuar për një fluturim përmes Skyscanner, fillimisht duhet të lidheni me faqen e saj zyrtare dhe duke përdorur fushat e tekstit Nga/Da dhe Për/A në ekran, të tregoni destinacionin e nisjes dhe të kthimit. Mund ta personalizoni opsionalisht kërkimin duke vendosur një shenjë në fjalët vajtje-ardhje/Andata e ritornovetem vajtje/solo andataDestinacione të shumta/Destinazioni multiple dhe gjithashtu në Përfshi aeroportet e afërta/Includi aereoporti vicini dhe vetëm fluturimet direkte/Solo voli diretti.

Përpara se të konfirmoni termat e kërkimit, duke klikuar në butonin Kërko fluturime/Cerca voli, mos harroni të tregoni datat e nisjes/Partenza dhe kthimit/RitornoKlasën dhe numrin e Udhëtarëve/numero dei Viaggiatori, duke përdorur butonat e duhur dhe fushat e tekstit në motorin e kërkimit.

Nëpërmjet ekranit tjetër do të mund të shikoni rezultatet e kërkimit të kryer dhe do të mund të identifikoni fluturimin më të lirë. Rezultatet në fakt ndahen në tre kategori: më të mirat/il migliore (përfshin fluturimet me raportin më të mirë ndërmjet çmimit dhe kohëzgjatjes), më të lirat/il più economico (fluturimet me çmimin më të ulët) dhe më të shpejtat/il più veloce (fluturimet me kohëzgjatjen më të shkurtër). Duke klikuar në një nga këto seksione, mund të kryeni filtrimin e parë të kërkimit.

Për më tepër, përmes menusë së majtë, mund të aplikoni parametra të tjerë filtrimi në kërkimin tuaj. Nëpërmjet butonave Ndalesa, Koha e nisjes, Kohëzgjatja e udhëtimit, Linjat ajrore dhe Aeroportet/Scali, Orari di partenza, Durata del viaggio, Linee aeree e Aereoporti, në fakt mund të personalizoni më shumë kërkimin tuaj të fluturimit, duke treguar dëshirën tuaj për të kërkuar një fluturim direkt ose me ndalesa, zgjedhjen e aeroportit dhe linjës ajrore si dhe të personalizoni datat e nisjes dhe kthimit.

Pasi të keni identifikuar fluturimin që korrespondon me nevojat tuaja, shtypni butonin Watch/Guarda. Përpara se të bëni rezervimin tuaj do të keni mundësinë të shikoni të gjitha ofertat e linjave ajrore që operojnë itinerarin e zgjedhur. Për të rezervuar fluturimin tuaj, klikoni në butonin Zgjidh/Seleziona. Më në fund do të ridrejtoheni në faqen e internetit të linjës ajrore ose në një motor tjetër kërkimi fluturimi.

Ju gjithashtu mund të konsultoheni me motorin e kërkimit të fluturimeve Skyscanner nëpërmjet aplikacionit special për Android, për iPhone.

Site te tjera per fluturime/bileta avioni me cmim te ulet/oferta

  • Volagratis eshtë një nga portalet historike të internetit të dedikuara për kërkimin e fluturimeve. Përveç lejimit të kërkimit të fluturimeve, është një faqe interneti e shkëlqyer për planifikimin e pushimeve me paketën e kombinuar fluturim + hotel. Mund të konsultohet edhe nëpërmjet aplikacionit për Android dhe iOS.
  • Momondo përveç ofrimit të një motori kërkimi për krahasimin e fluturimeve, Momondo është një faqe interneti me mjete shtesë interesante. Midis tyre është Trip Finder dhe Frymëzimet që i ndihmojnë udhëtarët të kërkojnë destinacionin tjetër për të vizituar duke ofruar përkatësisht një mjet për planifikimin e pushimeve dhe artikuj të dedikuar për destinacionet më të njohura. Ndër faqet e internetit të përmendura, Momondo shquhet gjithashtu për ndërfaqen e tij tërheqëse. Mund të përdoret gjithashtu përmes aplikacioneve për Android dhe iOS.
  • Kajak eshte nje motor kërkimi po aq i njohur për krahasimin e fluturimeve, ofron shumë veçori të ngjashme me faqet e tjera të internetit të përmendura. Karakteristika më interesante është mjeti Explore që ju lejon të planifikoni çdo detaj të vetëm të një pushimi në internet. Është gjithashtu i disponueshëm për përdorim përmes aplikacionit për Android dhe iOS.