Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te regjistrosh telefonatat ne Samsung duke ju treguar disa zgjidhje te dobishme per te realizuar qellimin tuaj. Kjo eshte nje procedure qe realizohet lehte dhe qe ju vjen ne ndihme nese ju nevoitet te degjoni serish biseden e folur gjate nje telefonate ne telefonat Samsung. Per detajet e temes lexoni me poshte.

Shenim: ky udhezues ka vetem qellim informativ dhe nuk mbajme asnje pergjegjesi mbi perdorimin qe do i beni informacioneve te mara.

Permbajtja

Informacioni paraprak

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Ne fakt kur përpiqeni bëni një telefonatë me telefonin Samsung, nuk ka asnjë buton që ju lejon ta regjistroni atë. Duhet të dini se me dialer Google, tashmë i adoptuar nga shumë prodhues të smartfonëve Android, është e mundur të regjistrohen telefonata.

Regjistrimi i telefonatave ka qenë gjithmonë një teme e nxehte, saqe Google ka hequr këtë funksion disa kohë më parë, për shkak te shkeljeve te privatësisë. Megjithatë Google ka ndrshur mendim pasi kodi i privatësisë thotë se lejohet regjistrimi i telefonatave mes dy personave, edhe pa dijeninë e tjetrit. Ajo qe nuk është e mundur të bëhet (dhe për rrjedhojë mund të përfaqësojë një krim) është shperndarja e telefonatave të regjistruara pa pëlqimin e të regjistruarve.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Megjithatë, një regjistrim bëhet krim kur regjistrohet një bisedë e një individi që nuk po flet me ne, por me një person të tretë.

Thënë kete, të paktën në kohën e shkrimit, Samsung nuk e ka futur këtë funksion dhe madje duke instaluar aplikacionin e lartpërmendur Google Phonefunksioni i regjistrimit mund te mos aktivizohet. Për këtë arsye nëse ju nevojitet, për të regjistruar telefonatat tuaja do t’ju duhet të përdorni aplikacione të tjera të krijuara për këtë qëllim.

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung: me App

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Meqenëse aplikacioni Phone/Telefono i Samsung nuk ka një funksion për të regjistruar thirrjet, duhet të mbështeteni ne aplikacione për të regjistruar telefonatat në Samsung.

Në Google Play Store me siguri keni vënë re se ka shumë aplikacione për këtë qëllim, por për fat të keq jo të gjithë funksionojnë siç duhet dhe disa prej tyre kërkojnë gjithashtu abonimin e blerjeve në aplikacion për të aktivizuar këtë funksion (shpesh ato janë thjesht një mashtrim).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për këtë arsye, më poshtë do të ilustroj funksionimin e disa aplikacioneve që kemi verifikuar që e kryejnë këtë qëllim në mënyrë korrekte, pa pasur nevojë të bëni blerje ose abonime brenda aplikacionit.

Registratore chiamate/Call recorder

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Tani te shikojme se si te regjistrosh telefonatat ne Samsung me aplikacioni Call Recorder/Registratore chiamate, i disponueshëm për shkarkim falas në Play Store. Për ta instaluar, kërkojeni në dyqanin e pajisjes tuaj, shtypni ikonën e tij (ose lidhuni drejtpërdrejt me shkarkoni linkun që ju dhashë) dhe shtypni butonin Instalo. Aplikacioni është falas, i mbështetur nga reklama jo invazive. Përveç kësaj, ekziston një plan Premium me një çmim prej 1.49 euro në muaj i cili heq reklamat dhe mundëson disa funksione shtesë që lidhen me thirrjet spam dhe bllokimin e thirrjeve.

Pasi të instalohet, hapni aplikacionin dhe trokitni lehtë mbi butonin Prano/Accetta për të pranuar politikat e privatësisë. Në ekranin tjetër, prekni butonin Vazhdo/Continua dhe nga dritarja që shfaqet, trokitni lehtë mbi butonin Lejo/Consenti për të dhënë lejet e kërkuara. Së fundi, vendosni aplikacionin si app ID te paracaktuar per telefonatat dhe spam/app id chiamate e spam predefinita dhe përfundoni procedurën e konfigurimit duke shtypur butonin Finish/Finisci.

Tani aplikacioni është gati dhe i konfiguruar për të regjistruar të gjitha telefonatat dalëse dhe hyrëse. Gjithçka që duhet të bëni është të bëni një telefonatë dhe menjëherë do të vini re se, gjatë telefonatës, në ekran do të aktivizohet një dritare e vogël/pop-up që do t’ju njoftojë se po regjistron thirrjen. Nëse nuk dëshironi të regjistroni një një telefonatë të caktuar, thjesht mund ta heshtni regjistrimin duke shtypur butonin me ikonën e mikrofonit.

Për të qenë në gjendje të dëgjoni regjistrimin e një telefonate, gjithçka që duhet të bëni është të prekni butonin Play që do ta gjeni pranë çdo telefonate që bëni duke përdorur këtë aplikacion.

Nese zeri i regjistruar eshte i ulet, atehere gjithçka që duhet të bëni është të hapni aplikacionin, trokitni lehtë mbi butonin Cilësimet/Impostazioni në shiritin e poshtëm dhe më pas në artikullin Regjistrimi i thirrjeve/Registrazione delle chiamate. Në këtë seksion mund të rrisni volumin e telefonatës, si parazgjedhje e caktuar në 100%, deri në maksimum 200%.

CallApp

Si te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Tani te shikojme se si te regjistrosh telefonatat ne Samsung me aplikacionin CallApp. Ai është i disponueshëm për shkarkim falas në Play Store. Mbeshtetet nga reklamat minimalisht invazive. Përveç kësaj, ekziston një plan Premium me një çmim prej 2.19 euro në muaj, i cili heq reklamat dhe mundëson disa funksione shtesë, siç është regjistrimi i pakufizuar i thirrjeve. Me planin falas, megjithatë, do të jetë e mundur të arkivohen deri në maksimum 100 thirrje : pasi të jetë tejkaluar ky kufi, do t’ju duhet të fshini regjistrimet e mëparshme për të vazhduar regjistrimin.

Pas shkarkimit dhe instalimit, hapni aplikacionin dhe vendoseni atë si aplikacionin e paracaktuar telefono/phone nëpërmjet dritares kërcyese/pop up që shfaqet në ekran: trokitni lehtë mbi butonin Set default/Imposta predefinito për të përfunduar operacionin. Më pas, prekni butonin Lejo/Consenti për të dhënë lejet e kërkuara dhe futni numrin tuaj të telefonit për të përfunduar operacionin. Nëse e kërkon, fut kodin numerik që dërgohet me SMS për të konfirmuar numrin.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të përfundojë konfigurimi, do të gjendeni përballë ekranit kryesor të aplikacionit, i cili praktikisht do t’ju tregojë të gjitha kontaktet në rubriken e telefonit. Aplikacioni në fjalë është shumë i kompletuar, pasi arrin të identifikojë edhe thirrjet e padëshiruara, por në këtë rast do t’ju duhet të fokusoheni vetëm në regjistrimin e bisedave, ndaj prekni butonin Reg në shiritin në fund.

Pasi të keni shtypur butonin Reg, trokitni lehtë mbi Prano/accetta nga dritarja kërcyese/pop up që shfaqet në ekran dhe më pas te Lejo/Consenti, për të aktivizuar regjistrimin e thirrjeve.

Tani gjithçka që duhet të bëni është të filloni një bisedë dhe të shtypni butonin e mikrofonit që shihni në ekran, në mënyrë që të aktivizoni regjistrimin. Pasi të ketë filluar regjistrimi, ikona do të shfaqë pikën e zakonshme të kuqe me fjalën Rec.

Pasi telefonata të përfundojë, mund të hyni në regjistrim duke shtypur butonin Reg në shiritin në fund. Këtu do të gjeni listën e të gjitha telefonatave të regjistruara përmes aplikacionit dhe thjesht shtypni butonin Play për t’i dëgjuar ato përsëri.

App te tjera qe te regjistrosh telefonatat ne Samsung

Nese asnjë nga zgjidhjet që kam propozuar më parë nukju pelqeu, atehere më poshtë do të gjeni aplikacione të tjera për regjistrimin e telefonatave në Samsung, të cilat janë po aq të mira.

  • Cube ACR është një aplikacion i shkëlqyer që lejon regjistrimin e thirrjeve, por fatkeqësisht ka vetëm një kufizim të madh: mund ta përdorni falas vetëm për një javë, pas së cilës do t’ju duhet një abonim me një kosto prej 1,99 në javë, 6,99 € në muaj. dhe 9,99 € në vit.
  • Call Recorder është një aplikacion falas, i mbështetur nga shumë pak reklama, i cili ju lejon të regjistroni lehtësisht telefonatat e bëra me smartphone tuaj Samsung. Operacioni është shumë i thjeshtë, në fakt pasi të keni dhënë lejet e kërkuara nuk do të keni nevojë të bëni asgjë tjetër. Thjesht, sa herë që bëni ose merrni një telefonatë, aplikacioni do të bëjë një regjistrim, të cilin mund ta dëgjoni në çdo kohë duke hapur aplikacionin.