Si te fshish account Snapchat

Nese nuk je shume i kenaqur nga Snapchat dhe po kerkon te mesosh se si te fshish llogarine/account Snapchat, atehere ketu je ne vendin e duhur.

Fshirja e Snapchat eshte një procedurë shumë e thjeshtë, gjithçka që duhet të bëni është të lidheni me faqen e internetit të shërbimit (nga një kompjuter ose pajisje mobile), të futni kredencialet e hyrjes të llogarisë tuaj, të konfirmoni fjalëkalimin tuaj dhe të shtypni një buton.

Por kini kujdes, ajo që do të filloni është një proces i pakthyeshëm: pas fshirjes së llogarisë do të jeni në gjendje të riktheheni ne hapat tuaj vetëm brenda 30 ditësh, pas së cilës të gjitha informacionet tuaja personale, bisedat tuaja dhe preferencat e aplikacioneve do të humbasin përgjithmonë (si dhe foto dhe video). Tani te shikojme se si të fshish llogarine/account Snapchat. Do te duhen maksimumi 30 sekonda për të kryer punën.

Permbajtja

Si të fshish llogarine/account Snapchat nga telefoni

Nëse deshiron te fshish llogarine/account Snapchat duke përdorur smartphone-in tuaj, atehere filloni aplikacionin, rrëshqitni nga lart poshtë dhe shtypni ikonën e ingranazhit të vendosur në të djathtë.

Në ekranin që hapet, zgjidhni artikullin Ndihma/Assistenza për të hapur qendrën e ndihmës Snapchat, shtypni termin “fshi/elimina” në shiritin e kërkimit dhe zgjidhni artikullin Fshi një llogari/Elimina un account nga menuja që shfaqet.

Në fund, shtypni fjalëkalimin/password tuaj në fushën e duhur të tekstit, shtypni butonin Vazhdo/Continua dhe llogaria juaj Snapchat do të çaktivizohet. Nëse nuk e riaktivizoni duke hyrë përsëri brenda 30 ditësh, të gjitha bisedat, të dhënat dhe snap tuaja do të fshihen përgjithmonë nga shërbimi.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë pikë mund të fshini gjithashtu aplikacionin Snapchat nga celulari juaj. Unë mendoj se ju tashmë e dini procedurën që duhet të ndiqni: në Android thjesht hyni në ekran me ikonat e të gjitha aplikacioneve të instaluara në smartphone (e ashtuquajtura drawer), mbani të shtypur gishtin në ikonën Snapchat dhe tërhiqeni atë në artikullin Çinstaloni/Disinstalla që shfaqet majtas lart. Në iPhone, sidoqoftë, thjesht mbani gishtin në ikonën e Snapchat dhe shtypni “x” që shfaqet në të majtë lart pas dy sekondash.

Si të fshish llogarine/account Snapchat nga PC

Procedura për te fshire llogarine/account Snapchat nga PC është me të vërtetë shumë intuitive. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të lidheni me këtë faqe në internet dhe të hyni në llogarinë tuaj duke shtypur emrin tuaj të përdoruesit/user name/nome utente (d.m.th. adresën e postës elektronike që keni përdorur kur regjistroheni për shërbimin) dhe fjalëkalimin/password në fushat përkatëse të tekstit, duke vendosur shenjën e kontrollit pranë artikullit Non sono un robot dhe duke klikuar në butonin Login/Accedi.

Në ekranin që hapet, shtypni përsëri fjalëkalimin/password tuaj në fushën e duhur të tekstit, shtypni butonin Vazhdo/Continua dhe llogaria do të fshihet menjëherë.

Në rast se nuk jeni në gjendje të përdorni faqen për të fshirë llogarinë Snapchat duke përdorur lidhjen/linkun që ju dhashë më parë, atehere lidhuni me faqen zyrtare të ndihmes së aplikacionit dhe shkruani termin fshi/elimina/delete në shiritin e kërkimit në krye.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Më pas, zgjidhni artikullin Fshi një llogari/Elimina un account/Delete account nga fusha me sugjerime që shfaqen automatikisht në pjesën e poshtme dhe do të ridrejtoheni në faqen e fshirjes së llogarisë. Procedura tjetër është e njëjtë me atë që tregova më parë: duhet të hyni në llogarinë tuaj, të konfirmoni fjalëkalimin dhe të shtypni butonin Vazhdo/continua.

Për të kontrolluar nëse llogaria juaj është fshirë, hapni Snapchat në celularin tuaj. Nëse gjithçka shkoi mirë, do të vini re se eshte bere dalja automatike nga profili juaj personal.

Si të riaktivizosh një llogari/account Snapchat

Në rast të nderrimit te mendjes, mund të riaktivizoni llogarinë/account tuaj Snapchat thjesht duke hapur aplikacionin në smartphone-in tuaj dhe të beni login. Kur Snapchat pyet nëse doni të riktheni llogarinë, përgjigjuni Po dhe prisni disa minuta. Pastaj provo të identifikohesh përsëri dhe duhet të jesh në gjendje të identifikohesh në profilin tënd personal.

Nuk është ende e mundur të riaktivizoni llogaritë e çaktivizuara të Snapchat nga një kompjuter. Nëse përpiqeni të identifikoheni duke përdorur kredencialet e një profili të çaktivizuar do t’ju thuhet se ai “nuk është në gjendje ta gjejë përdoruesin”.

Nese e keni çaktivizuar llogarinë tuaj Snapchat për më shumë se 30 ditë, atehere më vjen keq, por në këtë rast nuk mund të ktheheni dhe nuk mund të rikuperoni të dhënat tuaja, por askush nuk ju pengon të regjistroheni përsëri në shërbim. Nëse dëshironi të ktheheni në Snapchat, shkarkoni përsëri aplikacionin në smartphone (është i disponueshëm për Android dhe iPhone ), fillojeni dhe shtypni butonin Regjistrohu/Registrati në ekranin e tij kryesor.

Pastaj plotësoni formularin që ju propozohet duke futur emrin dhe mbiemrin tuaj në fushat përkatëse të tekstit dhe “trokitni lehtë mbi” në butonin Regjistrohu/Registrati. Në ekranin tjetër, futni datën tuaj të lindjes, shtypni butonin Vazhdo/Continua, vendosni emrin e përdoruesit/nome utente/user name që dëshironi të përdorni në Snapchat dhe shtypni Vazhdoni/Continua përsëri për të zgjedhur fjalëkalimin me të cilin të përdorni shërbimin.

Në fund, vendosni numrin tuaj të telefonit dhe zgjidhni nëse do të verifikoni identitetin tuaj me SMS ose telefonatë. Pastaj shtypni kodin e verifikimit që merrni dhe shtypni Next/Avanti dhe Vazhdoni/continua qe të filloni të përdorni Snapchat përsëri.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Siç mund të kuptohet lehtësisht, duke u regjistruar përsëri në shërbim nuk do të jeni në gjendje të ktheni preferencat tuaja të vjetra, mesazhet tuaja, etj. por do të ktheheni në Snapchat me llogarinë tuaj dhe mund të riktheheni në kontakt me miqtë tuaj.

Nese doni te dini me shume se si funksionon Snapchat, atehere lexoni udhezuesin dedikuar kesaj teme, duke klikuar ketu.