Plazhet me te bukura ne Shqiperi

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

Ne kete udhezues do ju tregojme plazhet me te bukura ne Shqiperi. Duke pare qe Shqiperia laget nga deti Adriatik edhe ai Jon, ka nje vije bregdetare me shume se 300 km te gjate. Aty ju mund te gjeni plazhe me rere dhe gure, me ngjyra te kaltra, jeshil apo te tejdukshme etj. Me poshte do ju tregojme nje liste me vendet me te bukura dhe te vizituara nga turistet dhe ku mund te organizoni udhetimin tuaj te radhes.

Per te gjetur vendet ne harte, shtypni mbi emrin e tyre me poshte dhe do ju hapet Google Maps per t’ju treguar me shume te dhena mbi plazhin ne fjale.

 1. Ksamil: eshte nje nga plazhet me te bukura ne Shqiperi. Ndodhet poshte Sarandes, afer parkut te Butrintit.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Gjipe: eshte gjithashtu nje plazh shume i bukur. Ndodhet poshte plazhit te Dhermiut.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Borsh: ndodhet me poshte qytetit te himares.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Dhermi: eshte plazhi qe ndodhet pikerisht ne qytetin e Dhermiut.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Jale: Edhe ky plazh eshte poshte Dhermiut dhe afer plazhit te Gjipese.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Porto Palermo: jemi akoma me ne jug te Himares dhe aty mund te shikoni kete plazh te mrekullueshem.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Plazhi Pulebardha: ky plazh ndodhet midis Sarandes dhe Ksamilit. Eshte nje vend interesant per tu vizituar.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Palase: ky plazh ndodhet midis Vlores dhe Dhermiut.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Qeparo: me poshte se Porto Palermo, kemi kete plazh tjeter shume te bukur.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Plazhi Livadhi: siper Himares ndodhet ky plazh shume i bukur per tu vizituar.

Plazhet me te bukura ne Shqiperi

 1. Orikum: poshte qytetit te Vlores, ndodhet ky plazh shume interesant.

 1. Gjiri i Grames: ky eshte nje gji detar me nje uje shume te paster dhe qetesi natyrore.

 1. Zvernec: prane gjirit te vogel ne Vlore keni edhe Zvernecin, i cili eshte magjepses me ishujt, urat prej druri dhe plazhin.

 1. Vega: ndodhet midis Vlores dhe Radhimes. Nje vend shume i bukur per tu vizituar.

 1. Durres: ne qytetin e Durresit do gjeni plazhe te bukura, plot njerez dhe te lagura nga deti Adriatik.  

 1. Radhime: ky plazh ndodhet midis plazhit Vega dhe Orikumit.

Shenim: plazhet me siper nuk jane te renditura sipas bukurise sepse kjo eshte dicka subjektive dhe varet pikerisht nga syri juaj qe i shikoni.