Site per bileta avioni fluturime low cost

Site per bileta avioni fluturime low cost

Ne kete udhezues do ju flasim per site per bileta avioni fluturime low cost. Me fjale te tjera, nese po kerkoni te gjeni nje bilete sa me te lire per te bere nje udhetim me avion (duke evituar agjensite te cilat ua rrisin cmimin), atehere ketu jeni ne vendin e duhur per te gjetur sherbimet me te mira online.

Këto site (faqe interneti) funksionojne si motorë kërkimi, duke ju ofruar një krahasim midis fluturimeve te ndryshme, nga një ose shumë kompani avionash. Në këtë mënyrë ju do të mund të vlerësoni në mënyrë autonome se cila kompani ofron çmimin më të ulët dhe duke kursyer parà. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me tej.

Shenim: per te bere blerjet e biletave ne sitet me poshte, ju duhet te keni nje karte krediti/debiti (visa, mastercard etj), si dhe email, numer telefoni dhe dokument identifikimi. Zakonisht ne email ju dergohet rezervimi i biletes i cili me pas mund te printohet.

Permbajtja

Site per bileta avioni fluturime low cost

Ne paragrafët e mëposhtëm do ju tregojme në detaje se si të merrni çmimin më të ulet (low cost) në fluturimin që jeni të interesuar të blini, duke gjetur oferta nga me te ndryshmet.

Site per bileta avioni fluturime low cost: eDreams

Site per bileta avioni fluturime low cost

Kur flitet per faqet/sitet më të mira për fluturime me kosto të ulët/low cost, duhet te permendim eDreams. Ky eshte një nga motorët më të famshëm të kërkimit për fluturime me kosto të ulët në internet. eDreams ofron mundësinë e kërkimit të pavarur të biletave ajrore më të lira, por jo vetëm pasi hotelet, paketat e pushimeve dhe zgjidhje të tjera për udhëtarët janë bërë prioritet për këtë motor kërkimi. Prandaj, mund të rezervoni ofertat më të mira dhe të zgjedhura nga miliona kombinime fluturimi dhe nëse dëshironi, mund të zgjeroni gjithashtu organizimin tuaj të udhëtimit në shërbime shtesë. Ai ofron një abonim për 59.99 euro në vit i cili ju lejon të merrni disa zbritje në paketa të caktuara ose në rezervime, në varësi të shumës që shpenzoni, por përdorimi bazë i shërbimit është falas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të filluar të krahasoni ofertat më të mira të fluturimeve me kosto të ulët/low cost, shkoni në faqen zyrtare të eDreams. Nëse qëllimi juaj është të kërkoni vetëm për fluturime, sigurohuni që të zgjidhni artikullin Fluturime/Voli/Flights siper shiritit te bardhë të kërkimit që ndodhet në qendër dhe në krye të faqes kryesore. Përndryshe, nëse keni nevojë të organizoni një udhëtim në tërësi, mund të zgjidhni gjithashtu HotelFluturim/Volo + Hotel (ku zakonisht zbatohet një zbritje për rezervimin e të dy shërbimeve) dhe Makinë me qira/Autonoleggio.

Në seksionin Fluturimet/Voli, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni nëse bëhet fjalë për vajtje-ardhje/Andata e ritorno, Vetem ikje/Sola andata apo shumë ndalesa/Multitratta (zgjidhje e përshtatshme për ata që zgjedhin të qëndrojnë në vende të ndryshme). Duke shtypur artikullin Ekonomik/Economy do të hapni panelin e klasës ku mund të zgjidhni midis First class, Business, Premium Economy dhe Economy. Nëse shënoni opsionin Fluturime direkte/Voli diretti, eDreams do të kujdeset të vlerësojë vetëm opsionet me fluturime direkte dhe pa ndalesa për ju.

Në shiritin e bardhë të kërkimit, zgjidhni vendin e nisjes duke shtypur ne nga ku?/da dove? dhe destinacionin tuaj duke e shtypur në Për ku?/verso dove?. Nëse nuk keni një destinacion, por rezervoni të drejtën për të zgjedhur midis disa opsioneve, lini cilësimin Kudo. Më befaso!/Ovunque. Sorprendimi!.

Pasi të bëhet kjo, në seksionin Ikje/Andata zgjidhni datën e nisjes në kalendarin virtual dhe në seksionin Kthimi/Ritorno datën e kthimit të supozuar. Sigurisht, mos harroni të zgjidhni numrin e pasagjerëve të ndarë sipas moshës nga menyja rënëse.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të plotësohen fushat, jeni gati të shtypni butonin Kërko për fluturime/Cerca voli. Më pas eDreams do të fillojë t’ju tregojë ofertat më të mira të ndara në tre kategori: Me fitim/Vantaggioso (që është një kombinim i çmimit të fluturimit dhe shpejtësisë), Më i liri/meno caro dhe më i shpejtë/più veloce. Më pas zgjidhni kategorinë që preferoni dhe filloni të krahasoni ofertat me kohën që ju përshtatet më shumë.

Mos harroni se duke përdorur shiritin e majtë mund të shtoni filtra bazuar në oraret/orari që janë më të përshtatshme për ju, numrin e ndalesave/scali që mund të bëni, kohëzgjatjen/durata e tyre dhe vendin/luogo në të cilin do t’i bëni ato, llojin e aeroportit nga i cili dhe në të cilin do të dëshironit nisjen dhe uljen dhe linjat ajrore/compagnie aeree nëse keni preferenca.

Kur të jeni të sigurt se keni gjetur fluturimin me ofertën e duhur për ju, kliko Zgjidh/Seleziona > Vazhdo pa Prime/Continua senza prime > Vazhdo pa Hotel/Continua senza Hotel. Në dritaren e re do të duhet të kujdeseni që të futni të dhënat tuaja si pasagjer dhe të dhënat e pasagjerëve të tjerë që udhëtojnë me ju. Mund të zgjidhni shtimin e bagazhit të mbajtur duke zgjedhur Shto bagazhin/Aggiungi Bagagli dhe duke zgjedhur nga menuja zbritëse atë që dëshironi të shtoni (vini re, pranë bagazhit që dëshironi të shtoni, tregohet kostoja që do t’i shtohet çmimit përfundimtar).

Nëse oferta juaj nuk e përfshin atë, ju mund të zgjidhni, gjithmonë me një çmim shtesë, ndenjësen (ose ta shmangni dhe ta lini rastësore) dhe në fund do t’ju duhet të vendosni disa të dhëna personale7 informazioni personali (numrin e telefonit, e-mail) në verifikoni rezervimin dhe raportoni përditësimet në lidhje me fluturimin tuaj. Pasi të bëhet kjo, shtypni Vazhdo/Continua.

Do të arrini në seksionin e pagesave ku do t’ju shfaqet një përmbledhje e udhëtimit tuaj, ofertat që keni aplikuar dhe shërbimet që keni zgjedhur. Ju mund të zgjidhni të shtoni një lloj ndihme (Basic e përfshirë në çmim, Standard ose Premium me një çmim shtesë) që mund t’ju ndihmojë me përditësimet dhe kufizimet, rimbursimet me përparësi, njoftimet e fluturimit etj.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni, me një kosto shtesë, Check-in Automatik/Check-in automatico përmes të cilit eDreams do t’ju kontrollojë dhe do t’ju dërgojë automatikisht kartat e imbarkimit me e-mail dhe më në fund mund të shtoni, gjithmonë duke paguar shtese, një lloj sigurimi (anulimi i fluturimit, mjekësor, bagazhi).

Kur të keni shtuar shërbimet që dëshironi, shtypni Vazhdo/Continua dhe Vazhdoni me pagesën/Prosegui con il pagamento. Nga këtu, më poshtë, do të hapet paneli i Informacionit të Pagesës të cilin do t’ju duhet ta plotësoni për të paguar. Pasi të keni mbaruar, shtypni Blej tani/Acquista ora dhe kaq.

Me eDreams mund të rezervoni edhe shërbimet e tjera që lidhen me udhëtimin tuaj dhe këtë mund ta bëni edhe nëpërmjet aplikacionit për pajisjet Android dhe për iPhone/iPadOS.

Site per bileta avioni fluturime low cost: Expedia

Site per bileta avioni fluturime low cost

Nje tjeter ndër faqet për fluturime të besueshme me kosto të ulët/low cost është Expedia. Është një portal online udhëtimesh që do t’ju lejojë të krahasoni çmimet e mbi katërqind linjave ajrore për të gjetur ofertat më të përshtatshme, gjithmonë bazuar në destinacionin tuaj dhe nevojat tuaja. Gjithashtu në këtë rast, përveç fluturimit ajror, ju mund të plotësoni rezervimin tuaj me shërbime shtesë si rezervimi i akomodimit, ekskursioneve dhe aktiviteteve të tjera, marrja me qira e një makine ose marrja e një pakete udhëtimi direkt.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të përfituar nga ofertat e Expedia, do t’ju duhet të lidheni me faqen kryesore të sherbimit. Pra, sigurohuni që të zgjidhni artikullin Fluturime/Voli, nëse dëshironi të krahasoni vetëm ofertat për fluturimet me kosto të ulët. Përndryshe, ju mund të zgjidhni një nga artikujt e tjerë të pranishëm (AkomodimeMakinaPaketaGjëra për të bërë; AlloggiAutoPacchettiCose da fare) nëse dëshironi të pajisni udhetimin tuaj me shërbime shtesë.

Pasi të jetë bërë kjo, zgjidhni llojin e fluturimit që dëshironi të kërkoni midis destinacioneve vajtje-ardhje/Andata e ritorno, vetem vajtje/solo andata ose destinacione të shumëfishta/Più destinazioni. Shtypni 1 person për të hapur menunë dhe për të zgjedhur numrin e pasagjerëve dhe në Economy për të hapur menunë dhe për të zgjedhur klasën midis EconomyEconomy PremiumBusiness dhe First class/Prima classe.

Tani zgjidhni aeroportin e nisjes nga paneli nisja/Partenza dhe aeroportin e mbërritjes nga paneli Destinacioni/Destinazione. Hapni kalendarin duke klikuar në Ikja/Andata dhe duke zgjedhur datat e nisjes dhe bëni të njëjtën gjë në panelin Kthimi/Ritorno. Kur të jeni gati, shtypni Kërko/Cerca.

Në dritaren e re mund të filloni të dalloni ofertat e ndryshme që Expedia ka arritur të gjej për ju. Mbani mend se mund të ndryshoni filtrat e kërkimit duke shtypur Rendit dhe filtro/Ordina e filtra. Në fakt, nga ky panel ju mund të zgjidhni numrin e ndalesave/numero di scalilinjat ajrore që do të preferonit të përdorni, llojin e udhëtimit dhe bagazhit (përfshirë zgjedhjen e sediljeve, llojin e bagazhit të përfshirë), kohën e nisjes dhe kohën e mbërritjes sipas periudhave kohore (mëngjes/mattinapasdite/pomeriggio ose mbrëmje/sera) dhe aeroportin e nisjes dhe mbërritjes/aeroporto di partenza e arrivo nëse nuk e keni zgjedhur gjatë plotësimit të informacionit.

Kur të keni arritur të gjeni ofertën që ju tërheq, klikoni mbi të për të parë detajet dhe nëse ju bind, klikoni Zgjidh/Seleziona. Për një fluturim kthimi, do t’ju duhet të bëni të njëjtën gjë për fluturimin e kthimit, më pas klikoni mbi ofertën që ju pëlqen dhe shtypni Zgjidh/Seleziona. Më pas do të arrini në faqen përmbledhëse ku do të përmblidhen informacionet kryesore të fluturimit tuaj dhe shtypni Vazhdoni me pagesën/Procedi al pagamento.

Në faqen e re, plotësoni fushat që mungojnë në lidhje me informacionin e udhëtarit dhe nëse dëshironi, mund të shtoni nje sigurim me një çmim shtesë. Futni informacionin tuaj të pagesës, një email për të menaxhuar rezervimin tuaj (dhe një fjalëkalim për të krijuar një llogari në Expedia) dhe pasi të pranoni politikën e privatësisë duke shënuar kutinë e duhur, shtypni Bli tani/Acquista ora.

Ju mund të menaxhoni rezervimin tuaj jo vetëm nga një kompjuter, por edhe nga një pajisje celulare, Expedia është në fakt e disponueshme per pajisjet Android dhe pajisjet iPhone/iPadOS.

Volagratis

Site per bileta avioni fluturime low cost

Nje tjeter nder ato site per bileta avioni fluturime low cost eshte Volagratis. Ai eshte nje motor kërkimi fluturimesh që ju lejon të krahasoni dhe rezervoni oferta duke i kërkuar ato midis linjave ajrore tradicionale dhe me kosto të ulët, por edhe të shtoni shërbimet e rezervimit të hoteleve, duke krijuar kështu një paketë të plotë për pushimet tuaja.

Për të përdorur Volagratis, shkoni në faqen e tij zyrtare dhe zgjidhni artikullin Fluturime/Voli. Nëse ju duhet të shtoni shërbime shtesë në udhëtimin tuaj, mund të zgjidhni Fluturim + Hotel/Volo+Hotel, ose nëse thjesht dëshironi të rezervoni akomodimin, zgjidhni Hotel.

Tani nga seksioni Fluturimet/Voli, zgjidhni nëse do të zgjidhni vajtje ardhje; a/rvetem vajtje/solo andata ose shumë ndalesa/multitratta, nëse planifikoni të ndaloni në disa vende. Zgjidhni aeroportin nga i cili do të niseni përmes fushës Nisje/Partenza dhe aeroportin e mbërritjes përmes fushës Destinacion/Destinazione. Më pas plotësoni datat e ikjes/andata dhe të kthimit/ritorno, klikoni mbi 1 udhëtar/1 viaggiatore dhe zgjidhni numrin e udhëtarëve (dhe mundësisht të fëmijëve që udhëtojnë) nga menuja që shfaqet, ndërsa shtypni Çdo klasë/Qualsiasi classe do të hapet menuja për të zgjedhur klasën e fluturimit midis EconomyPremium Economybiznesi dhe Klasa e Parë/First Class.

Plotësuar të dhënat kryesore, klikoni në Kërko/Cerca. Në faqen e re që është hapur, Volagratis do t’ju tregojë kombinimet e tij të fluturimit. Mund të ndryshoni filtrat e kërkimit duke shtypur Filtrat lart majtas dhe duke zgjedhur nga opsionet e ndryshme të buxhetitoraret e nisjesndalesataeroportet dhe kompanitë. Ju gjithashtu mund të ndryshoni metodën e renditjes duke klikuar në Rendit sipas: Më i miri/Ordina per: Migliore dhe duke zgjedhur një artikull të ri midis Çmimi: më i liri në fillimÇmimi: më i larti në fillimKohëzgjatjaKoha e ikjes dhe koha e kthimit; Prezzo: dal più economicoPrezzo: dal più altoDurataOrario di andata ose Orario di ritorno (si për nisje ashtu edhe për kthim).

Duke supozuar se keni gjetur dy fluturime të favorshme në dy oferta të ndryshme, mos kini frikë pasi mund të zgjidhni, për shembull, fluturimin e ikjes duke shënuar kutinë pranë dhe që i përket një oferte dhe fluturimin e kthimit duke shënuar kutinë pranë tij, që i përket një oferte tjetër, për t’i kombinuar ato.

Në fund do të merrni ofertën që preferoni me koston për person të bashkangjitur. Klikoni mbi koston për t’u çuar në faqen e pageses. Nga këtu ju mund të zgjidhni tarifën tuaj (klasikefleksibël ose premium) duke lexuar avantazhet e secilës ofertë dhe koston përfundimtare me shtimin e mundshëm të një metode të ndryshme udhëtimi dhe më pas mund të shtoni të dhënat e rezervuesit (emrimbiemri dhe emailnumri i telefonit dhe adresa) dhe pasagjerët (emrimbiemri dhe data e lindjes). Ju mund të zgjidhni çantat që dëshironi të merrni (me një tarifë shtesë), dhe nëse dëshironi të shtoni ndihmë të veçantë/assistenza speciale. Tani shtypni Successivo/Next.

Tani zgjidhni nëse dëshironi një lloj sigurimi (Total ose FullFlex) dhe nëse dëshironi që Bravofly të bej check-in për ju. Nëse dëshironi një makinë me qira, mund ta shtoni në shërbime dhe ta paguani. E njëjta gjë për parkimin ose shërbimin e transportit nga aeroporti në hotel. Tani shtypni Successivo/Next.

Tani jeni në seksionin Pagesa/Pagamento dhe pasi të keni verifikuar që të dhënat janë të sakta, duhet të futni informacionin në lidhje me mënyrën e pagesës, të jepni pëlqimin duke shënuar kutinë e informacionit të privatësisë dhe të shtypni Rezervo tani/Prenota ora.

Pasi të keni përfunduar blerjen tuaj, do të merrni një email që ju njofton për detajet e udhëtimit dhe mund të prisni me rehati ditën e nisjes. Volagratis ka gjithashtu një version aplikacioni për pajisjet celulare Android dhe pajisjet iPhone/iPadOS.

Omino

Site per bileta avioni fluturime low cost

Në fushën e udhëtimeve, Omio është një nga platformat më të përdorura dhe për rrjedhojë, nëse kërkoni bileta me kosto të ulët, mund të jetë një alternativë e vlefshme. Me Omio mund të udhëtoni duke qenë i sigurt se do të kurseni para sepse portali do t’ju lejojë të krahasoni dhe rezervoni trena, autobusë dhe mbi të gjitha fluturimet për të marrë ofertën më të mirë.

Për ta përdorur atë, shkoni në faqen zyrtare të Omio-s dhe zgjidhni midis udhëtimit vajtje-ardhje/Andata e ritorno dhe vetem vajtje/solo andata. Pastaj klikoni mbi 1 Adult për të ndryshuar numrin e pasagjerëve ose për të shtuar një zbritje ose kartë besnikërie nëse keni një të tillë në dispozicion. Më pas zgjidhni aeroportet e nisjes/partenza dhe mbërritjes/arrivo dhe zgjidhni datat e qëndrimit tuaj. Mos harroni të çaktivizoni Gjej akomodimin tim/Trova il mio alloggio nëse nuk jeni të interesuar gjithashtu të rezervoni nje hotel. Në fund klikoni në Kërko/Cerca për të parë rezultatet.

Më pas klikoni në ikonën e avionit për të gjetur fluturime me kosto të ulët. Zgjidhni ofertën që i përshtatet më së miri nevojave tuaja (mos harroni se mund të filtroni kërkimin tuaj duke klikuar mbi Filtrat lart djathtas dhe duke i rregulluar ato sipas fluturimeveaeroporteveçmimitkohëzgjatjesoraret dhe linjave ajrore) dhe nëse është një fluturim vajtje ardhje, zgjidhni edhe fluturimin e kthimit.

Në seksionin e të dhënave të pasagjerit/Dati del passeggero, më pas plotësoni të dhënat e pasagjerit të parë dhe shtypni Konfirmo dhe vazhdo/Conferma e procedi. Tani mund të zgjidhni një mënyrë pagese, të futni një kod ulje cmimi ose kupon në fushën Aplikoni një zbritje/Applica uno sconto ose të vendosni një adresë faturimi/indirizzo di fatturazione. Pasi të përfundojë procedura, ju do të merrni biletën tuaj me email. Mos harroni se mund të përdorni gjithashtu aplikacionin Omio për pajisjet Android dhe iPhone/iPadOS

Kayak

Kayak është një tjetër motor kërkimi udhëtimesh që do t’ju lejojë të gjeni fluturime me kosto të ulët, por edhe të rezervoni hotele dhe makina me qira duke krahasuar çmimet nga qindra sajte.

Nëse dëshironi të krijoni një itinerar udhëtimi, hapi i parë që duhet të bëni është të shkoni në faqen zyrtare të Kayak dhe të plotësoni fushat e interesit tuaj me informacionin e nevojshëm për të gjetur ofertën tuaj. Zgjidhni llojin e fluturimit (vajtje-ardhjevetem vajtjendalesa të shumta; andata e ritornosolo andatapiù scali), numrin e pasagjerëveklasën (Ekonomik, Premium Ekonomik, Biznes, Klasi i Parë, Miks) dhe sa bagazh duhet të mare cdo person.

Zgjidhni vendin e nisjes/partenza dhe atë të mbërritjes/arrivo dhe zgjidhni datat e qëndrimit tuaj nga kalendari virtual. Ju mund t’i shikoni direkt datat me çmimet më të ulëta (në të gjelbër), te mesmet (në të verdhë) dhe ato më të shtrenjtat (me të kuqe). Pasi të keni mbaruar, klikoni në xham zmadhues.

Edhe këtu do të mund të shikoni shumë oferta të ndara në kategorite më e lira/più economicoudhëtimi më i shkurtër/viaggio più breve dhe rezultati më i mirë/miglior risultato (një kombinim i dy kategorive të mëparshme). Mos harroni se, edhe në këtë rast, ju mund të filtroni kërkimin tuaj duke përdorur shiritin e majtë, i cili do t’ju lejojë të zgjidhni midis llojeve të ndalesave, aeroporteve, kostove shtesë, opsioneve fleksibël, orareve, linjave ajrore, kohëzgjatjes së udhëtimit, çmimit etj.

Pasi të keni gjetur ofertën që ju përshtatet, klikoni mbi të për të parë detajet e saj. Do të vini re opsione të ndryshme rezervimi në varësi të linjës ajrore. Pasi të keni gjetur atë që ju përshtatet, klikoni mbi Shih ofertën/Vedi offerta. Më pas do të ridrejtoheni në faqen e internetit të linjës ajrore ku mund të kryeni procedurat e rezervimit online dhe të finalizoni detajet e udhëtimit tuaj.

Nëse dëshironi të përdorni Kayak nga smartphone ose tableti juaj, mund ta bëni këtë duke shkarkuar aplikacionin për Android dhe iPhone/iPadOS.

Site te tjera per bileta avioni fluturime low cost

Nëse jeni duke kërkuar faqe të tjera për fluturime me cmim të ulët/low cost, atehere me poshte do ju tregojme motorë të tjerë kërkimi përmes të cilëve do të mund të skanoni ofertat më të mira të fluturimeve në treg.

  • Google Flights: një mjet falas dhe i lehtë për t’u përdorur për të rezervuar një fluturim është Google Flights, një funksion i vënë në dispozicion pikërisht nga Google. Me Google Flights mund të gjesh shpejt fluturimet më të mira, të monitorosh çmimet e tyre dhe të rezervosh në mënyrë të sigurt. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të monitoroni fluturimet tuaja në kohë reale duke parë vendndodhjen e tyre dhe oraret e nisjes dhe mbërritjes.
  • Skyscanner: ndër motorët më të mirë të kërkimit që ju lejojnë të krahasoni dhe rezervoni fluturime të lira, por edhe hotele dhe makina me qira atje është Skyscanner. Skyscanner do të krahasojë gjithashtu ofertat më të mira nga qindra ofrues për t’ju ndihmuar të zgjidhni opsionet më të lira për udhëtim.
  • Momondo: një tjetër motor kërkimi falas që ju lejon të krahasoni ofertat e fluturimeve me kosto të ulët është Momondo. Me Momondo mund të personalizoni kërkimet tuaja bazuar në filtrat që do të futni dhe të gjeni lehtësisht fluturimin që i përshtatet nevojave tuaja.