Si te fitosh lek me Adsense

Nese faqa juaj e internetit ka shume shikime dhe pelqehet nga vizitoret, atehere ka ardhur momenti qe te fitoni te ardhura nga puna juaj duke vendosur reklama brenda sitit. Ne kete udhezues do te flasim pikerisht mbi temen se si te fitosh lek me Adsense, duke shpjeguar hap pas hapi proceduren qe duhet ndjekur. Google AdSense …

Si te fitosh lek me Adsense Read More »

Si te zgjasesh nje video

Si te zgjasesh nje video

Ne kete udhezues do te flasim se si te zgjasesh nje video, me qellim qe ta besh sa me te pershtatshme per platforma si Instagram dhe Tik Tok. Me poshte do gjeni te shpjeguara hap pas hapi procedurat qe duhen ndjekur duke vepruar nga telefoni dhe nga kompjuteri. Permbajtja Si te zgjasesh nje video në …

Si te zgjasesh nje video Read More »

Sherbimet me te mira Cloud

Nese beni shume fotografi dhe memoria e telefonit nuk mjafton, atehere mund t’ju drejtoheni sherbimeve cloud per te ruajtur te dhenat tuaja ne internet. Ato ju ndihmojne edhe ne rastin kur telefoni juaj mund te mos funksionoj, sepse te dhenat qe keni ngaruar ne cloud nuk fshihen dhe mund ti rimerrni serish kur te deshironi. …

Sherbimet me te mira Cloud Read More »