Metal detector me te mire ne treg

Ne kete udhezues do ju flasim per metal detector me te mire ne treg, dmth per detektor/zbuluesit e metaleve. Nepermjet produkteve me poshte ju do jeni ne gjendje te kerkoni dhe zbuloni metale te cmuara si floriri, argjendi etj.

Permbajtja

Metal Detector INKBIRDPLUS

Metal detector me te mire ne treg

Detektori profesional INKBIRDPLUS është një pajisje portative dhe e papërshkueshme nga uji, ideale për ata që duan të kërkojnë thesare të fshehura. Falë certifikimit të tij IP68, ai mund të zhytet plotësisht në ujë në një thellësi maksimale prej 19 m, duke e bërë atë të përsosur për përdorim në një sërë mjedisesh si liqene, lumenj, oqeane, plazhe, lëndina, parqe dhe oborre të shtëpisë.

Një nga veçoritë më interesante të këtij metal detektori është ekrani i tij me sinjal LCD dhe drita e integruar LED, duke e bërë atë të rehatshëm për t’u përdorur si ditën ashtu edhe natën. Sinjali në ekran bëhet më i fortë sa më shumë që i afroheni objektivit tuaj, duke ju ndihmuar të pozicionoheni me saktësi.

Pajisja ofron ndjeshmëri zbulimi 360°, duke ju lejuar të gjeni shpejt dhe saktë objektivat e vegjël metalikë. Është i përshtatshëm për të gjetur sende të tilla si monedha, ari, argjendi, relike dhe bizhuteri në rërë, bar dhe tokë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

INKBIRDPLUS ka tre mënyra opsionale për t’iu përshtatur situatave të ndryshme: Audio, Vibrim dhe Audio + Vibrim. Modaliteti i zërit është ideal për mjedise të qeta, ndërsa modaliteti i vibrimit rekomandohet për vendndodhje nënujore ose vende me pamje të kufizuar. Së fundi, modaliteti tingull + dridhje është i përsosur për mjedise me zhurmë.

Me peshë vetëm 270 gram dhe me gjatësi 26 cm, ky Metal Detector është i lehtë dhe i lëvizshëm. Mund të mbahet lehtësisht me një dorë dhe nuk kërkon rregullime. Gjithashtu vjen me një këllëf lëkure dhe një kordon metalik, duke e bërë të thjeshtë varjen nga rripi ose çanta. Për të fuqizuar pajisjen, kërkohet një bateri alkaline 9V, e cila përfshihet në paketë.

Metal detector me te mire ne treg: Metal Detector GJ Crafts

Metal detector me te mire ne treg

Detektori GJ Crafts është një pajisje profesionale dhe e gjithanshme, ideale për të apasionuarit pas gjuetisë së thesareve, si të rritur ashtu edhe fëmijë. Ky Metal Detector dallohet nga çipi i tij i përditësuar DSP, i cili ofron 5 mënyra funksionimi dhe ndjeshmëri të rregullueshme me 10 nivele, duke e lejuar atë të përshtatet me nevoja dhe lloje të ndryshme kërkimesh.

Një nga veçoritë kryesore të detektorit metalik GJCrafts është mënyra e rregullueshme e kërkimit të thesarit. Modaliteti DISC ju lejon të përjashtoni metalet e padëshiruara, ndërsa modaliteti All Meter (All Metal) është i përsosur për zbulimin e të gjitha llojeve të ndryshme të metaleve me ekuilibër automatik të tokës dhe ndjeshmëri të lartë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Bobina e kërkimit e papërshkueshme nga uji 19,8 cm siguron një thellësi zbulimi deri në 16 cm nën tokë, duke ofruar saktësi dhe ndjeshmëri të lartë. Ekrani i treguesit, me vlera që variojnë nga 0 në 10, përfaqëson fuqinë e sinjalit të metalit të synuar të zbuluar, duke e bërë të lehtë gjetjen e objektit të dëshiruar.

Detektori i metaleve GJCrafts është gjithashtu i lëvizshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, falë peshës së tij prej vetëm 0,9 kg dhe aftësisë për të rregulluar gjatësinë e detektorit për t’iu përshtatur nevojave të ndryshme (maksimumi: 108 cm/42,5 inç; min: 78 cm /30.7 inç). Për më tepër, duke lidhur kufjet, mund ta përdorni pajisjen edhe në mjedise me zhurmë, ndërsa funksioni i njoftimit të baterisë së ulët ju kujton ta zëvendësoni kur është e nevojshme.

Është e rëndësishme të theksohet se përdorimi i detektorit GJCrafts mund të ndikohet nga disa faktorë të jashtëm. Prandaj, rekomandohet që të kërkoni udhëzime nga dyqani dhe të lexoni me kujdes udhëzimet e dhëna. Produkti furnizohet me 2 bateri alkaline 9V, duke siguruar autonomi të shkëlqyer gjatë përdorimit.

Metal Detector Dinfu

Metal detector me te mire ne treg

Metal Detektori portativ Dinfu është një Metal Detector profesional i papërshkueshëm nga uji me ndjeshmëri të lartë, ideal për zbulimin e arit, argjendit, bakrit, monedhave dhe bizhuterive. Ky mjet është i përsosur si për fillestarët ashtu edhe për ekspertët, falë veçorive teknike dhe lehtësisë së përdorimit.

Dinfu ofron zbulim 360° dhe një dritë të integruar LED, e cila ju lejon të punoni rehat edhe gjatë natës. Mund të lokalizojë objekte metalike në kushte të ndryshme, brenda, jashtë, në mur, në rërë, bar ose tokë. 

Ndër veçoritë më interesante të produktit, gjejmë tre mënyra zbulimi: dridhje (heshtur), audio dhe dridhje me audio. Ekzistojnë gjithashtu tre nivele të ndjeshmërisë me alarme të ndryshme audio dhe dridhje, në varësi të distancës midis sensorit dhe objektit të zbuluar. Treguesit e dridhjeve dhe audios sigurojnë që të mos humbisni alarmin edhe në mjedise me zhurmë.

Detektori Dinfu është i lehtë dhe i lëvizshëm, duke peshuar vetëm një të tretën e detektorëve tradicionalë të metaleve. Ai përmban një rrip plastik të mbështjellë elastik dhe një këllëf, duke ju lejuar ta mbani me lehtësi kudo dhe ta parandaloni që të bjerë ose të humbasë. Doreza ergonomike dhe altoparlantët e integruar e bëjnë gjuetinë e metaleve një përvojë të këndshme dhe të lehtë.

Përdorimi i detektorit është jashtëzakonisht i lehtë, falë funksionimit të tij me një buton dhe akordimit automatik me një prekje. 

Metal detector me te mire ne treg: SUNPOW OT-MD04

Metal detector me te mire ne treg

Metal Detector profesional SUNPOW për të rritur është një pajisje me precizion të lartë, ideale për kërkimin e objekteve metalike të fshehura. I pajisur me një çip të përmirësuar DSP, ky Metal Detector ofron ndjeshmëri më të madhe se modelet e mëparshme, duke e lejuar atë të zbulojë objekte deri në një thellësi prej rreth 25 cm.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Një veçori tjetër e rëndësishme e këtij detektori është saktësia e tij e lartë. Falë përdorimit të qarqeve të integruara më të fundit, efikasiteti i algoritmit të çipit është përmirësuar, duke lejuar zbulim më të shpejtë dhe më të saktë. 

SUNPOW ofron 4 mënyra funksionimi për t’iu përshtatur nevojave të ndryshme kërkimore: All Metal, Disk, Notch dhe Pinpoint. Modaliteti All Metal ju lejon të zbuloni 7 lloje objektivash, ndërsa modaliteti Disk ju lejon të eliminoni 5 objektiva të padëshiruar në sekuencë. Modaliteti Notch, nga ana tjetër, ju lejon të bëni dallimin midis 4 kategorive të objekteve, duke injoruar mbeturinat dhe objektet e padëshiruara. Më në fund, modaliteti i Pinpoint ju lejon të përcaktoni më saktë objektivin.

Ai është i pajisur me një bobine kërkimi të papërshkueshëm nga uji 10 inç, e cila siguron zbulim efikas edhe nën ujë, falë teknologjisë IP68 të papërshkueshëm nga uji. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se kutia e kontrollit nuk është e papërshkueshme nga uji. Trungu i valvulës është i rregullueshëm në lartësi nga 92-120 cm, duke e bërë pajisjen të përshtatshme si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit.

Në paketimin e Detektorit Profesional Metal SUNPOW për të rritur do të gjeni: 1 detektor metali, 1 lopatë, 1 çantë transporti, 1 manual përdorimi, 1 helmetë dhe 2 bateri 9V. 

SUNPOW ‎OT-MD03

Metal detector me te mire ne treg

SUNPOW OT është një pajisje profesionale me cilësi të lartë, e krijuar për të zbuluar me saktësi një gamë të gjerë metalesh. Ky instrument, me ngjyrë portokalli të ndezur dhe prej metali rezistent, nuk kërkon bateri për të punuar, por mundësohet nga një burim i jashtëm energjie.

Një nga veçoritë më të dukshme të Detektorit të Metaleve SUNPOW është mënyra e tij unike e diskut dhe audio. Kjo veçori lejon pajisjen të identifikojë lloje të ndryshme metalesh, duke përfshirë hekurin, aluminin, arin, bronzin dhe argjendin, duke lëshuar një tingull të veçantë për secilin. Falë modalitetit DISC, mund të zgjidhni të shpërfillni metalet e padëshiruara, duke optimizuar kështu efikasitetin e zbulimit.

Një pikë tjetër e fortë e këtij produkti është ekrani i tij LCD. Ky ekran i madh dhe i qartë tregon të gjithë informacionin thelbësor, mënyrën e zgjedhur të kërkimit, nivelin e ndjeshmërisë, statusin e baterisë, vëllimin dhe thellësinë në të cilën ndodhet objekti i zbuluar. Përveç kësaj, aftësia për të fikur dritën e ekranit kursen energji dhe zgjat jetën e pajisjes.

Funksioni i saktësisë dhe thellësisë së lartë është një aspekt tjetër i rëndësishëm. Pasi të keni vendosur një objekt në modalitetin ALL METAL, mund të përdorni veçorinë P/P për ta identifikuar atë. Niveli i volumit dhe ikona e ekranit ju ndihmojnë të përcaktoni thellësinë e objektit, e cila mund të shkojë deri në 7,1 inç me funksionin PINPOINT.

Detektori i metaleve SUNPOW përmban një bobine të papërshkueshme nga uji 10 inç, e cila ofron ndjeshmëri më të lartë se modelet e tjera. Kjo e bën pajisjen ideale për përdorim jashtë, si në plazh ose përgjatë një përroi. Megjithatë, ju lutemi vini re se kutia e kontrollit nuk është e papërshkueshme nga uji.

Së fundi, duke blerë detektorin metalik SUNPOW do të merrni gjithashtu një lopatë, një çantë transporti dhe një manual përdorimi. 

KENTOKTOOL 4071

Metal detector me te mire ne treg

Metal Detector KENTOKTOOL është një pajisje ideale për të gjithë entuziastët e gjuetisë së thesareve, të rritur dhe fëmijë. Ky detektor profesional metalik shquhet për saktësinë e tij, falë 3 mënyrave të funksionimit: All Metal, DISC dhe PINPOINT. Modaliteti All Metal zbulon të gjitha llojet e metaleve, ndërsa modaliteti DISC eliminon objektivat metalikë të padëshiruar dhe modaliteti PINPOINT ju lejon të lokalizoni metalin e synuar më shpejt dhe në mënyrë më efektive.

Një nga karakteristikat kryesore të këtij detektori metalik është ndjeshmëria e tij e rregullueshme me 5 nivele, e cila ju lejon të gjeni saktësisht metalin e synuar. Ekrani i madh LCD me dritë prapa tregon mënyrën e funksionimit, nivelin e baterisë, nivelin e ndjeshmërisë dhe informacione të tjera të dobishme.

Dizajni i KENTOKTOOL është projektuar për të ofruar rehati maksimale dhe lehtësi në përdorim. Boshti i rregullueshëm ju lejon të rregulloni gjatësinë e boshtit nga 75 cm në 106 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët. Plus, doreza ergonomike dhe dizajni i lehtë e bëjnë këtë detektor metali të lehtë për t’u mbajtur dhe përdorur.

Një nga cilësitë kryesore të këtij produkti është thellësia e zbulimit, e cila arrin deri në 25.5 cm nën tokë. Bobina e kërkimit e papërshkueshme nga uji 22 cm lejon zbulimin në kushte të ndryshme mjedisore, si plazhe, pyje, kullota dhe pranë përrenjve. Kutia e kontrollit nuk është e papërshkueshme nga uji.

Ai mund të përdoret për të gjetur ar, argjend, monedha dhe thesare të tjera, si dhe për të rikuperuar sende metalike të humbura si çelësa, unaza, vathë dhe bizhuteri të tjera metalike. Paketa përfshin 1 detektor metali, 1 lopatë, 1 çantë mbajtëse, 1 kufje dhe 1 manual përdorimi.

Metal detector me te mire ne treg: Metal Detector profesional SEAAN

Detektori profesional i metaleve SEAAN është një Metal Detector me precizion të lartë, ideal si për profesionistët. Me 3 mënyra zbulimi, ky mjet do t’ju lejojë të identifikoni lloje të ndryshme metalesh, duke përfshirë monedha, monumente kulturore, bizhuteri, ar, bakër, argjend dhe shumë më tepër. Mënyra e eliminimit ju lejon të përjashtoni disa metale të padëshiruara, ndërsa mënyra e saktë e pozicionimit ndihmon në përcaktimin e vendndodhjes specifike të metalit të zbuluar.

Disku skanues i papërshkueshëm nga uji 8 inç ofron një thellësi më të madhe zbulimi, deri në 25 cm për objekte më të mëdha. Kjo e bën atë të përshtatshëm jo vetëm për kërkime në plazhe, kopshte, pyje dhe livadhe por edhe për eksplorime nënujore në lumenj apo plazhe.

Ekrani LCD siguron një lexim të qartë të informacionit, edhe në kushte me dritë të ulët, duke shfaqur thellësinë dhe llojin e metalit të zbuluar. Gjatë skanimit, ekrani përditëson informacionin në kohë reale, duke e bërë më të lehtë njohjen e metaleve.

Ai është shumë i personalizueshëm, me një ndjeshmëri të rregullueshme sipas objekteve metalike që do të zbulohen dhe një gjatësi shufre të rregullueshme midis 105 dhe 132 cm për t’u përshtatur me nevojat e përdoruesit.

Së fundi, pajisja ofron disa përkujtues për t’ju ndihmuar të dalloni metalet dhe nivelet e zbulimit. Ekrani dhe altoparlanti i brendshëm lëshojnë sinjale të ndryshme në varësi të metalit të zbuluar, ndërsa ka edhe një fole kufjesh.

Metal Detector i papërshkueshëm nga uji ESLYYDS

Metal Detector i papërshkueshëm nga uji ESLYYDS është një pajisje profesionale, e pajisur me pesë mënyra funksionimi që lejojnë një kërkim efektiv dhe të personalizuar për metalin e dëshiruar. Këto mënyra përfshijnë: All Metal, për të zbuluar gjashtë lloje metali; Disk, për të eliminuar metalet e padëshiruara; Arkivi, për metalet e zbuluara së fundmi; Bizhuteri, për të eliminuar ndërhyrjet e hekurit dhe vendosjen e saktë; dhe PP (Precision Pointer), për një kërkim të saktë.

Një nga pikat e forta të këtij detektori metalik është ekrani i tij i madh LCD me ndriçim. Ky ekran ofron informacion të qartë për llojin e metalit të synuar, fuqinë e sinjalit, ndjeshmërinë, mënyrën e punës, nivelin e baterisë dhe informacione të tjera të dobishme. Ekrani i madh dhe i qartë 3 x 2.2 lexohet lehtë dhe drita e prapme ofron fleksibilitet më të madh kur punoni në errësirë.

Një veçori tjetër e rëndësishme është bobina e saj e kërkimit koncentrike e papërshkueshme nga uji 10 inç. Kjo e bën detektorin të përshtatshëm për përdorim në ujë të cekët, të përsosur për plazh, përrua dhe ditë me shi. Ju mund të zhyteni falas dhe të gjeni thesare të fshehura. Ai është i lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur.

Detektori është i pajisur me një çip të përmirësuar DSP, i cili përmirëson gamën e kërkimit dhe ndjeshmërinë. Ky çip i avancuar rrit efikasitetin e zbulimit, duke ju lejuar të gjeni monedha deri në 10 inç nën tokë dhe objekte më të mëdha në thellësi më të mëdha.

Së fundi, boshti i rregullueshëm e bën këtë detektor metali të përshtatshëm për të rritur dhe madje edhe për fëmijë. Me pesë nivele ndjeshmërie, ju mund ta gjeni objektivin tuaj më shpejt, të shpenzoni më pak kohë duke testuar dhe të zbuloni më shumë metale të çmuara.

Metal detector me te mire ne treg: Metal Detector HIUYRFS

HIUYRFS është një pajisje profesionale me precizion të lartë, të papërshkueshëm nga uji dhe e rregullueshme, ideale si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit. Falë shumëllojshmërisë së mënyrave të zbulimit, ky detektor mund të identifikojë lloje të ndryshme metalesh, duke përfshirë monedha, relike kulturore, bizhuteri, arin, bakrin, argjendin dhe më shumë. Modaliteti i përjashtimit ju lejon të kontrolloni disa metale me vlerë të ulët që nuk dëshironi t’i zbuloni dhe të dalloni metalet me vlerë të lartë që dëshironi të zbuloni.

Një nga karakteristikat kryesore të detektorit HIUYRFS është bobina e tij super e madhe e papërshkueshme nga uji, e cila mund të arrijë me saktësi thellësinë 7,2 inç (20 cm). Bobina e kërkimit është shumë e ndjeshme dhe e papërshkueshme nga uji, duke e bërë pajisjen perfekte për të eksploruar plazhe, kopshte, pyje, livadhe apo male.

Ai peshon vetëm 1,7 kg dhe ka një gjatësi të rregullueshme për lehtësi në përdorim (maksimumi: 132 cm; minimumi: 105 cm). Gjithashtu, pajisja mund të çmontohet për transport të lehtë. 

Ekrani LCD është i pajisur me funksionin e ekranit të ndritshëm, duke ju lejuar të shikoni imazhe edhe në mjedise të errëta. Ekrani tregon rregullimet e thellësisë dhe metalit, duke e bërë më të lehtë zbulimin e metaleve gjatë skanimit.

Së fundi, detektori HIUYRFS është një zgjedhje e mirë për sportet në natyrë, falë folesë së përgjithshme të kufjeve 3,5 mm.

Metal Detector profesional Hazlewolke

Detektori profesional i metaleve Hazlewolke është një mjet me cilësi të lartë ideal për entuziastët e zbulimit të metaleve dhe profesionistët. Falë teknologjisë së tij të zbulimit të valëve sinusoidale, ky Metal Detector ofron performancë superiore, duke përmirësuar ndjeshmërinë dhe thellësinë e zbulimit.

Një nga karakteristikat më interesante të këtij produkti është aftësia e tij për të dalluar në mënyrë inteligjente llojet e metaleve. Duke shtypur butonin DISC, është e mundur të eliminohen nga kërkimi metalet me vlerë të ulët si hekuri dhe alumini, duke u fokusuar vetëm tek ato me interes më të madh. Përveç kësaj, pajisja lëshon një tingull unik për çdo lloj objektivi, duke ju lejuar të identifikoni me saktësi vendndodhjen e objekteve metalike të zbuluara.

Ai përmban një bosht të rregullueshëm me dorezë mbështetëse të krahut, i cili përshtatet rehat me lartësinë tuaj. Bobina e madhe e papërshkueshme nga uji 28 cm ju lejon të kërkoni si në tokë ashtu edhe nën ujë, duke e bërë këtë mjet të përsosur për të eksploruar përrenj që rrjedhin. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se ekrani LCD nuk është i papërshkueshëm nga uji.

Për përdorim optimal edhe në mjedise me zhurmë, është i pajisur me një fole universale të kufjeve 3,5 dhe 6,5 mm, e përputhshme me kufjet e përfshira në paketë. Plus, çanta e dorës ju lejon të transportoni me lehtësi pajisjen dhe ta mbroni atë gjatë aventurave tuaja në natyrë.