Frigoriferet me te mire

Ne kete udhezues do ju flasim per frigoriferet me te mire ne treg. Tani ju ngelet juve ne dore qe te vleresoni zgjedhjen sipas kerkesave tuaja dhe buxhetit qe keni ne dispozicion.

Permbajtja

Frigoriferet me te mire

Për t’ju udhëhequr në zgjedhjen tuaj, me poshte do gjeni frigorifere të integruar (dmth qe futen te mobiljet e guzhines dhe nuk dallohen), frigorifere të kombinuar (i ndare ne dy pjese, nje per ftohje nje per ngrirje) dhe frigorifere me vendosje te lire (mund te vendosen lirshem ne kuzhine por duhen kombinuar ngjyrat).

Hisense MTM55206SF

Frigoriferet me te mire

Hisense MTM55206SF është një frigorifer i gjeneratës së fundit me dy dyer, ideal për ata që kërkojnë një pajisje cilësore me performancë të shkëlqyer. Ky model, i disponueshëm në ngjyrë gri dhe me një dizajn elegant, ofron një kapacitet të përgjithshëm prej 206 litrash, të ndarë midis ndarjes se ftohjes 165 litra dhe ndarjes së ngrirësit 41 litra.

Dimensionet kompakte (54,2P x 55L x 143,4H cm) e bëjnë atë ideal për dhoma me hapësirë ​​të kufizuar dhe falë mundësisë së instalimit te lire, do të jetë e lehtë ta vendosni në zonën që preferoni. Dyert e kthyeshme ju lejojnë ta hapni majtas ose djathtas, në varësi të nevojave tuaja.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Hisense MTM55206SF është e pajisur me një dorezë të integruar dhe një sistem automatik të shkrirjes, i cili lehtëson mirëmbajtjen dhe garanton efikasitet energjetik me 4 yje. Ndriçimi i brendshëm është në teknologjinë LED, i cili garanton shikueshmëri të shkëlqyer të produkteve të ruajtura brenda dhe konsum të ulët të energjisë.

Një nga pikat e forta të këtij frigoriferi është padyshim kapaciteti i tij i ruajtjes. Ndarja e madhe e frigoriferit është e ndarë në rafte të rregullueshme dhe mbajtese në derë, ideale për ruajtjen e të gjitha llojeve të ushqimeve, ndërsa ngrirësi ofron hapësirë ​​të dobishme për ruajtjen e ushqimeve të ngrira.

Përveç performancës së tij të shkëlqyer, Hisense MTM55206SF shquhet edhe për heshtjen e tij, me një nivel zhurme prej vetëm 40 dB. Kjo e bën atë një pajisje ideale pa prishur qetësinë shtëpiake.

Frigoriferet me te mire: Hisense MUR48092F

Frigoriferet me te mire

Frigoriferi me një derë Hisense MUR48092F është një pajisje me cilësi të lartë që ofron një zgjidhje optimale për ruajtjen e ushqimeve dhe pijeve në mënyrën më të mirë të mundshme. Me një kapacitet neto prej 92 litrash, ky frigorifer është ideal për familjet e vogla ose ato me hapësirë ​​të kufizuar në shtëpi.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Dizajni i këtij frigoriferi me një derë është i thjeshtë dhe elegant, me ngjyrë të bardhë dhe instalim të lirë, duke lejuar integrimin e lehtë me pajisjet dhe orendi të tjera. Struktura e brendshme përbëhet nga 2 rafte xhami dhe 5 rafte dyersh, duke ofruar hapësirë ​​të bollshme për organizimin dhe ruajtjen e ushqimit dhe pijeve tuaja në mënyrë efikase.

Një nga karakteristikat kryesore të Hisense MUR48092F është klasa e tij e efikasitetit të energjisë F, e cila garanton kursime të konsiderueshme të energjisë në krahasim me modelet më pak efikase. Sistemi automatik i shkrirjes e bën mirëmbajtjen më të lehtë.

Përveç kësaj, sirtari Fresh Zone siguron ruajtje optimale të frutave dhe perimeve, duke e mbajtur ushqimin të freskët për më gjatë. Ky frigorifer prodhohet nga marka e njohur Hisense, sinonim i cilësisë dhe besueshmërisë në fushën e elektroshtëpiake.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se, me një kapacitet prej vetëm 92 litrash, ky frigorifer mund të jetë i kufizuar në rastin e familjeve të mëdha ose të njerëzve që kanë nevojë të ruajnë sasi të mëdha ushqimesh dhe pijesh. 

Frigoriferet me te mire: Candy CFBD 2450/2E

Frigoriferet me te mire

Candy CFBD 2450/2E është një frigorifer me dopje dyer me një pamje elegante dhe një dizajn funksional. Ky model frigoriferi integrohet në mënyrë perfekte në çdo kuzhinë falë ngjyrës së bardhë dhe llojit të instalimit të integruar. Me një kapacitet prej 222 litrash, ofron hapësirë ​​të bollshme për ruajtjen e të gjitha ushqimeve tuaja të freskëta dhe të ngrira.

Një tipar i dukshëm i Candy Built-in CFBD 2450/2E është konfigurimi i tij i lartë i ngrirësit, i cili ju lejon të përdorni lehtësisht ushqimet e ngrira pa pasur nevojë të përkuleni. Për më tepër, frigoriferi është i pajisur me një sistem shkrirjeje automatike, i cili ruan temperaturën e duhur dhe parandalon formimin e ngricave brenda pajisjes.

Candy Recessed CFBD 2450/2E gjithashtu ka një faktor standard të formës së thellësisë, duke e bërë atë të pajtueshëm me shumicën e kuzhinave. Përmasat e tij, me përmasa 21,3 cm të thella, 21,3 cm të gjera dhe 56,9 cm të larta, sigurojnë që frigoriferi të futet lehtësisht në kuzhinën tuaj pa zënë shumë hapësirë.

Dera e dyfishtë e Candy Built-in CFBD 2450/2E ju lejon të organizoni më mirë ushqimet tuaja, duke ndarë zonën e ftohjes nga zona e ngrirjes. Për më tepër, frigoriferi është i pajisur me një numër dyersh të barabartë me 2, duke ofruar fleksibilitet më të madh në vendosjen e ushqimit brenda.

Një nga pikat e forta të këtij frigoriferi është certifikimi i tij me 4 yje Energy Star, i cili garanton efikasitet të lartë të energjisë dhe konsum të ulët të korentit. 

Hisense RR220D4ERF

Frigoriferet me te mire

Hisense RR220D4ERF është një frigorifer me një derë me një ndarje të përshtatshme per ngrirjen të vendosur në krye. Ky model karakterizohet nga dizajni i tij kompakt dhe modern, me një kapacitet total prej 164 litrash, duke e bërë atë ideal për nevojat e familjeve të vogla apo beqarëve.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Një nga aspektet më tërheqëse të këtij frigoriferi është modeli i tij me ngjyra të forta, i cili i jep produktit një pamje elegante dhe tërheqëse, perfekt për të zbukuruar çdo kuzhinë. 

Sistemi i ftohjes i përdorur në këtë frigorifer bazohet në një kompresor, i cili garanton efikasitet të shkëlqyer të energjisë. Hisense RR220D4ERF në fakt ka marrë një vlerësim me 4 yje në Energy Star, që do të thotë se është një produkt me ndikim të ulët energjie dhe rrjedhimisht, edhe ekonomik.

Konfigurimi i brendshëm i frigoriferit është shumë praktik dhe i organizuar mirë, me rafte dhe ndarje të ndryshme për t’ju lejuar të rregulloni ushqimin në mënyrën më të mirë të mundshme. Ngrirësi me 4 yje garanton ruajtjen optimale të ushqimeve dhe aftesine e shpejtë të ngrirjes.

Ndër veçoritë e tjera të dobishme, ky frigorifer ka një raft per shishe, praktike dhe të gjerë. Kjo lejon që shishet të mbahen në rregull dhe të sigurta dhe të shfrytëzojnë sa më shumë hapësirën e disponueshme.

Për sa i përket instalimit, Hisense RR220D4ERF është një produkt i lirë dhe mund të pozicionohet lehtësisht në çdo cep të kuzhinës falë madhësisë së tij të vogël (51,3P x 51,9W x 128H cm) dhe peshës prej 32 kg.

COMFE’ RCD93WH1(E)

Frigoriferet me te mire

Frigoriferi COMFEE’ RCD93WH1(E) është një frigorifer me një derë me një dizajn kompakt dhe ngjyrë të bardhë, i cili përshtatet lehtësisht në mjedise dhe pika të ndryshme të dhomës falë madhësisë së tij të vogël dhe derës së kthyeshme. Ky frigorifer ka një kapacitet total prej 93 litrash dhe është ideal për ata që kërkojnë një zgjidhje praktike dhe funksionale, pa sakrifikuar një dizajn elegant.

Frigoriferi COMFEE është i pajisur me një termostat mekanik të rregullueshëm i cili ju lejon të mbani ushqimet e ruajtura në temperatura midis 1 ℃ dhe 10 ℃. Për më tepër, falë dy këmbëve të tij të rregullueshme të përparme, është e mundur të nivelohet lehtësisht frigoriferi horizontalisht.

Një nga veçoritë kryesore të këtij frigoriferi është ndarja e tij e ftohësit, ideale për ruajtjen e ushqimeve ose pijeve që duhet të ftohen shpejt. Prandaj, falë kësaj ndarjeje, nuk do të jetë më e nevojshme të përdorni një ngrirës të veçantë për t’i mbajtur produktet tuaja të freskëta.

Frigoriferi COMFEE shquhet edhe për performancën e tij për sa i përket efikasitetit të energjisë. Në fakt, ai i përket klasës së efikasitetit energjetik F dhe përdor një kompresor të avancuar dhe efikas që garanton funksionim të heshtur.

Për sa i përket menaxhimit të hapësirës së brendshme, Frigoriferi COMFEE’ RCD93WH1(E) ofron fleksibilitet të konsiderueshëm, falë dy rafteve prej xhami të lëvizshëm. Këto ju lejojnë të vendosni sende më të mëdha ose me formë të çrregullt brenda frigoriferit, duke ju lejuar të organizoni më mirë hapësirën tuaj dhe të ruani të gjithë ushqimin në mënyrën më të përshtatshme.

Frigoriferet me te mire: Beko TS190030N

Frigoriferet me te mire

Beko TS190030N është një frigorifer kompakt, ideal për ata që kanë pak hapësirë ​​në kuzhinë, por nuk duan të heqin dorë nga një kapacitet i lartë ruajtjeje. Konfigurimi i tij i brendshëm përfshin një ngrirës të integruar, perfekt për të mbajtur të freskët ushqimet e ngrira. Frigoriferi ka një ngjyre elegante të bardhë, e cili përzihet lehtësisht me çdo stil dekorimi.

Një nga veçoritë kryesore të këtij frigoriferi është teknologjia LED Illumination®, e cila ofron shikueshmëri të përsosur brenda falë zinxhirëve LED të vendosur në krye dhe në anët e çdo rafti. Për më tepër, raftet janë prej xhami sigurie, i cili mund të përballojë deri në 25 kg peshë, duke bërë të mundur ruajtjen pa problem edhe tiganët e mëdhenj dhe të rëndë.

Beko TS190030N ka gjithashtu mundësinë e montimit të menteshave të derës si në të djathtë ashtu edhe në të majtë, duke e lejuar kështu që të përshtatet me nevojat e çdo kuzhine. Frigoriferi ka një nivel zhurme prej vetëm 38 dB, duke siguruar funksionim të heshtur dhe jo shqetësues për ambientin e shtëpisë.

Me instalim te lire, Beko TS190030N ka përmasa 47,5 x 50 x 81,8 cm dhe peshon 22,6 kg. Kapaciteti i tij total është 88 litra, duke ofruar kështu një hapësirë ​​të madhe për të ruajtur sa më mirë ushqimet e freskëta.

Sistemi i shkrirjes së këtij frigoriferi është i tipit pa ngrica, ndërsa tensioni nominal i funksionimit është 230 V. Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se Beko TS190030N nuk kërkon përdorimin e baterive të jashtme për të funksionuar.

Candy fresco CBL3518F

Candy Fresco CBL3518F është një frigorifer i integruar me cilësi të lartë, me një kapacitet prej 264 litrash dhe me dy dyer. Ky model shquhet për lidhjen e tij, falë aplikacionit hon, i cili ju lejon të merrni info shtesë mbi frigoriferin tuaj direkt në smartphone.

Një nga veçoritë kryesore të Candy Fresco CBL3518F është teknologjia e tij Low Frost, e cila redukton ndjeshëm formimin e ngricave brenda frigoriferit. Kjo teknologji ju kursen kohë dhe energji, pasi nuk do t’ju duhet ta shkrini shpesh frigoriferin.

Për më tepër, ky frigorifer i integruar është i pajisur me një trajtim të veçantë kundër mykut, i cili redukton rritjen e mykut dhe baktereve brenda pajisjes. Kjo veçori ju ndihmon të mbani ushqimin tuaj të freskët dhe të sigurt për një periudhë më të gjatë.

Candy Fresco CBL3518F ofron gjithashtu mundësinë e rregullimit të temperaturës së frigoriferit dhe ngrirësit me 4 nivele të ndryshme. Në këtë mënyrë, ju mund të përshtatni lehtësisht temperaturën e brendshme sipas nevojave tuaja dhe të ruani ushqimin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Falë ekranit të tij të brendshëm elektronik, ju mund të menaxhoni frigoriferin tuaj të integruar në një mënyrë të thjeshtë. Ekrani ju lejon të monitoroni dhe kontrolloni me lehtësi cilësimet e frigoriferit, duke siguruar një përvojë intuitive dhe të rehatshme të përdoruesit.

Dizajni i Candy Fresco CBL3518F është elegant dhe modern, me një ngjyrë të bardhë që përshtatet lehtësisht me çdo stil mobiljesh. Dimensionet e tij janë 54×54.5×177.2 cm, gjë që e bën atë ideal për instalim në kuzhina të madhësive të ndryshme.

Frigoriferet me te mire: CANDY COT1S45FWH

Frigoriferi Candy COT1S45FWH është një pajisje me cilësi të lartë, ideale për këdo që kërkon një frigorifer kompakt por të madh. Me një kapacitet mbresëlënës prej 106 litrash, ky frigorifer ofron hapësirë ​​të bollshme për ruajtjen e të gjitha ushqimeve dhe pijeve tuaja të freskëta.

Dizajni i frigoriferit është i thjeshtë dhe elegant, me ngjyrë të bardhë që përshtatet lehtësisht në çdo ambient. Struktura e saj përbëhet nga një derë e vetme, gjë që e bën atë shumë praktik dhe funksional. Për më tepër, falë përmasave të vogla (50x57x84 cm), mund të vendoset lehtësisht në çdo cep të kuzhinës tuaj.

Një nga veçoritë kryesore të këtij frigoriferi është teknologjia e tij statike, e cila siguron një shpërndarje homogjene të temperaturës brenda pajisjes. Kjo garanton ruajtjen optimale të ushqimeve dhe pijeve, duke i mbajtur ato të freskëta dhe të shijshme për më gjatë.

Frigoriferi Candy Freestanding/Instalim i lire është i pajisur me një sistem automatik të shkrirjes, i cili parandalon formimin e akullit dhe lehtëson mirëmbajtjen e pajisjes. Për më tepër, sistemi i kontrollit mekanik lejon që temperatura e brendshme të vendoset në mënyrë korrekte, duke siguruar kështu ruajtjen e duhur të produkteve.

Tre raftet e brendshme ofrojnë fleksibilitet të madh në rregullimin e ushqimeve, ndërsa doreza ergonomike e bën hapjen e derës shumë komode dhe të lehtë. Drita e brendshme LED siguron shikueshmëri optimale, duke ju lejuar të gjeni lehtësisht atë që kërkoni brenda frigoriferit.

Frigoriferi Candy klasifikohet në klasën e energjisë F, që do të thotë se lejon kursime energjie deri në 20% krahasuar me një pajisje të klasës G. Kjo përkthehet në një ndikim më të ulët mjedisor dhe një reduktim të faturave të energjisë elektrike.

CANDY CKBBS 100/1

CANDY CKBBS 100/1 është një frigorifer statik i kombinuar i integruar, ideal për këdo që kërkon një pajisje shtëpiake efikase dhe funksionale. Me një kapacitet prej 250 litrash, ofron hapësirë ​​të bollshme për të mbajtur ushqimin tuaj të organizuar dhe të aksesueshëm.

Dizajni i frigoriferit parashikon ngriresin në fund, duke lejuar kështu që frigoriferi të jetë lehtësisht i arritshëm dhe duke lehtësuar organizimin e ushqimit. Instalimi i tij i integruar e bën atë të përsosur për t’u përzier me dekorin e kuzhinës tuaj, duke ruajtur një pamje të pastër dhe moderne.

Një nga karakteristikat kryesore të CANDY CKBBS 100/1 është klasa e tij e energjisë F, e cila garanton konsum të reduktuar të energjisë në krahasim me modelet tradicionale. Për më tepër, falë klasës klimatike N-ST, ky frigorifer është në gjendje të funksionojë në mënyrë optimale edhe në mjedise me temperatura të ndryshueshme.

Brenda frigoriferit do të gjeni një sirtar praktik të freskët, ideal për ruajtjen e frutave dhe perimeve të freskëta, duke i mbajtur ato krokante dhe të shijshme për më gjatë. Sistemi i ndriçimit Sky LED me kontroll elektronik ju lejon të shikoni me lehtësi përmbajtjen e frigoriferit, edhe në kushte me dritë të ulët.

Ndarja e ngrirësit përbëhet nga 3 ndarje, duke ofruar një zgjidhje të gjithanshme për ngrirjen dhe ruajtjen e ushqimeve tuaja të preferuara. Sistemi manual i shkrirjes siguron heqjen efektive të akullit, duke ndihmuar në mbajtjen e frigoriferit të pastër dhe të funksionojë pa probleme.

Dimensionet e CANDY CKBBS 100/1 janë 54 x 177 x 54 cm, duke e bërë atë të përshtatshëm edhe për kuzhina me hapësira të kufizuara. Tensioni i funksionimit është 230 volt, i pajtueshëm me shumicën e prizave shtëpiake.

Hisense MUTM70381IE

Hisense MUTM70381IE është një frigorifer me dopje dyer që ofron një kapacitet neto prej 381 litrash. Ky model karakterizohet nga një dizajn elegant dhe i gjithanshëm, ku shkelqimi inox jep një stil dhe rezistencë ndaj gërvishtjeve dhe njollave.

Një nga veçoritë kryesore të këtij frigoriferi është teknologjia e tij Total No Frost, e cila mban konstante nivelin e temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke parandaluar formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve. Ky sistem garanton jo vetëm ruajtje optimale të ushqimit, por edhe mirëmbajtje më të thjeshtë dhe reduktim të konsumit të energjisë. Klasa E e efikasitetit të energjisë vërteton efikasitet të shkëlqyer dhe ndikim të ulët mjedisor.

Hisense MUTM70381IE është gjithashtu e pajisur me sistemin e ventilimit Multi Air Flow, i cili garanton shpërndarjen uniforme të ajrit të ftohtë në çdo cep të hapesires së frigoriferit. Falë këtij funksioni, çdo ushqim arrin temperaturën e duhur të ruajtjes, pavarësisht se ku është vendosur brenda frigoriferit.

Ndarja e ngrirësit me 4 yje garanton ngrirje efektive dhe të shpejtë të ushqimit, duke ruajtur në mënyrën më të mirë të mundshme vetitë e tij ushqyese. Ngrirësi ka një kapacitet prej 90 litrash, duke siguruar hapësirë ​​të mjaftueshme për ruajtjen e një sasie të madhe ushqimesh të ngrira.

Vlen të përmendet edhe ndriçimi i brendshëm: drita LED siguron shikueshmëri optimale të ushqimit të ruajtur, ndërkohë që konsumon më pak energji sesa llambat tradicionale. Për më tepër, dritat LED nuk e rrisin temperaturën brenda frigoriferit, duke ndihmuar në ruajtjen e një klime ideale për ruajtjen e ushqimit.

Frigoriferi me dopje der Hisense karakterizohet edhe nga gjerësia e tij prej 70 cm, gjë që e bën të përshtatshëm për hapësira më të mëdha dhe për nevojat e familjeve të mëdha. Dimensionet e përgjithshme të produktit janë 70L x 63.5D x 172H cm, ndërsa pesha është 74 kg.