Telefonia

App per te njohur lulet

App per te njohur lulet

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione/app per te njohur lulet. Nëse ju ka ndodhur qe mos te njihni nje lule/bime dhe dëshironi të thelloni njohuritë tuaja për botanikën/floren, atehere duhet të dini se është e mundur të mbështeteni në aplikacione praktike për telefonat dhe tabletët. Ato ju lejojnë të identifikoni lulet dhe bimët …

App per te njohur lulet Read More »

App per te njohur bimet pemet

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione/app per te njohur bimet pemet. Me ndihmen e ketyre app ju do jeni ne gjendje te identifikoni bime/peme te cilat nuk i njihni, duke mare te gjitha informacionet e nevojshme nepermjet telefonit tuaj. Permbajtja App per te njohur bimet/pemet falas PlantNet (Android/iOS/iPadOS) Seek (Android/iOS/iPadOS) Herbarium – Erbario …

App per te njohur bimet pemet Read More »

App per te njohur insektet

App per te njohur insektet

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione/app per te njohur insektet. Me perdorimin e ketyre mjeteve ju do jeni ne gjendje te identifikoni insektet qe mund te hasni ne shetitjet tuaja ne natyre. Me poshte do të rendisim disa zgjidhje të përshtatshme për qëllimin të cilat përveçse janë falas, janë edhe shumë të thjeshta …

App per te njohur insektet Read More »

App per te njohur pikturat

App per te njohur pikturat

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione/app per te njohur pikturat. Duke perdorur keto mjete ju do jeni ne gjendje te njihni pikturat e ekspozuara ne nje muze ose ne nje vend me interes historik dhe kulturor. Ne fakt, ka disa zgjidhje që mund të përmbushin këtë qëllim dhe me poshte do ju rekomandojme …

App per te njohur pikturat Read More »

Si te fshish app

Ne kete udhezues do te shikojme se si te fshish app/aplikacionet nga telefoni Android ose iPhone. Me kete procedure ju mund te lironi hapesire memorie dhe ta beni telefonin tuaj me te shpejte. Per te gjitha detajet e temes, vazhdoni lexoni me poshte. Permbajtja Si te fshish app/aplikacionet: ne Android Si te fshish aplikacionet nga …

Si te fshish app Read More »

Si funksionon Apple Care

Si funksionon Apple Care

Ne kete udhezues do te tregojme si funksionon Apple Care, domethen shërbimi i integruar i ndihmës së apple. Me poshte do ju tregojme çfarë është saktësisht ky sherbim, cilat pajisje mbulon etj, si dhe te zgjidhni në mënyrë të pavarur nëse do të aktivizoni AppleCare në pajisjen tuaj apo jo.  Permbajtja Cfare eshte AppleCare Si …

Si funksionon Apple Care Read More »