App qe te dukesh me i ri ne moshe

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione – app qe te dukesh me i ri ne moshe. Me kalimin e viteve kuptohet qe shenjat e moshes do duken ne fytyre dhe kjo eshte e pashmangshme. Megjithate nese deshironi te modifikoni fotot tuaja dhe te argetoheni duke pare veten me te rinuar, dmth ne nje moshe me te re, atehere mund te perdorni aplikacione te ndertuara pikerisht per kete qellim. Ato mund te instalohen ne telefonat Android, iPhone dhe jane pergjithesisht falas. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me poshte.

Permbajtja

Informacioni paraprak

App qe te dukesh me i ri ne moshe

Përpara se të shikojme app qe te dukesh me i ri ne moshe, duhet t’ju japim disa informacione paraprake. Duke qenë se ato bazohen në cloud dhe për këtë arsye kërkojnë që ngarkimi i fotove të përpunohet në server të jashtëm, ato mund të përfaqësojnë një rrezik te mundshem për privatësinë.

Zhvilluesit e aplikacioneve theksojnë se nuk i përdorin fotot e përdoruesve për qëllime reklamimi dhe se nuk i mbajnë ato për një kohë të gjatë, megjithatë askush nuk mund të garantojë që këto deklarata përputhen me realitetin.

Prandaj, para se të shkarkoni aplikacionet në fjalë dhe t’i përdorni ato, mbani parasysh atë që sapo ju thashë. Gjithashtu, lexoni me kujdes termat dhe kushtet e vetë aplikacioneve, në mënyrë që të keni më shumë qartësi se si do të përdoren fotot tuaja (gjithmon nese ju intereson, kuptohet!).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

App qe te dukesh me i ri ne moshe

Bërë sqarimet e nevojshme më sipër, tani mund t’ju flasim per aplikacionet më të mira per te bere qe te dukesh me i ri/re ne moshe. Mund t’i gjeni të listuara më poshtë, si për telefonat Android ashtu edhe për iPhone/iPad.

FaceApp (Android/iPhone/iPadOS)

App qe te dukesh me i ri ne moshe

Zgjidhja e parë që ju rekomandoj të provoni është FaceApp. Është një aplikacion për Android dhe iPhone/iPadOS i cili, me kalimin e kohës, ka fituar gjithnjë e më shumë popullaritet falë algoritmit të tij të bazuar në inteligjencën artificiale, i aftë për të rinuar fotot dhe madje edhe për t’i plakur ato nëse është e nevojshme, duke marrë rezultate mjaft realiste. Në thelb është falas, por gjithashtu theksoj mundësinë e abonimit në versionin e tij Pro (me kosto duke filluar nga 2,99 euro/muaj) i cili ju lejon të përdorni filtra shtesë, të hiqni filigranin e aplikuar në fotot dalese dhe shumë më tepër.

Për të shkarkuar dhe instaluar FaceApp në pajisjen tuaj, veproni si më poshtë. Nëse jeni duke përdorur nje paisje Android, hyni në Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Nëse jeni duke përdorur nje iPhone/iPadOS, hyni në App Store, shtypni butonin Merr/Get/Ottieni, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID.

Në këtë pikë, nisni aplikacionin duke zgjedhur ikonën e tij që është shtuar në ekranin bazë, më pas prekni butonin Avanti/Next katër herë radhazi dhe shtypni tastin (x) lart majtas, në mënyrë që të mbyllni ekranin që reklamon versionin me pagesë të FaceApp, më pas konfirmoni gjithçka duke shtypur artikullin Refuzoni provën falas/Rifiuta prova gratuita (nëse dëshironi të provoni provën, sigurisht jeni të lirë ta bëni këtë, pasi është një ofertë një herë dhe nëse e refuzoni, mund të mos jeni më në gjendje ta aktivizoni më vonë).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani trokitni lehtë mbi butonin Vazhdo/Continua, jepni akses në galerinë e pajisjes tuaj dhe zgjidhni foton që dëshironi të rinoni duke prekur pamjen paraprake relative. Në vend të kësaj, duke trokitur butonin Kamera/Fotocamera mund të bëni një foto në moment dhe ta rinoni atë menjëherë më pas duke përdorur mjetet e ofruara nga FaceApp.

Prisni që fotografia të importohet në redaktues, lëvizni poshtë shiritit të veglave që ndodhet në fund dhe pasi të keni gjetur butonin Mosha/Età/Age, shtypni atë dhe trokitni lehtë mbi butonin Baby FaceYoung 3Young 2Child or Adoleshent; Faccia da bambino, Giovane 3, Giovane 2, Bambino në varësi të efektit përfundimtar që dëshironi të arrini.

Në këtë pikë, gjithçka që duhet të bëni është të prisni që të zbatohet efekti që keni vendosur të përdorni. Nëse jeni të kënaqur me rezultatin e marrë, prekni butonin Apliko/Applica për të ruajtur ndryshimet.

Më pas, ndajeni foton me përdorues të tjerë ose ruani atë në paisje. Më pas shtypni ikonën e ndarjes (ajo me katrorin dhe shigjetën) që ndodhet poshtë djathtas dhe zgjidhni një nga opsionet e disponueshme nga menuja që shfaqet.

FotoRus (Android/iPhone/iPadOS)

App qe te dukesh me i ri ne moshe

Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion tjetër falas për te rinuar fytyrën tuaj, mund të provoni FotoRus. Ai përfshin mjete të shumta të dobishme për të hequr automatikisht syte e nxire, rrudhat nën sy dhe defekte të tjera të lëkurës. Është për Android dhe iPhone/iPadOS. Vini re se ofron edhe blerje brenda aplikacionit (me çmimin bazë prej 1,19 euro) për të hequr reklamat dhe për të zhbllokuar veçori të tjera shtesë.

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në pajisjen tuaj Android, hyni në Play Store ose në App Store ne iPhone/iPadOS dhe ndiqni procedurën e zakonshme, pastaj nisni FotoRus.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të aplikacionit, trokitni lehtë mbi butonin Bukuri/Beauty që ndodhet poshtë djathtas dhe pasi t’i jepni aplikacionit lejen për të hyrë në galeri, zgjidhni foton në të cilën dëshironi të veproni. Përndryshe, prekni butonin e kamerës dhe bëni një foto të momentit.

Pasi ta gjeni veten përpara redaktuesit të FotoRus, prekni butonin Auto Retouch që ndodhet në shiritin e poshtëm dhe prisni që fotografia të trajtohet automatikisht. Megjithatë, duke shtypur butonat e tjerë, mund të aplikoni filtra në imazh dhe të aplikoni përmirësime të tjera.

Kur të jeni të kënaqur me rezultatin që keni marrë, mbani mend të shtypni butonin () që ndodhet poshtë djathtas dhe konfirmoni funksionimin duke shtypur butonin () që ndodhet lart djathtas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë pikë, imazhi dales do të ruhet në nivel lokal. Nëse dëshironi, megjithatë, mund të shtypni edhe një nga butonat e ndarjes midis atyre që janë në dispozicion, në mënyrë që të publikoni foton e modifikuar në rrjete sociale. 

FaceLab (Android/iPhone/iPadOS)

Një tjeter app qe te ben te dukesh me i ri ne moshe është FaceLab. Është një zgjidhje që funksionon si në Android ashtu edhe në iPhone/iPadOS, e cila ju lejon të modifikoni fotot në mënyra të ndryshme, duke shtuar filtra, efekte, ngjitëse etj. Mund të përdoret gjithashtu për të hequr rrudhat dhe papërsosmëritë e tjera të fytyrës dhe për të rinuar dhe plakur fytyrat në foto. Në thelb është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto minimale prej 2,49 euro) për të zhbllokuar më shumë veçori.

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në pajisjen tuaj ne telefon Android, hyni në Play Store ose në App Store iPhone/iPadOS dhe ndiqni procedurën e zakonshme, pastaj nisni FaceLab.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të aplikacionit, shtypni butonin Vazhdo/Continue në mënyrë të përsëritur dhe kur shihni ekranin qe ju fton të aktivizoni provën, shtypni butonin (x) lart majtas për të refuzuar (nëse dëshironi të provoni provën, sigurisht qe ju jeni të lirë ta bëni këtë).

Në këtë pikë, shtypni butonin Face Studio, jepni aplikacionit qasje në galerinë e pajisjes tuaj dhe zgjidhni foton mbi të cilën dëshironi të veproni. Përndryshe, shtypni butonin Kamera në pjesën e sipërme majtas dhe bëni një foto në moment.

Pasi redaktori i aplikacionit të jetë i dukshëm, shtypni butonin Mosha/Age që ndodhet në fund dhe zgjidhni opsionin I ri/Young. Më pas prisni që efekti të aplikohet në foto dhe nëse jeni të kënaqur me rezultatin përfundimtar, fillimisht shtypni butonin Apliko/Apply në fund djathtas dhe butonin Ruaj/Save që ndodhet në krye për të ruajtur ndryshimet.

Së fundi, ndajeni foton me përdorues të tjerë ose ruani atë ne paisje duke shtypur ikonën e ndarjes (ajo me katrorin dhe shigjetën) që ndodhet në fund dhe duke vendosur se si të vazhdoni nga menuja që ju ofrohet.

App te tjera qe te dukesh me i ri ne moshe

Nese asnjë nga aplikacionet per tu rinuar që ju treguam me siper, nuk ju ka bindur në një mënyrë të veçantë dhe për rrjedhojë, do të dëshironit t’ju tregonim disa alternativa, atehere mund t’i gjeni në listën e mëposhtme. 

  • YouCam Perfect (Android/iPhone/iPadOS): është një aplikacion i krijuar kryesisht për të hequr papërsosmëritë e lëkurës, të tilla si rrudhat, puçrrat dhe defekte të tjera të dukshme të lëkurës që plakin subjektin e portretit. Në thelb është falas, por mund të shtoni filtra dhe funksione shtesë duke bërë blerje përmes aplikacionit (me kosto që fillojnë nga 6,99 euro).
  • Perfect365 (Android/iPhone/iPadOS): ky aplikacion ofron mundësinë për të korrigjuar në kohë reale fytyrat e subjektit që dëshironi të fotografoni, duke hequr papërsosmëritë mjaft të zakonshme të fytyrës, si syte e nxire, rrudhat, puçrrat, njollat ​​e lëkurës dhe në rast të nevojave, duke riformuar edhe formën e fytyrës. Në thelb është falas, por është e mundur të zgjerohen funksionet e tij duke bërë blerje brenda aplikacionit (me kosto që fillojnë nga 1.19 euro secila).
  • Beauty Face (Android): është një aplikacion për pajisjet Android që ju lejon të rinoni fytyrat e portretizuara në foto duke hequr puçrrat dhe papërsosmëritë e tjera të vogla të lëkurës. Është i thjeshtë për t’u përdorur dhe falas.