App qe te modifikosh fytyren ne foto

App qe te modifikosh fytyren ne foto

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione – app qe te modifikosh fytyren ne foto. Me ndihmen e ketyre aplikacioneve ju do mund te rregulloni papersosshmerite qe mund te kene fotot/selfie, duke i bere fotografite me te bukura per ti publikuar edhe ne rrjetet sociale.

Këto zgjidhje mund të përdoren, falas dhe me pagesë, në telefonat Android ose iPhone dhe jane shume te thjeshta per tu perdorur. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me tej.

Permbajtja

App qe te modifikosh fytyren ne foto falas

Nese po kërkoni aplikacione – app qe te modifikosh fytyren ne foto falas, me të cilat mund të hiqni papërsosmëritë estetike, të rregulloni ndriçimin, kontrastin dhe të bëni ndryshime të tjera në selfiet tuaja, atehere vendosini në provë zgjidhjet më poshtë.

YouCam Perfect (Android/iPhone/iPadOS)

App qe te modifikosh fytyren ne foto

Aplikacioni – app i pare qe te modifikosh fytyren ne foto për të cilin do flasim është YouCam Perfect. Është një aplikacion, i disponueshëm për Android dhe iPhone/iPadOS, i cili ju lejon të hiqni puçrrat dhe papërsosmëritë e tjera nga fytyra, si dhe të bëni përmirësime të përgjithshme në fotot e marra, duke rikthyer si rezultat përfundimtar një foto të denjë. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 2,29 euro) për të zhbllokuar veçori shtesë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në pajisjen tuaj, nëse jeni duke përdorur nje telefon Android, hyni në Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Nëse jeni duke përdorur iPhone/iPadOS, hyni në App Store, shtypni butonin Merr/Get/Ottieni, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID.

Më pas, nisni aplikacionin duke zgjedhur ikonën përkatëse që është shtuar në ekranin bazë, vendosni nëse do të krijoni ose jo një llogari për të përdorur shërbimin, refuzoni ftesën për të zhbllokuar veçoritë me pagesë dhe pranoni kushtet e përdorimit.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të YouCam Perfect, zgjidhni nëse do të veproni në një foto të ruajtur tashmë në pajisje duke shtypur butonin Modifiko foton ose nëse do të redaktoni një foto që do të nxirret në moment duke shtypur butonin e kamerës. Jepni gjithashtu aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në galeri dhe kamer.

Më pas, hyni në seksionin Mjetet/Strumenti që ndodhet në fund të ekranit, për të shfaqur menunë me butonat e nevojshëm për të përfituar nga funksionet për përmirësimin automatik të imazhit, modelimin e fytyrës, modifikimin e hundës, heqjen e pucrrave, etj. Për të ruajtur ndryshimet, prekni simbolin e shenjes se kontrollit, ndërsa për t’i anuluar ato, shtypni butonin (x). Ndryshimet e bëra do të jenë të dukshme në pjesën qendrore të ekranit.

Nëse më pas ju duhet të përfitoni nga funksionet për të rregulluar ngjyrat e fotografisë, për të shtuar efekte, korniza, sfonde etj, ju informoj se mund të bëni gjithçka përmes seksionit Edit/Modifica, i vendosur gjithmonë në fund të ekranit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të jenë bërë ndryshimet e ndryshme dhe eventuale, krahasoni fotografinë origjinale me rezultatin përfundimtar duke shtypur dhe duke vazhduar të mbani të shtypur butonin me drejtkëndëshin e ndarë në gjysmë të vendosur lart djathtas. Nëse ju pëlqejnë ndryshimet, mund ta ruani imazhin e redaktuar duke shtypur artikullin Ruaj/Salva në krye të ekranit.

BeautyPlus (Android/iPhone/iPadOS)

App qe te modifikosh fytyren ne foto

Një tjetër app qe te modifikosh fytyren ne foto është BeautyPlus. Është një zgjidhje e disponueshme për Android dhe iPhone/iPadOS, e cila ju lejon të zbukuroni fotot e bëra si automatikisht ashtu edhe manualisht, duke sjellë rezultate shumë interesante. Është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u përdorur dhe gjithashtu ka një ndërfaqe shumë të bukur të përdoruesit. Është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 euro) për të zhbllokuar veçori shtesë.

Për të përdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni atë nga Android Play Store dhe nga IPhone/iPadOS App Store, me pas filloni BeautyPlus, ndiqni udhezuesin e shkurtër hyrës që ju ofrohet, refuzoni ftesën për t’u abonuar në funksionet e paguara dhe pranon kushtet e përdorimit të shërbimit.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të aplikacionit, nëse doni të veproni për një foto të ruajtur tashmë në pajisje, shtypni butonin Photo Editor që ndodhet në fund, ndërsa nëse preferoni të bëni një foto, shtypni butonin e kamerës që e gjeni gjithmonë në fund të ekranit. Gjithashtu, jepini aplikacionit të gjitha lejet që mund t’i nevojiten për të hyrë në galeri dhe për të përdorur kamerën.

Pasi të shihni redaktuesin e aplikacionit, përdorni veglat në fund të ekranit të ri që është hapur për të bërë të gjitha ndryshimet dhe korrigjimet që dëshironi në foton në qendër. Më saktësisht, duke shtypur butonin me fytyrë mund të hapni menunë për të hequr pucrrat, për të aplikuar efektin e grimit, për të zvogëluar madhësinë e fytyrës, për të zvogëluar madhësinë e syve etj. Për të konfirmuar ndryshimet, shtypni simbolin e shenjës se kontrollit, ndërsa për t’i hequr ato shtypni butonin (x). Ndryshimet e bëra më pas do të jenë të dukshme në pjesën qendrore të ekranit.

Nëse është e nevojshme, mund të bëni edhe rregullime të tjera në foton tuaj, duke përdorur mjetet e tjera në ekran. Duke shtypur butonin me dy kursorët mund të hyni në menunë me komanda për prerjen e figurës, rregullimin e ndriçimit, kontrastit, etj; duke shtypur butonin me tre rrathët mund të aplikoni filtra; duke shtypur butonin me stilolaps mund të shtoni tekste, ngjitëse, sfonde dhe elementë të tjerë dekorativë në foto.

Pasi të kenë përfunduar ndryshimet, krahasoni foton origjinale me atë të redaktuar duke shtypur butonin me drejtkëndëshin e ndarë përgjysmë që ndodhet poshtë djathtas. Nëse jeni të kënaqur me ndryshimet e bëra, prekni butonin Ruaj/Save në krye, në mënyrë që ta ruani imazhin e modifikuar drejtpërdrejt në listën e pajisjes tuaj ose ta postoni në internet.

App te tjera qe te modifikosh fytyren ne foto falas

App qe te modifikosh fytyren ne foto

Nese asnjë nga aplikacionet që ju kam vënë në dukje tashmë nuk ju ka bindur në një mënyrë të veçantë dhe dëshironi zgjidhje te tjera të dobishme për këtë qëllim, atehere mund t’i gjeni në listën e mëposhtme.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web
  • Perfect365 (Android/iPhone/iPadOS): eshte nje nga aplikacionet më të njohura të grimit të fytyrës si për Android ashtu edhe për iPhone/iPadOS, i cili ju lejon të shtoni efekte të shumta grimi në fytyrën tuaj dhe të përdorni mjete të dobishme për të hequr rrathët e errët, rrudhat e syve dhe lëkurës të llojeve të ndryshme. Gjithashtu ju lejon të modeloni fytyrën tuaj sipas nevojës dhe të optimizoni imazhet e kapura me kamerën në kohë reale. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 euro) për të zhbllokuar veçori shtesë.
  • B612 (Android/iPhone/iPadOS): është një tjetër app qe te modifikosh fytyren ne foto për Android, iPhone dhe iPad që ju lejon të aplikoni përmirësime të përgjithshme të imazhit. Gjithashtu ju lejon të shtoni ngjitëse dhe elementë të tjerë të ndryshëm. Është falas.
  • PicBeauty (Android): është një aplikacion falas dhe mjaft i thjeshtë për t’u përdorur për të hequr rrudhat dhe papërsosmëritë e tjera nga fytyrat e përjetësuara në foto pa kërkuar përpjekje të veçantë. Është vetëm për Android dhe është falas.
  • FotoRus (iPhone/iPadOS): aplikacion i shkëlqyeshëm për të modifikuar fotot e fytyrave ne iPhone, si dhe përmes iPad, i cili ju lejon të kryeni operacione redaktimi në fotot me fytyra. Ai përfshin disa mjete për të hequr automatikisht njollat ​​e fytyrës dhe rrathët e errët, për ta bërë lëkurën tuaj më të ndritshme dhe shumë më tepër. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto prej 1,09 euro) për të zhbllokuar më shumë veçori.

Aplikacione argetuese për modifikimin e fotografive të fytyrës

Nese po kërkoni aplikacione për të modifikuar fotot fytyrave ne menyre argetuese, për të aplikuar ngjitëse, për të krijuar montazhe fotografish dhe për të shtuar elementë të tjerë për t’i bërë fotografitë më gazmore, atehere mund t’i drejtoheni zgjidhjeve të listuara më poshtë, të disponueshme si për telefonat Android ashtu edhe për iPhone/iPadOS.

Photo Lab (Android/iPhone/iPadOS)

App qe te modifikosh fytyren ne foto

Ndër aplikacionet për të modifikuar fotot në një mënyrë argëtuese eshte Photo Lab. Ai ju lejon të zbukuroni fotot e marra duke përdorur efektet e shumta të disponueshme, të gjitha të organizuara në mënyrë perfekte sipas llojit. Gjithashtu ju lejon të krijoni montazhe të bukura fotografike. Është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (duke filluar nga 2,29 €) për të zhbllokuar më shumë veçori.

Për të përdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni atë nga telefonat Android Play Store dhe nga iPhone/iPadOS App Store, më pas filloni Photo Lab, ndiqni udhëzuesin e shkurtër hyrës të propozuar, refuzoni propozimin per abonim dhe shtypni ikonën e shkopit magjik poshte manjtaz për të zgjedhur një nga kategoritë e efekteve të disponueshme: Filtrat inteligjentëEfektet e personalizuaraEkspozimi i dyfishtë; Filtri intelligentiEffetti su MisuraDoppia Esposizione, etj.

Përndryshe, mund të shikoni efektet e rekomanduara ose efektet më të njohura ose të shtuara së fundmi ose mund të kërkoni me fjalë kyçe duke shtypur ikonën e yllit ose ikonën e flakës në fund.

Kur gjeni një efekt që ju intereson, trokitni lehtë mbi pamjen paraprake të tij dhe zgjidhni foton e fytyrës të ruajtur në galerinë e pajisjes tuaj në të cilën dëshironi ta aplikoni. Përndryshe, mund të bëni një foto menjëherë duke shtypur butonin e kamerës. Në të gjitha rastet, jepini gjithashtu aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në kamer.

Më pas, përdorni redaktorin që ju propozohet për të ndryshuar formatin dhe orientimin e fotografisë, shtypni butonin me shigjetë poshtë djathtas dhe prisni që efekti të aplikohet në imazh. Nëse dëshironi, fotos përfundimtare mund t’i shtoni edhe tekste, animacione dhe efekte të ndryshme duke shtypur butonin (+) në fund djathtas dhe duke zgjedhur opsionin që ju intereson nga menuja që hapet. Ju gjithashtu mund të korrigjoni pjesën e fotografisë në të cilën do të zbatohet efekti duke shtypur ikonën me njeriun e vogël me skica.

Për të ruajtur rezultatin përfundimtar të marrë në galerinë e pajisjes, shtypni butonin me tre pikat vertikale lart djathtas dhe zgjidhni artikullin Ruaj në pajisje/Salva nel dispositivo,, ndërsa për ta ndarë në linjë shtypni ikonën e ndarjes dhe zgjidhni opsionin që preferoni nga menuja që shfaqet.

PhotoFunia (Android/iPhone/iPadOS)

PhotoFunia është një aplikacion që ju lejon të krijoni foto montazhe argëtuese, me të gjitha llojet e skenarëve, personazhe të famshëm për t’u imituar dhe shumë efekte të tjera të këndshme, në të cilat mund të futni fytyrën tuaj ose të miqve tuaj, duke sjellë rezultate përfundimtare realiste. Është i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iPhone/iPadOS dhe është falas.

Për të përdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni atë nga telefonat Android Play Store dhe nga iPhone/iPadOS App Store, me pas nisni PhotoFunia dhe zgjidhni një nga kategoritë e disponueshme në seksionin Kategoritë/Categories në ekranin kryesor midis: BillbordePosteraFytyra ose Persona të famshëm; CartelloniPosterVolti o Celebrità etj.

Përndryshe, mund të renditni opsionet e ndryshme për krijimin e montazheve fotografike sipas datës së shtuar dhe popullaritetit, duke hyrë në seksionet e reja/nuovo dhe të njohura/popolare. Ju gjithashtu mund të kërkoni me fjalë kyçe duke trokitur mbi simbolin e xhamit zmadhues që ndodhet në krye dhe duke shtypur fjalët kyçe të interesit tuaj në fushën e tekstit që shfaqet.

Më pas, zgjidhni skenarin ose filtrin që ju intereson, shtypni butonin Zgjidhni foton/Scegli foto dhe vendosni nëse do të importoni një imazh nga galeria e telefonit, nga rrjetet sociale ose do të bëni një shkrepje në kohë reale, duke i dhënë aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në galeri dhe kamera. Më pas, zhvendosni/ndryshoni madhësinë e imazhit të përzgjedhur dhe shtypni butonin OK lart djathtas.

Prisni disa çaste dhe më pas do t’ju shfaqet fotografia e redaktuar. Nëse dëshironi, mund të ndryshoni madhësinë e saj duke përdorur menunë e mësipërme, ndërsa për të ruajtur imazhin në pajisje duhet të shtypni ikonën e shigjetës drejtuar poshtë që ndodhet lart djathtas për të ruajtur foton në pajisje ose mund të zgjidhni ikonen e ndarjes për të postuar foto në internet.

Te tjera app argetuese për modifikimin e fotografive të fytyrës

Në rast se asnjë nga aplikacionet që ju kam propozuar tashmë për të modifikuar fotot e fytyrës duke aplikuar efekte argëtuese nuk ju ka bindur në një mënyrë të veçantë, mund të mendoni të përdorni zgjidhjet alternative të mëposhtme.

  • PhotoDirector (Android/iPhone/iPadOS): Aplikacioni ju lejon të stilizoni, animoni dhe përmirësoni fotot. Kjo ju lejon të aplikoni efekte, ngjitëse, korniza dhe shumë më tepër. Ai gjithashtu përfshin një redaktues selfie dhe është shumë i lehtë për t’u përdorur. Është i disponueshëm për Android dhe iPhone/iPadOS dhe është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 3,49 euro/muaj) për të zhbllokuar të gjitha funksionet.
  • PicsArt (Android/iPhone/iPadOS): aplikacion i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iPhone dhe iPad që ju lejon të zbukuroni fotot tuaja dhe t’i bëni ato më argëtuese me filtra, efekte, ngjitëse, shkrime e kështu me radhë e kështu me radhë. Nuk është specifik për fytyrën, kështu që mund të konsiderohet gjithashtu një aplikacion për të modifikuar fotot e fytyrës dhe trupit, por gjithashtu i përshtatet veçanërisht qëllimit në fjalë. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 euro) për të zhbllokuar përmbajtje shtesë.
  • Banuba (Android/iPhone/iPadOS): është një aplikacion që ofron mbi 1000 filtra dhe maska ​​fytyre me të cilat është e mundur të gjenerohen foto shumë qesharake të fytyrës. Është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (me çmime që fillojnë nga 3,99 €) për të zhbllokuar më shumë veçori.
  • Cupace (Android): redaktues fotografish falas që ju lejon të prisni dhe ngjitni fytyrën në imazhe në mënyrë që të krijoni meme, foto qesharake dhe të ndërroni fytyra. Ju gjithashtu mund të shtoni tekst dhe ngjitëse.