App per te modifikuar foto fytyre / selfie

Per te pasur fotografi fytyre me cilesi sa me te mire mund te perdorni app per te modifikuar foto fytyre/selfie, te cilat janë në gjendje të modifikojnë papërsosmëritë në fytyrat e njerëzve në foto.

Gjeni app te tilla falas dhe me pagesë, si per Android dhe per iOS/iPadOS. Ato janë të gjitha shumë të lehta për t’u përdorur. Per me shume lexoni me poshte.

Permbajtja

App per te modifikuar foto fytyre/selfie falas

Nese po kërkoni app per te modifikuar foto fytyre/selfie falas, me të cilat mund të hiqni papërsosmëritë e supozuara kozmetike, të rregulloni ndriçimin, kontrastin dhe të bëni ndryshime të tjera në selfiet tuaja, atehere provoni zgjidhjet e këtij lloji që kam treguar më poshtë.

YouCam Perfect (Android/iOS/iPadOS)

App per te modifikuar foto fytyre / selfie

Aplikacioni i parë i modifikimit të fotografive të fytyrës që dua t’ju tregoj eshte YouCam Perfect. Ky është një aplikacion, i disponueshëm për Android dhe iOS/iPadOS, i cili ju lejon të hiqni puçrrat dhe papërsosmëritë e tjera të supozuara nga fytyra, si dhe të bëni përmirësime të përgjithshme në fotot e marra, duke rikthyer si rezultat përfundimtar një imazh të denjë për nje ekspert i redaktimit të fotografive. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 2,29 €) për të zhbllokuar veçori shtesë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në pajisjen tuaj, veproni si më poshtë: nëse jeni duke përdorur Android, hyni në Play Store dhe shtypni butonin Instalo, nëse jeni duke përdorur iOS/iPadOS, hyni në App Store, shtypni butonin Get, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin përmes Face IDTouch ID ose fjalëkalimit të Apple ID.

Më pas, nisni aplikacionin duke zgjedhur ikonën përkatëse që është shtuar në ekranin kryesor, vendosni nëse do të krijoni ose jo një llogari për të përdorur shërbimin, refuzoni ftesën për të zhbllokuar funksionet me pagesë dhe pranoni kushtet e përdorimit.

Tani që shihni ekranin kryesor të YouCam Perfect, zgjidhni nëse do të ndërhyni në një foto të ruajtur tashmë në paisje duke shtypur butonin Edit foto/Modifica foto ose nëse do të redaktoni një foto që do të nxirret në moment duke shtypur butonin me kamera. Gjithashtu, jepini aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në Galeri dhe kamer.

Më pas hyni në seksionin Strumenti që ndodhet në fund të ekranit, për të shfaqur menunë me butonat e nevojshëm për të përfituar nga funksionet për të përmirësuar automatikisht imazhin, për të formësuar fytyrën, për të modifikuar hundën, për të hequr aknet etj. Për të ruajtur ndryshimet, prekni simbolin e kontrollit, ndërsa për t’i anuluar ato shtypni butonin (x). Ndryshimet e bëra do të jenë të dukshme në pjesën qendrore të ekranit.

Dhe nëse keni nevojë të përfitoni nga funksionet për të rregulluar ngjyrat e fotografisë, për të shtuar efekte, korniza, sfonde e kështu me radhë, ju informoj se mund të bëni gjithçka përmes seksionit Edit, i vendosur gjithmonë në fund të ekranit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të keni bërë ndryshimet, krahasoni fotografinë origjinale me rezultatin përfundimtar duke trokitur dhe duke vazhduar të mbani shtypur butonin me drejtkëndëshin e ndarë në gjysmë lart djathtas. Nëse ndryshimet janë sipas dëshirës suaj, mund ta ruani imazhin e redaktuar në galerine e pajisjes tuaj duke trokitur te artikulli Ruaj/Salva në krye të ekranit.

BeautyPlus (Android/iOS/iPadOS)

App per te modifikuar foto fytyre / selfie

Një tjetër app per te modifikuar foto fytyre/selfie që dua t’ju sugjeroj ta provoni është BeautyPlus. Kjo është një zgjidhje e disponueshme për Android dhe iOS/iPadOS, e cila ju lejon të zbukuroni automatikisht dhe manualisht fotot e marra, duke sjellë rezultate shumë interesante. Është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u përdorur dhe gjithashtu ka një ndërfaqe shumë të bukur të përdoruesit. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 €) për të zhbllokuar veçori shtesë.

Për të perdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni Play Store për Android dhe App Store për iOS/iPadOS, më pas filloni BeautyPlus, shikoni udhezimet që ju propozohen, refuzoni ftesën për t’u abonuar për funksionet e paguara dhe pranoni kushtet e përdorimit të shërbimit.

Tani që shihni ekranin kryesor të aplikacionit, nëse doni të ndërhyni në një foto të ruajtur tashmë në pajisje, shtypni butonin Photo Editor që ndodhet në fund, ndërsa nëse preferoni të bëni një foto në këtë moment, shtypni butonin me kamerën që e gjeni gjithmonë në fund të ekranit. Gjithashtu, jepni aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në listën e kamerës dhe për të përdorur kamerën.

Pasi të shfaqet editori i aplikacionit, përdorni veglat në fund të ekranit të ri që është hapur për të bërë çdo ndryshim dhe korrigjim që dëshironi në foton në qendër. Më saktë, duke shtypur butonin me fytyrë mund të hapni menunë për të hequr aknet, të aplikoni efektin e grimit, të zvogëloni përmasat e fytyrës, të syve etj. Për të konfirmuar ndryshimet, shtypni simbolin e kontrollit, ndërsa për t’i hequr ato shtypni butonin (x). Ndryshimet e bëra më pas do të jenë të dukshme në pjesën qendrore të ekranit.

Nëse është e nevojshme, mund të bëni edhe rregullime të tjera në foton tuaj, duke përdorur mjetet e tjera në ekran: duke shtypur butonin me dy kursorët, mund të hyni në menunë me komandat për të prerë imazhin, për të rregulluar ndriçimin, kontrastin, etj; duke shtypur butonin me tre rrathët mund të aplikoni filtra; duke shtypur butonin me stilolaps mund të shtoni tekste, ngjitëse, sfonde dhe elementë të tjerë dekorativë në foto.

Pasi të kenë përfunduar ndryshimet, krahasoni foton origjinale me atë të redaktuar duke shtypur butonin me drejtkëndëshin të ndarë në gjysmë në fund djathtas. Nëse jeni të kënaqur me ndryshimet e bëra, prekni butonin Ruaj në krye, në mënyrë që ta ruani imazhin e modifikuar direkt në listën e pajisjes tuaj ose ta postoni në internet.

App te tjera per te modifikuar foto fytyre/selfie falas

App per te modifikuar foto fytyre / selfie

  • Perfect365 (Android/iOS/iPadOS) është një nga aplikacionet më të njohura për të modifikuar fotot e grimit të fytyrës, si për Android ashtu edhe për iOS/iPadOS, i cili ju lejon të shtoni efekte të shumta grimi në fytyrë dhe të përdorni mjete të dobishme për të hequr rrathët e errët dhe papërsosmëri të lëkurës të llojeve të ndryshme. Gjithashtu ju lejon të modeloni fytyrën tuaj sipas nevojës dhe të optimizoni imazhet e kapura me kamerë në kohë reale. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me koston bazë prej 1,09 euro) për të zhbllokuar funksione shtesë.
  • B612 (Android/iOS/iPadOS) është një tjetër App per te modifikuar foto fytyre/selfie për Android, iPhone dhe iPad që ju lejon të aplikoni përmirësime të përgjithshme të imazhit. Gjithashtu ju lejon të shtoni ngjitëse dhe elementë të tjerë të llojeve të ndryshme. Është falas.
  • PicBeauty (Android) është një aplikacion falas dhe mjaft i thjeshtë për t’u përdorur për të hequr rrudhat dhe papërsosmëritë e tjera nga fytyrat në foto pa kërkuar përpjekje të veçanta. Është vetëm për Android dhe është falas.
  • FotoRus (iOS/iPadOS) eshte aplikacion i shkëlqyeshëm për redaktimin e fotove të fytyrave të iPhone, si dhe përmes iPad, i cili ju lejon të kryeni operacione redaktimi në fotot që portretizojnë fytyrat. Ai përfshin disa mjete për të hequr automatikisht njollat ​​e fytyrës dhe rrathët e errët, ndriçimin e lëkurës dhe shumë më tepër. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto prej 1,09 €) për të zhbllokuar më shumë veçori.

App per te modifikuar foto fytyre/selfie komik

Nese po kërkoni app per te modifikuar foto fytyre/selfie komik, më pas për të aplikuar efekte gazmore, për të krijuar fotomontazhe dhe për të shtuar elementë të tjerë për t’i bërë fotografitë më gazmore, atehere shikoni zgjidhjet e listuara më poshtë, në dispozicion për Android dhe IOS/iPadOS.

Photo Lab (Android/iOS/iPadOS)

App per te modifikuar foto fytyre / selfie

Ndër aplikacionet për të modifikuar fotot në një mënyrë argëtuese, është i përfshirë sigurisht Photo Lab. Është një aplikacion që ju lejon të zbukuroni fotot e marra përmes efekteve të shumta të disponueshme, të gjitha të organizuara në mënyrë perfekte sipas llojit. Gjithashtu ju lejon të krijoni montazhe të lezetshme fotografish. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto duke filluar nga 2,29 €) për të zhbllokuar më shumë veçori.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të përdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni Play Store për Android dhe App Store për iOS/iPadOS, më pas filloni Photo Lab, ndiqni udhëzuesin e shkurtër të propozuar, refuzoni propozimin për t’u abonuar dhe trokitni lehtë mbi ikonën e shkopit magjik në fund të majtas për të zgjedhur një nga kategoritë e efekteve të disponueshme: Filtrat inteligjentëEfektet e personalizuaraEkspozimi i dyfishtë etj.

Përndryshe, mund të shikoni efektet e rekomanduara ose efektet më të njohura ose të shtuara së fundmi ose mund të kërkoni me fjalë kyçe duke shtypur ikonën me yllin ose atë me flakën në fund.

Kur gjeni një efekt që ju intereson, trokitni lehtë mbi pamjen paraprake të tij dhe zgjidhni foton e fytyrës të ruajtur në galerinë e pajisjes tuaj në të cilën dëshironi ta aplikoni. Përndryshe, mund të bëni një foto direkt duke shtypur butonin me kamer. Në të gjitha rastet, jepni gjithashtu aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në galeri dhe kamer.

Më pas, përdorni editorin që ju propozohet për të ndryshuar formatin dhe orientimin e fotografisë, shtypni butonin me shigjetën poshtë djathtas dhe prisni që efekti të aplikohet në imazh. Nëse dëshironi, fotos përfundimtare mund t’i shtoni edhe tekste, animacione dhe efekte të ndryshme, duke shtypur butonin (+) në fund djathtas dhe duke zgjedhur opsionin që ju intereson nga menuja që hapet. Ju gjithashtu mund të korrigjoni pjesën e fotografisë në të cilën dëshironi të aplikoni efektin, duke klikuar në ikonën me njeriun e vogël me borde.

Për të ruajtur rezultatin përfundimtar të marrë në galerinë e pajisjes, shtypni butonin me tre pika vertikale lart djathtas dhe zgjidhni artikullin Salva nel dispositivo, ndërsa për ta ndarë online, shtypni ikonën e ndarjes dhe zgjidhni opsionin që preferoni nga menuja që shfaqet.

PhotoFunia (Android/iOS/iPadOS)

PhotoFunia është një aplikacion që ju lejon të krijoni fotomontazhe qesharake, me skenarë të të gjitha llojeve, personazhe të famshëm për t’u imituar dhe shumë efekte të tjera të këndshme, në të cilat futni fytyrën tuaj ose të miqve, duke sjellë rezultate përfundimtare shumë realiste. Është i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iOS/iPadOS dhe është falas.

Për të përdorur aplikacionin, shkarkoni dhe instaloni nga Play Store për Android dhe App Store për iOS/iPadOS, më pas nisni PhotoFunia dhe zgjidhni një nga kategoritë e disponueshme në seksionin Categories e pranishme në ekranin kryesor: Billbordeposterafytyra ose të famshëm etj.

Përndryshe, mund të renditni opsionet e ndryshme për krijimin e fotomontazheve sipas datës së shtimit dhe popullaritetit, duke hyrë në seksionet e Nuovo dhe Popolare. Ju gjithashtu mund të kryeni një kërkim duke klikuar mbi xhamin zmadhues i cili gjendet në krye dhe të shtypni fjalën kyçe te interesit tuaj në fushën e tekstit që shfaqet.

Më pas, zgjidhni skenarin ose filtrin që ju intereson, shtypni butonin Zgjidhni foton/Scegli foto dhe vendosni nëse do të importoni një imazh nga galeria e telefonit, nga rrjetet sociale ose do të bëni një shkrepje në kohë reale, duke i dhënë aplikacionit çdo leje të nevojshme për të hyrë në galeri dhe ne kamera. Më pas, ndryshoni madhësinë e imazhit të përzgjedhur dhe shtypni butonin OK lart djathtas.

Prisni disa çaste dhe më pas do t’ju shfaqet fotografia e modifikuar. Nëse dëshironi, mund të ndryshoni madhësinë e saj përmes menusë në krye, ndërsa për të ruajtur imazhin në pajisje duhet të shtypni ikonën e shigjetës që drejtuar poshtë që ndodhet lart djathtas për të ruajtur foton në pajisje ose zgjidhni ikonën e ndarjes për të postuar foton në internet.

App te tjera per te modifikuar foto fytyre/selfie komik

Në rast se asnjë nga aplikacionet që kam propozuar tashmë për të modifikuar fotot e fytyrave duke aplikuar efekte qesharake nuk ju bindi në një mënyrë të veçantë, mund të merrni parasysh përdorimin e zgjidhjeve alternative të mëposhtme.

  • PhotoDirector (Android/iOS/iPadOS) ju lejon të stilizoni, animoni dhe përmirësoni fotot tuaja. Ju lejon të aplikoni efekte, ngjitëse, korniza dhe më shumë. Plus, ai përfshin një redaktues selfie dhe është shumë i lehtë për t’u përdorur. Është i disponueshëm për Android dhe iOS/iPadOS dhe është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me koston bazë prej 3,49 euro/muaj) për të zhbllokuar të gjitha funksionet.
  • PicsArt (Android/iOS/iPadOS) eshte i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iPhone dhe iPad që ju lejon të zbukuroni fotot tuaja dhe t’i bëni ato më argëtuese me filtra, efekte, ngjitëse, shkrime e kështu me radhë. Nuk është specifik për fytyrën, kështu që mund të konsiderohet gjithashtu një aplikacion për të modifikuar fotot e fytyrës dhe trupit, por gjithashtu i përshtatet veçanërisht qëllimit në fjalë. Është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 €) për të zhbllokuar përmbajtje shtesë.
  • Banuba (Android/iOS/iPadOS) është një aplikacion që ofron mbi 1000 filtra dhe maska ​​fytyre me të cilat mund të gjeneroni foto shumë qesharake të fytyrës. Është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (me çmime që fillojnë nga 3,99 euro) për të zhbllokuar më shumë veçori.
  • Cupace (Android) eshte editor fotografish që ju lejon të prisni dhe ngjitni fytyrën në imazhe në mënyrë që të krijoni meme, foto qesharake dhe të ndërroni fytyra. Ju gjithashtu mund të shtoni tekste dhe ngjitëse. Është falas.