App per tatuazhe

Ne kete udhezues do jo flasim per aplikacione/app per tatuazhe. Duke perdorur keto aplikacione per telefon, ju mund te shikoni a ju pershtatet nje tatuazh, perpara se ta beni. Gjithashtu, nese nuk e keni zgjedhur akoma vizatimin qe do beni tatuazh, me poshte do ju sugjerojme disa aplikacione të dobishme për të gjetur ato më interesantet, qofte ta vizatoni edhe ju personalisht. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me tej.

Permbajtja

App per tatuazhe ne foto

Nëse dëshironi të provoni se si duket një tatuazh në një pjesë të trupit tuaj pa pasur nevojë ta beni vertete tatuazhin, atehere aplikacionet qe tregohen me poshte, jane ato ku mund të mbështeteni për ta bërë këtë. Ato ju lejojnë të aplikoni tatuazhin e zgjedhur në një foto qe keni bere ose edhe drejtpërdrejt në kohë reale, duke përdorur kamerën e telefonit.

INKHUNTER (Android/iPhone/iPadOS)

App per tatuazhe

Aplikacioni i parë për tatuazhe per te cilin do flasim është INKHUNTER. Ky është një burim i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iPhone/iPadOS, i cili ju lejon të aplikoni tatuazhet tuaja të preferuara në pjesë të veçanta të trupit, duke zgjedhur foton nga galeria ose drejtpërdrejt në kohë reale dhe falas.

Për të shkarkuar aplikacionin në pajisjen tuaj, nëse jeni duke përdorur telefon Android, vizitoni Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Nëse jeni duke përdorur iPhone/iPadOS, vizitoni App Store, shtypni butonin Merr/Get/Ottieni, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap ose ikonën që sapo u shtua në ekranin bazë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani që shihni ekranin kryesor të aplikacionit, ndiqni udhëzuesin e shkurtër hyrës të propozuar, shtypni butonin Start dhe zgjidhni nëse do të regjistroheni ose jo ne shërbim, më pas zgjidhni tatuazhin që ju pëlqen më shumë nga seksioni Tattoos gallery dhe shtypni butonin Provo/Try.

Në këtë pikë, nëse doni të provoni tatuazhin duke e vizatuar, shtypni butonin E bëra/I did dhe vizatoni, duke perdorur nje laps, vizatimi i perbere nga tre vija ne ekran. Më pas kornizojeni pjesën e trupit që ju intereson me kamer dhe prisni që tatuazhi të bëhet i dukshëm në ekranin e smartfonit. Nëse dëshironi, mund të bëni edhe një foto duke shtypur butonin e kamerës në fund.

Nëse nuk jeni të interesuar të përdorni realitetin e shtuar (dmth vizatim me dore) për të provuar tatuazhin, shtypni butonin Photos që ndodhet poshtë djathtas dhe zgjidhni imazhin e interesit tuaj nga Galeria e pajisjes ose zgjidhni të bëni një foto në ate moment.

Më vonë, do të mund të shikoni rezultatin përfundimtar dhe mund të vendosni të bëni ndonjë ndryshim në imazh, duke ndërhyrë në shkëlqim etj ose duke modifikuar tatuazhin e aplikuar tashmë, duke shtypur butonin me laps në fund. Butonat e tjerë të disponueshëm ju lejojnë, të ndani foton me tatuazh në rrjetet sociale dhe ta ruani atë në Galerinë e pajisjes, ndërsa duke shtypur artikullin Ruaj/Save që ndodhet lart djathtas mund të ruani gjithçka në bazën e të dhënave të aplikacionit.

Tatoo Maker (Android)

App per tatuazhe

Nje tjeter aplikacion/app per tatuazhe ne pajisjet Android, është Tatoo Maker. Ky është një zgjidhje që ju lejon të aplikoni tatuazhet e shumta të disponueshme në listë ose një vizatim të personalizuar në pjesët e fotografuara të trupit, duke ofruar mundësinë për të vendosur personalizime të shumta. Është shumë i thjeshtë për t’u përdorur dhe për më tepër është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (duke filluar nga 3,79 €) për të zhbllokuar vecori shtesë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të shkarkuar aplikacionin në pajisjen tuaj, vizitoni Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Më pas, nisni Tatoo Maker duke shtypur butonin Hap/Apri/Open që shfaqet në ekran ose duke prekur ikonën përkatëse që është shtuar në listen me aplikacione.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të aplikacionit, për të aplikuar një tatuazh ekzistues, trokitni lehtë mbi butonin Merrni foton e tatuazhit/Take tatoo photo dhe zgjidhni foton që dëshironi të përdorni.

Në editorin që ju shfaqet tani, shtypni butonin Shto tatuazh/Add tattoo që ndodhet në fund djathtas dhe zgjidhni tatuazhin që preferoni nga ato në listë, më pas vendoseni në pikën e imazhit qe ju intereson dhe nëse është e nevojshme, ndryshoni madhësinë. Nëse dëshironi, mund të ndryshoni edhe orientimin e tatuazhit dhe ta rrotulloni atë duke përdorur butonat e shigjetave në zonën e përzgjedhjes.

Megjithatë, për të rregulluar shkallën e transparencës së tatuazhit, prekni butonin Transparency në fund dhe lëvizni kursorin në shiritin e rregullimit sipas nevojave tuaja. Për të zgjedhur efektin, shtypni butonin Efekt/Effect dhe zgjidhni atë që preferoni.

Nëse dëshironi të vizatoni personalisht tatuazhin që do të aplikohet, shtypni butonin Draw më poshtë dhe përdorni mjetet e vizatimit të disponueshme më poshtë dhe paletën e ngjyrave për të vendosur krijimin tuaj direkt në foto. Nëse preferoni ta vizatoni veçmas tatuazhin tuaj, zgjidhni artikullin Krijo tatuazhin tend/Create your tattoo në ekranin kryesor të aplikacionit dhe vazhdoni në të njëjtën mënyrë siç sapo tregova.

Kur ndryshimet të kenë përfunduar, zgjidhni shenjën e kontrollit që ndodhet lart djathtas, më pas vendosni nëse do ta ruani foton në Galerinë e telefonit, duke shtypur butonin me shigjetën drejtuar poshtë ose nëse do ta ndani në Instagram dhe rrjete të tjera sociale, duke duke shtypur butonat ngjitur.

Inked Tattoo Studio (iPhone/iPadOS)

App per tatuazhe

Nëse jeni duke përdorur një pajisje iPhone/iPadOS, një tjetër aplikacion tatuazhesh që mund të provoni është Inked Tattoo Studio. Është falas, i lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të aplikoni një nga shumë modelet e tatuazheve të disponueshme në pjesë të ndryshme të trupit në fotot e zgjedhura. Vini re se ofron blerje brenda aplikacionit (që kushtojnë 1,09 €) për të zhbllokuar më shumë tatuazhe.

Për të shkarkuar aplikacionin, vizitoni App Store, shtypni butonin Merr/Ottieni/Get, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap/Apri/Open ose ikonën që sapo u shtua në ekranin bazë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i Inked Tattoo Studio, trokitni lehtë mbi butonin me kamerën e vendosur në fund dhe zgjidhni foton që dëshironi të përdorni nga Galeria iPhone/iPadOS, ose bëni një në ate moment.

Më pas, zgjidhni tatuazhin që ju pëlqen më shumë nga ato te listuara, të vendosura gjithmonë në fund të ekranit dhe zhvendoseni në pikën në foto ku dëshironi ta poziciononi. Nëse dëshironi, mund ta rrisni madhësinë e tij, ta rrotulloni ose ta modifikoni duke trokitur mbi butonat e duhur që shihni të shfaqen rreth drejtkëndëshit relativ të përzgjedhjes.

Për të ruajtur imazhin me tatuazh ose për ta ndarë atë, më pas shtypni butonin me tre vijat horizontale të vendosura lart majtas, prekni butonin me katror dhe shigjetën në menunë që hapet, prekni fjalën U krye/Done që ndodhet në lart djathtas dhe zgjidhni opsionin që preferoni.

App per te vizatuar tatuazhe

Nëse jeni duke kërkuar për ndonjë aplikacion që ju lejon të vizatoni tatuazhe të personalizuara që mund t’i përdorni më vonë ose në çdo rast për të kuptuar se si t’i krijoni ato, atehere me poshte do gjeni aplikacionet qe bejne per ju.

Come Disegnare Tatuaggi (Android)

App per tatuazhe

Nëse jeni duke përdorur një pajisje Android, mund të mbështeteni në aplikacionin Si të vizatosh tatuazhet/Come Disegnare Tatuaggi. Ky është një mjet falas dhe gjithashtu mjaft intuitiv që u ofron përdoruesve udhezime që tregojnë, hap pas hapi, vijat që duhet të vizatohen për të krijuar vizatimet e tatuazheve të propozuara.

Për ta shkarkuar atë në pajisjen tuaj, vizitoni Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Më pas, nisni Tatoo Maker duke shtypur butonin Hap/Apri/Open që shfaqet në ekran ose duke prekur ikonën përkatëse që është shtuar në listen me aplikacione.

Tani që jeni duke parë ekranin kryesor të aplikacionit, zgjidhni tatuazhin që dëshironi të mësoni të vizatoni nga ato në listë (ato janë të organizuara sipas shkallës së vështirësisë, e cila tregohet në të djathtë), më pas shtypni butonin Start dhe prekni me lapsin me ngjyre i vendosur poshtë djathtas, për të parë vijat e ndryshme për të vizatuar dhe për të vazhduar me krijimin e tatuazhit.

New Mehndi Designs (iPhone/iPadOS)

App per tatuazhe

New Mehndi Designs është një aplikacion për pajisjet iPhone/iPadOS i cili, siç sugjeron emri, ju lejon të mësoni se si të vizatoni lloje të ndryshme tatuazhesh duke ndjekur udhëzimet e shfaqura në ekran dhe duke përdorur mjetet e disponueshme të vizatimit. Është falas, por ofron blerje përmes aplikacionit (duke filluar nga 1,09 €) për të zhbllokuar përmbajtje shtesë.

Për të shkarkuar aplikacionin në pajisjen tuaj, hyni në App Store, prekni butonin Merr/Ottieni/Get, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, hapni aplikacionin duke shtypur butonin Hap/Apri/Open ose ikonën që sapo u shtua në ekranin bazë.

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i app, zgjidhni kategorinë e tatuazheve që dëshironi të mësoni të vizatoni nga lista e propozuar dhe më pas tatuazhin e interesit tuaj. Në ekranin e ri që do t’ju shfaqet më vonë, prekni shigjetën poshtë djathtas për të parë, hap pas hapi, vijat e ndryshme që do të behen për të vizatuar tatuazhin.

Nëse dëshironi, mund të vizatoni vijat e tatuazhit direkt në ekranin e pajisjes duke shtypur fillimisht butonin me laps që ndodhet lart majtas. Butonat e tjerë të disponueshëm ju lejojnë të zgjidhni ngjyrën që do të përdorni, trashësinë, të ndryshoni transparencën e vizatimit dhe të fshini ose ndani rezultatin përfundimtar.

App per te gjetur tatuazhe

Së fundi, do ju flasim për disa aplikacione tatuazhesh që mund t’i përdorni për të gjetur shumë foto dhe vizatime që mund t’i përdorni si modele. Do ti gjeni ato të renditura më poshtë.

Tattoodo (Android/iPhone/iPadOS)

Tattoodo është një aplikacion i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iPhone/iPadOS që ju lejon të kërkoni, shikoni dhe madje shpërndani modele dhe foto tatuazhesh nga çdo cep i globit. Në thelb është falas, por ofron blerje brenda aplikacionit (duke filluar nga 3,79 €) për të zhbllokuar aksesin në përmbajtje shtesë. Duhet gjithashtu të theksohet se për të përdorur aplikacionin duhet të krijoni një llogari.

Për të shkarkuar aplikacionin në pajisjen tuaj, nëse jeni duke përdorur Android, hyni në Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Nëse jeni duke përdorur iPhone/iPadOS, vizitoni App Store, shtypni butonin Merr/Ottieni/Get, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap/Apri/Open ose ikonën që sapo u shtua në ekranin bazë.

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i aplikacionit, zgjidhni nëse do të hyni në shërbim përmes llogarisë tuaj në Facebook, llogarisë tuaj Google/Gmail ose duke u regjistruar me adresën tuaj të emailit, më pas prekni butonin Fillo/Inizia/Start, plotësoni profilin tuaj duke ofruar të dhënat e kërkuara dhe krijoni koleksionin e pare te tatuazheve që preferoni, duke treguar ato që ju pëlqejnë më shumë nga të propozuarit e ndryshëm dhe duke i caktuar një emër koleksionit.

Më pas, përdorni seksionin Explore/Esplorare të aplikacionit për të kërkuar dhe zbuluar të gjitha ato që ndahen nga përdoruesit e tjerë përmes Tattoodo. Ju gjithashtu mund të përdorni kategoritë e ndryshme të disponueshme dhe të kërkoni me fjalë kyçe, duke përdorur shiritin e duhur të vendosur në krye.

Kur të gjeni një tatuazh që ju pëlqen, trokitni lehtë mbi imazhin e tij, më pas nëse dëshironi, shtypni butonin + Ruaj/Salva/Save për ta shtuar në koleksionin tuaj të preferuar, ku mund te hyni duke shkuar te seksioni Saved/Salvato i aplikacionit. Në vend të kësaj, duke shtypur butonin me shigjetën e vendosur në fund majtas, mund të merrni më shumë informacion rreth përdoruesit që ka ndarë imazhin dhe vetë tatuazhin.

+3500 Disegni del Tatuaggio (Android)

Një aplikacion tjetër që mund ta përdorni për të gjetur vizatime tatuazhesh, për sa kohë që përdorni një pajisje Android, është +3500 Dizajn tatuazhesh. Ky është një burim falas përmes të cilit, mund të gjeni mbi 3500 vizatime tatuazhesh te ndara në internet nga përdorues të tjerë.

Për ta shkarkuar atë në pajisjen tuaj, vizitoni Play Store dhe shtypni butonin Instalo. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap/Apri/Open që shfaqet në ekran ose duke prekur ikonën përkatëse që është shtuar në listen me aplikacione.

Pasi të keni parë ekranin kryesor të aplikacionit, zgjidhni kategorinë e tatuazheve që ju interesojnë, shfletoni fotot dhe vizatimet dhe filloni të lëvizni nëpër listën e përmbajtjeve të disponueshme. Kur të gjeni një tatuazh që ju pëlqen, trokitni lehtë mbi imazhin e tij për ta parë atë më të madh.

Nëse dëshironi të ruani imazhin në pajisjen tuaj, prekni ikonën me katrorin që ndodhet lart djathtas, ndërsa për ta shpërndarë në rrjetet sociale, shtypni butonin ngjitur të ndarjes (ai me pikat dhe vijat).