App per shaka telefonike

Nese keni vendosur qe ti beni nje shaka telefonike nje miku tuaj por nuk dini se si ta realizoni, atehere ketu jeni ne vendin e duhur. Ne paragrafët e ardhshëm të këtij udhezuesi do t’ju tregoj një liste me app per shaka telefonike që mund t’i shkarkoni dhe të provoni falas në smartphone tuaj për të programuar një shaka telefonike.

Rekomandim: përdorni këto aplikacione vetëm për qëllime loje dhe gjithmonë zbuloni, në fund të shakas, identitetin tuaj të vërtetë. Unë nuk marr asnjë përgjegjësi për ndonjë përdorim të pahijshëm që mund të bëhet nga zgjidhjet e treguara në këtë udhëzues.

Permbajtja

JuasApp (Android / iOS)

E para app per shaka telefonike qe mund të merni parasysh është JuasApp. Eshtë në dispozicion për Android dhe iOS dhe ju lejon të zgjidhni nga shakatë e shumta të regjistruara. Për më tepër, vetëm në iPhone, kjo ju lejon të bëni shaka drejtpërdrejt duke ndryshuar zërin tuaj: është zgjidhja ideale për ata që kërkojnë një aplikacion për ndërrimin e zërit për shaka.

JuasApp është në dispozicion falas dhe ju lejon të telefononi kontaktet e interesit tuaj në anonimitet të plotë: thirrja, në fakt, nuk bëhet nga telefoni juaj por nga tabelat e shërbimit. Sa i përket kostos së secilës telefonatë, duhet të dini se JuasApp ju lejon të bëni shaka telefonike në këmbim të krediteve që mund të merren përmes blerjeve brenda aplikacionit duke filluar nga 0,99 € në Android dhe 1,09 € në iPhone.

Sidoqoftë, mund të merrni kredite falas me disa operacione shtesë: përveç krediteve fillestare falas ne dispozicion për të gjithë përdoruesit e rinj, ju mund të fitoni më shumë kredite duke lidhur llogarinë tuaj në Facebook, llogarinë e Google ose Apple ID në JuasApp ose duke ftuar përdorues të tjerë të përdorin aplikacioni në fjalë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të bërë shakanë tuaj të parë, filloni JuasApp, hyni në pjesën Shembuj / Shaka Automatike/ Esempi/Scherzi automatici dhe shtypni butonin ▶ në lidhje me shakanë e interesit tuaj, për të dëgjuar një pamje paraprake. Pasi të keni identifikuar shakën e regjistruar që dëshironi të përdorni, prekni ikonën përkatëse të celularit, futni numrin e telefonit të “viktimës së caktuar” në fushën e duhur dhe prekni butonin Fai lo scherzo për të programuar realizimin e saj.

Duhet ta dini që nuk mund ta dëgjoni thirrjen në kohë reale, por mund ta bëni më vonë, duke hyrë në seksionin Shakatë e mia/ I miei scherzi të JuasApp, ku janë në dispozicion të gjitha shakatë që keni bërë. Pastaj shtypni ikonën e telefonit në lidhje me shakanë e interesit tuaj dhe shtypni butonin Vazhdo/Continua për të marrë regjistrimin.

Në këtë pikë, prekni butonin ▶ për ta dëgjuar atë, ose shtypni butonin e ndarjer/Share/Condivisione, për të ndarë shakanë në rrjetet sociale (sigurohuni që keni autorizimin e viktimës së shakas) ose përmes aplikacioneve kryesore të mesazheve (p.sh.. WhatsApp, Telegram etj).

Nëse nga ana tjetër, doni të luani një shaka të drejtpërdrejtë duke ndryshuar zërin tuaj, zgjidhni opsionin Jokes Live (i disponueshëm vetëm në iPhone), për të parë zërat e disponueshëm që mund të përdorni gjatë shakave tuaja ( Zëri i lartë, Zëri me heliumVoice robotketri e zëzëri i djallit, etj).

Në ekranin e ri të shfaqur, shtypni butonin ▶ në lidhje me artikullin që ju intereson, për të dëgjuar një pamje paraprake dhe trokitni lehtë mbi ikonën e telefonit, për ta përdorur atë gjatë shakas tuaj. Pastaj futni numrin e telefonit të personit që dëshironi të luani me shaka në fushën përkatëse dhe prekni butonin Fai lo scherzo për të filluar telefonatën.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në fund, nëse doni të blini kredite për të luajtur më shumë shaka, klikoni në Compra scherzi, zgjidhni paketën e interesit tuaj dhe ndiqni udhëzimet e treguara në ekran për të përfunduar pagesën.

Jokesphone (Android / iOS)

Jokesphone është një tjetër app per shaka telefonike falas që mund ta konsideroni. Ajo ofron një shaka falas për përdoruesit e rinj dhe ju lejon të fitoni shaka shtesë, ose duke lidhur llogaritë tuaja sociale ose duke ftuar njerëz të tjerë ta shkarkojnë atë.

Eshtë në dispozicion për pajisjet Android (nëse keni një smartphone pa Play Storedhe për iPhone dhe ju lejon të zgjidhni midis dhjetra dhe dhjetra shakave të regjistruara.

Pasi të shkarkoni Jokesphone nga dyqani i pajisjes tuaj, filloni aplikacionin në fjalë dhe, në ekranin Shembuj / Listat, shtypni butonin ▶ related në lidhje me shakanë e interesit tuaj, për të dëgjuar regjistrimin e tij. Në këtë pikë, hyni në seksionin Listë (nuk është e nevojshme në iPhone) dhe shtypni mbi emrin e shakasë që dëshironi të përdorni.

Në ekranin e ri që shfaqet, futni numrin e telefonit të personit që dëshironi të bëni shaka dhe shtypni butonin Prank/Generate Prank; Fai lo scherzo/Genera scherzo për të caktuar telefonatën. Brenda momenteve, viktima e shakas do të marrë një telefonatë nga një numër anonim dhe shaka e zgjedhur do të luhet automatikisht.

Duke hyrë në shakatë e mia/i miei scherzi seksionin e Jokesphone, ju mund të kontrolloni statusin e shakave:  e planifikuar/programmato, në qoftë se “viktima” nuk i është përgjigjur ende thirrjen, apo në progres, nëse shaka është në progres. Nëse, nga ana tjetër, shihni ikonën e celularit/mikrofonit, kjo do të thotë që shaka ka qenë e suksesshme dhe jeni gati të dëgjoni regjistrimin e saj: shtypni, pastaj, në ikonën në fjalë, prekni butonin Vazhdo/Continua dhe shtypni butonin Butoni për të filluar luajtjen e tij.

Pas shakasë së parë falas, nëse doni të merrni më shumë shaka pa e vënë dorën në portofolin tuaj, prekni ikonën e burrit të vogël, në të djathtë lart, dhe zgjidhni një nga opsionet e disponueshme midis Lidhu me Facebook dhe Identifikohu me Google, për të lidhni Jokesphone me llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë tuaj të Google dhe fitoni një shaka.

Përndryshe, trokitni lehtë mbi ikonën e çantës, kopjoni lidhjen e dukshme në ekran dhe dërgojeni të gjithë kontakteve të interesit tuaj. Për çdo person që shkarkon Jokesphone përmes lidhjes në fjalë, do të merrni një shaka falas. Duke shtypur, në vend të kësaj, në butonin Blej shaka/Compra scherzi, ju mund të blini shaka të reja duke filluar nga 0.99 euro (1.09 euro në iPhone).

Prank Wars — Scherzi Telefonici (Android / iOS)

Prank Wars është një app për shaka telefonike të regjistruara, i disponueshëm si për Android ashtu edhe për iOS. Ndryshe nga aplikacionet që ju tregova në paragrafët e mëparshëm të këtij udhëzuesi, gjithashtu ju lejon të dëgjoni shaka në kohë reale.

Për të bërë një shaka telefonike me Prank Wars, filloni aplikacionin në fjalë, prekni ikonën e burrit të vogël, në të djathtë poshtë dhe zgjidhni opsionin Regjistrimi/Hyrja; Registrazione/Accesso nga menuja që ju propozohet (në iPhone shtypni Sign in ). Në ekranin e ri të shfaqur, prekni Krijo llogari/Crea account, futni të dhënat e kërkuara në fushat Email dhe Fjalëkalimi dhe shtypni butonin Vazhdo/Continua për të krijuar llogarinë tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë pikë, hyni në kutinë tuaj postare, lokalizoni emailin e dërguar nga Prank Wars dhe shtypni butonin Verifikoni adresën e postës elektronike/ Verifica l’indirizzo email që përmbahet në të, për të verifikuar identitetin tuaj dhe për të marrë 2 monedha që do t’ju lejojnë të luani dy shaka falas.

Sapo të bëhet kjo, filloni përsëri Prank Wars përsëri dhe lokalizoni shakanë që keni ndërmend të përdorni. Për të dëgjuar të gjithë regjistrimin, shtypni butonin përkatës ▶ dhe nëse dëshironi, zgjidhni opsionin Dërgo/Invia. Në ekranin e ri që shfaqet, futni numrin e personit për të thirrur në fushën Friend number/ Numero dell’amico dhe nëse doni të ruani regjistrimin, sigurohuni që leva pranë artikullit Ruaj reagimin/ Salvare la reazione zhvendoset në ON.

Gjithashtu, nëse doni të zbuloni shakanë pasi telefonata të mbarojë, zhvendosni butonin ngjitur me Add Prank Reveal in the end/ Aggiungi rivelazione scherzo alla fine nga OFF në ON. Pastaj shtypni butonin Send Prank/Invia scherzo për të filluar thirrjen dhe për të dëgjuar reagimin e viktimës në kohë reale.

Duke shtypur ikonën e burrit të vogël të vendosur në menunë e poshtme, ju mund të shihni të gjitha shakatë që keni vendosur të regjistroni: prekni butonin ▶, për të dëgjuar përsëri një shaka, ose zgjidhni opsionin Share call/ Condividi chiamata, për të ndarë shakanë në rrjeti i mediave sociale, përmes postës elektronike ose njërit prej aplikacioneve të mesazheve të instaluar në smartphone-in tuaj.

Për të blerë monedha dhe për të vazhduar të luani, prekni +, në të djathtë sipër dhe zgjidhni paketën e monedhave të interesit tuaj (p.sh. 4 kredite për 2.29 euro15 kredite për 6.99 euro etj.). Duke shtypur butonin Merr monedha falas/ Ottieni monete gratis dhe duke kopjuar lidhjen e dukshme në ekran, mund të ftosh njerëz të tjerë të shkarkojnë Prank Wars: mund të fitosh një monedhë për secilin përdorues që shkarkon aplikacionin dhe krijon një llogari përmes lidhjes në fjalë.

Aplikacion për të zbuluar shakate telefonike

Nese dëshironi të shkarkoni një aplikacion për të gjetur kush ndodhet mbas shakave telefonike, duhet te dini se, nëse autori i shakas është mbështetur në një nga aplikacionet që unë tregova në rreshtat e mëparshëm të këtij udhëzuesi, është pothuajse e pamundur të zbulosh se kush e bëri shakane me ty.

Në fakt, pothuajse të gjitha app për të bërë shaka telefonike nuk përdorin numrin e telefonit të përdoruesit, por e bëjnë thirrjen “të fillojë” nga paisjet e tyre. Në disa raste (p.sh. Prank wars ), aplikacioni tregon numrin e thirrjes dhe rrjedhimisht, mjafton të bësh një kërkim të thjeshtë në Google duke futur numrin e telefonit në fjalë për të zbuluar se është një shaka telefonike.

Përveç kësaj, Prank Wars gjithashtu ju lejon të aktivizoni një funksion që, në fund të thirrjes, paralajmëron viktimën e shakas se, është një shaka telefonike.

Ka app per shaka telefonike qe ju lejojne te beni telefonatat në anonimitet të plotë, madje edhe duke fshehur numrin e thirrjes. Në këtë rast, për të gjetur numrin në fjalë, është e nevojshme të kërkoni regjistrimet telefonike të telefonit celular nga operatori juaj dhe më pas, të bëni një kërkim në Ueb për të zbuluar se ishte një shaka telefonike.

Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të parandaloni shakatë telefonike, mund të shkarkoni një nga aplikacionet që ju lejojnë të gjurmoni një numër privat. Midis këtyre, unë rekomandoj Whooming ( Android / iOS / iPadOS ) i cili ju lejon të zbuloni numra privatë duke përdorur teknikën e përcjelljes së thirrjeve (për të parë numrat e plotë të thirrjeve, duhet të blini kredite).

Së fundi, unë do të doja të theksoja se disa aplikacione për të bëre shaka telefonike, gjithashtu ju lejojnë të bllokoni numrin tuaj të telefonit në mënyrë që të ndaloni marrjen e thirrjeve. Për shembull, duke u lidhur me faqen zyrtare të JuasApp, një nga aplikacionet më të njohura për të bërë shaka telefonike për të cilën ju thashë në linjat hyrese të këtij udhëzuesi, mund të futni numrin tuaj të telefonit në fushën e duhur dhe të klikoni në Bllok, për të shmangur të qenit viktimë e shakave të bëra me aplikacionin në fjalë.