App per te modifikuar zerin

Nese keni ne mendje një shaka telefonike për të bere me miqtë tuaj dhe për të patur sukses keni nevojë për disa mjete që ju lejojnë të ndryshoni zërin tuaj për ta bërë atë të panjohur, atehere ju keni ardhur në udhëzuesin e duhur. Ketu do të flasim me ju rreth disa app/aplikacione për të modifikuar zerin që do të argëtojë shumë ju dhe miqtë tuaj.

Të gjitha aplikacionet për të cilat do t’ju tregoj në paragrafët vijues janë falas, të paktën për sa i përket versionit bazë të tyre. Falë tyre ju mund të aplikoni disa efekte shumë të veçanta në zërin tuaj – eko, helium, alien, zë prapa, i shtrembëruar, etj. gjë që do t’i bëjë bisedat tuaja më argëtuese.

Ndrysho zërin me efekte (Android)

Një nga app për të modifikuar zerin që duhet të provoni absolutisht quhet Ndryshoni zërin me efekte/Cambiare la voce con effetti: është një aplikacion falas që ju lejon të regjistroni zërin tuaj, të aplikoni efekte dhe të ndani rezultatin përfundimtar me miqtë tuaj. Ky aplikacion mburret me një grup mjaft të madh efektesh: helium, heksafluorid, robot, shpellë, mutant hapësinor, zë i thellë, zë i kundërt, i dehur, fëmijë dhe lista vazhdon dhe vazhdon.

Pas instalimit të këtij aplikacioni në pajisjen tuaj android duke klikuar ketu, hapeni duke shtypur butonin Apri ose shtypur ikonën Ndrysho zërin me efekte që ndodhet në Ekranin kryesor të smartphone / tablet tuaj. Sapo ta keni bërë këtë, do të befasoheni këndshëm nga lehtësia e përdorimit të këtij aplikacioni. Në fakt, gjithçka që duhet të bësh për të ndryshuar zërin tënd do të jetë të shtypësh ikonën e mikrofonit, të fillosh regjistrimin dhe të shtypësh përsëri ikonën e mikrofonit për të ndaluar regjistrimin.

Në fund të regjistrimit, zgjidhni nga efektet e shumta të disponueshme në aplikacion (para se të aplikoni një efekt, shtypni butonin ▶ to për të pasur një pamje paraprake të rezultatit përfundimtar) dhe pasi të keni fituar sikletin e zgjedhjes, shtypni ikonën me tre pika për t’i zbatuar ato në regjistrimin tuaj. Në menunë që hapet, trokitni lehtë mbi opsionin Ndaj/Condividi/Share nëse dëshironi të ndani regjistrimin e krijuar rishtas me miqtë tuaj ose shtypni komandën Ruaj regjistrimin/Salva registrazione nëse thjesht doni të ruani regjistrimin në pajisjen tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Përndryshe, shtypni opsionin Krijo imazh me audio/Crea immagine con audio për të ndarë regjistrimin në Facebook, trokitni lehtë mbi opsionin Set as ringtone/Imposta come suoneria për ta kthyer regjistrimin në një ton zile qesharake, ose shtypni opsionin Set as notification sound/Imposta come suono di notifica për të përdorur regjistrimin si një tingull njoftimi.

Ndryshuesi i zërit/Cambiavoce (Android)

Cambiavoce është një tjetër app per te modifikuar zerin falas dhe perfekt per tu argetuar me miqt tuaj. Ky aplikacion gjithashtu ofron mundësinë për të aplikuar efekte të shumta – ketri, kisha, rosa, alien, gjigandi, tifoz, i ngjirur, etj. – në regjistrimet tuaja audio, hapni një ekzistuese dhe ndani regjistrimet tuaja me miqtë tuaj.

Pas përfundimit të shkarkimit të Cambiavoce në smartphone ose tablet tuaj Android duke klikuar ketu, hapni aplikacionin dhe shtypni opsionin Regjistro audio/Registra una traccia audio për të filluar një regjistrim të ri. Pastaj trokitni lehtë mbi opsionin Apri una traccia audio për të aplikuar efekte në nje audio ekzistuese ose trokitni lehtë mbi opsionin Tracce audio salvate për të dëgjuar regjistrimet e ruajtura në të kaluarën.

Pasi të regjistroni shënimin tuaj zanor (ose pasi të keni importuar një ekzistues), aplikoni një nga filtrat e disponueshëm në aplikacion (renditur në ekranin e Efekteve ) dhe shtypni komandën Salva (ikona e kartës së kujtesës) për të ruajtur gjurmën audio në pajisjen tuaj dhe ndani atë me miqtë tuaj. Para se të aplikoni një filtër, mund të shtypni gjithashtu butonin ▶ to për të dëgjuar një pamje paraprake në kohë reale.

Voice Changer (Android / iOS)

Nëse dëshironi të bëni shaka telefonike, nuk mund të mos provoni Voice Changer, një app per te modifikuar zerin falas, i disponueshëm për Android dhe iOS i cili përveç që ju lejon të ndryshoni zërin tuaj duke përdorur disa efekte shumë qesharake, gjithashtu ju lejon për të ndryshuar timbrin e zërit gjatë një telefonate! Ju mund të përdorni të gjitha efektet e përfshira “standarde” në këtë aplikacion falas, por për të ndryshuar zërin tuaj gjatë një telefonate duhet të bëni disa blerje brenda aplikacionit.

Pasi të keni shkarkuar aplikacionin Voice Changer në pajisjen tuaj, hapeni dhe jepjani lejet për të hyrë në kontaktet tuaja, mikrofonin tuaj, etj. për të qenë në gjendje të bëni thirrje audio. Pastaj futni numrin tuaj të telefonit në fushën e duhur, shtypni butonin Dërgo kodin e konfirmimit/Invia codice di conferma për të marrë një kod falë të cilit mund të përdorni funksionin e thirrjes pa probleme dhe pasi të vendosni kodin gjashtë shifror që ju është dërguar me SMS, shtyp Butoni Vazhdo/Continua.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të përdorur funksionin që ju lejon të ndryshoni zërin gjatë një telefonate, shtypni ikonën jeshile te burise, prekni Crediti (ikona e shportës së blerjes) dhe blini një nga kreditë e disponueshme: 4 minuta (1.21 euro), 30 minuta (6.99 euro), 60 minuta (12,99 euro) dhe 120 minuta (23,99 euro). Pastaj futni numrin e mikut që dëshironi të luani me shaka në fushën Numri për të thirrur/Numero da chiamare dhe filloni të argëtoheni!

Nëse nuk keni ndërmend të vazhdoni me blerjet brenda aplikacionit, përsëri mund të përdorni efektet e vëna në dispozicion nga Voice Changer falas për të modifikuar regjistrimet tuaja zanore. Për ta bërë këtë, shtypni ikonën e kuqe të mikrofonit për të filluar regjistrimin dhe përdorni rrëshqitësin për ta bërë tonin e zërit tuaj më të lartë (duke lëvizur rrëshqitësin në të djathtë) ose më të ulët (duke lëvizur rrëshqitësin në të majtë). Nëse dëshironi, takoni në skedën Zhurmat e Sfondit (sipër) për të aplikuar një nga zhurmat e disponueshme të sfondit ose shtypni skedën Efektet (lart djathtas) për të aplikuar një nga efektet e disponueshme.

Për të ndarë regjistrimet tuaja, prekni butonin Share/Condividi (ikona me tre pikat e bashkuara) dhe zgjidhni kë doni të dërgoni falas regjistrimin qesharak që sapo krijuat.

Voice Changer Plus (iOS)

Nëse keni një iPhone ose iPad në dispozicionin tuaj, unë ju rekomandoj që të provoni Voice Changer Plus, një app per te modifikuar zerin falas, i disponueshëm ekskluzivisht për pajisjet iOS, per ta shkarkuar klikoni ketu, që ofron mundësi të shumta për të personalizuar regjistrimet tuaja zanore. Aplikacioni Voice Changer Plus nuk përmban “shqetësime” dhe kjo e bën ndërfaqen e saj mjaft intuitive dhe tërheqëse. Niveli i personalizimit i ofruar nga Voice Changer Plus është mjaft i lartë: ju mund të zgjidhni midis mbi 50 efekteve zanore që i bëjnë notat tuaja zanore unike.

Pasi të shkarkoni Voice Changer Plus në pajisjen tuaj, hapni aplikacionin dhe shtypni ikonën e kuqe të mikrofonit për të filluar një regjistrim. Për të përfunduar regjistrimin, shtypni përsëri në ikonën e kuqe dhe pjesa audio që sapo krijuat do të luhet automatikisht. Në këtë pikë, zgjidhni nga menyja e majtë një nga efektet e shumta të disponueshme: MegafonTurmëHelikopterRefrenPërkundrazi, etj. dhe shtyp butonin e gjelbër me simbolin to për të dëgjuar pamjen paraprake të regjistrimit audio të redaktuar.

Kur të jeni të kënaqur me rezultatin e arritur, trokitni lehtë mbi komandën Ruaje/Salva e cila ndodhet poshtë djathtas dhe në kutinë që hapet, jepini një titull shënimit audio që keni krijuar dhe konfirmoni operacionin duke shtypur komandën OK. Për të dëgjuar përsëri këngën, shtypni komandën List/Elenco që ndodhet sipër djathtas, ndërsa për ta shpërndarë prekni butonin Share/Condividi (ikona e shigjetës) që ndodhet poshtë majtas.

Nëse dëshironi, mund të blini versionin Premium të këtij aplikacioni për 3.49 € dhe të eleminoni të gjitha reklamat në të, si dhe të fitoni aftësinë për të krijuar zile nga regjistrimet dhe të keni funksione të tjera të dobishme.

Më shumë aplikacione për të modifikuar zërin

Ne fakt app per te modifikuar zerin që ju parashtruam në paragrafët e mësipërm janë me të mirat që ju mund ta shkarkoni. Sidoqoftë, ka aplikacione të tjera që do të bënit mirë t’i konsideronit: ato janë renditur më poshtë.

  • Cambiare la voce per bambini Android ) – Ky aplikacion është versioni për fëmijë i aplikacionit Voice Changer with Effects për të cilën ju thashë në pjesën e parë të këtij artikulli. Ndryshimi i zërit për fëmijë lejon që edhe përdoruesit më të vegjël të argëtohen falë efekteve të shumta që mund të aplikoni në regjistrimet tuaja audio. Krahasuar me Voice Changer me Efektet, ky aplikacion përfshin një ndërfaqe pak më shumëngjyrëshe dhe argëtuese dhe gjithashtu disa efekte shtesë të dizajnuara posaçërisht për të vegjlit.
  • Scary Voice Changer/Pauroso Cambia La Voce ( Android ) – nëse do të trembni miqtë tuaj, ky aplikacion është për ju. Në fakt, aplikacioni ndryshon me frikë zërin ju lejon të përdorni vetëm efekte që i japin zërit tuaj një intonacion te keq dhe misterioz, ideale për ata që duan të bëjnë një shaka “keqdashëse”!
  • Pauroso modificatore di voce per scherzo iOS ) – nëse nuk mund të instaloni aplikacionin që unë rekomandova në paragrafin e mëparshëm sepse keni një iPhone / iPad, përsëri mund të bëni disa shaka (fjalë për fjalë) të frikshme duke instaluar këtë aplikacion që, përveç duke ofruar aftësinë për të përdorur dhjetra efekte për ta bërë zërin tuaj të frikshëm, ju lejon të ndryshoni manualisht shtrembërimin, jehonën, dridhjen dhe cilësimet e tjera.

Nese kerkoni me shume dhe jeni te interesuar per aplikacione per te bere shaka telefonike, atehere klikoni ketu.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web