internet

Si funksionon Discord

Si funksionon Discord

Ne kete udhezues do ju tregojme se si funksionon Discord. Nese jeni nje (gamer) person qe ju pelqejne lojrat ne kompjuter dhe deshironi te komunikoni me miqte ndersa luani me ta ne internet, atehere Discord eshte programi qe ben per ju. Discord është një nga platformat më të përdorura të komunikimit në internet, i famshëm …

Si funksionon Discord Read More »

Si te shesesh NFT

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te shesesh NFT falas. Akronimi NFT qendron per Non Fungible Token dhe eshte nje identifikues dixhital unik, i pakopjueshem, i cili regjistrohet ne nje blockchain dhe perdoret per te certifikuar pronesine ose orgjinalitetin e fotove, video, audio etj, duke e bere shitjen e artit nje biznes frytdhenes …

Si te shesesh NFT Read More »

Si te blesh NFT

Si te blesh NFT

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te blesh NFT. Kjo e fundit do te thote Non Fungible Token dhe eshte nje identifikues dixhital unik, i pakopjueshem, i cili regjistrohet ne nje blockchain dhe perdoret per te certifikuar pronesine ose orgjinalitetin e fotove, video, audio etj. Sigurisht, blerja e disa prej këtyre veprave të …

Si te blesh NFT Read More »