Apple

Si te caktivizosh Siri

Ne kete udhezues do te shikojme se si te caktivizosh Siri ne iPhone, Mac apo Apple Watch. Nese jeni merzitur me sugjerimet e asistentit zanor te Apple (dmth Siri), atehere ketu jeni ne vendin e duhur per te mesuar se si ta caktivizoni ate. Permbajtja Caktivizo Siri në iPhone Si te caktivizosh Siri: iPhone X …

Si te caktivizosh Siri Read More »

Si te aktivizosh Siri

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te aktivizosh Siri ne iPhone, iPad, Mac apo AirPods. Siri eshte asistenti zanor i paisjeve Apple, i cili ju lejon qe te kontrolloni me komanda zanore (dmth me zë) telefonin tuaj dhe shume me teper. Permbajtja Cfarë është Siri dhe si funksionon Si te aktivizosh Siri në …

Si te aktivizosh Siri Read More »

Si te formatosh iPad

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te formatosh iPad. Kjo mund te jete nje procedure e nevojshme kur tableti juaj Apple shfaq probleme te tilla si bllokime, ngadalesime etj. Me poshte do ju japim të gjithë informacionin e nevojshëm për të rivendosur pajisjen në cilësimet e fabrikës. Per me shume detaje vazhdoni te lexoni …

Si te formatosh iPad Read More »

Si te perdoresh iTunes Card

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te perdoresh iTunes Card (karten iTunes/Apple Gift Card) nga telefoni, tableti dhe kompjuteri. Përveç procedurës se detajuar dhe të gjitha zgjidhjet që keni në dispozicion për të shtuar shumën e parave te iTunes Card në Apple ID tuaj, do t’ju tregojme gjithashtu se si të përdorni parate e …

Si te perdoresh iTunes Card Read More »