Si te shkarkosh sticker WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te shkarkosh sticker ne WhatsApp. Si fillim duhet te themi se sticker (ngjitese) jane imazhe/figura imagjinare te cilat krijohen dhe dergohen ne WhatsApp dhe qe terheqin vemendjen e bashke-biseduesve. Me poshte do te shikojme se si ti shkarkoni ne WhatsApp per telefonat Android dhe iPhone.

Permbajtja

Si te shkarkosh sticker WhatsApp: telefon Android

Si te shkarkosh sticker WhatsApp

Le të fillojmë duke parë se si te shkarkosh sticker WhatsApp në telefon Android. Ne kete rast hapat që duhet të ndiqni fillojne me hapjen e WhatsApp, shfaqjen e tastierës dhe pastaj shtypjes se butonit që ju lejon të përdorni galerinë e sticker dhe shkarkoni paketën e sticker qe ju intereson.

Fillimisht, pasi të keni nisur aplikacionin WhatsApp në pajisjen tuaj, hapni çdo bisedë (duke shkuar te skeda Chat dhe duke zgjedhur një bisedë) dhe shtypni simbolin emoji (fytyra e buzeqeshur) që ndodhet poshtë majtas, pranë shkrimit mesazh/messaggio, ne fushen e shkrimit. Më pas, prekni ikonën e fletes, e cila ndodhet në fund të ekranit djathtas shkrimit gif dhe më pas shtyp butonin (+) që ndodhet poshte djathtas kutisë që po përdorni.

Në këtë pikë, do të hapet një ekran që përmban paketat e sticker që mund të shkarkoni në WhatsApp: thjesht shtypni ikonën e shigjetës drejtuar poshtë pranë paketës që dëshironi të shkarkoni dhe prisni që ajo të shkarkohet.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse dëshironi të shtoni një sticker në WhatsApp-in tuaj që ju është dërguar nga një person tjetër në bisedë, trokitni lehtë mbi këtë të fundit, më pas në artikullin Shiko paketën/Visualizza pacchetto, për të parë paketën e sticker në të cilën përfshihet dhe më pas në butonin Shkarkoni/Scarica/Download, për të shkarkuar të gjithë grupin në WhatsApp tuaj.

Nëse dëshironi të shtoni një sticker të caktuar në të preferuarat tuaja, që të mund ta rikuperoni më shpejt ose ta shtoni në WhatsApp pa e shkarkuar të gjithë grupin nga vjen, trokitni lehtë mbi të dhe shtypni artikullin Shto te të preferuarat/Aggiungi ai preferiti.

Megjithatë, për të fshirë një koleksion me sticker, trokitni lehtë mbi simbolin emoji (fytyra e qeshur) që ndodhet në kutinë e shkrimit së tekstit në fund të ekranit të bisedës, prekni simbolin e fletës dhe shtypni butonin (+) poshte djathtas. Më pas zgjidhni skedën Ngjitëset e mia/I miei sticker dhe trokitni lehtë mbi simbolin e koshit pranë koleksionit të ngjitëseve që dëshironi të hiqni/fshini.

Do të doja të theksoja gjithashtu mundësinë e importimit të paketave të personalizuara sticker në WhatsApp, të cilat mund t’i krijoni duke përdorur aplikacione të palëve të treta si Sticker Studio per Android.

Si te shkarkosh sticker WhatsApp: iPhone

Si te shkarkosh sticker WhatsApp

Nese keni një iPhone dhe dëshironi të dini se si të shkarkoni sticker WhatsApp në të, atehere procedura që duhet ndjekur nuk ndryshon shumë nga ajo që tregova në kapitullin per telefon Android me siper.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Fillimisht, nisni aplikacionin WhatsApp në iPhone tuaj, hapni çdo bisedë duke shtypur butonin Chat në fund djathtas dhe duke shtypur simbolin e ngjitëses/fletes, që ndodhet në fund të ekranit (në shiritin ku shkruan mesazhe).

Në këtë pikë, trokitni lehtë mbi butonin (+) që ndodhet në pjesën e sipërme djathtas të kutisë që po përdorni dhe lëvizni nëpër listën e sticker që mund të shkarkohen. Tani, duhet të shtypni butonin që tregon shigjetën me drejtim poshtë, në mënyrë që të filloni shkarkimin.

Në fund të shkarkimit, paketa e ngjitëseve do të shtohet në aplikacionin WhatsApp dhe mund ta përdorni thjesht duke thirrur tastierën (thjesht prekni shiritin e shkrimit së mesazheve për ta bërë këtë), duke shtypur ikonën e ngjitëses/fletes në fund të ekranit dhe zgjedhni paketën e interesit tuaj.

Nëse dëshironi të shtoni në WhatsApp-in tuaj një sticker të marrë nga një person tjetër në një bisedë, trokitni lehtë mbi këtë të fundit, më pas në artikullin Shiko paketën e ngjitëseve/Visualizza pacchetto di sticker, për të parë paketën e ngjitëseve në të cilën përfshihet dhe më pas në butonin Shkarko/Scarica/Download, per te shkarkuar grupin në fjalë në telefonin tuaj.

Nëse dëshironi të shtoni një sticker në koleksionin e ngjitëseve tuaja të preferuara, dijeni se mund të përdorni një funksion të veçantë WhatsApp për të pasur sukses. Në fakt, ju vetëm duhet të prekni ngjitësin e interesit tuaj dhe të zgjidhni artikullin E rëndësishme/Importante nga menuja që hapet.

Megjithatë, për të fshirë një paketë ngjitësesh, trokitni lehtë mbi ikonën e sticker/fletes që ndodhet në fushën e futjes së tekstit (poshtë), shtypni butonin (+) që ndodhet në pjesën e sipërme djathtas të kutisë që hapet, zgjidhni skedën Ngjitëset e mia/I miei sticker, trokitni lehtë mbi koleksionin e ngjitëse qe do fshini dhe shtypni butonin e kuq Fshi/Elimina që ndodhet në fund.

Sa i përket importimit të ngjitësve duke përdorur aplikacione të palëve të treta, duhet të shkarkoni aplikacionin që përmban paketat, të filloni t’i shkarkoni dhe më pas t’i importoni në WhatsApp duke përdorur funksionin e dedikuar. Duke qenë se procedura mund të ndryshojë nga një aplikacion në tjetrin, ju këshilloj të ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran për përfundimin e saktë të procedurës. Nje aplikacion qe mund te perdorni eshte Sticker Maker per iPhone.

Si te shkarkosh sticker ne WhatsApp per Kompjuter

Nese dëshironi të dini se si të shkarkoni sticker WhatsApp për kompjuter, duhet te dini se në kohën e shkrimit, WhatsApp Desktop dhe WhatsApp Web nuk e ofrojnë këtë opsion. Edhe nëse është e mundur të dërgoni ngjitëse në WhatsApp nga një kompjuter, nuk është e mundur t’i shkarkoni ato, pasi gjithçka është e lidhur me aplikacionin per telefon dhe ngjitësit individuale të ruajtura janë te aksesueshme vetëm në pajisjen perkatese (prsh pajisja juaj Android ose iPhone).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web